Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
κι αλλο με τον τοτο??? :grin: :grin: :grin:
γραψε τζαπα ειναι
Δημητρακη στο ειπα στο skype θυμασε??? Αξιζει το μπου για να γελας με τους κακομοιρηδες του!!! Ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΕΛΒΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΥΤΟΙ αφου οι Ελβετοι εχουν μια νορμαλ ζωη με καλυτερο μισθο απο εσενα ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΑΖΕΨΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙΣ :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
γενευη τα νοικια ειναι επι 2 αλλα επειδη εφαπτεται γαλλια εκει ΟΛΟΙ ψωνιζουν  τα παντα μεχρι τσιχλες απο την γαλλια κ το κοστος καθημερινοτητας πεφτει κατακορυφα επισης,,,,οι μισθοι ειναι ομως συν 20-25% πιο πανω απο ζυριχη ,,αλλα γαλλικο περιβαλον ισον πολλοι μαυροι κι αφρικανοι κ μαντηλες ,βαλε χ κατ εμε....

Καλα ! Οταν λεμε μαύροι είχε κάτι γαζέλες που τις έβλεπες και σου πεφτε το σαγόνι. Τι ουκρανορουμανοειδη μου λετε μετα :grin:
Oσο για μαντηλες... ναι... κατι ρολς ρους με πινακιδες σ. αραβιας η εμιρατων που ανηκε στον πριγκηπα ταδε. Αστο, πολιτισμικο σοκ μιλαμε :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Καλα ! Οταν λεμε μαύροι είχε κάτι γαζέλες που τις έβλεπες και σου πεφτε το σαγόνι. Τι ουκρανορουμανοειδη μου λετε μετα :grin:
Oσο για μαντηλες... ναι... κατι ρολς ρους με πινακιδες σ. αραβιας η εμιρατων που ανηκε στον πριγκηπα ταδε. Αστο, πολιτισμικο σοκ μιλαμε :grin:
περι ορεξεων ...εμενα μου τη σπανε οι μσυρες της ευρωπης κ δη οι γαλλοφωνες
γενικα κολοκοσμο εχει η γενευη κι η πολη απο ζωη ειναι μονο για οικογενειες
στους πιο πολλους δεν αρεσει απλα καθονται για τα λεφτα ,σε σχεση με εδω που ειναι καλυτερα σαν κοσμο κ καθημερηνοτητα  αλλα πιο χαμηλοι οι μισθοι συγκριτικα
:offtopic: :offtopic: :offtopic:..εντελως ομως... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δημητρακη στο ειπα στο skype θυμασε??? Αξιζει το μπου για να γελας με τους κακομοιρηδες του!!! Ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΕΛΒΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΥΤΟΙ αφου οι Ελβετοι εχουν μια νορμαλ ζωη με καλυτερο μισθο απο εσενα ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΑΖΕΨΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙΣ :2funny: :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin:
πολυ ζορι τραβας..γιατι??? :grin: :grin: :grin: με 300χιλ το χρονο τσεπατα κι ασχολεισαι με αλλους ασχετους?περιεργο... :rolleyes: :rolleyes: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Παντως καμαι 30αρια CHF ειχε μια μεριδα κεμπαμπ στη Γενεύη. Ενας καφες περίπου 6-7. Θυμάμαι και εγώ κάτι τιμές φωτιά πάντως :grin:
αποκλειεται στο φαγητο...αλλλο ο καφες  καφες ,ναι ισως 6φραγκα λογω γενευης,αν κ βασικα 4-5 εχει εδω σερβιρισμενος ,,κεμπαπ μεριδα 15 φραγκα το πιο πολυ φουλ μενου
κεμπαπ μποξ 10 παντου. πιτα χαμπουγκερ 7-8..πιτσα 6 .μην το κουραζουμε αυριο βαζω 3 4 φωτο απο τα μερη που εχουν κοσμο αλυσιδες ειναι ολα μια τιμη εχουν παντου

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
:grin: :grin: :grin:
πολυ ζορι τραβας..γιατι??? :grin: :grin: :grin: με 300χιλ το χρονο τσεπατα κι ασχολεισαι με αλλους ασχετους?περιεργο... :rolleyes: :rolleyes: :grin:
Δεν τα βαζω μαζι σου...Ειμαι τσαντισμενος ειναι αληθεια γιατι εχω φιλους που πηγανε Γερμανια και τωρα μου αλλαξανε το τροπαριο[belvedere, καλο αμαξι] και ξεχασανε καποιους που τους βοηθησαμε παλαιοτερα...anyway,κατσε εκει καλα εισαι,αφου δεν εχεις μορφωση και επιχειρηματικο μυαλο κατσε εκει,καλυτερα απο εδω... :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
@@@ μιτσο
τωρα το ξαναειδα το σαιτ
καλα ολο μαλ,,ιες λεει
δες κ μονος σου παντελονι τζην λεει ζυριχη 155 κ γενευη 45... :grin: :grin: :grin:
λες κι ειναι αλλη χωρα η αλλες εταιρειες..απορω πως εδωσες βαση....
αρες μαρες κουκουναρες που λεμε......βαλε χ εν ολιγοις...

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
@@@ μιτσο
τωρα το ξαναειδα το σαιτ
καλα ολο μαλ,,ιες λεει
δες κ μονος σου παντελονι τζην λεει ζυριχη 155 κ γενευη 45... :grin: :grin: :grin:
λες κι ειναι αλλη χωρα η αλλες εταιρειες..απορω πως εδωσες βαση....
αρες μαρες κουκουναρες που λεμε......βαλε χ εν ολιγοις...
Θα εχεις πυξει στα κεμπαπ των Ιρανων ολο για αυτα μιλας  :2funny: :2funny: :2funny: Ας παω μικρολιμανο να φαω κανενα ψαρακι  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν τα βαζω μαζι σου...Ειμαι τσαντισμενος ειναι αληθεια γιατι εχω φιλους που πηγανε Γερμανια και τωρα μου αλλαξανε το τροπαριο[belvedere, καλο αμαξι] και ξεχασανε καποιους που τους βοηθησαμε παλαιοτερα...anyway,κατσε εκει καλα εισαι,αφου δεν εχεις μορφωση και επιχειρηματικο μυαλο κατσε εκει,καλυτερα απο εδω... :hi:
γερμανια ενα ζευγαρι παιρνει με μετρια δουλεια 2500 το μηνα ελβετια 7000 ,κ ζυριχη 10000 κ γενευη 12000
βγαλε 2000 το μηνα διαφορα στην ζωη πιο ακριβα ελβετια παλι το γκαπ ειναι 3-5000 μηνα δηλ η μερα με τη νυχτα....
γερμανια ειναι χωρα επιβιωσης
η αυστρια μονο ακομα ειναι σε καλο επιπεδο γιατι περα οτι παιζει στα 3800-4500 το ζευγαρι εχει πολλες παροχες κ νοικια οπως βαυαρια
οι υπολοιπες χωρες βαλε χ κεφαλαιο..λυσεις απελπισιας  :P

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Θα εχεις πυξει στα κεμπαπ των Ιρανων ολο για αυτα μιλας   :2funny: :2funny: :2funny: Ας παω μικρολιμανο να φαω κανενα ψαρακι  :hi:
δεν τρωω σε φαστ φουντ ουτε εδω ουτε ελλαδα κ βασθκα ιρανοι δεν υπαρχουν,τουρκοι ειναι σε αυτα κ κουρδοι,,παμε πιο κατω,,
ψαρι επειδη δεν σκαμπαζεις  παροτι εκατομυριουχος
στην γερμανια,γιατι απο κει ψωνιζουμε οπως ειπα το 80% των αγορων  εχει τις καλυτερες τιμες κ πιστοποιημενα ανοικτης θαλασσης κλπ οποτε ,ψαρια ταιζουμε κ τις γατες  ;) :grin: :hi:
καλη ορεξη στο μικρολιμανο,βιασου μονο καπου στις 12.00 νομιζω σταματαν τα λεοφωρεια για να γυρισεις πισω... :grin:
ξερω οτι εχεις την καρερα σ4 στο σερβις γι αυτο το λεω

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν τρωω σε φαστ φουντ ουτε εδω ουτε ελλαδα κ βασθκα ιρανοι δεν υπαρχουν,τουρκοι ειναι σε αυτα κ κουρδοι,,παμε πιο κατω,,
ψαρι επειδη δεν σκαμπαζεις στην γερμανια,γιατι απο κει ψωνιζουμε οπως ειπα το 80% των αγορων  εχει τις καλυτερες τιμες κ πιστοποιημενα ανοικτης θαλασσης κλπ οποτε ,ψαρια ταιζουμε κ τις γατες  ;) :grin: :hi:
καλη ορεξη στο μικρολιμανο,βιασου μονο καπου στις 12.00 νομιζω σταματαν τα λεοφωρεια για να γυρισεις πισω... :grin:
Εχεις δικιο  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γερμανια ενα ζευγαρι παιρνει με μετρια δουλεια 2500 το μηνα ελβετια 7000 ,κ ζυριχη 10000 κ γενευη 12000
βγαλε 2000 το μηνα διαφορα στην ζωη πιο ακριβα ελβετια παλι το γκαπ ειναι 3-5000 μηνα δηλ η μερα με τη νυχτα....
γερμανια ειναι χωρα επιβιωσης
η αυστρια μονο ακομα ειναι σε καλο επιπεδο γιατι περα οτι παιζει στα 3800-4500 το ζευγαρι εχει πολλες παροχες κ νοικια οπως βαυαρια
οι υπολοιπες χωρες βαλε χ κεφαλαιο..λυσεις απελπισιας  :P
Ναι τα σά'ι'τ λένε  :jerking: τον φίλο μου που δίνει 1.200 το μηνα για ενα μικρό δωμάτιο και μου ειπε οτι διαμέρισμα βρισκεις με περιπου 2.500 το μήνα και παίρνει μισθό κατω απο 3.500 κ'εγώ που πλήρωσα 25,6 Ευρώ για ενα κλαμπ μας πιάσανε κορό'ι'δα  :2funny:Πόσο δηλαδη εχουν τα ενοίκια εκει?300 Ευρώ? :2funny:
 Και αυτός εδω ο κατάλογος είναι της φαντασίας μας  :2funny:.

Συνημμένα

• 12144812_899335083484143_8798757718887969127_n.jpg
    12144812_899335083484143_8798757718887969127_n.jpg
    68 KB · Εμφανίσεις: 22

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι τα σά'ι'τ λένε  :jerking: τον φίλο μου που δίνει 1.200 το μηνα για ενα μικρό δωμάτιο και μου ειπε οτι διαμέρισμα βρισκεις με περιπου 2.500 το μήνα και παίρνει μισθό κατω απο 3.500 κ'εγώ που πλήρωσα 25,6 Ευρώ για ενα κλαμπ μας πιάσανε κορό'ι'δα  :2funny:Πόσο δηλαδη εχουν τα ενοίκια εκει?300 Ευρώ? :2funny:
 Και αυτός εδω ο κατάλογος είναι της φαντασίας μας  :2funny:.
δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες
αυριο σου βαζω φωτο κ τελειωνουμε'αυτα ειναι τιμες χοτελ η ετσιατοριου πολυ εξεζητημενες κ παλι δεν παει το μυαλο μου που μπορει ναναι....
ταπαμε κλαμπ 10-12 μπεργκερ 8-10 σε τοπ σημεια με ουρες απ εξω
αυριο φωτο απο εκει που παει ο κοσμος ολος
ετσι κι απο οδησο να σου βρω την αλλη βδομαδα μπεργκερ με 25 κι εγω,,δεν λεει τιποτα αυτο
ο φιλος σου πεστου αυριο να του δωσω εγω δωματιο με αλλον συγκατοικο ελληνα με 700 υπερλουξ..3500 παιρνει???μικτα???τι δουλεια κανει???
μηπως δουλευει 70-80%???αλλο αυτο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες
αυριο σου βαζω φωτο κ τελειωνουμε'αυτα ειναι τιμες χοτελ η ετσιατοριου πολυ εξεζητημενες κ παλι δεν παει το μυαλο μου που μπορει ναναι....
ταπαμε κλαμπ 10-12 μπεργκερ 8-10 σε τοπ σημεια με ουρες απ εξω
αυριο φωτο απο εκει που παει ο κοσμος ολος
ετσι κι απο οδησο να σου βρω την αλλη βδομαδα μπεργκερ με 25 κι εγω,,δεν λεει τιποτα αυτο
ο φιλος σου πεστου αυριο να του δωσω εγω δωματιο με αλλον συγκατοικο ελληνα με 700 υπερλουξ..3500 παιρνει???μικτα???τι δουλεια κανει???
μηπως δουλευει 70-80%???αλλο αυτο
Ειχα μάλιστα βγαλει και την απόδειξη φωτογραφία που ειχα δώσει 25,6 για ενα κλαμπ  :headbang: και θυμαμαι σουβλακι απο τους Ιρανούς 6,5!Νομίζω και το λεωφορείο έκανε 4,5 περιπου για μια διαδρομή!Θυμαμαι οι τιμες ηταν εξωπραγματικές  :headbang:ειχα πάθει σοκ.Για τον φίλο μου δεν τον εχω ρωτισει και πολλά μαλλον καθαρα θα εννοούσε αλλα μου ειπε οτι με το ζόρι του φτάνουν!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ειχα μάλιστα βγαλει και την απόδειξη φωτογραφία που ειχα δώσει 25,6 για ενα κλαμπ  :headbang: και θυμαμαι σουβλακι απο τους Ιρανούς 6,5!Νομίζω και το λεωφορείο έκανε 4,5 περιπου για μια διαδρομή!Θυμαμαι οι τιμες ηταν εξωπραγματικές  :headbang:ειχα πάθει σοκ.Για τον φίλο μου δεν τον εχω ρωτισει και πολλά μαλλον καθαρα θα εννοούσε αλλα μου ειπε οτι με το ζόρι του φτάνουν!
μπους απο αεροδρομιο τοσο εχει 5φραγκα 4,5 ευρω
κ αθηνα ομως τοσο εχει
μια καρτα ομως που εγω δεν εχω  γιατι δεν μου χρειαζεται κανει 80ε..δηλ 3 την μερα κ σε παει κυριολεκτικα παντου χωρις καθυστερηση ουτε σεκοντ22 ωρες την μερα...τραμ λεωφορεια μεχρι κ καραβακια ολα μεσα
3500 καθαρα αν  παιρνει σημαινει 4500 μεικτα τα οποια ειναι αυτα που παιρνουν οι ξενοι,καλα ειναι
τωρα αν ειναι ντιπ μαλακας πληρωνει δωματιο 1200 τρωει καθε μερα εξω κ ψωνιζει ολα απο ελβετια σιγουρα ειναι στα ορια ,,,αλλα για ολους πουχουν 5 δραμια μυαλο με 2000 εισαι πολυ ανετα μονος σου κ 3000 ζευγαρι,αγορες απο γερμανια σπιτι απο γκενοσενσαφτ με 5000 εγγυηση αλλα 40% πιο φτηνο,η στα 10χλμ εξω απο το κεντρο,που για τουριστες καλο ειναι εμενα δεν μου λεει πλεον τιποτα...
ειδικα εαν οπως εγω δεν δινεις ενα αρχιδι γαι την ζωη εδω κλαμπ ετσιατορια κλπ οπως ακριβως δεν δινω ενα αρχιδι κ στην ελλαδα.σου περισυει πολυς χρονος κι αρκετα χρηματα που οταν πηγαινεις οπου αλλου απο γερμανια συτα 20χλμ ,μεχρι ουκρανια στα 2000 εισαι βασιλιας
βεβαια καλυτερα ναπαιρνα 3000 στην ουκρανια η στην ισπανια πχ..αλλα αυτα δεν γινονται
μονο εδω και εαν μπορεις να κοιμασαι ησυχος οτι στην τελικη δεν θα ξυπνησεις καμμια μερα οπως οι γαλλοι κι οι γερμανοι απο δημαρχοι κλητηρες...
για ελλαδα δεν μιλαω
πιο πολλα αυριο
γραψε μου μονο πως μικραινεις τις φωτο γιατι κανα 3,4 φορες που δοκιμασα με πετατει εξω

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το καλοκαιρι πηγα ισκια και καπρι απεναντι απο Ναπολι.Πηγαινε καμια βολτα εκει να δεις τους Ελληνες λευταδες κακομοιρη της Ελβετιας  :2funny: :2funny: :2funny: Δεν αντεχω εισαστε για κλαματα,πηγατε εργατες ευρωπη με καλυτερο μεροκαματο,αρχισατε ταξιδια στην γριβνοχωρα και γινατε Ωνασηδες  :2funny:
ο βαλκανορεντ  :grin:,ειναι απο τους πιο σοβαρους εδω μεσα,δεν υπαρχει λογος να του επιτιθεσαι,δε σου πε και τιποτα ο ανθρωπος

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μιτσο μην γραφεις μαλ..ιες αν δεν ξερεις ουτε 25 εχει το σαντουιτς ουτε 2000 το σπιτι ουτε 50 το φαι ουτε  500 το γαμησι... :grin:
συνταξη παιρνουν καμμια 500000 αλβανοι σερβοι τουρκοι  κ κανα 500000 ελληνες ιταλοι γαλλοι κλπ τι σχεση εχει η υπηκοοτητα??
τιποτα απ αυτα που λες δεν εχει σχεση με την καθημερινοτητα ...σταπα παλι
ρε βαλκαν εμενα ζυριχη κεντρο μου ζητησαν 120 ευρω για μια νυχτα,σαντουιτς τυπου εβερεστ στο αεροδρομιο 8-10 ευρω,η πολη ειναι απο τις πιο ακριβες παγκοσμως

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρε βαλκαν εμενα ζυριχη κεντρο μου ζητησαν 120 ευρω για μια νυχτα,σαντουιτς τυπου εβερεστ στο αεροδρομιο 8-10 ευρω,η πολη ειναι απο τις πιο ακριβες παγκοσμως
και με 300 εχει κ με 2000 ,,τι πα να πει αυτο?τιμες ειπαμε 2 φορες απο γερμανια..βαρεθηκα να το λεω...
ακριβη ειναι η πολη για τους τουριστες ,για μας που μενουμε μονιμα ειναι οπως ειπα τα διπλα απο γερμανια..η αλλιως τιμες γλυφαδας το 2005...
τωρα αυτες τις μαλ..ιες που λεν τα σαιτ ειναι αντιστοιχα οτι στην μολδαβια περιμεναν ουρα τα αλογα να τις βγαμισεις με 20ευρω!!!'
ναι τοχε γραψει εδω μεσα ενας βλακας τοχε διαβασει καπου... :helpplea:
και για να τελειωνουμε ,,η γνωμη μου καλυτερα 2000 εξοδα το μηνα με 4 μισθο παρα 700 εξοδα το μηνα με 1500 μισθο....
αναλογικα ειναι το ιδιο στην πραξη ομως κι ειδικα οταν ταξιδευεις που εμενα αυτο με ενδιαφερει βασικα,ειναι η μερα με την νυχτα... :hi:
υγ.δεν διαβασες ομως κονπαπ-ισως νταβαριτς,ο μιτσος λεει οχι παντως-κονπαπ λοιπον εχει 300χιλ το χρονο  :grin: καθε χρονο κι ασχολειται ποσο κανει η τυροπητα στην γενευη!!!!  :grin: :grin:
εσυ το αλλο με τον τοτο το ξερεις? ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom