Κι εγώ. Να ζητήσουμε και επίδομα ΑΜΕΑΑρκετές φορές επιλεκτικά πάντα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύκλωμα μαστροπείας στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DAMDIM100
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Καλύτερα να μας έκοβαν απόδειξη. Και να πληρώναμε με pos. ΧΑ ΧΑ χαΚι εγώ. Να ζητήσουμε και επίδομα ΑΜΕΑ
Τότε θα φορολογουνταν κανονικά. Απώλεια μεγάλη στα κέρδη της επιχείρησης και των πουτανων και θα κοβόταν και το γρασαρισμα της μηχανής.Καλύτερα να μας έκοβαν απόδειξη. Και να πληρώναμε με pos. ΧΑ ΧΑ χα
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Ναι έτσι. Εάν και νομίζω τα λίγα νόμιμα σπίτια κάτι δίνουν στον δήμο. Όχι στην εφορία. Δεν είμαι σίγουρος όμως.Τότε θα φορολογουνταν κανονικά. Απώλεια μεγάλη στα κέρδη της επιχείρησης και των πουτανων και θα κοβόταν και το γρασαρισμα της μηχανής.
Στείλε και ένα υπόμνημα για αυτά που είπες στον πολιτικαλι κορεκτουλα να τα διαβάσει.Ναι έτσι. Εάν και νομίζω τα λίγα νόμιμα σπίτια κάτι δίνουν στον δήμο. Όχι στην εφορία. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
ΚΑΔ μπορεί να υπάρχει αλλά το νομοθετικό πλαίσιο είναι φτιαγμένο ΕΠΙΤΗΔΕΣ έτσι ώστε να είναι πρακτικά αδύνατο να λειτουργήσει ένας οίκος εντελώς νόμιμα.Πάντως υπάρχει σαν Κ.Α.Δ η παροχή υπηρεσιών ιερόδουλου!
Έτσι ώστε να λειτουργούν υπό την ανοχή της αστυνομίας - με το αζημίωτο βέβαια.
Τι του εξηγείς τώρα του κορέκτουλα ; Αυτός έχει ΚΑΔο αντί για κεφάλι.ΚΑΔ μπορεί να υπάρχει αλλά το νομοθετικό πλαίσιο είναι φτιαγμένο ΕΠΙΤΗΔΕΣ έτσι ώστε να είναι πρακτικά αδύνατο να λειτουργήσει ένας οίκος εντελώς νόμιμα.
Έτσι ώστε να λειτουργούν υπό την ανοχή της αστυνομίας - με το αζημίωτο βέβαια.
Τελευταία τροποποίηση:
Wolf21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 936
- Πόντοι
- 361
Έχετε πλάκα ρε...Ξερόλες!Τι του εξηγείς τώρα του κορέκτουλα ; Αυτός έχει ΚΑΔο αντί για κεφάλι.
μπορουμε να πληρωσουμε με pos?Καλύτερα να μας έκοβαν απόδειξη. Και να πληρώναμε με pos. ΧΑ ΧΑ χα
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Δεν νομίζω φίλε. Δεν μου έχει τύχει. Για αστείο το έγραψα.μπορουμε να πληρωσουμε με pos?