Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη ειναι κλωνος??? :grin:
Αν γράψω την αλήθεια οτι μίλησα μαζί του στο Σκά'ι'π και τον έχω δει και δεν έχει καμία σχέση με τα τέρατα και τους φουκαράδες θα νόμίζετε ότι γράφω έτσι γιατί είναι κλώνος μου  :think::2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• FB_IMG_1452284975157.jpg
    FB_IMG_1452284975157.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 28

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φραπες,τσιπουρακια,μεζεδακια,παραλια ΜΑΛΑΚΙΑ,ΑΓΑΜΙΑ και γαμω την Γερμανια  :2funny:  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τσιμπουκια ποσωκολητα παρτιυζες παραλια ουκρανια
Γαμω την ελβετια  [sub][/sub] :grin:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ναι...εσυ τι εισαι ελληνας μεγαλοεπειχηρηματιας?
Της μεσαιας ταξης ειμαι... απλα κανε αμυνα μην βγαινεις πολυ κοντρα γιατι πολλοι την ειδαν καπως τωρα που πηγανε εργατακια ευρωπη  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Της μεσαιας ταξης ειμαι... απλα κανε αμυνα μην βγαινεις πολυ κοντρα γιατι πολλοι την ειδαν καπως τωρα που πηγανε εργατακια ευρωπη  :hi:
δεν ειμαι ευρωπη....μην τα μπλεκεις
Μεσαιος δηλ τα μισα απο λατζερη στην ελβετια..καλα εισαι..παιξε μπαλλα

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εχω γνωστο μου Κρητικο που γεννηθηκε και μεγαλωσε Ελβετια και γυρισε Ελλαδα...Μιλαγαμε το καλοκαιρι και του λεω καλα ρε συ αφησες την Ελβετια και ηρθες στην μιζερια της Ελλαδος?  :think: Απαντηση Ελβετια για να εισαι ανετος πρεπει στην αναζητηση εργασιας να ανοιξεις μια βαλιτσα και να πεταχτουν 2 ρολα πτυχια,αλλιως εργατακι των Ελβετων...Ετσι γυρισε Ελλαδα,Κρητη οπου και διατηρει ενα μικρο ξενοδοχειο... Μηπως ανηκεις στην κατηγορια με τα 2 ρολα πτυχιων?   :think:  :2funny:  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αν γράψω την αλήθεια οτι μίλησα μαζί του στο Σκά'ι'π και τον έχω δει και δεν έχει καμία σχέση με τα τέρατα και τους φουκαράδες θα νόμίζετε ότι γράφω έτσι γιατί είναι κλώνος μου   :think::2funny:
ειναι ο νταβαριτς η οχι?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εχω γνωστο μου Κρητικο που γεννηθηκε και μεγαλωσε Ελβετια και γυρισε Ελλαδα...Μιλαγαμε το καλοκαιρι και του λεω καλα ρε συ αφησες την Ελβετια και ηρθες στην μιζερια της Ελλαδος?  :think: Απαντηση Ελβετια για να εισαι ανετος πρεπει στην αναζητηση εργασιας να ανοιξεις μια βαλιτσα και να πεταχτουν 2 ρολα πτυχια,αλλιως εργατακι των Ελβετων...Ετσι γυρισε Ελλαδα,Κρητη οπου και διατηρει ενα μικρο ξενοδοχειο... Μηπως ανηκεις στην κατηγορια με τα 2 ρολα πτυχιων?   :think:  :2funny:  :hi:
το αλλο με τον τοτο το ξερεις??? :grin:
λογικο ειναι αφησε 5000 μισθο κ 13 μισθους κ 35 μερες αδειες  κ συνταξη 2500 μινιμ και υγεια κλπγια ναρθει κρητη να δουλευει 4 μηνες...κι εγω θα τοκανα κι αλλοι πολλοι αν μπορουσαν.. :grin:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
ο σεξοτουρισμος στην ουκρανια ισοδυναμη με 10 χρονια ζωης παραπανω απο τον μεσο ορο που ειναι 77-79 χρ αν κανεις δηλαδη σεξοτουρισμο στην ουκρανια θα ζησεις πανω απο 88 χρ με τετοια μουνια που θα γαμησεις θα παρεις δευτερη νιοτη

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειμαι ευρωπη....μην τα μπλεκεις
Μεσαιος δηλ τα μισα απο λατζερη στην ελβετια..καλα εισαι..παιξε μπαλλα
Ναι μεσαιος.Ο πατερας μου εχει καθαρο εισοδημα 80.000 me 100.000 απο το καταστημα και κατι ενοικια και η μανα μου καμια 80.000 περιπου με το μεσιτικο Αθηνα επειδη συνεργαζεται με σοτσι Ρωσια... Μηπως να ερθω Ελβετια ? Εχει κανα μεροκαματο?  :2funny: :2funny: :2funny:  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι μεσαιος.Ο πατερας μου εχει καθαρο εισοδημα 80.000 me 100.000 απο το καταστημα και κατι ενοικια και η μανα μου καμια 80.000 περιπου με το μεσιτικο Αθηνα επειδη συνεργαζεται με σοτσι Ρωσια... Μηπως να ερθω Ελβετια ? Εχει κανα μεροκαματο?  :2funny: :2funny: :2funny:  :hi:
οχι για σενα δεν εχει...φτωχοκατασταση..εσυ  εισαι ενας ακομα πλουσιος του μπου ...ασε τους αλλουςνα τρεχουμε σαν κοροιδα!! ..πηγαινε σοτσι καλυτερα  :grin: :grin: :grin:
υγ.ξεχασες παππου γιαγια..βαλε κι αλλα 80000 αποκει... :grin:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οχι για σενα δεν εχει...φτωχοκατασταση..εσυ  εισαι ενας ακομα πλουσιος του μπου ...ασε τους αλλουςνα τρεχουμε σαν κοροιδα!! ..πηγαινε σοτσι καλυτερα  :grin: :grin: :grin:
υγ.ξεχασες παππου γιαγια..βαλε κι αλλα 80000 αποκει... :grin:
Πλουσιος ειμαι? Ελα Ελλαδα να παμε να σου δειξω τους πλουσιους  :2funny: Το ειπα στον Δημητρακη οτι δεν εχω ορεξη να ασχοληθω με το μπου αλλα γελαω μαζι σας  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom