ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σταματηστε τις χορηγιες κυριοι!!!βουλομενο γραμμα διαβαζεις!!!![]()
![]()
![]()

σταματηστε τις χορηγιες κυριοι!!!βουλομενο γραμμα διαβαζεις!!!![]()
![]()
![]()
Ναι τους έλληνες περιμένουν να τις χαλάσουνσταματηστε τις χορηγιες κυριοι!!!Υπαρχει μια γενια που θελει να εχει ελπιδες οτι υπαρχουν κρατη διαφορετικα απο την Ελλαδα για να πορνομεταναστευσουν... Αν χαλατε ολες τις γυναικες εκει που πατε τι θα κανουμε μετα εμεις?
![]()
![]()
Μαζι με αυτους και οι Ελληνες!Ναι τους έλληνες περιμένουν να τις χαλάσουνΖήτημα σε όλη την Ουκρανία να υπάρχουν καμία διακοσάρια έλληνες. Οι τούρκοι και οι άραβες κάνουν παρελάσεις κατά δεκάδες χιλιάδες.
Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνεΜαζι με αυτους και οι Ελληνες!Τα εχω παρει ρε με αυτους τι διαολο οπου πανε πληρωνουνε βιζιτες,τι ειναι αυτοι ρε?
![]()
Σκεψου τι χαλιες ειναι ολοι τους [πλην μερικων]...
ΡεΚαι τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνεΟ σωστός τζεντλεμεν πληρώνει παντού
Διαφήμιση μας κάνουν. Τους μίζερους κράζουν παντού,κάπου τα μπερδευεις
Οι βρωμιάριδες?Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνεΟ σωστός τζεντλεμεν πληρώνει παντού
Σε αυτό εχεις δίκιο οι ντόπιοι γελάνε μαζί τουςΡε![]()
![]()
χαλανε λεφτα για γκομενες που ειναι για σφαλιαρες γαμω την
![]()
Γελανε οι Ουκρανοι...
![]()
![]()
Ανησυχίες και προβλήματα που έχει ο κόσμοςΡε![]()
![]()
![]()
Γελανε οι Ουκρανοι...
![]()
![]()
δυστυχος αυτο ειναι που ενοω γιαποιοτητα μουνιου.εμεις παιρνουμε ανεξαρτητα εμφανισης οτι χειροτερο μενει,τα αποφαγια τουςχαχαχαχΡε![]()
![]()
![]()
Γελανε οι Ουκρανοι...
![]()
![]()
Ξέρεις όλους τους έλληνες που κατοικούν Ουκρανία ;;;;;Οι βρωμιάριδες?Αυτα τα τέρατα της φύσεως?
Αυτοί ειναι για κλάμματα
.Δε λέω οι μίζεροι ειναι χειρότεροι απ αυτούς
όλοι παντος μας ρεζιλεύουνε
Σε αυτό εχεις δίκιο οι ντόπιοι γελάνε μαζί τους
θυμίθηκα που πριν χρόνια οταν ειχε κ'εδω ζώα ειχα μια γκόμενα και της την γούσταρε πολυ ενα Ιταλος γνωστος μου και την έφερνα για να την τα'ι'σει και μετα την έπερνα και φευγαμε
![]()
Οι βρωμιάριδες?Αυτα τα τέρατα της φύσεως?
Αυτοί ειναι για κλάμματα
.Δε λέω οι μίζεροι ειναι χειρότεροι απ αυτούς
όλοι παντος μας ρεζιλεύουνε
Σε αυτό εχεις δίκιο οι ντόπιοι γελάνε μαζί τους
θυμίθηκα που πριν χρόνια οταν ειχε κ'εδω ζώα ειχα μια γκόμενα και της την γούσταρε πολυ ενα Ιταλος γνωστος μου και την έφερνα για να την τα'ι'σει και μετα την έπερνα και φευγαμε
[/quo.αυτα τα κανουν οι γυφτοι στην ουκρανια χααχαχαχ.λενε να σου γνωρισω καμια γκομενα αν εισαι ξενος,εχω φιλη καλη,ελευθερη και μαλακιες μα την φερω να φαμε.ποσες φορες μου τα εκαναν αυτα παλαιοτερα γνωστοι και αγνωστοι,εφερναν γκομενες τους ετρωγαν και εφευγαν.
Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνεΚαι τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνεΟ σωστός τζεντλεμεν πληρώνει παντού
Εσύ πάντως σίγουρα πρέπει να είσαι ο γυφτούλας του σάιτ. Δώσαμε, δώσαμεΚαι τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνεΟ σωστός πυρφορος πληρώνει παντού
Εισαι και συ ενας απο τους πολυεκατομυριουχους του σαιτ φανταζομαι,που σκορπας τα λεφτα σου επειδη εισαι λαρτζ
Θα βαλω να σας κατουρησουν ομαδικως για τιμωρια και παραδειγματισμο!!! Μετα θα σας βαλω ταμπελα οπως βαζανε παλια [ειμαι τεντυ-μποις] σε εσας ομως θα γραφει ειμαι χορηγος!!!Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνεΟ σωστός τζεντλεμεν πληρώνει παντού
''''''['Όταν οι γάλλοι για τα ίδια άτομα πληρώνουν 250 ευρώ και εμείς 160 δεν μπορούμε να μιλάμε για ακρίβια. Wink Και στο κάτω-κάτω μιλάμε για ρωσικά citytours σε ξενοδοχεία πολυτελείας. Όταν πάρεις μια αλμπάνα η ρουμάνα στα 130 μαζί με το ξενοδοχιο που θα πληρώσεις πόσο θα σου βγει δηλαδή ;;;΄΄΄΄΄΄]Εσύ πάντως σίγουρα πρέπει να είσαι ο γυφτούλας του σάιτ. Δώσαμε, δώσαμε
Αντε καλοσορισες στα θρεντ μας,εφυγε ο φιντελιο και δεν ειχαμε ποιον να κοροιδευουμεΕσύ πάντως σίγουρα πρέπει να είσαι ο γυφτούλας του σάιτ. Δώσαμε, δώσαμε
Απελπισμένος είναι αυτός που δεν μπορεί να κάνει στην ζωή του αυτό που θέλει κάτι τέτοιοι σαν εσένα δηλαδή. Πληρώνω και 200 και 250 και παραπάνω αν μου αρέσει κάποια, ούτε δανεικά στα ζήτησα ούτε σου χρωστάω. Και η θεματολογία του σάιτ σε αυτό αναφέρετε,για τα ομορφόπαιδα σαν και του λόγου σου που έχουν κάψει τους μύες τους από πεομαλάξεις''''''['Όταν οι γάλλοι για τα ίδια άτομα πληρώνουν 250 ευρώ και εμείς 160 δεν μπορούμε να μιλάμε για ακρίβια. Wink Και στο κάτω-κάτω μιλάμε για ρωσικά citytours σε ξενοδοχεία πολυτελείας. Όταν πάρεις μια αλμπάνα η ρουμάνα στα 130 μαζί με το ξενοδοχιο που θα πληρώσεις πόσο θα σου βγει δηλαδή ;;;΄΄΄΄΄΄]
Ενα απο τα τελευταια σου μυνηματα,φαντασου ποσο απελπισμενος πρεπει να ναι καποιος να δινει 160 ευρω για να γαμησει 1 ωρα και να υπερηφανευεται κιολας.
Βαριεμαι να ψαχνω μηπως εισαι κανας φιντελιο αλλα εσυ φαινεσαι ακομα πιο απελπισμενος![]()
![]()
![]()
![]()
{{{Έκανα πρόταση σε καμία 30άρια από μάμπα αλλά οι περισσότερες ηθελαν προκαταβολικά λεφτα για βίζα εισιτήρια κτλ. Με μερικές δεν μπόρεσα καν να συνεννοηθώ γιατί δεν ήξεραν καθόλου αγλικα.Γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη να στείλω προκαταβολικά χρήματα }}}}Απελπισμένος είναι αυτός που δεν μπορεί να κάνει στην ζωή του αυτό που θέλει κάτι τέτοιοι σαν εσένα δηλαδή. Πληρώνω και 200 και 250 και παραπάνω αν μου αρέσει κάποια, ούτε δανεικά στα ζήτησα ούτε σου χρωστάω. Και η θεματολογία του σάιτ σε αυτό αναφέρετε,για τα ομορφόπαιδα σαν και του λόγου σου που έχουν κάψει τους μύες τους από πεομαλάξειςμπορούν να προσπερασουν τα γραφόμενα μιας και είναι υπεράνω
![]()
Μαζεψεις κανα ψιλο τωρα με τα κάλαντα να πας στο μπουρδέλο η να τραβήξω κανα βιντεό που{{{Έκανα πρόταση σε καμία 30άρια από μάμπα αλλά οι περισσότερες ηθελαν προκαταβολικά λεφτα για βίζα εισιτήρια κτλ. Με μερικές δεν μπόρεσα καν να συνεννοηθώ γιατί δεν ήξεραν καθόλου αγλικα.Γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη να στείλω προκαταβολικά χρήματα }}}}
Ολο μαργαριταρια γραφεις η απελπισια σε ολο το μεγαλειο της,φαντασου αυτα τα 2 μυνηματα τα βρηκα σε 2 λεπτα φαντασου τι θα βρω αμα ψαξω παραπανω,σε κοβω να εισαι η προσωποποιηση της ασχημιας,ετοιμο για πυρφορισμα ταυλανδη
Στη Ρωσσία ελάχιστους ειδα να μετράνε....ειδικά τωρα ερχονται εδω για να βγάλουν λεφτάΞέρεις όλους τους έλληνες που κατοικούν Ουκρανία ;;;;;Και λες ότι είναι τέρατα και βρωμιάρηδες
Κάποιο σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς και κοινωνικης προσαρμογης έχεις τυπε
Εσυ πρεπει να εισαι Ο ΧΟΡΗΓΟΣ μου λεει το ενστικτο μουΜαζεψεις κανα ψιλο τωρα με τα κάλαντα να πας στο μπουρδέλο η να τραβήξω κανα βιντεό πουνα σου στείλω να τον παίξεις γιατί δεν σε βλέπω για κάτι άλλο. Ρε που μπλέξαμε με τους γύφτους
![]()