Νέα

Κύκλωμα μαστροπείας στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DAMDIM100
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Οι φολες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δεν κάνουν όλοι καλά και με όρεξη την δουλειά τους άσχετα εάν πληρώνονται. Παίζουν πολύ παραμέτρων ρόλο .έχουν δεν έχουν δουλειά.
Δεν το ήξερα ότι είναι στο πρόγραμμα. Είμαι πρωτάρης

Επίσης εγώ δεν είπα ότι δεν έχουν άδεια. Είπα τι είδους άδεια έχουν .

Και βέβαια κάποιες είναι δηλωμένες πουτανες. Τσατσάδες στα 70 τους...

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Οι φολες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δεν κάνουν όλοι καλά και με όρεξη την δουλειά τους άσχετα εάν πληρώνονται. Παίζουν πολύ παραμέτρων ρόλο .έχουν δεν έχουν δουλειά.
Οταν λέμε για φόλα ,εννοούμε ούτε τα βασικά και πορτες απο την κάθε ψωνάρα . Και αυτός είναι ο κυριος λόγος που πλήθος μειώνει τις επισκέψεις στις πουτανες.

Τελευταία τροποποίηση:

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
475
Πόντοι
21

Περνούν άδεια από τον δήμο Αθηναίων. Εάν ειναι για εδώ. Με δηλωμένη εκδιδόμενη.στην αρχή όλα αυτά.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Περνούν άδεια από τον δήμο Αθηναίων. Εάν ειναι για εδώ. Με δηλωμένη εκδιδόμενη.στην αρχή όλα αυτά.
Και λες δηλαδή ότι όλες αυτές οι πιτσιρίκες στα μπουρδέλα ,στούντιο είναι δηλωμένες πουτανες

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
475
Πόντοι
21
Αυτό είπα κι εγώ παίρνουν άδεια . Αναψυκτηρίου.
Όχι το κράτος εκδίδει ένα μικρό ποσοστό αδειών για μπουρδέλο. Απλώς βάζει όρους . Τα άλλα που λες τα προσαρμόζουν οι ιδιοκτήτες μετά .μπροστινούς. αδηλωτες εκδιδόμενες. Κτλ για πιο μεγάλο κέρδος. Γι'αυτό μετά μπαίνουν στο χορό. Νταβαζηδες μπράβοι. Κράτος. Δήμος.κτλ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και λες δηλαδή ότι όλες αυτές οι πιτσιρίκες στα μπουρδέλα ,στούντιο είναι δηλωμένες πουτανες
Όχι βεβαια

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Όχι το κράτος εκδίδει ένα μικρό ποσοστό αδειών για μπουρδέλο. Απλώς βάζει όρους . Τα άλλα που λες τα προσαρμόζουν οι ιδιοκτήτες μετά .μπροστινούς. αδηλωτες εκδιδόμενες. Κτλ για πιο μεγάλο κέρδος. Γι'αυτό μετά μπαίνουν στο χορό. Νταβαζηδες μπράβοι. Κράτος. Δήμος.κτλ.
Το μικρό ποσοστό που λες εσύ ,είναι ο κανόνας,ή το μεγάλο που λέω εγώ με τα προσαρμοσμένα;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21

Όχι βεβαια
Αυτά δεν γίνονται. Έχουμε γίνει Ευρώπη . Είναι κανονικές επιχειρήσεις,και όλα δουλεύουν ρολόι. Ρώτα και τον τσαρουχοφόρο.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21

Όχι βεβαια
Και το ότι δίνουν μικτό ποσοστό πραγματικων αδειών μπουρδέλου το οποίο έχει τα παρακάτω επακόλουθα που είπες λέει κάτι;

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
475
Πόντοι
21
Το μικρό ποσοστό που λες εσύ ,είναι ο κανόνας,ή το μεγάλο που λέω εγώ με τα προσαρμοσμένα;
Ο κανόνας η πορνεία επιτρέπεται μετά από σχετική άδεια.αυτο που λες εσύ όντως το προσαρμόζουν γι'αυτό υπάρχει και το κυνηγητό. Και όχι μονο

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Ο κανόνας η πορνεία επιτρέπεται μετά από σχετική άδεια.αυτο που λες εσύ όντως το προσαρμόζουν γι'αυτό υπάρχει και το κυνηγητό. Και όχι μονο
Και εγώ που φανταζόμουνα ότι επίτηδες δίνουν σε μικρό ποσοστό αδεια μπουρδέλου για να έχουν πάτημα στο μεγάλο που δεν έχει ώστε να τρώνε όλοι ,να γρασαρεται το σύστημα.

Έκανα λαθος τελικα. είχε δικιο ο τσαρουχοφορος. Είμαστε όντως Ευρώπη.

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
475
Πόντοι
21
Και εγώ που νομιζα ότι επίτηδες δίνουν μικρό ποσοστό αδειών μπουρδέλου για να έχουν πάτημα στο μεγάλο που δεν έχει ώστε να τρώνε όλοι ,να γρασαρεται το σύστημα.

Έκανα λαθος. Τελικα είχε δικιο ο τσαρουχοφορος. Είμαστε όντως Ευρώπη.
Κοίτα όλοι από παντού τρώνε.κανενας δεν είναι νόμιμος εκατό τις εκατό.σε όλους τους τομείς.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Κοίτα όλοι από παντού τρώνε.κανενας δεν είναι νόμιμος εκατό τις εκατό.σε όλους τους τομείς.
Σαφώς ,αλλά εδώ παίζει ρόλο το μέγεθος του κάθε τομέα. Εδώ δεν μιλάμε για μαύρα στραγάλια αλλά για μαύρα μυρια. Πολλά μύρια.

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
475
Πόντοι
21
Σαφώς ,αλλά εδώ παίζει ρόλο το μέγεθος του κάθε τομέα. Εδώ δεν μιλάμε για μαύρα στραγάλια αλλά για μαύρα μυρια
Μην νομίζεις ότι είναι και πάρα πολλά τα στραγάλια. Άκου είναι πολύ περισσότερα. Και υπάρχει σιγαση. Δεν μιλάει κανείς. Απλώς εδώ παίζει ρόλο η εκμετάλλευση του ανθρώπινου σώματος.

Μην νομίζεις ότι είναι και πάρα πολλά τα στραγάλια. Άκου είναι πολύ περισσότερα. Και υπάρχει σιγαση. Δεν μιλάει κανείς. Απλώς εδώ παίζει ρόλο η εκμετάλλευση του ανθρώπινου σώματος.
Αλλου

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21

Αλλου
Δεν δίνουν πολλές κανονικές άδειες δηλαδή για λόγους ανθρωπιστικούς.

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
475
Πόντοι
21
Δεν δίνουν πολλές κανονικές άδειες δηλαδή για λόγους ανθρωπιστικούς.
Κάπως έτσι. Αλλά πρέπει να δώσουν κάποιες για να μην υπάρχει εγκληματικότητα. Και γενικά να πάνε κάποιοι να εκτονωθούν.κυριως ξένοι. ΑΜΕΑ. Κτλ. Αυτό το ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Κάπως έτσι. Αλλά πρέπει να δώσουν κάποιες για να μην υπάρχει εγκληματικότητα. Και γενικά να πάνε κάποιοι να εκτονωθούν.κυριως ξένοι. ΑΜΕΑ. Κτλ. Αυτό το ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση.
Και τούτο το σάιτ τότε είναι γεμάτο ΑΜΕΑ πουτανιαρηδες.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Για να κλείσουμε γιατί τράβηξε η συζήτηση,εσύ στις πουτανες πας;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom