pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Πορνοπαπος; Άγνωστο
Θα ταίριαζε ένα πορνοLooney Tunes σχόλιο για το μπούστικο ναρκωτικό
Πορνοπαπος; Άγνωστο
...βασικα στο μαγειρεμα του τουσι βαζουν κ λιγη κοκα μεσα, εξαρταται απο το μαγειριο βεβαια. Αμα ειναι λαμογια κ τσιπιδες βαζουν μονο κεταμινη, αμφεταμινες μεχρι και καφεϊνηΒασικά τώρα διάβασα το άρθρο.
Δεν ήταν καν κόκα λέει, κεταμίνη με αμφεταμίνη.
Και το πουλούσαν 120 το γραμμάριο ενώ δεν κάνει ούτε 20.
Οι λεφτάδες που είχαν δει το Breaking Bad, νόμιζαν ότι χρωματιστό ναρκωτικό = καλύτερο.
Και θα κοκορεύονταν ότι έπιναν "ροζ κόκα" άρα καλύτερη.
Δε θα ξέρουν που να κρυφτούν τώρα από την ξεφτίλα.
Αντε να δούμε φετος..Χασισι κ κοκα κ κουπα με Μπαρτζωκα
παιζει ρόλο η ηλικία και το ποσο εχεις πιει.Κι ομως σε συνευρεση μου χε πει γκομενα οτι ρωην της λειτουργουσε και ηταν το μοναδικο ατομο που τις ειχε τυχει.Ισως γι αυτο θεωρειται σιγουρο επειδη ειναι 99.999999% σωστο αυτο που λες γιατι το εχουμε ακουσει και το επιβεβαιωνουν.Θελω να πω εννοειται δεν τα κανουμε κτλ,αλλα κ ετσι για πλακα να ρωταμε οντως θα πουν ακριβως αυτο που λες.
...μπεζΒγαίνει και σ αλλα χρώματα;
Πράσινη βγάζει κανείς, για βαζελους?Το Περού κάνει εξαγωγή ροζ κόκας. Σήμα κατατεθέν το χρώμα.
Δε γνωριζωπαιζει ρόλο η ηλικία και το ποσο εχεις πιει.
Θα το σηκώσουμε τυπε.Εδώ παραλιγο πέρυσι με πιο αδύναμη ομάδα.Αντε να δούμε φετος..
Mακαρι....Θα το σηκώσουμε τυπε.Εδώ παραλιγο πέρυσι με πιο αδύναμη ομάδα.
Τη νοθεύουν με μαλλί της γριάς ... το ροζ
δηλαδη αμα τη νοθευσουν με σαλεπι τυπε θα γινει μωβ;
Έχεις ποσότητα για σπρώξιμο να κάνω ένα σοβατεπί ;
Τύπε το σοβατεπί θα σου βγει όσο πλήρης ανακαίνιση και την αμοιβή καυλιάρας ντεκορατρίς που θα στο παίζει μουνάρα όταν σε ψαρώνει με ιδέες
τυποι εχω κανει κατι μαυρα μεροκαματα λαδομπογιατζης πριν δραστηριοποιηθω στα μαλλια της γριας και τα σαλεπια
λετε αμα κανω σκονη κατι χρωματιστους σοβαδες και λαδομπογιες που εχω κρατησει και πουλαω σαν υλικα οικοδομων για να ζησω,να βγαλω τιποτα αν τα σπρωξω στους μυστες;