ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εσυ τι γλωσσες μιλας? την διεθνη γλωσσα της ε?και ποιος σου ειπε ότι τις μιλαμε Αγγλικά μικρέ και άνιδεε από ανατολικό μπλοκ;
εσυ τι γλωσσες μιλας? την διεθνη γλωσσα της ε?και ποιος σου ειπε ότι τις μιλαμε Αγγλικά μικρέ και άνιδεε από ανατολικό μπλοκ;
επειδη πετάς εκεί κάνα δυο ρωσικα τραγουδια που ουτε καν ξερεις τι ειναι για λογους εντυπωσιασμου νομιζεις οτι κατι κανεις και οτι ξερεις δηθεν απο ανατολικο μπλοκ.αυτα ειναι μπλατνίε πέσνι, μαφιόζικα ρωσικα τραγουδια.την ειδες και μπλατνόι τωρα, μαφιοζος;,τρομπιδη ε τρομπιδη.εσυ τι γλωσσες μιλας? την διεθνη γλωσσα της ε?
κωλογερε θα σε κατουρησουν και εσενα για παραδειγματισμο Τραβα να γαμησεις κανα κακομοιρικο ουκρανεζακι θα σε λυπαται για την καταντια σουεπειδη πετάς εκεί κάνα δυο ρωσικα τραγουδια που ουτε καν ξερεις τι ειναι για λογους εντυπωσιασμου νομιζεις οτι κατι κανεις και οτι ξερεις δηθεν απο ανατολικο μπλοκ.αυτα ειναι μπλατνίε πέσνι, μαφιόζικα ρωσικα τραγουδια.την ειδες και μπλατνόι τωρα, μαφιοζος;,τρομπιδη ε τρομπιδη.
κωλογερε θα σε κατουρησουν και εσενα για παραδειγματισμο Τραβα να γαμησεις κανα κακομοιρικο ουκρανεζακι θα σε λυπαται για την καταντια σου
Κακομοιρικο πλασμα,τερας της φυσεως... Ναι,μαθε Ρωσικα μπας και πας Κιεβο να γαμησεις βλαχοΘα σου λεγα γιοπ τβαγιου ματ αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως ευγενικός άνθρωπος σου λέω χούι σασί ,πάρε μου μια πίπα και μετα πήγαινε να γαμησεις παραδιπλα Βλαδιβοστό,χαχα,γιατί εδώ γύρω δεν έχεις αφήσει θηλυκά γάτα. Χαχαχσ
ξέρεις πως γαμανε οι βλαχοι μικρέ πορδομαγκα; με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς απ το κωλομοαρο;Κακομοιρικο πλασμα,τερας της φυσεως... Ναι,μαθε Ρωσικα μπας και πας Κιεβο να γαμησεις βλαχο
Εδω ειμαι ρε μπινεδες και σας περιμενω.ΟΛΟΥΣ Φερτε skype να δω τις μουρες σας...Φρικια της Ελλαδας και απομειναρια της αγαμιας ;) Τι να μας πεις και εσυ ρε κακοιμοιρη,σας λυπαμαι ολους κατα βαθος γιατι ειστε σε μια ταδε ηλικια και αφραγκοι αλλα και αχυτοι χωρις γυναικες,τιποτα απολυτως...ΜΙΖΕΡΙΑξέρεις πως γαμανε οι βλαχοι μικρέ πορδομαγκα; με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς απ το κωλομοαρο;
κοιταξε μαζεψου γιατί θα με ανγκασεις να αυθαδιασω άσχημα.καμμενεΕδω ειμαι ρε μπινεδες και σας περιμενω.ΟΛΟΥΣ Φερτε skype να δω τις μουρες σας...Φρικια της Ελλαδας και απομειναρια της αγαμιας ;) Τι να μας πεις και εσυ ρε κακοιμοιρη,σας λυπαμαι ολους κατα βαθος γιατι ειστε σε μια ταδε ηλικια και αφραγκοι αλλα και αχυτοι χωρις γυναικες,τιποτα απολυτως...ΜΙΖΕΡΙΑ
κοιταξε μαζεψου γιατί θα με ανγκασεις να αυθαδιασω άσχημα.καμμενε
και ηθελα να ξερα γιατι μοαινεις στα ανατολικα θρεδ.γνώσεις επι του αντικειμενου εχεις μηδεν αλλα εχεις και αποψη.
Οσο ξερετε ολοι σας επι2 παραπανω εγω κωλογερε... Εκει ειναι αντρες ρε ξυπνηστε,γιαυτο σας τα παιρνουν οι Ρωσοουκρανες,οι αλλοι τις εχουν στην σφαλιαρα και απο εσας βγαζουν τα εξοδα τους... Γαμημενοι βλαχοι Οπου πατε με τις χορηγιες σας τα διαλυετε ολακαι ηθελα να ξερα γιατι μοαινεις στα ανατολικα θρεδ.γνώσεις επι του αντικειμενου εχεις μηδεν αλλα εχεις και αποψη.
Εσύ ρε μαλακά πας Βλαδιβοστόκ για να γαμησεις.εδώ γύρω δηλαδή τα χεις γαμησει όλα τα μουνια κα πας παραπέρα.αν είναι αλήθεια αυτά που λες και δεν είσαι κλώνος τότε η μάνα σου γαμιοτανε στο κωλομπαρο του και σου άφησαν κληρονομιά για να κάνεις εσύ τώρα τον κάμποσο.Εμείς που να βρούμε.άσχετε κλώνε.καμμένο χαρτί.Οσο ξερετε ολοι σας επι2 παραπανω εγω κωλογερε... Εκει ειναι αντρες ρε ξυπνηστε,γιαυτο σας τα παιρνουν οι Ρωσοουκρανες,οι αλλοι τις εχουν στην σφαλιαρα και απο εσας βγαζουν τα εξοδα τους... Γαμημενοι βλαχοι Οπου πατε με τις χορηγιες σας τα διαλυετε ολα
Ρε βαλκαν απο ελλαδα ισπανια μας στελνεις :S,απο τα σκατα στα αλλα σκατα,,με απογητευσες
δεν παιζεσαι ρε πουστη....
λοιπον μιτσε ακου τωρα επειδη δεν εχεις συνηειδητοποιησει οτι μπορει σε 20χρονια απο τωρα νασαι κ να βλεπεις τα ραδικια αναποδα,κ σε 15 εκτος κανα γλυφομουνι τιποτα αλλο δεν θα περιλεμβανει το μενου
ΔΕΝ κρινουμε στις ηλικιες που ειμαστε τωρα με βαση που θα γαμησουμε που θα ζησουμε,αλλα που ειναι πιο καλη η ζωη
εσυ λες το νοβγκοροντ ειναι καλυτερα απο την ελβετια πιστευω η πλειοψηφια θα συμφωνει μαζι σου
εκει που σου δινω δικιο ειναι οτι οταν εισαι μικροτερος γυρω στα 30 δηλ,αξιζει περισοτερο να ζεις ανατ ευρωπη κι ειδικα ρωσια ουκρανια αν μπορεις κ με λιγοτερο εισοδημα απ οτι δυτικη ευρωπη
αυτο εξαλλου τοχα ακολουθησει κι εγω,οχιστην εκταση την χρονικη τη δικη σου αλλα για καμμια 8ετια κ σιγουρα δεν τοχω μετανιωσει
οταν ομως περναμε τα 40-45 κατα την αποψη μου μπαινουν αλλες σλκεψεις πανω απο το που θα γαμαω πιο πολυ πιο καλα κ πιο ευκολα
κ το αφηνουμε αυτο για τον ελευθερο χρονο μας στις διακοπες
ξερω οτι η οπτικη σου ειναι διαφορετικη αλλα φυσικα δεν συμφωνω
ασε που οταν μεγαλωνεις νομιζω τα μεσογειακα κρατη ειναι καλυτερα να ζεις,πχ εμενα τωρα αν ειχα δυνατοτητα θα εμεν αμονιμα στην μαγιορκα ας πουμε που συνδιαζει τα παντα για καπιον 40 πλας
@@χρηστο ,αν δεν εχεις παει πηγαινε κι ας μην εχις 3 μυρια κ 300χιλ φτανουν κ θα με θυμηθεις..
Σκουληκι του διαδυκτιου και ερειπιο της ζωης ... Εαν ξαναπας Ουκρανια δεν γλυτωνεις θα βαλω να σε πλακωσουν και μετα να σε ... Μακαρι να ειχες την παιδεια μου και τα χρηματα μου... Ναι εχω τα χρηματα να παω Βλαδιβοστοκ να γαμησω...εσυ εχεις?Εσύ ρε μαλακά πας Βλαδιβοστόκ για να γαμησεις.εδώ γύρω δηλαδή τα χεις γαμησει όλα τα μουνια κα πας παραπέρα.αν είναι αλήθεια αυτά που λες και δεν είσαι κλώνος τότε η μάνα σου γαμιοτανε στο κωλομπαρο του και σου άφησαν κληρονομιά για να κάνεις εσύ τώρα τον κάμποσο.Εμείς που να βρούμε.άσχετε κλώνε.καμμένο χαρτί.
δεν σου ειπα να πας....Ρε βαλκαν απο ελλαδα ισπανια μας στελνεις :S,απο τα σκατα στα αλλα σκατα,,με απογητευσες
συγνωμη για τα γαλλικα μου αλκα θα μου κλασεις τ αρχιδια.τα λεφτα ειπαμε απο που τα χεις.η μορφωση σου ειναι παραμορφωσημεχεις καψει εγκεφαλο και λες και μαλακις.γαμας πολυ εδω και θα πας στο φεγγαρι να βρεις μουνι.Χαχα.Σκουληκι του διαδυκτιου και ερειπιο της ζωης ... Εαν ξαναπας Ουκρανια δεν γλυτωνεις θα βαλω να σε πλακωσουν και μετα να σε ... Μακαρι να ειχες την παιδεια μου και τα χρηματα μου... Ναι εχω τα χρηματα να παω Βλαδιβοστοκ να γαμησω...εσυ εχεις?
παρε μια αποφαση εν τελει...Ενα ενα τα βγαζεις,εδω υποψηφιος για μαγιορκα,πες τιποτα να μαθουμε...
Εχω χρηματα διαθεσιμα και παω και στο φεγγαρι να γαμησω αμα θελω.Εσυ μεταξουργειο μονο. ;) Βαρεθηκα να συζηταω μαζι σου,θα εισαι κανα τερας της φυσης και εσυ,συμπονια και αγαπη επρεπε να σου δειχνω οχι να σε γιουχαρω για τα χαλια σου. Συγνωμη ασχημοπαποσυγνωμη για τα γαλλικα μου αλκα θα μου κλασεις τ αρχιδια.τα λεφτα ειπαμε απο που τα χεις.η μορφωση σου ειναι παραμορφωσημεχεις καψει εγκεφαλο και λες και μαλακις.γαμας πολυ εδω και θα πας στο φεγγαρι να βρεις μουνι.Χαχα.
@@ντερτυ
ο μιτσος εχει κοληματα ειναι παλια αυτα,τωρα εβγαλε το συμπερασμα οτι με 4-5000 το μηνα λιμοκτονεις στην ζυριχη
εσεις βεβαια τοχετε παραχοντρυνει το θεμα κ δεν καταλαβαινω κ τον λογο να σου πω...
δεν σημαινει ομως επειδη οντως πεταει κατι ασχετα οτι ολα οσα λεει ειναι λαθος...
εγω θα πω οτι οι δικες σου αποψεις ειναι αισιοδοξες οσον αφορα τσερναβτσι κ κισινιοφ αφορουν εν αν σχετικα εμπειρο κι οπωσδηποτε εμφανισημο αντρα 30 εως το πολυ 40 ,ο οπιος οπωσδηποτε θα εχει επιτυχιες ειδικα αν μιλαει κ 2-3 ρωσσικα η ρουμανικα
του δε μιτσου η προσεγγιση που ειναι σαφως απογοητευτικη ,αλλα δυστυχως αφορα τον ψαρωμενο μετριας κ κατω εμφανισης μπουρδελιαρη που θα παει τσερναβτσι κ κισινιοφ κ θα παρει τα @@ του ειδικα αν δεν σπηκαρει κ γρη κ πιστευει τις μαλ,,ιες κ μυθους που υπαρχουν για ανατ ευρωπη,που ισχυαν εν μερει κ τοτε το 90 τοχω δει πολλες φορες αυτο,,πολυ πιο πολλες απο το αναποδο δηλαδη... ;)
εκτος αν το φυσαει το χρημα οπως η πλειοψηφια εδω μεσα
οποτε εχεις κι εσυ δικιο αυτα μπορει να συμβουν αλλα με τις ανω προυποθεσεις
αν ενας δεν εχει τα προηγουμενα εμφανιση ηληκια κι εμπειρια κι καποια εποικινωνιακα ρωωσικα θα συμβει αυτο που λεει ο μιτσος ,θα φυγει οπως ηρθε η θα χαλασει τα αντερα του για καμμια πεταμενη του ντεζαβου...
υγ.οταν ειχε το ωπα ενα φεγγαρι ο μιτσος-μολντος πηγαινες,?ερχοσουν τοτε μολντοβα?