Δοκίμασα καραμέλες που έφερε ένας φίλος αλλά δεν μπορώ να πω πως κατάλαβα κάτιΈχεις δοκιμάσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ροζ κόκα το ακριβότερο ναρκωτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Μοντέλο υπό την επήρεια ροζ κοκαΐνης προκάλεσε τροχαίο με δύο νεκρούς στο Μαϊάμι.
Μοντέλο υπό την επήρεια ροζ κοκαΐνης προκάλεσε τροχαίο με δύο νεκρούς - Σοκαριστικό βίντεο
Μία 24χρονη υπό την επήρεια ροζ κοκαΐνης προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στο Μαϊάμι.
www.reader.gr
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
όταν περπατάς σε μεγάλο υψόμετρο βοηθάνεΗ πραγματική κόκα χωρίς να έχω γνώσεις επίθεση του θέματος νομίζω κάνει καλό .
στις χώρες παραγωγής τα φύλα τα μασάνε
τα δίνουν στους ορειβάτες σε μια μορφή καραμέλας
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση, αποφυλακίστηκε και συνελήφθη για διακίνηση ροζ κοκαΐνης
O 50χρονος σήμερα δράστης είχε καταδικαστεί σε πολλά χρόνια κάθειρξης για την επίθεση σε βάρος του γνωστού κομμωτή
www.protothema.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
O Λίαμ Πέιν είχε πάρει «ροζ κοκαΐνη» και κρακ πριν πέσει στο κενό: Τι έδειξε η νεκροψία
Κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών είχε πάρει ο 31χρονος τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν, λίγο πριν πέσει στο κενό από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου στην
www.newsit.gr
Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 181
- Πόντοι
- 281
Ότι νά ΄ναι.Κι ομως σε συνευρεση μου χε πει γκομενα οτι ρωην της λειτουργουσε και ηταν το μοναδικο ατομο που τις ειχε τυχει.Ισως γι αυτο θεωρειται σιγουρο επειδη ειναι 99.999999% σωστο αυτο που λες γιατι το εχουμε ακουσει και το επιβεβαιωνουν.Θελω να πω εννοειται δεν τα κανουμε κτλ,αλλα κ ετσι για πλακα να ρωταμε οντως θα πουν ακριβως αυτο που λες.