Νέα

Ροζ κόκα το ακριβότερο ναρκωτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.113
Πόντοι
11.146
Βασικά τώρα διάβασα το άρθρο.
Δεν ήταν καν κόκα λέει, κεταμίνη με αμφεταμίνη.
Και το πουλούσαν 120 το γραμμάριο ενώ δεν κάνει ούτε 20.:2funny:
Οι λεφτάδες που είχαν δει το Breaking Bad, νόμιζαν ότι χρωματιστό ναρκωτικό = καλύτερο.
Και θα κοκορεύονταν ότι έπιναν "ροζ κόκα" άρα καλύτερη.
Δε θα ξέρουν που να κρυφτούν τώρα από την ξεφτίλα.
...βασικα στο μαγειρεμα του τουσι βαζουν κ λιγη κοκα μεσα, εξαρταται απο το μαγειριο βεβαια. Αμα ειναι λαμογια κ τσιπιδες βαζουν μονο κεταμινη, αμφεταμινες μεχρι και καφεϊνη :2funny::2funny::2funny:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.997
Πόντοι
17.785
Κι ομως σε συνευρεση μου χε πει γκομενα οτι ρωην της λειτουργουσε και ηταν το μοναδικο ατομο που τις ειχε τυχει.Ισως γι αυτο θεωρειται σιγουρο επειδη ειναι 99.999999% σωστο αυτο που λες γιατι το εχουμε ακουσει και το επιβεβαιωνουν.Θελω να πω εννοειται δεν τα κανουμε κτλ,αλλα κ ετσι για πλακα να ρωταμε οντως θα πουν ακριβως αυτο που λες.
παιζει ρόλο η ηλικία και το ποσο εχεις πιει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Βγαίνει και σ αλλα χρώματα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
μέχρι που θα φτάσουν επιτέλους αυτοί οι ελ τζι μπι τι γιου για να μας περάσουν τα μηνύματα τους μέχρι και την κόκακολα έβαψαν ροζ

ξεκάθαρο απειλητικό μήνυμα για τον λευκό στρέιτ κοκάκια :coffee::coffee::coffee:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Ζήλεψαν οι κοκάκηδες τους μπαφιάρηδες που πίναν το μαυράκι τους και τους παραμυθάδες που βαράγανε την άσπρη τους, οπότε, είπανε να βάλουνε λίγο ροζ χρώμα στη ζωή τους. Αλλά τους πιάσανε κότσο οι κουμπάκιδες και τους δώσανε λιωμένα χαπάκια με χρωματάκι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Τη νοθεύουν με μαλλί της γριάς ... το ροζ :confused:

δηλαδη αμα τη νοθευσουν με σαλεπι τυπε θα γινει μωβ; :think::confused::confused::confused:

σαλεπι.jpeg

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Έχεις ποσότητα για σπρώξιμο να κάνω ένα σοβατεπί ;

Τύπε το σοβατεπί θα σου βγει όσο πλήρης ανακαίνιση και την αμοιβή καυλιάρας ντεκορατρίς που θα στο παίζει μουνάρα όταν σε ψαρώνει με ιδέες :confused:

τυποι εχω κανει κατι μαυρα μεροκαματα λαδομπογιατζης πριν δραστηριοποιηθω στα μαλλια της γριας και τα σαλεπια :confused::confused::confused:
λετε αμα κανω σκονη κατι χρωματιστους σοβαδες και λαδομπογιες που εχω κρατησει και πουλαω σαν υλικα οικοδομων για να ζησω,να βγαλω τιποτα αν τα σπρωξω στους μυστες; :think::confused::confused::confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
τυποι εχω κανει κατι μαυρα μεροκαματα λαδομπογιατζης πριν δραστηριοποιηθω στα μαλλια της γριας και τα σαλεπια :confused::confused::confused:
λετε αμα κανω σκονη κατι χρωματιστους σοβαδες και λαδομπογιες που εχω κρατησει και πουλαω σαν υλικα οικοδομων για να ζησω,να βγαλω τιποτα αν τα σπρωξω στους μυστες; :think::confused::confused::confused:

Τύπε άνετα, αν κρίνεις από δω μέσα τι πληρώνουν ώρες ώρες για να γαμήσουν, εσύ είσαι σα να πουλάς πάγο σε εσκιμώους :confused:

Προχώρα άνετα, κάνε μπιζνες πλαν και πάρε και χρηματοδότηση από ΤΕΠΙΧ

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.037
Πόντοι
446
Ρωτάτε αφού δεν ξέρετε... Βάζουν στο Περού & λίγη Φλωρίνης αλά χτυπητή -> ροζ

Stories

Νέο!