Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
εσυ τι γλωσσες μιλας? την διεθνη γλωσσα της  :jerking: ε?  :2funny:
επειδη πετάς εκεί  κάνα δυο ρωσικα τραγουδια που ουτε καν ξερεις τι ειναι για λογους εντυπωσιασμου νομιζεις οτι κατι κανεις και οτι ξερεις δηθεν απο ανατολικο μπλοκ.αυτα ειναι  μπλατνίε πέσνι, μαφιόζικα ρωσικα τραγουδια.την ειδες και μπλατνόι τωρα, μαφιοζος;,τρομπιδη ε τρομπιδη.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
επειδη πετάς εκεί  κάνα δυο ρωσικα τραγουδια που ουτε καν ξερεις τι ειναι για λογους εντυπωσιασμου νομιζεις οτι κατι κανεις και οτι ξερεις δηθεν απο ανατολικο μπλοκ.αυτα ειναι  μπλατνίε πέσνι, μαφιόζικα ρωσικα τραγουδια.την ειδες και μπλατνόι τωρα, μαφιοζος;,τρομπιδη ε τρομπιδη.
κωλογερε θα σε κατουρησουν και εσενα για παραδειγματισμο  :2funny: Τραβα να γαμησεις κανα κακομοιρικο ουκρανεζακι θα σε λυπαται για την καταντια σου

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
κωλογερε θα σε κατουρησουν και εσενα για παραδειγματισμο  :2funny: Τραβα να γαμησεις κανα κακομοιρικο ουκρανεζακι θα σε λυπαται για την καταντια σου

Θα σου λεγα γιοπ τβαγιου ματ αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως ευγενικός άνθρωπος σου λέω χούι σασί ,πάρε μου μια πίπα και μετα πήγαινε να γαμησεις παραδιπλα Βλαδιβοστό,χαχα,γιατί εδώ γύρω δεν έχεις  αφήσει θηλυκά γάτα. Χαχαχσ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.701
Πόντοι
606
παιδια αν ειχα τα λεφτα δεν θα πηγαινα ποτε ισπανια δεν την γουσταρω μια :) απο ευρωπη Μονο ελλαδα και τιποτα αλλο :) Απο βορεια νοτια αμερικη μονο Βραζιλια και μετα Μαιαμι και μπαχαμες. Απο ασια Μονο αυστραλια και τα περιχωρα νησια της  αυτα :).

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου λεγα γιοπ τβαγιου ματ αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως ευγενικός άνθρωπος σου λέω χούι σασί ,πάρε μου μια πίπα και μετα πήγαινε να γαμησεις παραδιπλα Βλαδιβοστό,χαχα,γιατί εδώ γύρω δεν έχεις  αφήσει θηλυκά γάτα. Χαχαχσ
Κακομοιρικο πλασμα,τερας της φυσεως... :2funny: Ναι,μαθε Ρωσικα μπας και πας Κιεβο να γαμησεις βλαχο  :2funny:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Κακομοιρικο πλασμα,τερας της φυσεως... :2funny: Ναι,μαθε Ρωσικα μπας και πας Κιεβο να γαμησεις βλαχο  :2funny:
ξέρεις πως γαμανε οι βλαχοι μικρέ πορδομαγκα; με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς απ το κωλομοαρο;

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ξέρεις πως γαμανε οι βλαχοι μικρέ πορδομαγκα; με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς απ το κωλομοαρο;
Εδω ειμαι ρε μπινεδες και σας περιμενω.ΟΛΟΥΣ Φερτε skype να δω τις μουρες σας...Φρικια της Ελλαδας και απομειναρια της αγαμιας  ;) Τι να μας πεις και εσυ ρε κακοιμοιρη,σας λυπαμαι ολους κατα βαθος γιατι ειστε σε μια ταδε ηλικια και αφραγκοι αλλα και αχυτοι χωρις γυναικες,τιποτα απολυτως...ΜΙΖΕΡΙΑ  :vomit:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εδω ειμαι ρε μπινεδες και σας περιμενω.ΟΛΟΥΣ Φερτε skype να δω τις μουρες σας...Φρικια της Ελλαδας και απομειναρια της αγαμιας  ;) Τι να μας πεις και εσυ ρε κακοιμοιρη,σας λυπαμαι ολους κατα βαθος γιατι ειστε σε μια ταδε ηλικια και αφραγκοι αλλα και αχυτοι χωρις γυναικες,τιποτα απολυτως...ΜΙΖΕΡΙΑ  :vomit:
κοιταξε  μαζεψου γιατί θα με ανγκασεις να αυθαδιασω άσχημα.καμμενε

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
και ηθελα να ξερα γιατι μοαινεις στα ανατολικα θρεδ.γνώσεις  επι του αντικειμενου εχεις μηδεν αλλα εχεις και αποψη.
Οσο ξερετε ολοι σας επι2  παραπανω εγω κωλογερε... Εκει ειναι αντρες ρε ξυπνηστε,γιαυτο σας τα παιρνουν οι Ρωσοουκρανες,οι αλλοι τις εχουν στην σφαλιαρα και απο εσας βγαζουν τα εξοδα τους... Γαμημενοι βλαχοι  :headbang: Οπου πατε με τις χορηγιες σας τα διαλυετε ολα  :headbang:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Οσο ξερετε ολοι σας επι2  παραπανω εγω κωλογερε... Εκει ειναι αντρες ρε ξυπνηστε,γιαυτο σας τα παιρνουν οι Ρωσοουκρανες,οι αλλοι τις εχουν στην σφαλιαρα και απο εσας βγαζουν τα εξοδα τους... Γαμημενοι βλαχοι  :headbang: Οπου πατε με τις χορηγιες σας τα διαλυετε ολα  :headbang:
Εσύ ρε μαλακά πας  Βλαδιβοστόκ για να γαμησεις.εδώ γύρω δηλαδή τα χεις γαμησει όλα τα μουνια κα πας παραπέρα.αν είναι  αλήθεια αυτά που λες και δεν είσαι κλώνος τότε η μάνα σου γαμιοτανε στο κωλομπαρο  του και σου άφησαν κληρονομιά για να κάνεις εσύ τώρα τον κάμποσο.Εμείς που να βρούμε.άσχετε κλώνε.καμμένο χαρτί.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin:
δεν παιζεσαι ρε πουστη....
λοιπον μιτσε ακου τωρα επειδη δεν εχεις συνηειδητοποιησει οτι μπορει σε 20χρονια απο τωρα νασαι κ να βλεπεις τα ραδικια αναποδα,κ σε 15 εκτος κανα γλυφομουνι τιποτα αλλο δεν θα περιλεμβανει το μενου  :helpplea:
ΔΕΝ κρινουμε στις ηλικιες που ειμαστε τωρα με βαση που θα γαμησουμε που θα ζησουμε,αλλα που ειναι πιο καλη η ζωη
εσυ λες το νοβγκοροντ ειναι καλυτερα απο την ελβετια πιστευω η πλειοψηφια θα συμφωνει μαζι σου  :grin:
εκει που σου δινω δικιο ειναι οτι οταν εισαι μικροτερος  γυρω στα 30 δηλ,αξιζει περισοτερο να ζεις ανατ ευρωπη  κι ειδικα ρωσια ουκρανια αν μπορεις κ με λιγοτερο εισοδημα απ οτι δυτικη ευρωπη
αυτο εξαλλου τοχα ακολουθησει κι εγω,οχιστην εκταση την χρονικη τη δικη σου αλλα για καμμια 8ετια κ σιγουρα δεν τοχω μετανιωσει
οταν ομως περναμε τα 40-45 κατα την αποψη μου μπαινουν αλλες σλκεψεις πανω απο το που θα γαμαω πιο πολυ πιο καλα κ πιο ευκολα
κ το αφηνουμε αυτο για τον ελευθερο χρονο μας στις διακοπες
ξερω οτι η οπτικη σου ειναι διαφορετικη αλλα φυσικα δεν συμφωνω
ασε που οταν μεγαλωνεις νομιζω τα μεσογειακα κρατη ειναι καλυτερα να ζεις,πχ εμενα τωρα αν ειχα δυνατοτητα θα εμεν αμονιμα στην μαγιορκα ας πουμε που συνδιαζει τα παντα για καπιον 40 πλας
@@χρηστο ,αν δεν εχεις παει πηγαινε κι ας μην εχις 3 μυρια κ 300χιλ φτανουν κ θα με θυμηθεις.. :hi:
Ρε βαλκαν απο ελλαδα ισπανια μας στελνεις  :S,απο τα σκατα στα αλλα σκατα,,με απογητευσες

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ ρε μαλακά πας  Βλαδιβοστόκ για να γαμησεις.εδώ γύρω δηλαδή τα χεις γαμησει όλα τα μουνια κα πας παραπέρα.αν είναι  αλήθεια αυτά που λες και δεν είσαι κλώνος τότε η μάνα σου γαμιοτανε στο κωλομπαρο  του και σου άφησαν κληρονομιά για να κάνεις εσύ τώρα τον κάμποσο.Εμείς που να βρούμε.άσχετε κλώνε.καμμένο χαρτί.
Σκουληκι του διαδυκτιου και ερειπιο της ζωης  :zombie:... Εαν ξαναπας Ουκρανια δεν γλυτωνεις θα βαλω να σε πλακωσουν και μετα να σε  :shit:  :2funny:... Μακαρι να ειχες την παιδεια μου και τα χρηματα μου... Ναι εχω τα χρηματα να παω Βλαδιβοστοκ να γαμησω...εσυ εχεις?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρε βαλκαν απο ελλαδα ισπανια μας στελνεις  :S,απο τα σκατα στα αλλα σκατα,,με απογητευσες
δεν σου ειπα να πας....
ειπα εαν εχει καποιος απο 300χιλ κ ανω διαθεσιμα ειναι απο τις καλυτερες φασεις να ζεις στην ΜΑΓΙΟΡΚΑ,Παλμα συγκεκριμενα,οχι ισπανια γενικα!!!
αλλο Σαντορινη  Η Χανια κι αλλο Γρεβενα η Αμφισα ας πουμε
δεν ειναι για καποιον που ψαχνει δουλεια η την τυχη του..ειναι καλο μερος για αραγμα,κατ εμε
επισης δεν ειναι η Ισπανια γενικα σαν την Ελλαδα ειναι αρκετα πιο καλα η ζωη κι η νοοτροπια ειδικα Καταλωνια κ Βαλεαριδες... :hi:
μην εξαπτεσαι κι εσυ .. :grin:
ειρηνη υμιν  :priest:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Σκουληκι του διαδυκτιου και ερειπιο της ζωης  :zombie:... Εαν ξαναπας Ουκρανια δεν γλυτωνεις θα βαλω να σε πλακωσουν και μετα να σε  :shit:  :2funny:... Μακαρι να ειχες την παιδεια μου και τα χρηματα μου... Ναι εχω τα χρηματα να παω Βλαδιβοστοκ να γαμησω...εσυ εχεις?
συγνωμη για τα γαλλικα μου αλκα θα μου κλασεις τ αρχιδια.τα λεφτα ειπαμε απο που τα χεις.η μορφωση σου ειναι παραμορφωσημεχεις καψει εγκεφαλο και λες και μαλακις.γαμας πολυ εδω και θα πας στο φεγγαρι να βρεις μουνι.Χαχα.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη για τα γαλλικα μου αλκα θα μου κλασεις τ αρχιδια.τα λεφτα ειπαμε απο που τα χεις.η μορφωση σου ειναι παραμορφωσημεχεις καψει εγκεφαλο και λες και μαλακις.γαμας πολυ εδω και θα πας στο φεγγαρι να βρεις μουνι.Χαχα.
Εχω χρηματα διαθεσιμα και παω και στο φεγγαρι να γαμησω αμα θελω.Εσυ μεταξουργειο μονο. ;) Βαρεθηκα να συζηταω μαζι σου,θα εισαι κανα τερας της φυσης και εσυ,συμπονια και αγαπη επρεπε να σου δειχνω οχι να σε γιουχαρω για τα χαλια σου. Συγνωμη ασχημοπαπο  :hi:

D

dude901123

Επισκέπτης
@@ντερτυ
ο μιτσος εχει κοληματα ειναι παλια αυτα,τωρα εβγαλε το συμπερασμα οτι με 4-5000 το μηνα λιμοκτονεις στην ζυριχη  :grin:
εσεις βεβαια τοχετε παραχοντρυνει το θεμα κ δεν καταλαβαινω κ τον λογο να σου πω... :think:
δεν σημαινει ομως επειδη οντως πεταει κατι ασχετα οτι ολα οσα λεει ειναι λαθος...
εγω θα πω οτι οι δικες σου αποψεις ειναι αισιοδοξες οσον αφορα τσερναβτσι κ κισινιοφ αφορουν εν αν σχετικα εμπειρο κι οπωσδηποτε εμφανισημο αντρα 30 εως το πολυ 40 ,ο οπιος οπωσδηποτε θα εχει επιτυχιες   ειδικα αν μιλαει κ 2-3 ρωσσικα η ρουμανικα :fuck1:
του δε μιτσου η προσεγγιση  που  ειναι σαφως απογοητευτικη ,αλλα δυστυχως αφορα τον ψαρωμενο μετριας κ κατω εμφανισης μπουρδελιαρη που θα παει τσερναβτσι κ κισινιοφ κ θα παρει τα @@ του ειδικα αν δεν σπηκαρει κ γρη κ πιστευει τις μαλ,,ιες κ μυθους που υπαρχουν για ανατ ευρωπη,που ισχυαν εν μερει κ τοτε το 90 :helpplea: τοχω δει πολλες φορες αυτο,,πολυ πιο πολλες απο το αναποδο δηλαδη... ;)
εκτος αν το φυσαει το χρημα οπως η πλειοψηφια εδω μεσα  :grin:  :grin: :grin:
οποτε εχεις κι εσυ δικιο αυτα μπορει να συμβουν αλλα με τις ανω προυποθεσεις
αν ενας δεν εχει τα προηγουμενα εμφανιση ηληκια κι εμπειρια κι καποια εποικινωνιακα ρωωσικα θα συμβει αυτο που λεει ο μιτσος ,θα φυγει οπως ηρθε η θα χαλασει τα αντερα του για καμμια πεταμενη του ντεζαβου... :helpplea:

υγ.οταν ειχε το ωπα ενα φεγγαρι ο μιτσος-μολντος πηγαινες,?ερχοσουν τοτε μολντοβα?

Όπως συμβαίνει πάντα όταν γράφουμε την άποψή μας, μιλάμε για τον εαυτό μας και τις εμπειρίες που εμείς έχουμε σε ένα μέρος. Εννοείται πως δεν μπορώ να μιλήσω γενικά για όλους. Και πάντα γράφω ότι χρειάζεσαι μια μέτρια εμφάνιση, μια καλή συμπεριφορά, ένα καλό παραμυθάκι, τουλάχιστον μέτρια αγγλικούλια και φυσικά να θυμάσαι πως αν δεν μπορείς να βρεις να γκόμενα στην Ελλάδα δεν θα τη βρεις ούτε εκεί. Απλά εκεί οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική κλίμακα. Να το πω αλλιώς.. Αν εδώ βγάζεις μια γκόμενα μέτρια τη βδομάδα εκεί βγάζεις 5 καλές σχετικά εύκολα. Σχηματικά μιλώντας πάντα και όχι σε πραγματικές ποσότητες-αριθμούς. Dejavu εγώ δεν ήξερα καν που είναι. Το τελευταίο 3μηνο έμαθα που είναι και αυτό από συναγωνιστή (τον γνωρίζουμε και οι 2) που έλεγε πως πριν 2,3 χρόνια άξιζε να πας εκεί. Όμως με σιγουριά λέμε πως σήμερα δεν αξίζει.. δεν πας στη Μολδαβία για να ασχοληθείς με πληρωμένο. Ούτε στην Ουκρανία. Εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω στην Ελλάδα, ποσώ μάλλον να το κάνω εκεί πέρα. Το κόλημά μου με το παιδοβούβαλο είναι πως όταν το 2012-23 χρόνια ανέβηκα και άρχισα να γράφω για αυτά που εγώ ζούσα εκεί άρχισε να με αποκαλεί ψεύτη. Επειδή την ίδια περίοδο ήταν και αυτός εκεί πέρα και τριγυρνούσε από καφενείο, σε καφενείο και έπαιζε τάβλι με παππούδες, είχε νοικιάζει μια τρώγλη και περίμενε πως σαν star που νομίζει πως είναι όλες θα πέφτανε στα πόδια του. Φυσικά οι γκόμενες είναι πιο εύκολες εκεί, αλλά δεν είναι χαζές να πάνε με κάποιον που ζει σε παράγκα και δεν πληρώνει το φαγητό του. Τέτοιους τύπους Μολδαβούς και Ουκρανούς βλέπουν κάθε μέρα. Και επειδή εγώ ψέματα δεν έχω και δεν είχα γράψει, δεν είμαι troll, ούτε τσιράκι και μιλάω πάντα με το profile μου.. για αυτό και δεν ανέχομαι μαλακίες. Το Chisinau όπως πολλάκις έχω γράψει το τελαυταίο διάστημα δεν αξίζει για τον ταξιδιώτη των λίγων ημερών, τέλος. Άξιζε μέχρι το 2014. Από τότε που δεν χρειάζονται βίζα για να ταξιδέψουν το παραμύθι τελείωσε εκεί. Το Tiraspol είναι πιο ακριβό και από το Chisinau πλέον οπότε επίσης Χ. Τα μέρη στα οποία κάποιος μπορεί να κάνει παιχνίδι μέσω υπολογιστή, γιατί εγώ αυτό κάνω και για αυτό μπορώ να μιλήσω, είναι σαφώς η Ουκρανική επαρχία. Αν δοκιμάσεις διαδικτυακά να μιλήσεις με Κίεβο και Οδησσό αμέσως βλέπεις τη διαφορά. Σε πόλεις μικρότερες όπως το Chernivcy εγώ έχω βρει τον παράδεισό μου. Μιλάμε για next door κορίτσια που με κατάλληλη προετοιμασία.. και τις προϋποθέσεις που ανέφερα πιο πάνω.. κάνεις πάρτυ. Και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος, εξωφρενικά χαμηλό. Όσο για τον Μήτσο αν και είχα πάει μια φορά για φαγητό στο μαγαζί του το 2013 αυτός έλειπε. Δεν μιλάω για το OPA. Το τελευταίο εξάμηνο τον γνώρισα στο ταξίδι που έκανα με συναγωνιστή. Για αυτούς που πιστεύουν μαλακίες και παραμύθια.. το είπα πολύ καθαρά.. αν θέλεις να κάνεις παιχνίδι η Ουκρανία προσφέρεται και ακόμη περισσότερο η επαρχία της Ουκρανίας. Αλλά αν περιμένεις να πας εκεί και να σου ανοίξουν όλες τα πόδια τους επειδή ήρθες από το Ελλάντα και διάβασες πως ο dude901123, ο balkanexpress77 ή ο κάθε ένας μας το έκανε τότε καλύτερα κάτσε σπίτι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom