Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ πρεπει να εισαι Ο ΧΟΡΗΓΟΣ μου λεει το ενστικτο μου  :2funny: :2funny: :2funny: Αντε να δωσεις και εσυ κανα 20αρικο μπουρμπουαρ σε σερβιτορα σαν τον nokia μπας και γαμησεις  :2funny: :2funny: :2funny:
Μια ματια να ριξεις στα μυνηματα του θα καταλαβεις οτι ειναι ο ανθρωπος''πυρφορος'',απο αυτους τους καημενους που γεννηθηκαν τερατα της φυσεως  :S και δουλευουν μεχρι τα ξημερωματα μπας και βγαλουν κανα φραγκο να γαμησουν  :2funny: :2funny:.
Αυτους τους ανθρωπους πρεπει να τους συμποναμε και να μη τους κοροιδευουμε, :2funny: :2funny: ειναι πραγματι για λυπηση

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μια ματια να ριξεις στα μυνηματα του θα καταλαβεις οτι ειναι ο ανθρωπος''πυρφορος'',απο αυτους τους καημενους που γεννηθηκαν τερατα της φυσεως  :S και δουλευουν μεχρι τα ξημερωματα μπας και βγαλουν κανα φραγκο να γαμησουν  :2funny: :2funny:.
Αυτους τους ανθρωπους πρεπει να τους συμποναμε και να μη τους κοροιδευουμε, :2funny: :2funny: ειναι πραγματι για λυπηση
Τα διαβασα τα μηνυματα του! κατι τετοιο συμπερανα κι εγω.  :2funny:  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σταματηστε τις χορηγιες κυριοι!!!  :headbang: Υπαρχει μια γενια που θελει να εχει ελπιδες οτι υπαρχουν κρατη διαφορετικα απο την Ελλαδα για να πορνομεταναστευσουν... Αν χαλατε ολες τις γυναικες εκει που πατε τι θα κανουμε μετα εμεις?  :helpplea:  :hi:
κλωνος κερνα και κλωνος πινει!!! :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Απελπισμένος είναι αυτός που δεν μπορεί να κάνει στην ζωή του αυτό που θέλει κάτι τέτοιοι σαν εσένα δηλαδή. Πληρώνω και 200 και 250 και παραπάνω αν μου αρέσει κάποια, ούτε δανεικά στα ζήτησα ούτε σου χρωστάω. Και η θεματολογία του σάιτ σε αυτό αναφέρετε,για τα ομορφόπαιδα σαν και του λόγου σου που έχουν κάψει τους μύες τους από πεομαλάξεις  :jerking: μπορούν να προσπερασουν τα γραφόμενα  μιας και είναι υπεράνω  :2funny:
ο κανονας ειναι αν γαμας καποια που γουσταρεις με 25-50 ευρω ανα συνερευση  την γαμας εσυ  :zfuck:
αν δινεις 150-250 κλπ,απλα σε γαμαει ΑΥΤΗ  :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στη Ρωσσία ελάχιστους ειδα να μετράνε....ειδικά τωρα ερχονται εδω για να βγάλουν λεφτά  :2funny:.Για τους Ελληνες της Μολδαβία ειδατε τον οχετό  :2funny:Και Ουκρανία δεν ειδα κανέναν να γαμάει απο τους εκει Ελληνες  :think: :2funny:
Ο σαλονικος που λετε με τον χαρη?οι ελληνες του προξενειου?οδησο μιλαω...

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
ο κανονας ειναι αν γαμας καποια που γουσταρεις με 25-50 ευρω ανα συνερευση  την γαμας εσυ  :zfuck:
αν δινεις 150-250 κλπ,απλα σε γαμαει ΑΥΤΗ  :helpplea:
Τα αμνοερίφια έχουν και μάντρες και κανόνες και τσοπάνη.Νταβατζής στα λεφτά μου είμαι ΕΓΏ.Τους κανόνες της προσωπικής μου ζωής τους βάζω μόνος μου. Πάμε παρακάτω

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τα αμνοερίφια έχουν και μάντρες και κανόνες και τσοπάνη.Νταβατζής στα λεφτά μου είμαι ΕΓΏ.Τους κανόνες της προσωπικής μου ζωής τους βάζω μόνος μου. Πάμε παρακάτω
Τους κανονες τους βαζει η απελπισια που ειναι γραμμενη στο κουτελο σου πιρφοριδη,που ολες οι γκομενες σε εχουν χεσμενο,και πας δινεις 200ευρα για μια ωρα χαρας.
Εγω αμα ημουνα στη θεση σου θα ειχα αυτοκτονησει  :grin:,εισαι η προσωποποιηση του ανθρωπινου πονου  :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλο θα ναι να μην τη κανεις και συ σα το φιντελιο να χουμε κανενα να κοροιδευουμε να περναει η ωρα ευχαριστα  :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παρακατω δεν εχει
αν θες το πιανεις αν θες οχι...μια απλη γκομενα ανατολικης κοπης σαν αυτες που γαμαμε,η αξια της ειναι πολυ μικρη γενικα...αλλα αν για λογους χρονου πχ εισαι παντρεμενος εισαι σε ηληκιακη αποσταση μεγαλη κλπ λογους αντικειμενικους χρειαζεται να καλυψεις το γκαπ αυτο με καποια χρηματα,ο κανονας που ειπα πιο πανω ισχυει.
.αν σε μαδανε με 100-200αρια κλπ, σε γαμανε  αυτες δηλ κι οχι εσυ...δινεις κωλο εσυ για μουνι imop παντα
....βεβαια οπως σωστα ειπες τα λεφτα του καθενος δικα του ειναι κι οπως θελει τα οριζει
ομως ισχυει κ το οτι η αλλη αν της δινεις τςτοια ποσα,σε θεωρει μαλ..α κ θυμα
ξερω κ πηδαω και αρκετες  πρωην κ νυν μπαροβιες στην μολδαβια βασικα αλλα κ ρουμανια ,κι ολες αναιξεραιτα αναφερονται πολυ υποτημιτικα σε ολους τους πελατες,βασικα ιταλια δουλευουν,κι ειδικα εχω διαπιστωσει οσο πιο πολλα τους επαιρναν τοσο πιο μεγαλη η υποτιμηση...αντιθετα κανα δυο που τους ειχαν πιασει κωτσο οι ιταλοι,δηλ τις μεθυσαν η τις δωσαν μαυρο κ χασαν τον ελεγχο κ γαμισαν οσοι καλοι χωρουσαν,αυτους ναι μεν τους εβριζαν αλλα τους λεγανε κ μαγκες...
ειναι ιδιορυθμος ο τροπος σκεψης τους ,δεν ειναι ασχετο οτι οσες τρωνε καμμια μπατσα.οχι να τις κανει μαυρες στο ξυλο,απο τους τοπικους λοβερς τον καψουρευονται 3 φορες πιο πολυ
αυτα για την ιστορια κ για να περναει η ωρα.. :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο σαλονικος που λετε με τον χαρη?οι ελληνες του προξενειου?οδησο μιλαω...
ο σαλονικιος αυριο παλι γυρνα ενα μηνα.κανει μια εβδομαδα ελλαδα και παει πισω μεχρι τον απριλιο θα ειναι συνεχεια.δεν γνωριζω απο το προξενειο κανενα.ο σαλονικιος εκανε θραυση τον δεκεβριο.τωρα θα ειναι με την μονιμη γκομενα και την μερα που δουλευει θα φερνει αλλες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
ο κανονας ειναι αν γαμας καποια που γουσταρεις με 25-50 ευρω ανα συνερευση  την γαμας εσυ  :zfuck:
αν δινεις 150-250 κλπ,απλα σε γαμαει ΑΥΤΗ  :helpplea:
εγω θα πω ενα πραγμα....λενε οτι αυτοι που τρωνε τα λεφτα στις γυναικες ειναι βλακες
εσυ εχεις δει κανεναν βλακα να βγαζει λεφτα;
και στην τελικη ολα ειναι προσφορα και ζητηση....με την απολυτη ατακα στην ταινεια με τον χορν.....αλοιμονο στους νεους....χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα....

και μετα το 6.30 το κορυφαιο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
{{{Έκανα πρόταση σε καμία 30άρια από μάμπα αλλά οι περισσότερες ηθελαν προκαταβολικά λεφτα για βίζα εισιτήρια κτλ. Με μερικές δεν μπόρεσα καν να συνεννοηθώ γιατί δεν ήξεραν καθόλου αγλικα.Γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη να στείλω προκαταβολικά χρήματα  }}}}
Αυτά γράψτα στον ψεύτη  :2funny: εγώ το ξέρω ότι είναι έτσι....αλλά κάποιοι άλλοι εδω μέσα γράφουνε ιστορίες γιά αγρίους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
εγω θα πω ενα πραγμα....λενε οτι αυτοι που τρωνε τα λεφτα στις γυναικες ειναι βλακες
εσυ εχεις δει κανεναν βλακα να βγαζει λεφτα;
Κοιτα παλια και οι βλακες βγαζανε,τουλαχιστον τωρα ξεκαθαρισε αρκετα το πραμα  :grin:
Την εποχη της αστακομακαροναδας στην ελλαδα δεν καταλαβαινες ποιος εχει πραγματικα λεφτα και ποιος οχι,ολοι πλουσιοι ητανε  :2funny:  τα λαμογια και τα κομματοσκυλα στην τρυπα τους τωρα,εκανε και ενα καλο η κριση  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτά γράψτα στον ψεύτη  :2funny: εγώ το ξέρω ότι είναι έτσι....αλλά κάποιοι άλλοι εδω μέσα γράφουνε ιστορίες γιά αγρίους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ είσαι άτομο με ειδικές ανάγκες.. Δεν κατάλάβες πως δεν ήταν του Steliou αλλά κάποιου άλλου η συγκεκριμένη αναφορά? Ταυτίζεσαι μαζί του και με τις απόψεις του? Μήπως να ανεβάσεις λίγο τη θερμοκρασία στο Conteiner? Εκτός και αν θέλεις να πεις πως το Mamba δεν προσφέρει ευκαιρίες για γνωριμίες..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι γκόμενες δεν είναι χαζές.. φυσικά τους χαζούς τους εκμεταλεύονται.. Ξύπνα ΑΜΕΑ.. Ανακάλυψες πως υπάρχει και η Αμερική μήπως? Αν μπαίνεις μέσα στο Mamba και λες σε κάποια μέσα σε μισή ώρα συνομιλίας έλα στην Ελλάδα να σε γαμήσω και να κάνεις διακοπές τι θα σου πει? Αν μπει σε διαδικασία να σου απαντήσει φυσικά θα σου πει.. στείλε 1.000 ευρώ για βίζα, κινητό, εισιτήριο, κομμωτήριο, Disco.. Έτσι δεν πλησιάζεις γυναίκα ούτε σε ίδρυμα για ανάπηρους.
Πάλι φάπες σήμερα μετανάστη Καρπαζοεισπράκτορα της Αγ. Πετρούπολης..

D

dude901123

Επισκέπτης
Επίσης με την ευκαιρία ανακάλυψα γιατί πήγες στην Αγία Πετρούπολη.. Γιατί απλώς είσαι επαναστάτης και διεκδικείς τα δικαιώματά σου.. όπως όλοι οι δικοί σου. Σε βλέπω απογοητευμένο το τελευταίο διάστημα στα ποσταρίσματα σου. Όλο φωτογραφίες με άντρες, gay, τέλος οι γυναίκες ε? Το λαδώνεις το πόμολο, το γλύφεις το χερούλι ε? Βρήκες φίλους όμως, μήπως έχεις και μοτοσυκλέτα?

Υ.Γ. Όποια στιγμή θέλεις να σταματήσεις να γράφεις μαλακίες εγώ δεν έχω θέμα να το κόψουμε. Να σου πω την αλήθεια το βρίσκω ηλίθιο να κοντράρομαι μαζί σου. Στάματα τις προσωπικές επιθέσεις και τους χαρακτηρισμούς από τη στιγμή που βλέπεις πως η μια καρπαζιά πέφτει μετά την άλλη. Είναι κρίμα στην ηλικία σου να αμφισβητείς την πραγματικότητα και χαμένος χρόνος για εμένα να μπαίνω σε διαδικασία να σου απαντώ. Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να σε συμπαθώ.. σε όλες τις παρέες υπάρχει ο αντικοινωνικός, ο μόνος του, ο άνθρωπος που κανείς δεν τον κάνει παρέα παρά μόνο μερικοί από μακριά για ανθρωπιστικούς λόγους τον υποστηρίζουν για να μη κλαίει.. Και αυτός για να εκδικηθεί την κοινωνία που τον απέρριψε και την μοίρα που τον κράτησε σε ένα υπόγειο (Conteiner στους -15) επιτίθεται στους πάντες για να νιώσει καλύτερα. Είσαι κοινωνιολογικό φαινόμενο..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπα πας να με καλοπιάσεις  :think: :2funny:γιατι καταλαβαίνεις οτι το τέλος σου θα είναι φριχτό  :2funny:Το θέμα θα τελειώσει όταν θα γαμιθείς και θα κλαις  :2funny:σου είπα τα σκουλίκια δεν τα πειράζω αλλα αν με ενοχλουνε τα πατάω  :2funny: Σας εχω βαρεθει εσας τους φουκαράδες  :jerking:.Που ειστε μάγκες πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny:Θυμαμαι πως κρυβόσουν οταν ημασταν και οι δύο Μολδαβία  :2funny:Οταν το φας το μεγάλο ρεζίλεμα  :2funny: στην αρχη θα απειλης με μυνησεις  :jerking: :2funny:μετα οτι θα μας δείρεις  :jerking: :2funny:  και στο τέλος ή θα φυγεις σα βρεγμένη γάτα ή θα μπαινεις με κλώνους οπως ο φίλος σου ο Σινοχάρας  :2funny:
 Ο Στέλιος ηταν ενα μηνα στη Μολδαβία και το λέει οτι παιδί οτι δεν γάμησε καμία γκόμενα και οτι σε οποια εγραφε στο ιντερνετ του ζηταγανε λεφτα,μια δε του ζητησε να βρεθουνε στο Ντεζαβού!Το παιδι εχει γραψει ακριβως τα ιδια με μένα για τη Μολδαβία.Και ειπε ακριβως τα ιδια για τους γαμιάδες :jerking: Ελληνες της Μολδαβίας  :2funny:,τα εχει γραψει ολα αν δει καποιος παλιά ποστ εκει ειναι.
  Οσο για τα μηχανάκια εγω εχω να καβαλισω μηχανακι απο 18 ετών.Στη Ρωσσία ουτε διπλωμα μηχανης δεν εχω!

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
στο τσερβιτσι αν εχεις τα καταληλα κονε γαμας καλα και φθηνα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ο σαλονικιος αυριο παλι γυρνα ενα μηνα.κανει μια εβδομαδα ελλαδα και παει πισω μεχρι τον απριλιο θα ειναι συνεχεια.δεν γνωριζω απο το προξενειο κανενα.ο σαλονικιος εκανε θραυση τον δεκεβριο.τωρα θα ειναι με την μονιμη γκομενα και την μερα που δουλευει θα φερνει αλλες.
μονιμη γκομενα..στην ουκρανια..αν δεν ειναι μπισεξουαλ η γυναικα να κανει τριο,εχει κανει την μεγιστη μαλ..α
ποτε θασαι οδυσο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom