Φιλε μου εχω μια αρχη, να πιστευω, οτι βλεπω. Δε πα να τα λεει οχι ο καλυτερος μου φιλος , ο αδερφος μου η πατερας μου ο ιδιος. Ετσι και με τον κμαν δεν εχω κατι με το παιδι, αλλα αν δω κατι που διαφωνω θα το πω.
Μη παραμυθιαζομαστε. Για ποιο γαμημενο λογο μια γυναικα απο αυτες τις χωρες να παει με εναν τυχαιο ξενο? ΄Λεει ο ενας με λεφτα, οκ στις ουκρανομολδαβιες δε ξερω, αλλα στην Πολωνια με τιποτα. Αλλα και στην Ουκρανια φανταζομαι με χρημα γαμας καλυμενες πουτανες. Απλουστατα επειδη η πορνεια επισημως ειναι απαγορευμενη, σωστα? Αρα πας για να γαμησεις πουτανες στη χωρα τους κοστος ζωης στη χωρα τους πολυ χαμηλοτερο απο την Ελλαδα και σε τιμες πολυ υψηλοτερες απο την Ελλαδα! ΓΙΑΤΙ?
Οσο για την Πολωνια, ποτε μη τη μπερδευεται με αυτες τις χωρες. Η Πολωνια ειναι μια χωρα με ΑΕΠ 600 δις, με δεκαδες δις καθε χρονο ξενες επενδυσεις, με θετικο εμπορικο ισοζυγιο, σταθερο νομισμα , αναπτυξη καθε χρονο, μελος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Η Ουκρανια ειναι χωρα με πληθυσμο παραπανω απο την Πολωνια μιση φορα, ΑΕΠ γυρω στα 100 δις, λιγοτερο απο τη χρεοκωπημενη Ελλαδα, ξεφτιλισμενο νομισμα, πολεμο και φτωχεια. Για να μη πουμε για Μολδαβια. Τι συγκρινεται? Για ποιο γαμημενο λογο μια Πολωνη να παει με εναν Ελληνα η οποιονδηποτε αλλο ξενο ειτε τουριστα ειτε μονιμο? Ο μεσος Πολωνος ειναι ψηλος, αθλητικος και γυμνασμενος, συνηθως με καλη δουλεια και ανεξαρτητος απο τα 20 του και δε κανει σα λιμασμενο αμα δει γυναικα, σα να εχει να παει απο τον καιρο του Νωε. Ο Ελληας, κοντοπιθαρος, μαυριδερος, αγυμναστος, καφρος στη συμπεριφορα , μαμακιας και μπουλης, ψετομαγκακος και λιγουρης. Για βαλτε με το μυαλο σας η Πολωνη ποιον θα προτιμησει? Αλλα και καποιος ξενος καλος και αξιοπρεπης να ειναι αν μενει σε μια αλλη κοινωνια νομιζεται θα πει " γεια σας ειμαι εδω να γας γαμησω τις γυναικες?" το πολυ πολυ να βρει καμια βητα κατηγοριας , απλη κοπελιτσα και πολυ του ειναι. Η να βρει ξενες. Ετσι γινεται σε καθε χωρα.
Τωρα στη ρημαγμενη απο τον πολεμο Ουκρανια τι να σου πω? Θα πας μεχρι αυτα τα αθλια μερη για να το παιξεις τι? Για να γαμησεις πουτανες
μεταξουργειου? Οι καλοβαλμενες και ποιοτητας Ουκρανες παντως προσπαθω να καταλαβω για ποιον ακριως λογο θα πανε με εναν τυχαιο ξενο ?