Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
βουλομενο γραμμα διαβαζεις!!! :grin: :grin: :grin:
σταματηστε τις χορηγιες κυριοι!!!  :headbang: Υπαρχει μια γενια που θελει να εχει ελπιδες οτι υπαρχουν κρατη διαφορετικα απο την Ελλαδα για να πορνομεταναστευσουν... Αν χαλατε ολες τις γυναικες εκει που πατε τι θα κανουμε μετα εμεις?  :helpplea:  :hi:

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
σταματηστε τις χορηγιες κυριοι!!!  :headbang: Υπαρχει μια γενια που θελει να εχει ελπιδες οτι υπαρχουν κρατη διαφορετικα απο την Ελλαδα για να πορνομεταναστευσουν... Αν χαλατε ολες τις γυναικες εκει που πατε τι θα κανουμε μετα εμεις?  :helpplea:  :hi:
Ναι τους έλληνες περιμένουν να τις χαλάσουν  :2funny: Ζήτημα σε όλη την Ουκρανία να υπάρχουν καμία διακοσάρια έλληνες. Οι τούρκοι και οι άραβες κάνουν παρελάσεις κατά δεκάδες χιλιάδες.   

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ναι τους έλληνες περιμένουν να τις χαλάσουν  :2funny: Ζήτημα σε όλη την Ουκρανία να υπάρχουν καμία διακοσάρια έλληνες. Οι τούρκοι και οι άραβες κάνουν παρελάσεις κατά δεκάδες χιλιάδες.   
Μαζι με αυτους και οι Ελληνες!  :headbang: Τα εχω παρει ρε με αυτους τι διαολο οπου πανε πληρωνουνε βιζιτες,τι ειναι αυτοι ρε?  :headbang:  :vomit: Σκεψου τι χαλιες ειναι ολοι τους [πλην μερικων]...

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Μαζι με αυτους και οι Ελληνες!  :headbang: Τα εχω παρει ρε με αυτους τι διαολο οπου πανε πληρωνουνε βιζιτες,τι ειναι αυτοι ρε?  :headbang:  :vomit: Σκεψου τι χαλιες ειναι ολοι τους [πλην μερικων]...
Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνε  :2funny: Ο σωστός τζεντλεμεν πληρώνει παντού  :2funny: Διαφήμιση μας κάνουν. Τους μίζερους κράζουν παντού,κάπου τα μπερδευεις 

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνε  :2funny: Ο σωστός τζεντλεμεν πληρώνει παντού   :2funny: Διαφήμιση μας κάνουν. Τους μίζερους κράζουν παντού,κάπου τα μπερδευεις   
Ρε  :headbang: :headbang: :headbang: χαλανε λεφτα για γκομενες που ειναι για σφαλιαρες γαμω την  :headbang:  :helpplea: Γελανε οι Ουκρανοι... :headbang:  :vomit:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνε  :2funny: Ο σωστός τζεντλεμεν πληρώνει παντού   :2funny: Διαφήμιση μας κάνουν. Τους μίζερους κράζουν παντού,κάπου τα μπερδευεις   
Οι βρωμιάριδες? :2funny:Αυτα τα τέρατα της φύσεως? :2funny:Αυτοί ειναι για κλάμματα  :2funny:.Δε λέω οι μίζεροι ειναι χειρότεροι απ αυτούς  :2funny:όλοι παντος μας ρεζιλεύουνε :2funny:
Ρε  :headbang: :headbang: :headbang: χαλανε λεφτα για γκομενες που ειναι για σφαλιαρες γαμω την  :headbang:  :helpplea: Γελανε οι Ουκρανοι... :headbang:  :vomit:
Σε αυτό εχεις δίκιο οι ντόπιοι γελάνε μαζί τους  :2funny: θυμίθηκα που πριν χρόνια οταν ειχε κ'εδω ζώα ειχα μια γκόμενα και της την γούσταρε πολυ ενα Ιταλος γνωστος μου και την έφερνα για να την τα'ι'σει και μετα την έπερνα και φευγαμε  :2funny:

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Ρε  :headbang: :headbang: :headbang: χαλανε λεφτα για γκομενες που ειναι για σφαλιαρες γαμω την  :headbang:  :helpplea: Γελανε οι Ουκρανοι... :headbang:  :vomit:
Ανησυχίες και προβλήματα που έχει ο κόσμος  :2funny: Μήπως ζηλεύεις ρε τυπε ;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δυστυχος αυτο ειναι που ενοω γιαποιοτητα μουνιου.εμεις παιρνουμε ανεξαρτητα εμφανισης οτι χειροτερο μενει,τα αποφαγια τουςχαχαχαχ

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Οι βρωμιάριδες? :2funny:Αυτα τα τέρατα της φύσεως? :2funny:Αυτοί ειναι για κλάμματα  :2funny:.Δε λέω οι μίζεροι ειναι χειρότεροι απ αυτούς  :2funny:όλοι παντος μας ρεζιλεύουνε :2funny:Σε αυτό εχεις δίκιο οι ντόπιοι γελάνε μαζί τους  :2funny: θυμίθηκα που πριν χρόνια οταν ειχε κ'εδω ζώα ειχα μια γκόμενα και της την γούσταρε πολυ ενα Ιταλος γνωστος μου και την έφερνα για να την τα'ι'σει και μετα την έπερνα και φευγαμε  :2funny:
Ξέρεις όλους τους έλληνες που κατοικούν Ουκρανία ;;;;;  :headbang: Και λες ότι είναι τέρατα και βρωμιάρηδες  :think: Κάποιο σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς και κοινωνικης προσαρμογης έχεις τυπε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι βρωμιάριδες? :2funny:Αυτα τα τέρατα της φύσεως? :2funny:Αυτοί ειναι για κλάμματα  :2funny:.Δε λέω οι μίζεροι ειναι χειρότεροι απ αυτούς  :2funny:όλοι παντος μας ρεζιλεύουνε :2funny:Σε αυτό εχεις δίκιο οι ντόπιοι γελάνε μαζί τους  :2funny: θυμίθηκα που πριν χρόνια οταν ειχε κ'εδω ζώα ειχα μια γκόμενα και της την γούσταρε πολυ ενα Ιταλος γνωστος μου και την έφερνα για να την τα'ι'σει και μετα την έπερνα και φευγαμε  :2funny:
[/quo.αυτα τα κανουν οι γυφτοι στην ουκρανια χααχαχαχ.λενε να σου γνωρισω καμια γκομενα αν εισαι ξενος,εχω φιλη καλη,ελευθερη και μαλακιες μα την φερω να φαμε.ποσες φορες μου τα εκαναν αυτα παλαιοτερα γνωστοι και αγνωστοι,εφερναν γκομενες τους ετρωγαν και εφευγαν.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνε  :2funny: Ο σωστός πυρφορος πληρώνει παντού   :2funny: Διαφήμιση μας κάνουν. Τους μίζερους κράζουν παντού,κάπου τα μπερδευεις

Εισαι και συ ενας απο τους  πολυεκατομυριουχους του σαιτ φανταζομαι,που σκορπας τα λεφτα σου επειδη εισαι λαρτζ

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Και τι σε νοιάζει ρε τυπε,δικά σου λεφτα τρώνε  :2funny: Ο σωστός πυρφορος πληρώνει παντού   :2funny: Διαφήμιση μας κάνουν. Τους μίζερους κράζουν παντού,κάπου τα μπερδευεις

Εισαι και συ ενας απο τους  πολυεκατομυριουχους του σαιτ φανταζομαι,που σκορπας τα λεφτα σου επειδη εισαι λαρτζ
Εσύ πάντως σίγουρα πρέπει να είσαι ο γυφτούλας του σάιτ. Δώσαμε, δώσαμε 

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Θα βαλω να σας κατουρησουν ομαδικως για τιμωρια και παραδειγματισμο!!! Μετα θα σας βαλω ταμπελα οπως βαζανε παλια [ειμαι τεντυ-μποις] σε εσας ομως θα γραφει ειμαι χορηγος!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ πάντως σίγουρα πρέπει να είσαι ο γυφτούλας του σάιτ. Δώσαμε, δώσαμε  
''''''['Όταν οι γάλλοι για τα ίδια άτομα πληρώνουν 250 ευρώ και εμείς 160 δεν μπορούμε να μιλάμε για ακρίβια.  Wink Και στο κάτω-κάτω μιλάμε για ρωσικά citytours σε ξενοδοχεία πολυτελείας. Όταν πάρεις μια αλμπάνα η ρουμάνα στα 130 μαζί με το ξενοδοχιο που θα πληρώσεις πόσο θα σου βγει δηλαδή ;;;΄΄΄΄΄΄]

Ενα απο τα τελευταια σου μυνηματα,φαντασου ποσο απελπισμενος πρεπει να ναι καποιος  να δινει 160 ευρω για να γαμησει 1 ωρα και να υπερηφανευεται κιολας.
Βαριεμαι να ψαχνω μηπως εισαι κανας φιντελιο αλλα εσυ φαινεσαι ακομα πιο απελπισμενος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
''''''['Όταν οι γάλλοι για τα ίδια άτομα πληρώνουν 250 ευρώ και εμείς 160 δεν μπορούμε να μιλάμε για ακρίβια.  Wink Και στο κάτω-κάτω μιλάμε για ρωσικά citytours σε ξενοδοχεία πολυτελείας. Όταν πάρεις μια αλμπάνα η ρουμάνα στα 130 μαζί με το ξενοδοχιο που θα πληρώσεις πόσο θα σου βγει δηλαδή ;;;΄΄΄΄΄΄]

Ενα απο τα τελευταια σου μυνηματα,φαντασου ποσο απελπισμενος πρεπει να ναι καποιος  να δινει 160 ευρω για να γαμησει 1 ωρα και να υπερηφανευεται κιολας.
Βαριεμαι να ψαχνω μηπως εισαι κανας φιντελιο αλλα εσυ φαινεσαι ακομα πιο απελπισμενος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απελπισμένος είναι αυτός που δεν μπορεί να κάνει στην ζωή του αυτό που θέλει κάτι τέτοιοι σαν εσένα δηλαδή. Πληρώνω και 200 και 250 και παραπάνω αν μου αρέσει κάποια, ούτε δανεικά στα ζήτησα ούτε σου χρωστάω. Και η θεματολογία του σάιτ σε αυτό αναφέρετε,για τα ομορφόπαιδα σαν και του λόγου σου που έχουν κάψει τους μύες τους από πεομαλάξεις  :jerking: μπορούν να προσπερασουν τα γραφόμενα  μιας και είναι υπεράνω  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απελπισμένος είναι αυτός που δεν μπορεί να κάνει στην ζωή του αυτό που θέλει κάτι τέτοιοι σαν εσένα δηλαδή. Πληρώνω και 200 και 250 και παραπάνω αν μου αρέσει κάποια, ούτε δανεικά στα ζήτησα ούτε σου χρωστάω. Και η θεματολογία του σάιτ σε αυτό αναφέρετε,για τα ομορφόπαιδα σαν και του λόγου σου που έχουν κάψει τους μύες τους από πεομαλάξεις  :jerking: μπορούν να προσπερασουν τα γραφόμενα  μιας και είναι υπεράνω  :2funny:
{{{Έκανα πρόταση σε καμία 30άρια από μάμπα αλλά οι περισσότερες ηθελαν προκαταβολικά λεφτα για βίζα εισιτήρια κτλ. Με μερικές δεν μπόρεσα καν να συνεννοηθώ γιατί δεν ήξεραν καθόλου αγλικα.Γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη να στείλω προκαταβολικά χρήματα  }}}}

Ολο μαργαριταρια γραφεις η απελπισια σε ολο το μεγαλειο της,φαντασου αυτα τα 2 μυνηματα τα βρηκα σε 2 λεπτα φαντασου τι θα βρω αμα ψαξω παραπανω,σε κοβω να εισαι η προσωποποιηση της ασχημιας,ετοιμο για πυρφορισμα ταυλανδη

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
{{{Έκανα πρόταση σε καμία 30άρια από μάμπα αλλά οι περισσότερες ηθελαν προκαταβολικά λεφτα για βίζα εισιτήρια κτλ. Με μερικές δεν μπόρεσα καν να συνεννοηθώ γιατί δεν ήξεραν καθόλου αγλικα.Γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη να στείλω προκαταβολικά χρήματα  }}}}

Ολο μαργαριταρια γραφεις η απελπισια σε ολο το μεγαλειο της,φαντασου αυτα τα 2 μυνηματα τα βρηκα σε 2 λεπτα φαντασου τι θα βρω αμα ψαξω παραπανω,σε κοβω να εισαι η προσωποποιηση της ασχημιας,ετοιμο για πυρφορισμα ταυλανδη
Μαζεψεις κανα ψιλο τωρα με τα κάλαντα να πας στο μπουρδέλο η να τραβήξω κανα βιντεό που  :fuck1: να σου στείλω να τον παίξεις γιατί δεν σε βλέπω για κάτι άλλο. Ρε που μπλέξαμε με τους γύφτους  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξέρεις όλους τους έλληνες που κατοικούν Ουκρανία ;;;;;  :headbang: Και λες ότι είναι τέρατα και βρωμιάρηδες  :think: Κάποιο σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς και κοινωνικης προσαρμογης έχεις τυπε
Στη Ρωσσία ελάχιστους ειδα να μετράνε....ειδικά τωρα ερχονται εδω για να βγάλουν λεφτά  :2funny:.Για τους Ελληνες της Μολδαβία ειδατε τον οχετό  :2funny:Και Ουκρανία δεν ειδα κανέναν να γαμάει απο τους εκει Ελληνες  :think: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μαζεψεις κανα ψιλο τωρα με τα κάλαντα να πας στο μπουρδέλο η να τραβήξω κανα βιντεό που  :fuck1: να σου στείλω να τον παίξεις γιατί δεν σε βλέπω για κάτι άλλο. Ρε που μπλέξαμε με τους γύφτους  :2funny:
Εσυ πρεπει να εισαι Ο ΧΟΡΗΓΟΣ μου λεει το ενστικτο μου  :2funny: :2funny: :2funny: Αντε να δωσεις και εσυ κανα 20αρικο μπουρμπουαρ σε σερβιτορα σαν τον nokia μπας και γαμησεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom