balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
τριαρι εαν ειναι μεγαλο 100τμ και κεντρο η λιμνη μπορει ναχδει 2000 με ολα μεσα ομως,,κοινοχρηστα παρκινγκ ρευμ ακλπ.δηλκατ ουσιαν το σπιτι 1500 κ 500 τα λοιπα...εδω τα πληρωνεις μαζι ολα ομως ,βασικα συγκρινουμε κ καπως κατα 20-30% ανομοια πραγμνατα..αλλο νοικι που λενε σε αλλες χωρες κι αλλο ποσοστοιχιζει το σπιτι εδω ,που ειναι ενσωματωμενα αλλα 300-500 φραγκα το μηνα στο νοικι γθια τα εξοδαΕλβετια,Γερμανια,Αυστρια,Γαλλια, και σε αλλα κρατη θελει καμποσους τιτλους σπουδων και τεραστιο εγκεφαλο για να βγαλεις καλα χρηματα για τα δικα τους δεδομενα... αλλιως ταβερνα,σερβιτορος,ταξι τα γνωστα... Αυτα για οσους νομιζουν οτι εκει ειναι ο παραδεισος!!! Πηγα και τα ειδα ;) Εναν ελβετο πελατη που ειχαμε το καλοκαιρι [τον κερασα και καφε] εβγαζε 6.000 ευρω και δουλευε αποθηκαριος σε ενα νοσοκομειο,ειχε παντρευτει και μια λατινα
[καθαριστρια αυτη ελβετια] και ζουσανε μια νορμαλ ζωη... εσυ Ο Ελληνας εχεις αλλα προνομια? Μαλλον χειροτερα ζεις... Αυτη δινανε 2.000 ενοικιο για τριαρι και το σπιτι μου στο Π,φαληρο μοιαζει με επαυλη σε συγκριση
παμε πιο κατω
το προνομιο πουχω σε σχεση με σενα ειναι οτι δεν λεω μονο χαζομαρες κι ασυναρτησιες.... ;)
απο αυτους με 6000 το μηνα καθαρα μαλλον,σιγουρα πιο λιγα παιρνω 2000 γιατι εγω ειμαι κ μονος μου οχι ζευγαρι
..και τι ειναι αυτο? σιγουρα ζω πιο καλα απο αυτους βεβαια λογω μεγαλου μπακγκραουντ σε πολλα θεματα...αλλα τι ακριβως ειναι η συλλογιστικη σου?
?κι απο τον λατση χειροτερα ζω ?και? κι απο ενα γειτονα μηχανικο τα μισα παιρνω..και??απο σενα που ρωτας μαλλον τα 10πλασια .. ;)
αλλα κ παλι τι μ αυτο?
αλλο χαζο εχεις να ρωτησεις???
υγ.που ειναι η επαυλη σου στο φαληρο,να στειλω αυριο ενα φιλο να τον κερασεις καφε ετσι να αποδειξεις κι ευκολα αυτο που λες.. ;)