Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ελβετια,Γερμανια,Αυστρια,Γαλλια, και σε αλλα κρατη θελει καμποσους τιτλους σπουδων και τεραστιο εγκεφαλο για να βγαλεις καλα χρηματα για τα δικα τους δεδομενα... αλλιως ταβερνα,σερβιτορος,ταξι τα γνωστα... Αυτα για οσους νομιζουν οτι εκει ειναι ο παραδεισος!!! Πηγα και τα ειδα  ;) Εναν ελβετο πελατη που ειχαμε το καλοκαιρι [τον κερασα και καφε] εβγαζε 6.000 ευρω και δουλευε αποθηκαριος σε ενα νοσοκομειο,ειχε παντρευτει και μια λατινα
[καθαριστρια αυτη ελβετια] και ζουσανε μια νορμαλ ζωη... εσυ Ο Ελληνας εχεις αλλα προνομια? Μαλλον χειροτερα ζεις... Αυτη δινανε 2.000 ενοικιο για τριαρι και το σπιτι μου στο Π,φαληρο μοιαζει με επαυλη σε συγκριση  :2funny:  :hi:
τριαρι εαν ειναι μεγαλο 100τμ και κεντρο η λιμνη  μπορει ναχδει 2000 με ολα μεσα ομως,,κοινοχρηστα παρκινγκ ρευμ ακλπ.δηλκατ ουσιαν το σπιτι 1500 κ 500 τα λοιπα...εδω τα πληρωνεις μαζι ολα ομως ,βασικα συγκρινουμε κ καπως κατα 20-30% ανομοια πραγμνατα..αλλο νοικι που λενε σε αλλες χωρες κι αλλο ποσοστοιχιζει το σπιτι εδω ,που ειναι ενσωματωμενα αλλα 300-500 φραγκα το μηνα στο νοικι γθια τα εξοδα
παμε πιο κατω
το προνομιο πουχω σε σχεση με σενα ειναι οτι δεν λεω μονο χαζομαρες  κι ασυναρτησιες.... ;)
απο αυτους με 6000 το μηνα καθαρα μαλλον,σιγουρα πιο λιγα παιρνω 2000 γιατι εγω ειμαι κ μονος μου οχι ζευγαρι
..και τι ειναι αυτο?  :grin: σιγουρα ζω πιο καλα απο αυτους βεβαια λογω μεγαλου μπακγκραουντ σε πολλα θεματα...αλλα τι ακριβως ειναι η συλλογιστικη σου?
?κι απο τον λατση χειροτερα ζω ?και?  :helpplea: κι απο ενα γειτονα μηχανικο τα μισα παιρνω..και??απο σενα που ρωτας  μαλλον τα 10πλασια .. ;)
αλλα κ παλι τι μ αυτο?  :rolleyes:
αλλο χαζο εχεις να ρωτησεις??? :grin: :grin: :grin:
υγ.που ειναι η επαυλη σου στο φαληρο,να στειλω αυριο ενα φιλο να τον κερασεις καφε ετσι να αποδειξεις κι ευκολα αυτο που λες.. ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπους απο αεροδρομιο τοσο εχει 5φραγκα 4,5 ευρω
κ αθηνα ομως τοσο εχει
μια καρτα ομως που εγω δεν εχω  γιατι δεν μου χρειαζεται κανει 80ε..δηλ 3 την μερα κ σε παει κυριολεκτικα παντου χωρις καθυστερηση ουτε σεκοντ22 ωρες την μερα...τραμ λεωφορεια μεχρι κ καραβακια ολα μεσα
3500 καθαρα αν  παιρνει σημαινει 4500 μεικτα τα οποια ειναι αυτα που παιρνουν οι ξενοι,καλα ειναι
τωρα αν ειναι ντιπ μαλακας πληρωνει δωματιο 1200 τρωει καθε μερα εξω κ ψωνιζει ολα απο ελβετια σιγουρα ειναι στα ορια ,,,αλλα για ολους πουχουν 5 δραμια μυαλο με 2000 εισαι πολυ ανετα μονος σου κ 3000 ζευγαρι,αγορες απο γερμανια σπιτι απο γκενοσενσαφτ με 5000 εγγυηση αλλα 40% πιο φτηνο,η στα 10χλμ εξω απο το κεντρο,που για τουριστες καλο ειναι εμενα δεν μου λεει πλεον τιποτα...
ειδικα εαν οπως εγω δεν δινεις ενα αρχιδι γαι την ζωη εδω κλαμπ ετσιατορια κλπ οπως ακριβως δεν δινω ενα αρχιδι κ στην ελλαδα.σου περισυει πολυς χρονος κι αρκετα χρηματα που οταν πηγαινεις οπου αλλου απο γερμανια συτα 20χλμ ,μεχρι ουκρανια στα 2000 εισαι βασιλιας
βεβαια καλυτερα ναπαιρνα 3000 στην ουκρανια η στην ισπανια πχ..αλλα αυτα δεν γινονται
μονο εδω και εαν μπορεις να κοιμασαι ησυχος οτι στην τελικη δεν θα ξυπνησεις καμμια μερα οπως οι γαλλοι κι οι γερμανοι απο δημαρχοι κλητηρες...
για ελλαδα δεν μιλαω
πιο πολλα αυριο
γραψε μου μονο πως μικραινεις τις φωτο γιατι κανα 3,4 φορες που δοκιμασα με πετατει εξω
Μιλάω για λεωφορεία στην πόλη,για της τιμες να φας εξω μιλαω απο προσωπική πείρα οταν ειχα παει πριν 3 χρόνια τωρα αν φθινηνε μεσα σε 3 χρόνια δεν μπορω να ξερω?!Μ'αρέσει που λες Γερμανία χ2 γιατί η Γερμανία φθηνή είναι?Ασε ειχα παει Γερμανια και μου φένονταν ολα πανακρυβα  :rockon: αλλά η Ελβετία ξεπερνάει καθε όριο  :headbang:οι τιμες σε πολλά πραγματα ειναι εξωπραγματικές! :headbang:.
    Για το φα'ι' μιλαω για ενα μεσο προς καλό μέρος να πας να φας.Ολα ειναι σχετικά,εσύ για παραδειγμα στη Μολδαβία ετρωγες της τηγανιτες στο παζάρι με 2 λέ'ι' τη μία αλλος μπορει θελει να τρωει μαυρο χαβιάρι.Μιλαω παντα για το μέσο για το ιδιο κλαμπ σαντουιτς στη Ρωσσια σε παρομοιο μερος δίνω 300-400 ρουβλια κάτω απο 5 Ευρώ στη Ζυρήχη εδωσα 25,6  :headbang: πιστευω εχει διαφορά!Ο καφες εχει απο 6 και πάνω  :rockon:....Οσο για το αυτοκινητο δεν ειναι καθολου ευκολο εκει να το συντηρίσεις αν παίρνεις 3.500 οπως αυτος ο φιλος μου που δεν εχει αμαξι.
  Αν ειναι να τρως σπιτι συνεχεια,να μην βγαινεις εξω και να ζεις σαν τους χρεωκοπημενους της Μολδαβίας καλητερα να πας Ελλάδα πιο καλα θα ζεις.Αν εισαι καποιος επιστημονας και παιρνεις μισθο 10.000 και εχεις ορεξη για δουλεια φυσικα τοτε η Αγγλια,Γερμανια,Ελβετια,Η.Π.Α ειναι ο παραδεισος για σένα.Οπως αν εχεις 3.000-4.000 το μηνα και θες να  :knockinb: τοτε για σενα ο παραδεισος ειναι η Αγια Πετρούπολη,αν εχεις 5.000+ τοτε ειναι η Μόσχα  :)απλα πραγματα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Δημητρακη στο ειπα στο skype θυμασε??? Αξιζει το μπου για να γελας με τους κακομοιρηδες του!!! Ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΕΛΒΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΥΤΟΙ αφου οι Ελβετοι εχουν μια νορμαλ ζωη με καλυτερο μισθο απο εσενα ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΑΖΕΨΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙΣ :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φιλος εσθυ τι μας το παιζεια τωραο υοερανω πετυχημένος  λεφτας και ωραίος; αν οντως σχεις 80 με 100 χικιαρικα το χρονο εισοδημα αυτο δεν ειναι μεσαια ταξη,αυτο ειναι στο 5 τοις 100 του πληθυσμου.αλλά  γιατι κοκορευεσαι δεν κατάλαβα. Επειδη ρα βρηκες ετοιμα απο μπαμπά και μαμα;και απο  ανατολικό μπλοκ δεν γνωριζεις χριστο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μιτσο κολησε η βελονα ως συνηθως
αμαξι λες δεν μπορεις ναχεις ...γιατι τα 2000 κυβικα εχουν 300 τελη κ 500ασφαλεια..οδικη βοηθεια 100 ..διοδια τιποτα,40 το χτονο,αρα γιατι δεν?κ με μια πινακιδα μπορεις ναχεις κ 2 αμαξια,,το κανουν πολλοι
εισητηριο αν πηρες στην πολη παλι μαλ..α εκανες οπως κι εκει που σε πιασαν κωτσι που εφαγες
ενα εισητηριο στην πολη για ΟΛΗ την μερα..24ωρο ισχυει κ για την επομενη δηλ,εχει 7ε
5ε εχει αθηνα νομιζω
εγω δεν βγαινω γιατι βαριεμαι,,καμακι για μας εδω δεν εχει,μονο για καφε με κανα φιλο πηγαινω
κ κλασικα καμμια παρασκευη οχι σαβατο για κανα ποτο,σαβατο παω διπλα σε 2 γερμανικες πολεις που γινεται αφασια λογω πιο χυμα νοοτροπιας
ο λογος δεν ειναι τα 5-6 του καφε η τα 7 της μπυρας η τα 10-12 του ποτου..ειναι οτι δουλευουμε κ ξεκιναμε πρωι η πλειοψηφια οποτε δεν εχει νοημα να τρεχεις νυχτιατικα σε μαγαζια που ειναι αδεια η κλειστα κ να κοιτας τους τοιχους
η διασκεδαση εδω ειναι οι εκδρομες καθοσον ολα ειναι διπλα κι η ιδια η χωρα ειναι πανεμορφη,οποτε τα σαβατοκυριακα συνηθως καπου παμε ,,ετσι ειναι το στυλ ζωης για την ηληκια μας εδω..γαμπρος δεν παιζει,,ειναι αλλιως η ζωη εκρομες  παρεες μπαρμπεκιου,,αυτα ειναι εχουν την φαση τους κι αυτα
αν ειχα σταθερο εισοδημα απο αλλου οπως λες τα 4000 θα εμενα μοναχο που ειναι το ιδιο στυλ αλλα τα μισα σαν κοστος κ εχει κ αρκετο γκειμ.αυτο ναι
ειναι μια σκεψη μοτ ν ακανω κατι εκει,αλλα αν παρω μια δουλεια που κυνηγαω στο αεροδρομιο,που σημαινει συν 1200 ακομα,θα μεινω εδω.65000 το χρονο χωρις στρεςς κ με 2 μηνες φρη στην ουσια ειναι μπομπα...εδω ειναι καλα με 50000,με αλλα 15000 ειναι το σπιτι πληρωμενο κ μενουν ολα τα 35000 καθαρα καθαρα...
τωρα ο φιλος η εσυ αν θες νασαι καθε βραδυ εξω κ να τρως εστιατορια κλπ χρειαζονται σιγουρα αλλα 1500 το μηνα,,μιλαμε για 6-6500 πραγμα που σημαινει να μιλας απταιστα γερμανικα ισως κι ελβετικα αλλιως ας παει ο δικος σου που θελει αλλα 1000 κατ ουσιαν να δουλεψει κ σαβατο να παρει αλλα 4χ 250 ,αλλα 1000 ωστε να γτρωει καθε μερα εξω κ να πηγαινει στα κλαμπ το βραδυ να κανει παρεα στους μπαρμαν αφου τοχει τοσο αναγκη
..για να το κλεισουμε το παραγαμησαμε το οφφτοπικ πεςμου πως μικραινουν οι φωτο να βαλω 3-4απο μειν στρημ μαγαζια με κοσμο να τελειωνουμε την αμπελοφιλοσοφια
οτι ισχυει εδω ισχυει κ παντου
ο τουριστας πληρωνει τα διπλα κ τριπλα οι μονιμοι πολυ λιγοτερο
απλα επειδη ειναι ακριβες οι τιμες η διαφορα παραγινετε αισθητη,ειδικα αν ερχεσαι απο νατ μπλοκ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρε φιλος εσθυ τι μας το παιζεια τωραο υοερανω πετυχημένος  λεφτας και ωραίος; αν οντως σχεις 80 με 100 χικιαρικα το χρονο εισοδημα αυτο δεν ειναι μεσαια ταξη,αυτο ειναι στο 5 τοις 100 του πληθυσμου.αλλά  γιατι κοκορευεσαι δεν κατάλαβα. Επειδη ρα βρηκες ετοιμα απο μπαμπά και μαμα;και απο  ανατολικό μπλοκ δεν γνωριζεις χριστο.
καλα ασε ναχει το 500αρικο τπ μηνα πρωτα!!! :grin: κ μετα παμε στα 300χιλιαρικα κ την επαυλη στο φαληρο!! :rockon: :rockon: :rockon: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μιτσο κολησε η βελονα ως συνηθως
αμαξι λες δεν μπορεις ναχεις ...γιατι τα 2000 κυβικα εχουν 300 τελη κ 500ασφαλεια..οδικη βοηθεια 100 ..διοδια τιποτα,40 το χτονο,αρα γιατι δεν?κ με μια πινακιδα μπορεις ναχεις κ 2 αμαξια,,το κανουν πολλοι
εισητηριο αν πηρες στην πολη παλι μαλ..α εκανες οπως κι εκει που σε πιασαν κωτσι που εφαγες
ενα εισητηριο στην πολη για ΟΛΗ την μερα..24ωρο ισχυει κ για την επομενη δηλ,εχει 7ε
5ε εχει αθηνα νομιζω
εγω δεν βγαινω γιατι βαριεμαι,,καμακι για μας εδω δεν εχει,μονο για καφε με κανα φιλο πηγαινω
κ κλασικα καμμια παρασκευη οχι σαβατο για κανα ποτο,σαβατο παω διπλα σε 2 γερμανικες πολεις που γινεται αφασια λογω πιο χυμα νοοτροπιας
ο λογος δεν ειναι τα 5-6 του καφε η τα 7 της μπυρας η τα 10-12 του ποτου..ειναι οτι δουλευουμε κ ξεκιναμε πρωι η πλειοψηφια οποτε δεν εχει νοημα να τρεχεις νυχτιατικα σε μαγαζια που ειναι αδεια η κλειστα κ να κοιτας τους τοιχους
η διασκεδαση εδω ειναι οι εκδρομες καθοσον ολα ειναι διπλα κι η ιδια η χωρα ειναι πανεμορφη,οποτε τα σαβατοκυριακα συνηθως καπου παμε ,,ετσι ειναι το στυλ ζωης για την ηληκια μας εδω..γαμπρος δεν παιζει,,ειναι αλλιως η ζωη εκρομες  παρεες μπαρμπεκιου,,αυτα ειναι εχουν την φαση τους κι αυτα
αν ειχα σταθερο εισοδημα απο αλλου οπως λες τα 4000 θα εμενα μοναχο που ειναι το ιδιο στυλ αλλα τα μισα σαν κοστος κ εχει κ αρκετο γκειμ.αυτο ναι
ειναι μια σκεψη μοτ ν ακανω κατι εκει,αλλα αν παρω μια δουλεια που κυνηγαω στο αεροδρομιο,που σημαινει συν 1200 ακομα,θα μεινω εδω.65000 το χρονο χωρις στρεςς κ με 2 μηνες φρη στην ουσια ειναι μπομπα...εδω ειναι καλα με 50000,με αλλα 15000 ειναι το σπιτι πληρωμενο κ μενουν ολα τα 35000 καθαρα καθαρα...
τωρα ο φιλος η εσυ αν θες νασαι καθε βραδυ εξω κ να τρως εστιατορια κλπ χρειαζονται σιγουρα αλλα 1500 το μηνα,,μιλαμε για 6-6500 πραγμα που σημαινει να μιλας απταιστα γερμανικα ισως κι ελβετικα αλλιως ας παει ο δικος σου που θελει αλλα 1000 κατ ουσιαν να δουλεψει κ σαβατο να παρει αλλα 4χ 250 ,αλλα 1000 ωστε να γτρωει καθε μερα εξω κ να πηγαινει στα κλαμπ το βραδυ να κανει παρεα στους μπαρμαν αφου τοχει τοσο αναγκη
..για να το κλεισουμε το παραγαμησαμε το οφφτοπικ πεςμου πως μικραινουν οι φωτο να βαλω 3-4απο μειν στρημ μαγαζια με κοσμο να τελειωνουμε την αμπελοφιλοσοφια
οτι ισχυει εδω ισχυει κ παντου
ο τουριστας πληρωνει τα διπλα κ τριπλα οι μονιμοι πολυ λιγοτερο
απλα επειδη ειναι ακριβες οι τιμες η διαφορα παραγινετε αισθητη,ειδικα αν ερχεσαι απο νατ μπλοκ
Μου θυμιζεις αυτον που μένει στα 13 τετραγωνικά και λεει οτι περνάει καλά  :2funny:ή τον άλλον που ελεγε οτι η Ρωσσία ειναι παραδεισος για να ερθεις να δουλευεις και βρισκεις παντου δουλεια.Δουλευεις λεει σε ενα εστιατόριο και σε τα'ι'ζουν κιόλας δεν εχεις εξοδα φαγητου:2funny: ας έπαιρνε πενταροδεκάρες για μισθο αυτο ειναι αλλο θέμα  :2funny: Το εισητηριο για τα λεωφορεια σε μια πολη σα το Νόβγκοροντ να εχουν τετοιες τιμες ειναι εξωπραγματικό!Για ταξί άσε καλητερα οι τιμες ειναι για να λυποθημισεις! :headbang:
 Να βγεις εξω το ξερω οτι δεν εχει!Μετα της 11 το βραδυ ειναι σα να έπεσε ατομική βόμβα  :rockon:Καμάκι δεν έχει και δεν γαμάς με τίποτα!Εχει βεβαια κατι αθλιες αραπίνες με 200-250 για ένα  :knockinb: μεχρι μιση ώρα  :2funny:.Για το Μόναχο ναι εχει νυχτερινή ζωη δε λεω εχει μπυραριες που μπορεις να πας να πιεις μπυρες με τους χοντρογερμανους,να φας και λουκάνικα με ξυνισμένο λάχανο :2funny:.Οι Γερμανοι ειναι λιγο καλητεροι απ'αυτούς  :2funny: Αυτο που μου τη δινει στην Ευρώπη και στην Ελβετία ακομα περισσότερο ειναι η τσιγγουνιά τους  :headbang:μπορει να ειναι ενας πολυεκατομυριουχος ντυμένος αθλια με τρυπιες καλτσες και με ενα κινητό για μουσείο  :2funny:
 Αν ειναι να ζω ετσι τι να το κάνω? :2funny:ευτυχως που τα γραφεις για να καταλάβει ο αναγνώστης τι παιζει!Μμε λιγα λογια με 700 στο Νόβγκοροντ περνάς πολυ καλητερα απ'οτι πλουσιος στην Ελβετία  :2funny:.Ενα αλλο αθλιο ειναι οτι οι Ελβετοι ειναι ακομα πιο βλαχαδεροι ακομα και απο τους Γερμανους!Εχουνε μια χωριατίλα.
 Με λιγα λογια εκει ειναι παραδειοσς για καποιον λαθρομεταναστη θα δουλευει θα ζει σε ενα δωματιο με αλλλους 3-4  θα τρωει σπιτι οπως εσυ,δεν θα βγαινει εξω και θα γαμάνε ο ενας τον άλλον   :2funny:αν μαζεψει και λεφτα νοικιάζει μονος του δωμάτιο και φέρνει και την αγαπημένη του απο την πατρίδα του για να κανουνε παιδάκια για να μη χαθεί η ράτσα  :2funny:Τωρα που θα καταρευσει η Ρωσσία οικονομικά και οι μισθοι θα πανε στα 100-200 Ευρώ θα πω στους Ελληνες που εχουν ερθει εδω για να δουλεψουν να πάνε εκει θα ειναι ο παράδεισος γ'αυτους  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γυρισε σημερα ο φιλος μου απο Κιεβο [ ο καλαματιανος Δημητρη]... Ητανε 2 εβδομαδες χαλασε κανα 1.000 αρικο και γαμησε 5 μουνακια αστερακια....Μιλαει ομως Ρωσικα πολυ καλα... Το ιδιο μου ειπε αμα δεν μαθεις την γλωσσα παιχνιδι δεν γινετε...Οποια γκομενα θελω μου λεει με την γλωσσα που την μιλαω, την καμακωνω ανετα και παιρνω και τηλεφωνο... ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ με τον βαλκαν και μετα διαγωνισμο  :jerking:  :2funny:  :hi:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλος εσθυ τι μας το παιζεια τωραο υοερανω πετυχημένος  λεφτας και ωραίος; αν οντως σχεις 80 με 100 χικιαρικα το χρονο εισοδημα αυτο δεν ειναι μεσαια ταξη,αυτο ειναι στο 5 τοις 100 του πληθυσμου.αλλά  γιατι κοκορευεσαι δεν κατάλαβα. Επειδη ρα βρηκες ετοιμα απο μπαμπά και μαμα;και απο  ανατολικό μπλοκ δεν γνωριζεις χριστο.
Θα βαλω να σε κατουρησουν και εσενα  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γυρισε σημερα ο φιλος μου απο Κιεβο [ ο καλαματιανος Δημητρη]... Ητανε 2 εβδομαδες χαλασε κανα 1.000 αρικο και γαμησε 5 μουνακια αστερακια....Μιλαει ομως Ρωσικα πολυ καλα... Το ιδιο μου ειπε αμα δεν μαθεις την γλωσσα παιχνιδι δεν γινετε...Οποια γκομενα θελω μου λεει με την γλωσσα που την μιλαω, την καμακωνω ανετα και παιρνω και τηλεφωνο... ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ με τον βαλκαν και μετα διαγωνισμο  :jerking:  :2funny:  :hi:
[/quoteκαλησπερα μικρουλη διαβαζα τα μυνηματα σου που εγραφες τωρα για ρωσια.πρωτον το ονειρο σου με της αδερφες μου ετυχε 3 φορες χαχαχαχ,μια φορα οδυσσο και 2 φορες με ουκρανιδες αδερφες κυπρο.ασε τι σου ειπε ο καλαματιανος φιλος σου,ητε ξερεις γλωσσα η οχι ιδιο ειναι το αποτελεσμα για τον τουριστα.απλα με την γλωσσα θα σε βοηθησει να μιλησεις με τα σαιτ με τις πουτανες η να πας να καμακωσεις και να παρεις τηλεφωνα σαν αυτον.διαβασες απο την αρχη για ουκρανια?η τωρα απο τα τελευταια διαβαζεις.οσες θελουν να φανε τσαμπα και να κερασεις σαμπανιες στα εστιατορια η ειναι βιζιτες σιγουρα δινουν τηλεφωνο στον καλαματιανο.θα του δωσει τηλεφωνο πιστευεις μια νορμαλ ουκρανιδα που δουλευει σε μια εταιρια και παιρνει ενα καλο μισθο?οχι.θα του μιλησει η θα γνωριστει ο καλαματιανος με επιπεδου γκομενες οπως αυτες που πανε διακοπες κυπρο η εχουν τα χρηματα απο μονες να κανουν βιζα γι ελλαδα?σιγουρα οχι.για μενα αυτες ειναι ποιοτικες και οχι τα πουτανομοντελα του ντελουξ που λεει ο βαλκανιος.θες καμακι?στοιχιζει ακριβα.γνωρισα ενα κοριτσακι πριν 2 μηνες οδυσσο 19 σπουδαζει νομικη.φενοταν νορμαλ που την καμακωσα οταν διασταυροναμαι μαζι τον δρομο.μου ειπε αργοτερα θα βρεθουμε.οι περισοτερες αν οχι σχεδον ολες δεν απαντανε το κινητο.αυτη αντιθετα απαντησε και ειπε θα σε δω στη εστιατοριο θα ειμαι με μια φιλη.ηρθαν ξοδευτηκα 100-130 ευρο,ηπιαν σαμπανια 1100 γριβνα και εφυγαν.δεν ηθελε μετα το φαι βολτα μονοι και εφυγαν με ταξι ισως καμια βιζιτα χαχαχαχ.την επομενη ουτε πηρα ουτε με πηρε.λεω θα φαω αλλα τοσα και αυτη θα περιμενε να δει αν την πρασκαλεσω παλι σημαινει εχω λεφτα να με δαγωσει.παντα τισ καλω μονες,αν ερθουν με αλλη φευγω,αυτη φενοταν καλο ομορφο και νορμαλ αλλα μικρουλα.ετσι προτεινα απο μονος φερε φιλη να διξω οτι δεν ειμαι σεξοτουριστας αλλα νορμαλ και ψαχνω καλες κοπελιτσες.ετσι παιζεται το παιχνιδι γαμας η σε γαμανε.δεν εχει καμακια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
δημητρακη  δεν μαρεσουν τα κρυα μερη :) :) θα παω μαιαμι και λιγο μπαχαμες :)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εξαρτάται τι θέλεις?Αν θέλεις να φας ξύλο και να μη γαμάς και να σε πετάνε εξω απο τα κλαμο πηγαινε με το Βλάκμαν  :2funny: αν θέλεις να σε πηδήξουνε στις Αραβικές χώρες  :2funny:αν θελεις να πληρωνεις χρυσό το Χαμπουργκερ να μη γαμάς και μετα της 10 το βραδυ να μη βλεπεις ψυχη Ζυρηχη  :2funny:Αν θέλεις εμπειρη γυναικα της διπλανης πορτα  :jerking: :2funny: (Ουκρανή χωριάτα 40 ετων σαν αυτες που στην Ελλαδα καθαριζουν σκάλες) πας στα χωρια της Ουκρανίας με τον ψευτη  :2funny:.Ωριαος προορισμός είναι και το Κισινιώφ για ρεβεγιόν στο ΟΠΑ με τα καμάκια  :2funny:

Μπορείς να πας Δανία που έχει μπουρδέλα με σκύλους να γαμίσεις κανα Ντόπερμαν 
:grin: :grin: :grin:
δεν παιζεσαι ρε πουστη....
λοιπον μιτσε ακου τωρα επειδη δεν εχεις συνηειδητοποιησει οτι μπορει σε 20χρονια απο τωρα νασαι κ να βλεπεις τα ραδικια αναποδα,κ σε 15 εκτος κανα γλυφομουνι τιποτα αλλο δεν θα περιλεμβανει το μενου  :helpplea:
ΔΕΝ κρινουμε στις ηλικιες που ειμαστε τωρα με βαση που θα γαμησουμε που θα ζησουμε,αλλα που ειναι πιο καλη η ζωη
εσυ λες το νοβγκοροντ ειναι καλυτερα απο την ελβετια πιστευω η πλειοψηφια θα συμφωνει μαζι σου  :grin:
εκει που σου δινω δικιο ειναι οτι οταν εισαι μικροτερος  γυρω στα 30 δηλ,αξιζει περισοτερο να ζεις ανατ ευρωπη  κι ειδικα ρωσια ουκρανια αν μπορεις κ με λιγοτερο εισοδημα απ οτι δυτικη ευρωπη
αυτο εξαλλου τοχα ακολουθησει κι εγω,οχιστην εκταση την χρονικη τη δικη σου αλλα για καμμια 8ετια κ σιγουρα δεν τοχω μετανιωσει
οταν ομως περναμε τα 40-45 κατα την αποψη μου μπαινουν αλλες σλκεψεις πανω απο το που θα γαμαω πιο πολυ πιο καλα κ πιο ευκολα
κ το αφηνουμε αυτο για τον ελευθερο χρονο μας στις διακοπες
ξερω οτι η οπτικη σου ειναι διαφορετικη αλλα φυσικα δεν συμφωνω
ασε που οταν μεγαλωνεις νομιζω τα μεσογειακα κρατη ειναι καλυτερα να ζεις,πχ εμενα τωρα αν ειχα δυνατοτητα θα εμεν αμονιμα στην μαγιορκα ας πουμε που συνδιαζει τα παντα για καπιον 40 πλας
@@χρηστο ,αν δεν εχεις παει πηγαινε κι ας μην εχις 3 μυρια κ 300χιλ φτανουν κ θα με θυμηθεις.. :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δημητρακη  δεν μαρεσουν τα κρυα μερη :) :) θα παω μαιαμι και λιγο μπαχαμες :)
πανε  και μαγιορκα πιο καλα ειναι κ πιο κοντα κ ταχει ολα
απο θαλασσα ηλιο φαγητο μουνι κ β ευρωπης κ αντολικς πουτανες ειναι το γκολντεν κομπινεισιον  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
@@ντερτυ
ο μιτσος εχει κοληματα ειναι παλια αυτα,τωρα εβγαλε το συμπερασμα οτι με 4-5000 το μηνα λιμοκτονεις στην ζυριχη  :grin:
εσεις βεβαια τοχετε παραχοντρυνει το θεμα κ δεν καταλαβαινω κ τον λογο να σου πω... :think:
δεν σημαινει ομως επειδη οντως πεταει κατι ασχετα οτι ολα οσα λεει ειναι λαθος...
εγω θα πω οτι οι δικες σου αποψεις ειναι αισιοδοξες οσον αφορα τσερναβτσι κ κισινιοφ αφορουν εν αν σχετικα εμπειρο κι οπωσδηποτε εμφανισημο αντρα 30 εως το πολυ 40 ,ο οπιος οπωσδηποτε θα εχει επιτυχιες   ειδικα αν μιλαει κ 2-3 ρωσσικα η ρουμανικα :fuck1:
του δε μιτσου η προσεγγιση  που  ειναι σαφως απογοητευτικη ,αλλα δυστυχως αφορα τον ψαρωμενο μετριας κ κατω εμφανισης μπουρδελιαρη που θα παει τσερναβτσι κ κισινιοφ κ θα παρει τα @@ του ειδικα αν δεν σπηκαρει κ γρη κ πιστευει τις μαλ,,ιες κ μυθους που υπαρχουν για ανατ ευρωπη,που ισχυαν εν μερει κ τοτε το 90 :helpplea: τοχω δει πολλες φορες αυτο,,πολυ πιο πολλες απο το αναποδο δηλαδη... ;)
εκτος αν το φυσαει το χρημα οπως η πλειοψηφια εδω μεσα  :grin:  :grin: :grin:
οποτε εχεις κι εσυ δικιο αυτα μπορει να συμβουν αλλα με τις ανω προυποθεσεις
αν ενας δεν εχει τα προηγουμενα εμφανιση ηληκια κι εμπειρια κι καποια εποικινωνιακα ρωωσικα θα συμβει αυτο που λεει ο μιτσος ,θα φυγει οπως ηρθε η θα χαλασει τα αντερα του για καμμια πεταμενη του ντεζαβου... :helpplea:

υγ.οταν ειχε το ωπα ενα φεγγαρι ο μιτσος-μολντος πηγαινες,?ερχοσουν τοτε μολντοβα?

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
[/quoteκαλησπερα μικρουλη διαβαζα τα μυνηματα σου που εγραφες τωρα για ρωσια.πρωτον το ονειρο σου με της αδερφες μου ετυχε 3 φορες χαχαχαχ,μια φορα οδυσσο και 2 φορες με ουκρανιδες αδερφες κυπρο.ασε τι σου ειπε ο καλαματιανος φιλος σου,ητε ξερεις γλωσσα η οχι ιδιο ειναι το αποτελεσμα για τον τουριστα.απλα με την γλωσσα θα σε βοηθησει να μιλησεις με τα σαιτ με τις πουτανες η να πας να καμακωσεις και να παρεις τηλεφωνα σαν αυτον.διαβασες απο την αρχη για ουκρανια?η τωρα απο τα τελευταια διαβαζεις.οσες θελουν να φανε τσαμπα και να κερασεις σαμπανιες στα εστιατορια η ειναι βιζιτες σιγουρα δινουν τηλεφωνο στον καλαματιανο.θα του δωσει τηλεφωνο πιστευεις μια νορμαλ ουκρανιδα που δουλευει σε μια εταιρια και παιρνει ενα καλο μισθο?οχι.θα του μιλησει η θα γνωριστει ο καλαματιανος με επιπεδου γκομενες οπως αυτες που πανε διακοπες κυπρο η εχουν τα χρηματα απο μονες να κανουν βιζα γι ελλαδα?σιγουρα οχι.για μενα αυτες ειναι ποιοτικες και οχι τα πουτανομοντελα του ντελουξ που λεει ο βαλκανιος.θες καμακι?στοιχιζει ακριβα.γνωρισα ενα κοριτσακι πριν 2 μηνες οδυσσο 19 σπουδαζει νομικη.φενοταν νορμαλ που την καμακωσα οταν διασταυροναμαι μαζι τον δρομο.μου ειπε αργοτερα θα βρεθουμε.οι περισοτερες αν οχι σχεδον ολες δεν απαντανε το κινητο.αυτη αντιθετα απαντησε και ειπε θα σε δω στη εστιατοριο θα ειμαι με μια φιλη.ηρθαν ξοδευτηκα 100-130 ευρο,ηπιαν σαμπανια 1100 γριβνα και εφυγαν.δεν ηθελε μετα το φαι βολτα μονοι και εφυγαν με ταξι ισως καμια βιζιτα χαχαχαχ.την επομενη ουτε πηρα ουτε με πηρε.λεω θα φαω αλλα τοσα και αυτη θα περιμενε να δει αν την πρασκαλεσω παλι σημαινει εχω λεφτα να με δαγωσει.παντα τισ καλω μονες,αν ερθουν με αλλη φευγω,αυτη φενοταν καλο ομορφο και νορμαλ αλλα μικρουλα.ετσι προτεινα απο μονος φερε φιλη να διξω οτι δεν ειμαι σεξοτουριστας αλλα νορμαλ και ψαχνω καλες κοπελιτσες.ετσι παιζεται το παιχνιδι γαμας η σε γαμανε.δεν εχει καμακια

Αστον ξερει συτος.με γλωσσα σου ανοιγουν ολες τα ποδια αμεσως.τα τοπ μουνια..λενε τι γκαμιας απο ελλαντα ειναι αυτος ξερει και ρωσικα ,ας πηδηχτουμε.χαχσ.ο 'μικρος' ειναι κι αυτος σαν τον κμαν,ο οποιος παλι ξεβρακωθηκε μ αυτα που ανεβαζει στο νημα Βαρσοβία .φωτογραφιες απ το ιντερνετ.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αστον ξερει συτος.με γλωσσα σου ανοιγουν ολες τα ποδια αμεσως.τα τοπ μουνια..λενε τι γκαμιας απο ελλαντα ειναι αυτος ξερει και ρωσικα ,ας πηδηχτουμε.χαχσ.ο 'μικρος' ειναι κι αυτος σαν τον κμαν,ο οποιος παλι ξεβρακωθηκε μ αυτα που ανεβαζει στο νημα Βαρσοβία .φωτογραφιες απ το ιντερνετ.
Ενω ειναι καλυτερα να μην μιλας την γλωσσα και να της πεις me good boy you nice girl lets go drink coffe...[γιατι αυτα τα αγγλικα μιλατε οι περισσοτεροι]  :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον μιτσε ακου τωρα επειδη δεν εχεις συνηειδητοποιησει οτι μπορει σε 20χρονια απο τωρα νασαι κ να βλεπεις τα ραδικια αναποδα,κ σε 15 εκτος κανα γλυφομουνι τιποτα αλλο δεν θα περιλεμβανει το μενου  :helpplea:
ΔΕΝ κρινουμε στις ηλικιες που ειμαστε τωρα με βαση που θα γαμησουμε που θα ζησουμε,αλλα που ειναι πιο καλη η ζωη
εσυ λες το νοβγκοροντ ειναι καλυτερα απο την ελβετια πιστευω η πλειοψηφια θα συμφωνει μαζι σου  :grin:
εκει που σου δινω δικιο ειναι οτι οταν εισαι μικροτερος  γυρω στα 30 δηλ,αξιζει περισοτερο να ζεις ανατ ευρωπη  κι ειδικα ρωσια ουκρανια αν μπορεις κ με λιγοτερο εισοδημα απ οτι δυτικη ευρωπη
αυτο εξαλλου τοχα ακολουθησει κι εγω,οχιστην εκταση την χρονικη τη δικη σου αλλα για καμμια 8ετια κ σιγουρα δεν τοχω μετανιωσει
οταν ομως περναμε τα 40-45 κατα την αποψη μου μπαινουν αλλες σλκεψεις πανω απο το που θα γαμαω πιο πολυ πιο καλα κ πιο ευκολα
ασε που οταν μεγαλωνεις νομιζω τα μεσογειακα κρατη ειναι καλυτερα να ζεις,πχ εμενα τωρα αν ειχα δυνατοτητα θα εμεν αμονιμα στην μαγιορκα ας πουμε που συνδιαζει τα παντα για καπιον 40 πλας
@@χρηστο ,αν δεν εχεις παει πηγαινε κι ας μην εχις 3 μυρια κ 300χιλ φτανουν κ θα με θυμηθεις.. :hi:
Ενα ενα τα βγαζεις,εδω υποψηφιος για μαγιορκα,πες τιποτα να μαθουμε...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ενω ειναι καλυτερα να μην μιλας την γλωσσα και να της πεις me good boy you nice girl lets go drink coffe...[γιατι αυτα τα αγγλικα μιλατε οι περισσοτεροι]  :2funny: :2funny: :2funny:
και ποιος σου ειπε ότι τις μιλαμε Αγγλικά μικρέ και άνιδεε από ανατολικό μπλοκ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

λοιπον μιτσε ακου τωρα επειδη δεν εχεις συνηειδητοποιησει οτι μπορει σε 20χρονια απο τωρα νασαι κ να βλεπεις τα ραδικια αναποδα,κ σε 15 εκτος κανα γλυφομουνι τιποτα αλλο δεν θα περιλεμβανει το μενου  :helpplea:
εσυ λες το νοβγκοροντ ειναι καλυτερα απο την ελβετια πιστευω η πλειοψηφια θα συμφωνει μαζι σου  :grin:
εκει που σου δινω δικιο ειναι οτι οταν εισαι μικροτερος  γυρω στα 30 δηλ,αξιζει περισοτερο να ζεις ανατ ευρωπη  κι ειδικα ρωσια ουκρανια αν μπορεις κ με λιγοτερο εισοδημα απ οτι δυτικη ευρωπη

Σωστός, έχεις δίκιο σ αυτό ;)Απο ενα σημειο και μετα κοιτας να εχεις καλη και ποιοτικη ζωη, κοιτας διατροφη, κλιμα και αλλους παραγοντες. Σκέψου επίσης και καμιά Τενερίφη εκτος απο Μαγιορκα.
Γενικά πάντως αν εισαι μονιμος σε ενα μερος, βρισκεις τον τροπο να ζησεις φτηνοτερα, καβατζες κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom