Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
υγ.οταν ειχε το ωπα ενα φεγγαρι ο μιτσος-μολντος πηγαινες,?ερχοσουν τοτε μολντοβα?
Εσυ γιατι ξυνεις τωρα πληγες?  :grin:
Ο μολντο ποτε δεν ειχε το οπα,δουλευε εκει σαν υπευθυνος του μαγαζιου αλλα ιδιοκτητης δεν ητανε.
Το οπα το ανοιξε ο ΣΠ. με τον χοντρο το 2007...αυτον που βριζει ο μητσος  :2funny:
Α και το διαμερισμα του μητσου οταν ειχε παει κισιναου εγω του το βρηκα και το εκλεισα,μεχρι 250 ευρω το μηνα ειχε ζητησει να ειναι κεντρο,με αυτα τα λεφτα δεν υπηρχε τιποτα καλυτερο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια αν ειχα τα λεφτα δεν θα πηγαινα ποτε ισπανια δεν την γουσταρω μια :) απο ευρωπη Μονο ελλαδα και τιποτα αλλο :) Απο βορεια νοτια αμερικη μονο Βραζιλια και μετα Μαιαμι και μπαχαμες. Απο ασια Μονο αυστραλια και τα περιχωρα νησια της  αυτα :).
Ισπανία γαμάς λιγότερο κ'απο Ελλάδα  :2funny: και ειναι και πιο ακριβά :headbang:πολυ ποντιακό να παει κάποιος εκεί  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
@@ντερτυ
ο μιτσος εχει κοληματα ειναι παλια αυτα,τωρα εβγαλε το συμπερασμα οτι με 4-5000 το μηνα λιμοκτονεις στην ζυριχη  :grin:
εσεις βεβαια τοχετε παραχοντρυνει το θεμα κ δεν καταλαβαινω κ τον λογο να σου πω... :think:
δεν σημαινει ομως επειδη οντως πεταει κατι ασχετα οτι ολα οσα λεει ειναι λαθος...
εγω θα πω οτι οι δικες σου αποψεις ειναι αισιοδοξες οσον αφορα τσερναβτσι κ κισινιοφ αφορουν εν αν σχετικα εμπειρο κι οπωσδηποτε εμφανισημο αντρα 30 εως το πολυ 40 ,ο οπιος οπωσδηποτε θα εχει επιτυχιες   ειδικα αν μιλαει κ 2-3 ρωσσικα η ρουμανικα :fuck1:
του δε μιτσου η προσεγγιση  που  ειναι σαφως απογοητευτικη ,αλλα δυστυχως αφορα τον ψαρωμενο μετριας κ κατω εμφανισης μπουρδελιαρη που θα παει τσερναβτσι κ κισινιοφ κ θα παρει τα @@ του ειδικα αν δεν σπηκαρει κ γρη κ πιστευει τις μαλ,,ιες κ μυθους που υπαρχουν για ανατ ευρωπη,που ισχυαν εν μερει κ τοτε το 90 :helpplea: τοχω δει πολλες φορες αυτο,,πολυ πιο πολλες απο το αναποδο δηλαδη... ;)
εκτος αν το φυσαει το χρημα οπως η πλειοψηφια εδω μεσα  :grin:  :grin: :grin:
οποτε εχεις κι εσυ δικιο αυτα μπορει να συμβουν αλλα με τις ανω προυποθεσεις
αν ενας δεν εχει τα προηγουμενα εμφανιση ηληκια κι εμπειρια κι καποια εποικινωνιακα ρωωσικα θα συμβει αυτο που λεει ο μιτσος ,θα φυγει οπως ηρθε η θα χαλασει τα αντερα του για καμμια πεταμενη του ντεζαβου... :helpplea:

υγ.οταν ειχε το ωπα ενα φεγγαρι ο μιτσος-μολντος πηγαινες,?ερχοσουν τοτε μολντοβα?
Και βέβαια με 4.000-5.000 στη Ζυρηχη ζεις  :shit:Οταν για ενα διαμέρισμα θέλεις 2.000+ εκτός αν θεωρεις επιπεδο ζωης να δουλευεις οδηγός στο νοσοκομειακό φορτηγάκι και να μεταφέρεις τα κόπρανα στα βαζάκια να τα πας για ανάλυση  :headbang: ή αχθροφόρος στο αεροδρόμιο που θέλεις να γίνεις  :rockon:.Αν την εβγαζα στο ανατολικό μπλοκ με 1.000 Ευρώ σε 4 μηνες φυσικα και θα ένιωθα θεος στη Ζυρήχη με αυτα τα λεφτά!Αν ειναι να ζω ετσι δηλαδη να πηγαινω στο Μόλντο και να παίρνω ενα τσά'ι' που ουτε αυτο το πληρωνω και να τρωω της τυρόπιτες στο παζάρι με 2 λέ'ι'  :headbang: :2funny:.Δηλαδη τι ποιότητα ζωης εχεις στη Ζυρήχη?Να μένεις σε ενα δωματιο με αλλους στο διαμέρισμα?Να τρως σπιτι οπως γράφεις?Αυτό ειναι το όνειρο της ζωής? :2funny:.
  Σχετικά με μένα το εχω πει οτι με της Μολδαβές αηδίασα εχω Ρωσσική νοοτροπια και της κοιταζα οπως κοιτάμε στην Ελλάδα τους Πακιστανούς.Οταν της βλεπω να τους λειπουν δοντια να ειναι ντυμένες άθλια (οχι καλητερα απο Ελλάδα) και να μην εχουνε να φάνε  :rockon:δεν μπορώ!Εγω εχω πει οτι θέλω η γκόμενα να είναι τέλεια.Για το αν βγάζω πιτσιρίκια τη θημασε αυτη που λέγατε οτι παω σουπερ μάρκετ μαζί της?Παρτην στο Fridays που πηγαμε την προηγουμενη βδομάδα.Θελω να την πείσω να παίξει στο επομενο βιντεάκι μου να κάνει το γατάκι :think: :2funny: την ψείνω για να δεχτεί  :). 19χρονο απο την Αγία Πετρούπολη!Εγω τέτοιες κυνηγάω,και με το στυλ μου και το στάτους μου της βγάζω άνετα.
  Για σένα με το που σε είδα σε εβγαλα Off και ειχα γραψει μια αναλυση γιατι το στυλ που έχεις (η λα'ι'κότητα και η ψευτομαγκιά) τους φέρνει αηδία στην Αγία Πετρούπολη και γενικά στο ανατολικό μπλοκ.
  Θα γραψω μια αναλυση με διαόγους και φωτογραφίες γιατι κυνηγαω μεχρι 22-23 ετων χωρις κομπλεξ και ψυχολογικά προβλήματα...εχω ενα παραδειγμα (με διαλογους) απο μια ψυχανωμαλη που καθε μερα μου εγραφε ποτε θα ερθω απο Ελλάδα (της ελεγα οτι δεν ηρθα) και μετα οταν της ειπα να παιξει σε ενα βιντεάκι μου σαν γκρι γάτα παρεξηθηκε :2funny: αυτη ενας Ελληνας αγαμητος Πιρφόρος θα την ειχε θεοποιήσει  :vomit: :2funny:

Όπως συμβαίνει πάντα όταν γράφουμε την άποψή μας, μιλάμε για τον εαυτό μας και τις εμπειρίες που εμείς έχουμε σε ένα μέρος. Εννοείται πως δεν μπορώ να μιλήσω γενικά για όλους. Και πάντα γράφω ότι χρειάζεσαι μια μέτρια εμφάνιση, μια καλή συμπεριφορά, ένα καλό παραμυθάκι, τουλάχιστον μέτρια αγγλικούλια και φυσικά να θυμάσαι πως αν δεν μπορείς να βρεις να γκόμενα στην Ελλάδα δεν θα τη βρεις ούτε εκεί. Απλά εκεί οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική κλίμακα. Να το πω αλλιώς.. Αν εδώ βγάζεις μια γκόμενα μέτρια τη βδομάδα εκεί βγάζεις 5 καλές σχετικά εύκολα. Σχηματικά μιλώντας πάντα και όχι σε πραγματικές ποσότητες-αριθμούς. Dejavu εγώ δεν ήξερα καν που είναι. Το τελευταίο 3μηνο έμαθα που είναι και αυτό από συναγωνιστή (τον γνωρίζουμε και οι 2) που έλεγε πως πριν 2,3 χρόνια άξιζε να πας εκεί. Όμως με σιγουριά λέμε πως σήμερα δεν αξίζει.. δεν πας στη Μολδαβία για να ασχοληθείς με πληρωμένο. Ούτε στην Ουκρανία. Εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω στην Ελλάδα, ποσώ μάλλον να το κάνω εκεί πέρα. Το κόλημά μου με το παιδοβούβαλο είναι πως όταν το 2012-23 χρόνια ανέβηκα και άρχισα να γράφω για αυτά που εγώ ζούσα εκεί άρχισε να με αποκαλεί ψεύτη. Επειδή την ίδια περίοδο ήταν και αυτός εκεί πέρα και τριγυρνούσε από καφενείο, σε καφενείο και έπαιζε τάβλι με παππούδες, είχε νοικιάζει μια τρώγλη και περίμενε πως σαν star που νομίζει πως είναι όλες θα πέφτανε στα πόδια του. Φυσικά οι γκόμενες είναι πιο εύκολες εκεί, αλλά δεν είναι χαζές να πάνε με κάποιον που ζει σε παράγκα και δεν πληρώνει το φαγητό του. Τέτοιους τύπους Μολδαβούς και Ουκρανούς βλέπουν κάθε μέρα. Και επειδή εγώ ψέματα δεν έχω και δεν είχα γράψει, δεν είμαι troll, ούτε τσιράκι και μιλάω πάντα με το profile μου.. για αυτό και δεν ανέχομαι μαλακίες. Το Chisinau όπως πολλάκις έχω γράψει το τελαυταίο διάστημα δεν αξίζει για τον ταξιδιώτη των λίγων ημερών, τέλος. Άξιζε μέχρι το 2014. Από τότε που δεν χρειάζονται βίζα για να ταξιδέψουν το παραμύθι τελείωσε εκεί. Το Tiraspol είναι πιο ακριβό και από το Chisinau πλέον οπότε επίσης Χ. Τα μέρη στα οποία κάποιος μπορεί να κάνει παιχνίδι μέσω υπολογιστή, γιατί εγώ αυτό κάνω και για αυτό μπορώ να μιλήσω, είναι σαφώς η Ουκρανική επαρχία. Αν δοκιμάσεις διαδικτυακά να μιλήσεις με Κίεβο και Οδησσό αμέσως βλέπεις τη διαφορά. Σε πόλεις μικρότερες όπως το Chernivcy εγώ έχω βρει τον παράδεισό μου. Μιλάμε για next door κορίτσια που με κατάλληλη προετοιμασία.. και τις προϋποθέσεις που ανέφερα πιο πάνω.. κάνεις πάρτυ. Και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος, εξωφρενικά χαμηλό. Όσο για τον Μήτσο αν και είχα πάει μια φορά για φαγητό στο μαγαζί του το 2013 αυτός έλειπε. Δεν μιλάω για το OPA. Το τελευταίο εξάμηνο τον γνώρισα στο ταξίδι που έκανα με συναγωνιστή. Για αυτούς που πιστεύουν μαλακίες και παραμύθια.. το είπα πολύ καθαρά.. αν θέλεις να κάνεις παιχνίδι η Ουκρανία προσφέρεται και ακόμη περισσότερο η επαρχία της Ουκρανίας. Αλλά αν περιμένεις να πας εκεί και να σου ανοίξουν όλες τα πόδια τους επειδή ήρθες από το Ελλάντα και διάβασες πως ο dude901123, ο balkanexpress77 ή ο κάθε ένας μας το έκανε τότε καλύτερα κάτσε σπίτι σου.
Λοιπόν, μπαίνει μια φορά ένας τύπος, στο καφενείο του χωριού. Τον βλέπουνε οι φίλοι του και τον φωνάζουνε
κοντά τους.
-Έλα ρε, Κμαν που χάθηκες ρε παιδί;
-Είχα πάει για κυνήγι στην Πολωνία..
-Έλα ρε σύ, και τι έγινε, πές μας τις εντυπώσεις...
-Παίδες, είχα ανέβει, που λέτε, με τα πόδια στα Τάτρα, και φτάνοντας σε ένα ξέφωτο,
διακρίνω σε απόσταση δύο χιλιομέτρων μια αρκούδα. Βγάζω το ΜΚ4, κυαλάρω, και μπάμμμ...
την πετυχαίνω στο αριστερό μάτι. Τρέχω κοντά της, είχε μείνει στον τόπο η αρκούδα. Τώρα, πως να την κουβαλήσω;
Ας πάρω τουλάχιστον ένα ενθύμιο, για μη λένε μερικοί-μερικοί ότι τους πουλάω παραμύθια, σκέφτηκα.
Βγάζω τότε, το σπαθί σαμουράι από τη ζώνη μου, και της κόβω το ένα μπούτι. Το παίρνω παραμάσκαλα
(θα ζύγιζε και 50 κιλά, αλλά εγώ δεν μασάω) και συνέχισα τον δρόμο μου. Μετά από μισή ώρα πεζοπορία,
σε ένα άλλο ξέφωτο, γύρω στα τρία χιλιόμετρα μακριά, βλέπω ένα ελάφι. Ξαναβγάζω από τον ώμο το ΜΚ4,
σημαδεύω, και μπαμμμμμμ... το πετυχαίνω στο δεξί αφτί. Πάω κοντά, τι να δώ; Τέτοια τεράστια κέρατα
δεν είχα ξαναδεί. Έλα όμως δεν είχα μαζί μου την πριονάτη σπάθα, και έτσι, έβγαλα πάλι το σπαθί σαμουράι, και έκοψα
κι από αυτό ένα μπούτι, έτσι για τρόπαιο (θα ζύγιζε έως και 80 κιλά, αλλά είπαμε, δεν χαμπαριάζω).
Με τα δύο μπούτια, λοιπόν, παραμάσκαλα, ξεκίνησα να ανηφορίζω προς την κορυφή...

(Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το τηλέφωνό του, και πετάγεται από την καρέκλα).

-...Μια στιγμή παίδες, με καλεί η γυναίκα μου, πάω για λίγο έξω να μιλήσω, και επανέρχομαι.

Σε πέντε λεπτά, ξαναμπαίνει στο καφενείο και κάθεται στη θέση του.

-Λοιπόν, που είχαμε μείνει; ρωτάει την παρέα.
-Εκεί, που είχες πάρει τα δύο μπούτια παραμάσκαλα...
-Α! ναί, θυμήθηκα. Και τότε που λέτε ρε μάγκες, τα σηκώνω ψηλά, και της τραβάω έναν πούτσο, που ήταν όλος δικός της. Μιλάμε την ξεμούνιασα την γκόμενα...

Εδω ειναι η απαντηση που ταιριαζει σε ολους τους ψευτες και κατα φαντασιαν γαμιάδες

Συνημμένα

• ofI6M_DdgfE.jpg
    ofI6M_DdgfE.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • dCd1THeD46E.jpg
    dCd1THeD46E.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 42
D

dude901123

Επισκέπτης
Και βέβαια με 4.000-5.000 στη Ζυρηχη ζεις  :shit:Οταν για ενα διαμέρισμα θέλεις 2.000+ εκτός αν θεωρεις επιπεδο ζωης να δουλευεις οδηγός στο νοσοκομειακό φορτηγάκι και να μεταφέρεις τα κόπρανα στα βαζάκια να τα πας για ανάλυση  :headbang: ή αχθροφόρος στο αεροδρόμιο που θέλεις να γίνεις  :rockon:.Αν την εβγαζα στο ανατολικό μπλοκ με 1.000 Ευρώ σε 4 μηνες φυσικα και θα ένιωθα θεος στη Ζυρήχη με αυτα τα λεφτά!Αν ειναι να ζω ετσι δηλαδη να πηγαινω στο Μόλντο και να παίρνω ενα τσά'ι' που ουτε αυτο το πληρωνω και να τρωω της τυρόπιτες στο παζάρι με 2 λέ'ι'  :headbang: :2funny:.Δηλαδη τι ποιότητα ζωης εχεις στη Ζυρήχη?Να μένεις σε ενα δωματιο με αλλους στο διαμέρισμα?Να τρως σπιτι οπως γράφεις?Αυτό ειναι το όνειρο της ζωής? :2funny:.
  Σχετικά με μένα το εχω πει οτι με της Μολδαβές αηδίασα εχω Ρωσσική νοοτροπια και της κοιταζα οπως κοιτάμε στην Ελλάδα τους Πακιστανούς.Οταν της βλεπω να τους λειπουν δοντια να ειναι ντυμένες άθλια (οχι καλητερα απο Ελλάδα) και να μην εχουνε να φάνε  :rockon:δεν μπορώ!Εγω εχω πει οτι θέλω η γκόμενα να είναι τέλεια.Για το αν βγάζω πιτσιρίκια τη θημασε αυτη που λέγατε οτι παω σουπερ μάρκετ μαζί της?Παρτην στο Fridays που πηγαμε την προηγουμενη βδομάδα.Θελω να την πείσω να παίξει στο επομενο βιντεάκι μου να κάνει το γατάκι :think: :2funny: την ψείνω για να δεχτεί  :). 19χρονο απο την Αγία Πετρούπολη!Εγω τέτοιες κυνηγάω,και με το στυλ μου και το στάτους μου της βγάζω άνετα.
  Για σένα με το που σε είδα σε εβγαλα Off και ειχα γραψει μια αναλυση γιατι το στυλ που έχεις (η λα'ι'κότητα και η ψευτομαγκιά) τους φέρνει αηδία στην Αγία Πετρούπολη και γενικά στο ανατολικό μπλοκ.
  Θα γραψω μια αναλυση με διαόγους και φωτογραφίες γιατι κυνηγαω μεχρι 22-23 ετων χωρις κομπλεξ και ψυχολογικά προβλήματα...εχω ενα παραδειγμα (με διαλογους) απο μια ψυχανωμαλη που καθε μερα μου εγραφε ποτε θα ερθω απο Ελλάδα (της ελεγα οτι δεν ηρθα) και μετα οταν της ειπα να παιξει σε ενα βιντεάκι μου σαν γκρι γάτα παρεξηθηκε :2funny: αυτη ενας Ελληνας αγαμητος Πιρφόρος θα την ειχε θεοποιήσει  :vomit: :2funny:
  Εδω ειναι η απαντηση που ταιριαζει σε ολους τους ψευτες και κατα φαντασιαν γαμιάδες

Ρε μεγάλε.. ζεις στην Αγία Πετρούπολη 20 χρόνια, μιλάς ρώσικα, το παίζεις γαμάω και βγαίνεις με τέτοια που εμείς οι ταξιδιώτες των λίγων ημερών τα βγάζουμε μέσω ίντερνετ? Και ανεβάζεις φωτογραφία τύπου fb ή Vk ως απόδειξη οτί την έχεις φίλη σε κοινωνικό δίκτυο? Βάλε μια φωτογραφία έστω ζαλισμένη ή με σβησμένη φάτσα στο κρεβάτι σου να μας πείσεις.. από ταβέρνες, καφετέρειες, πιτσαρίες, Super Market και μάλιστα μόνες τους.. μας έχεις πήξει. Είναι φωτογραφίες άκυρες. Και ο κανόνας που ξεχνάς.. δεν βαζουμε τη φάτσα γκόμενας σε μπουρδελοσίτε αν η ίδια δεν μας δώσει το δικαίωμα. Μην είσαι αλβανός και εκθέτεις το κάθε κοριτσάκι που πήγατε μια βόλτα ή σου έκατσε. Το επίπεδο και η μόρφωση δεν φαίνονται στα λόγια αλλά σε αυτά που κάνουμε. Μιλάς και για ρώσικη νοοτροπία.. Ούτε Πακιστανοί δεν τα κάνουν αυτά..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
@@μιτσο
7 νομα σ ενα δωμα δηλαδη?? :grin:
ως συνηθως λες αρες μαρες κουκουναρες βασιζομενος σε μαλ..ιες που διαβαζεις στα σαιτ  κι εισαι κ σιγουρος κι επιμενεις ..πεσμου πω ςμικρινουν τα φωτο να δεις που κ με ποσο τρωνε ολοι απο κουστουμια μεχρι μπετατζηδες  ;) :grin: :grin: :grin:
στοχω ξαναπει
1.οι αναλυσεις που κανεις γενικα ειναι ευστοχες κ πολυ κοντα στην αληθεια  σε μερη κ λαους που γνωριζεις
τωρα
2. οταν αναφερεσαι σε σενα η σε αλλους που συγκρινεις με σεν α κανεις το ασπρο μαυρο κ χανις την μπαλλα,,,, :grin:
υγ.ειδες  και αχθοφορους στο αεροδρομιοστη ζυριχη που ησουνα ??? :grin: :grin: :grin:
τεσπα εγω γελαω γιατι εχει φαση οπως τα γραφεις αλλοι παρεξηγιονται βεβαια ....οπως κ ναχαι  kkep walking αλλα 20 χρονια κι αν σου μεινανε κ σενα  :o

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατι δεν βαζουμε πρόσωπα?Για να μην της γνωρίσουνε και γίνουμε ρεζίλι? :2funny:οπως εσυ με τα ψέματα σου  :2funny: Το οτι ειναι μαζι μου ειναι αποδεδηγμένο γιατι την εβγαλα και φωτο με τ'αμαξι μου και μεσα στ'αμαξι μου.Τωρα αν εσεις δεν μπορειται να αναγνωρισετε το αυτοκινητο μου δειχνει τι ζωα εισαστε  :2funny:
 Που ειναι οι δικές σας γκόμενες? :jerking: :2funny:Απλος δεν έχετε  :jerking:και κυνηγάτε κατι 40άρες χωριάτες :2funny:.Και τίποτα πρεζάκια :2funny:Ασε εβαλα εγω για σας της γκόμενες που γαμάτε και σκάσατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στο αλλο Tthread εβαλα τους διαλόγους με μία 23 ετών που εσεις οι αγαμητοι φουκαράδες θα την ειχατε θεοποιήσει...εγω μόνο να τη βαλω να παιξει τη γάτα ηθελα  :2funny:και αν δειτε το διάλογο θα καταλάβετε οτι προσπαθουσα να αποφυγω να την πηδήξω γιατι ειχε μια χωριατίλα και με αποθούσε.Οι χωριάτες Ουκρανές ντυνονται πάντος πολυ χειρότερα απ'αυτήν  :2funny:.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μεγάλε.. ζεις στην Αγία Πετρούπολη 20 χρόνια, μιλάς ρώσικα, το παίζεις γαμάω και βγαίνεις με τέτοια που εμείς οι ταξιδιώτες των λίγων ημερών τα βγάζουμε μέσω ίντερνετ? Και ανεβάζεις φωτογραφία τύπου fb ή Vk ως απόδειξη οτί την έχεις φίλη σε κοινωνικό δίκτυο? Βάλε μια φωτογραφία έστω ζαλισμένη ή με σβησμένη φάτσα στο κρεβάτι σου να μας πείσεις.. από ταβέρνες, καφετέρειες, πιτσαρίες, Super Market και μάλιστα μόνες τους.. μας έχεις πήξει. Είναι φωτογραφίες άκυρες. Και ο κανόνας που ξεχνάς.. δεν βαζουμε τη φάτσα γκόμενας σε μπουρδελοσίτε αν η ίδια δεν μας δώσει το δικαίωμα. Μην είσαι αλβανός και εκθέτεις το κάθε κοριτσάκι που πήγατε μια βόλτα ή σου έκατσε. Το επίπεδο και η μόρφωση δεν φαίνονται στα λόγια αλλά σε αυτά που κάνουμε. Μιλάς και για ρώσικη νοοτροπία.. Ούτε Πακιστανοί δεν τα κάνουν αυτά..
εδω εχει δικαιο ο ντερτι διμητρακι,τετειες βρισκουμε και εμεις τσαμπα.σιγουρα απο το ντυσιμο πετρουπολη αποκλειεται να ειναι,θα ηρθε με λεωφορειο απο κανενα πετερχοφ και να μενει σε καμια φοιτιτικη εστια.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ανοιγω μεζεδοπωλειο στο πασαλιμανι και ψαχνω ντελιβερυ,λατζα και σερβιτορους.Για ελατε,Για ελατε  :2funny: :2funny: :2funny: Η αλλιως Ζυριχη για αχθοφορος η Γερμανια κουραδοεκφορτωτης  :2funny:  :vomit:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Η πλακα ειναι οτι κανετε που κανετε τους εργατες στο εξωτερικο,μετα πατε και σας τα παιρνουν οι Ουκρανες τα χρηματα που σταξατε για να τα βγαλετε και τρωτε και καρπαζες  :2funny: :2funny: :2funny:  :vomit:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω εχει δικαιο ο ντερτι διμητρακι,τετειες βρισκουμε και εμεις τσαμπα.σιγουρα απο το ντυσιμο πετρουπολη αποκλειεται να ειναι,θα ηρθε με λεωφορειο απο κανενα πετερχοφ και να μενει σε καμια φοιτιτικη εστια.
Ειναι απο Αγία Πετρούπολη και μένει και στο κέντρο (κοντα στο ποτάμι) χωρις βέβαια να ειναι πλούσια εχει πολλούς που πηραν δωματια ή διαμερίσματα στο κέντρο επι κομμουνισμού απο το κράτος και τα έχουν ακόμα.
  Εγω δεν ειδα να βρισκει κανενας τίποτα  :2funny: μόνο μουφα φωτογραφίες εγω βλέπω  :2funny:.Και ψέματα  :2funny:Ολοι οσα εχω δει ως τωρα στη Μολδαβια και την Ουκρανία με πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι για γέλοια και για κλάμματα  :2funny: τέρατα της φυσεως,αγάμητοι φουκαράδες,χρεωκοπημένοι  :2funny:  :shit: τον ένα κατουρα τον άλλον είναι όλοι τους  :2funny:.Με τον ψευτη πανε κατι 35-40άρες χωριάτες Ουκρανές.Οπως εχω πει οι γκόμενες ειναι μεγαλοι ψυχολόγοι βλέπουνε αν κάποιος μετράει ή όχι,κοιτάνε δε ακόμα και την μικρότερη λεπτομέρια.
Ανοιγω μεζεδοπωλειο στο πασαλιμανι και ψαχνω ντελιβερυ,λατζα και σερβιτορους.Για ελατε,Για ελατε  :2funny: :2funny: :2funny: Η αλλιως Ζυριχη για αχθοφορος η Γερμανια κουραδοεκφορτωτης  :2funny:  :vomit:
Τα μπέρδεψες στη Ζυρήχη δουλευει με το φορτηγάκι του νοσοκομείου,πηγαινει τα κόπρανα για αναλυση τα σεντόνια στους κλιβάνους και τα νοσοκομειακά αποβλητα για πέταμε.Ειπε οτι θελει τα σάββατα να πιάσει δουλεια στο αεροδρόμιο.Το πιθανοτερο ειναι ή να παει να να φορτωνει της βαλιτσες στο αεροπλάνο ή να καθαρίζει.....πλακα πλακα με την κατάντια που έχει πέσει πολλοι απο την Ελλάδα θα ζηλευαν μια τέτοια δουλεια  :headbang:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι απο Αγία Πετρούπολη και μένει και στο κέντρο (κοντα στο ποτάμι) χωρις βέβαια να ειναι πλούσια εχει πολλούς που πηραν δωματια ή διαμερίσματα στο κέντρο επι κομμουνισμού απο το κράτος και τα έχουν ακόμα.
  Εγω δεν ειδα να βρισκει κανενας τίποτα  :2funny: μόνο μουφα φωτογραφίες εγω βλέπω  :2funny:.Και ψέματα  :2funny:Ολοι οσα εχω δει ως τωρα στη Μολδαβια και την Ουκρανία με πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι για γέλοια και για κλάμματα  :2funny: τέρατα της φυσεως,αγάμητοι φουκαράδες,χρεωκοπημένοι  :2funny:  :shit: τον ένα κατουρα τον άλλον είναι όλοι τους  :2funny:.Με τον ψευτη πανε κατι 35-40άρες χωριάτες Ουκρανές.Οπως εχω πει οι γκόμενες ειναι μεγαλοι ψυχολόγοι βλέπουνε αν κάποιος μετράει ή όχι,κοιτάνε δε ακόμα και την μικρότερη λεπτομέρια.Τα μπέρδεψες στη Ζυρήχη δουλευει με το φορτηγάκι του νοσοκομείου,πηγαινει τα κόπρανα για αναλυση τα σεντόνια στους κλιβάνους και τα νοσοκομειακά αποβλητα για πέταμε.Ειπε οτι θελει τα σάββατα να πιάσει δουλεια στο αεροδρόμιο.Το πιθανοτερο ειναι ή να παει να να φορτωνει της βαλιτσες στο αεροπλάνο ή να καθαρίζει.....πλακα πλακα με την κατάντια που έχει πέσει πολλοι απο την Ελλάδα θα ζηλευαν μια τέτοια δουλεια  :headbang:
Οσον αφορα το γκομενακι που ανεβασες φωτο ειναι αληθεια οτι ειναι λιγο χωριατα  :2funny: Τωρα για Ελβετια δεν ξαναπαω.Τους σιχαθηκα  :vomit:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσον αφορα το γκομενακι που ανεβασες φωτο ειναι αληθεια οτι ειναι λιγο χωριατα  :2funny: Τωρα για Ελβετια δεν ξαναπαω.Τους σιχαθηκα  :vomit:
Είναι Ουκρανικής καταγωγής!Χωρις να εχει πάει ποτέ Ουκρανία.Είναι ενα απλο κοριτσάκι στη μεταεφιβική περίοδο (άγρια νιάτα :2funny:) τωρα εγινε 19 .Η πλάκα ειναι οτι οπως ειδες μικροδείχνει.Το ολο στυλ της θυμιζει λιγο επαρχιώτισα χωρις να ειναι.
  Κοιτα εγω σε λιγους μηνες γινομαι 42 εχω παραπάνω απο τα διπλά της χρόνια αυτοι εδω οι κακομοίρηδες ουτε στα όνειρα τους δεν βγαζουν πιτσιρίκια αλλο τι λένε  :jerking: :2funny:.Ειδες τη γυφτισα που πηδάγανε στην Οδησσό? :2funny:Αν διάβασες ο ψευτης εγραφε οτι 35+ ετων εβγαζε αλλο αν μετά το γύρισε  :jerking:.Αν πρόσεξες δεν εχουνε βάλει καμια φωτογραφία,μια τολμισαν να βαλουν και τη βρηκα και αποκαλυψα τα ψέματα τους  :2funny:Της εδειξα φωτο το Σκυλοχάλια και πηγε να κάνει  :vomit: :2funny: σε οποια τον δείχνω αηδιάζει σαν να τους έδειχνα  :shit:
  Ελβετία δεν μου αρέσουν καθολου εχουν μια χωριατίλα.Με 15.000 το μηνα βέβαια εκει ζεις καλά.Βεβαια πεθαινεις απο την πληξη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Είναι Ουκρανικής καταγωγής!Χωρις να εχει πάει ποτέ Ουκρανία.Είναι ενα απλο κοριτσάκι στη μεταεφιβική περίοδο (άγρια νιάτα :2funny:) τωρα εγινε 19 .Η πλάκα ειναι οτι οπως ειδες μικροδείχνει.Το ολο στυλ της θυμιζει λιγο επαρχιώτισα χωρις να ειναι.
   Κοιτα εγω σε λιγους μηνες γινομαι 42 εχω παραπάνω απο τα διπλά της χρόνια αυτοι εδω οι κακομοίρηδες ουτε στα όνειρα τους δεν βγαζουν πιτσιρίκια αλλο τι λένε  :jerking: :2funny:.Ειδες τη γυφτισα που πηδάγανε στην Οδησσό? :2funny:Αν διάβασες ο ψευτης εγραφε οτι 35+ ετων εβγαζε αλλο αν μετά το γύρισε  :jerking:.Αν πρόσεξες δεν εχουνε βάλει καμια φωτογραφία,μια τολμισαν να βαλουν και τη βρηκα και αποκαλυψα τα ψέματα τους  :2funny:Της εδειξα φωτο το Σκυλοχάλια και πηγε να κάνει  :vomit: :2funny: σε οποια τον δείχνω αηδιάζει σαν να τους έδειχνα  :shit:
  Ελβετία δεν μου αρέσουν καθολου εχουν μια χωριατίλα.Με 15.000 το μηνα βέβαια εκει ζεις καλά.Βεβαια πεθαινεις απο την πληξη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Μπορει να κανει ωραιο γαμησι! Βαλε την να παιξει στο βιντεακι σου  :2funny: Οι ιδιοι οι Ελβετοι που βγαζουν τρελα χρηματα και ειναι μεσα στην καταθλιψη,σκεψου οι μεταναστες που παιρνουν λιγοτερα! :2funny: Νοβογκροντ και παλι νοβογκροντ  :orchestra:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπορει να κανει ωραιο γαμησι! Βαλε την να παιξει στο βιντεακι σου  :2funny: Οι ιδιοι οι Ελβετοι που βγαζουν τρελα χρηματα και ειναι μεσα στην καταθλιψη,σκεψου οι μεταναστες που παιρνουν λιγοτερα! :2funny: Νοβογκροντ και παλι νοβογκροντ  :orchestra:
Πως μάντεψες οτι αυτό θέλω να κάνω? :2funny:Καλό κοριτσακι ειναι γλυκούλικο.
  Οι Ελβετοί μου τη σπάγανε γιατι ηταν αγενείς και ειχαν μια βλαχιά,οι Γερμανοί πολύ πιο ευγενικοι.Αν εισαι Ελβετός και βγαζεις 10.000-15.000 Ευρώ τότε ζεις εκει πολυ άνετα,αν ομως εισαι Ελληνας μετανάστης τότε με 700 Ευρω το μήνα στο Νόβγκοροντ ζεις πολυ καλητερα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
δημητρακη στους -20 στην αγια πετρουπολη ποση ωρα αντεχει ενας ανθρωπος με μπουφανκανονικα ντημενος  εξ στο κρυο? το εχω απορια :) :) :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Αν δε φοραει γάντια και καπέλο πολυ λιγο  :2funny:
ena βιντεακι με το ψωφοκρυο που κανει αν μπορεις να μας βαλεις... για περιεργια :) :)  να δουμε και εμεις εδω στην ελλαδα που εχουμε 20+ πως ειναι το ψοφοκρυο :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Δημητρακη :) :) ευχαριστουμε για την αμεση ανταποκριση :hi: :hi:  :hi: :hi: εδω ελλαδα με κοντομανικο ημουν εχθες +20 ειχε :)

ΥΓ..Παντως απο οτι φαινεται :) :) το κρυο ειναι παντου κρυο :).. δηλαδη.. δεν κυκλοφορει τιποτα :) και ας ειναι ρωσια :) που ειναι και συνηθισμενοι... :) :)

D

dude901123

Επισκέπτης

Επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι μαζί σου.. έχεις γίνει Viral το ξέρεις? Όλο το δίκτυο γελάει μαζί σου σου.. Μαλάκα σε ανεβάζουν, μαλάκα σε κατεβάζουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom