Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είναι από την προηγούμενη επίσκεψη.Τώρα θα ξαναπάω σε άλλη πόλη για άλλες.

Kανε ενα business και logistics plan ομως. Πετας ενα " θα παω Στετιν". Ποτε ξεκινας, πως θα πας, ποτε φτανεις, που θα μεινεις, ποσο θα μεινεις. Τι σκοπεύεις να κανεις εκει, ποιο το πλανο σου? Ετσι στον αερα?

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Οσο για την Πολωνια, ποτε μη τη μπερδευεται με αυτες τις χωρες. Η Πολωνια ειναι μια χωρα με ΑΕΠ 600 δις, με δεκαδες δις καθε χρονο ξενες επενδυσεις, με θετικο εμπορικο ισοζυγιο, σταθερο νομισμα , αναπτυξη καθε χρονο, μελος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Η Ουκρανια ειναι χωρα με πληθυσμο παραπανω απο την Πολωνια μιση φορα, ΑΕΠ γυρω στα 100 δις, λιγοτερο απο τη χρεοκωπημενη Ελλαδα, ξεφτιλισμενο νομισμα, πολεμο και φτωχεια. Για να μη πουμε για Μολδαβια. Τι συγκρινεται? Για ποιο γαμημενο λογο μια Πολωνη να παει με εναν Ελληνα η οποιονδηποτε αλλο ξενο ειτε τουριστα ειτε μονιμο? Ο μεσος Πολωνος ειναι ψηλος, αθλητικος και γυμνασμενος, συνηθως με καλη δουλεια  και ανεξαρτητος απο τα 20 του και δε κανει σα λιμασμενο αμα δει γυναικα, σα να εχει να παει απο τον καιρο του Νωε. Ο Ελληας, κοντοπιθαρος, μαυριδερος, αγυμναστος, καφρος στη συμπεριφορα , μαμακιας και μπουλης, ψετομαγκακος και λιγουρης. Για βαλτε με το μυαλο σας η Πολωνη ποιον θα προτιμησει?

Τρομερη αναλυση αγαπητε, συγχαρητηρια, πονεσανε τα ματια μας να διαβαζουμε βλακείες μεχρι να γραψεις 2-3 σωστα πραγματα για την Πολωνια, συγχαρητηρια και συνεχιζε να δινεις καποιες  πληροφοριες από καποιον σαν εσενα  που ζει τα πραγματα από πρωτο χερι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kανε ενα business και logistics plan ομως. Πετας ενα " θα παω Στετιν". Ποτε ξεκινας, πως θα πας, ποτε φτανεις, που θα μεινεις, ποσο θα μεινεις. Τι σκοπεύεις να κανεις εκει, ποιο το πλανο σου? Ετσι στον αερα?

Θα πάω Στεττίν.Θα φτάσω εκεί από Γερμανία το Σάββατο κατά τις 17:00.Ο σταθμός είναι σκατά γιατί γίνονται έργα τώρα οπότε θα περπατήσω 5 λεπτά και θα μπω στο ξενοδοχείο.Εκεί θα με περιμένει η bdsm από την Πολωνία στο διπλανό δωμάτιο για 200 ευρώ έξοδα ταξιδιού και απεριόριστο σαδό zabawu.Θα την πουτσώσω με ανωμαλίες στο μενού και μετά θα καλέσω την πρώτη σπονσορέτ.Εχουμε κανονίσει σταθερό σπονσοράρισμα 500 ευρώ μηνιαίως.Η γκόμενα είναι φοιτήτρια στο Στεττίν με οικονομική ανάγκη.Μετά θα καλέσω τη δεύτερη σπονσορέτ 25 ετών για 200 ευρώ σταθερό σπονσοράρισμα στη συνάντηση.Θα πληρώσω το δικό μου δωμάτιο,της σπονσορέτ και της bdsm.Κατά τις 20:00 θα φτάσει μια άλλη ΜΙΛΦ από κεντρική Πολωνία.Θα την πουτσώσω με 250 ευρώ και μετά θα καλέσω το τριολέ.Οι δυο μαζί σεμιπρος πάνε στα 200 ευρώ.
Μετά κατά τις 23:00 θα μπουκάρω Σένσο έχοντας τη σπονσορέτ,τη bdsm και τη ΜΙΛΦ να με περιμένουν σε διπλανά δωμάτια.Μπορεί και να επισκεφτώ το Σένσο παρέα με την πρώτη ή τη δεύτερη σπονσορέτ αλλά προτιμώ μόνος για να έχω ευχέρεια κινήσεων.
Ολα αυτά καλώς εχόντων των πραγμάτων.Υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι να στραβώσουνε έχω πολύ σφιχτό schedule.
Και να στραβώσει όμως η φάση με τη μία υπάρχουν οι άλλες στη σειρά.Ολες οι γκόμενες έχουνε φωτό με καλυμμένα πρόσωπα και μου στείλανε ολόκληρες φωτό εμπιστευτικά.
Πάντα εύχεσαι κάποιες να μην μπορούν να έρθουν για να μην μπλέξεις τα μπούτια σου.Μερικές φορές φέρνω τη γκόμενα στο ξενοδοχείο όπου περιμένει η άλλη ή πρέπει να κλειδώσω τη μία για να γαμήσω την άλλη.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Θα πάω Στεττίν.Θα φτάσω εκεί από Γερμανία το Σάββατο κατά τις 17:00.Ο σταθμός είναι σκατά γιατί γίνονται έργα τώρα οπότε θα περπατήσω 5 λεπτά και θα μπω στο ξενοδοχείο.Εκεί θα με περιμένει η bdsm από την Πολωνία στο διπλανό δωμάτιο για 200 ευρώ έξοδα ταξιδιού και απεριόριστο σαδό zabawu.Θα την πουτσώσω με ανωμαλίες στο μενού και μετά θα καλέσω την πρώτη σπονσορέτ.Εχουμε κανονίσει σταθερό σπονσοράρισμα 500 ευρώ μηνιαίως.Η γκόμενα είναι φοιτήτρια στο Στεττίν με οικονομική ανάγκη.Μετά θα καλέσω τη δεύτερη σπονσορέτ 25 ετών για 200 ευρώ σταθερό σπονσοράρισμα στη συνάντηση.Θα πληρώσω το δικό μου δωμάτιο,της σπονσορέτ και της bdsm.Κατά τις 20:00 θα φτάσει μια άλλη ΜΙΛΦ από κεντρική Πολωνία.Θα την πουτσώσω με 250 ευρώ και μετά θα καλέσω το τριολέ.Οι δυο μαζί σεμιπρος πάνε στα 200 ευρώ.
Μετά κατά τις 23:00 θα μπουκάρω Σένσο έχοντας τη σπονσορέτ,τη bdsm και τη ΜΙΛΦ να με περιμένουν σε διπλανά δωμάτια.Μπορεί και να επισκεφτώ το Σένσο παρέα με την πρώτη ή τη δεύτερη σπονσορέτ αλλά προτιμώ μόνος για να έχω ευχέρεια κινήσεων.
Ολα αυτά καλώς εχόντων των πραγμάτων.Υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι να στραβώσουνε έχω πολύ σφιχτό schedule.
Και να στραβώσει όμως η φάση με τη μία υπάρχουν οι άλλες στη σειρά.Ολες οι γκόμενες έχουνε φωτό με καλυμμένα πρόσωπα και μου στείλανε ολόκληρες φωτό εμπιστευτικά.
Πάντα εύχεσαι κάποιες να μην μπορούν να έρθουν για να μην μπλέξεις τα μπούτια σου.Μερικές φορές φέρνω τη γκόμενα στο ξενοδοχείο όπου περιμένει η άλλη ή πρέπει να κλειδώσω τη μία για να γαμήσω την άλλη.
Ετσι! κανε μας υπερηφανους!  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω αν διψάνε πιο πολύ για βαλκανικό πούτσο ή για τα λεφτά.Μάλλον πάνε πιο πολύ για τον πούτσο.Ολες δηλώνουν ερωτευμένες οτι σε αγαπάνε και έχεις το καλύτερο πουλί.

Επισκέπτης
Η Πολωνία υποδέχεται το βαλκανικό πούτσο.

aaYGvG.jpg
εχει κι άλλο αμα ανοιξει το πλανο ή αυτό είναι ολο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχει κι άλλο αμα ανοιξει το πλανο ή αυτό είναι ολο?

Αυτό είναι το πλάνο.Ελπίζω να ποστάρω live πούτσους σε δράση από την επίσκεψη το Σάββατο.Εχω τώρα 5 σπονσορέτς Πολωνία.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον το γουρούνι του βρήκε της γκόμενες  :2funny:.Το γουρούνι πόσες γάμαγε τη μέρα? :2funny:
 Εσυ ειχες το θάρρος να πεις οτι δεν γάμησες καμια σε ενα μήνα και ας ησουν οπως λες εμφανησιμος....και αυτός κακομοιρης και ανθρωπάκι χωρις να μιλαει Ρωσσικά πηδηξε 4 σε τρεις μέρες  :jerking: :2funny:.
 Εσυ εχεις πάει και εγραψες τα ιδια με μένα οτι ολοι εκει ειναι για κλάμματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω αυτο που γνωριζω παντως ειναι οτι αν μια γκομενα σε κοιταει για σχεση το κραταει το σεξ και δε καθεται μεχρι να δει αν ισχυουν αυτα που λες,ο ντιρτυ λεει οτι υποσχεται σχεση και ολες του καθονται κατευθειαν με το που τον δουν  :think:.
Δε μου φαινεται και πολυ λογικο αυτο,εγω αν ημουν γκομενα και ερχοταν καποιος που εψαχνε υποτιθεται να με παντρευτει δε θα του καθομουν να δω αν θα χει συνεχεια το πραγμα.
Νομιζω οτι μας δουλευει  :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε μου εχω μια αρχη, να πιστευω, οτι βλεπω. Δε πα να τα λεει οχι ο καλυτερος μου φιλος , ο αδερφος μου η πατερας μου ο ιδιος. Ετσι και με τον κμαν δεν εχω κατι με το παιδι, αλλα αν δω κατι που διαφωνω θα το πω.
Μη παραμυθιαζομαστε. Για ποιο γαμημενο λογο μια γυναικα απο αυτες τις χωρες να παει με εναν τυχαιο ξενο? ΄Λεει ο ενας με λεφτα, οκ στις ουκρανομολδαβιες δε ξερω, αλλα στην Πολωνια με τιποτα. Αλλα και στην Ουκρανια φανταζομαι με χρημα γαμας καλυμενες πουτανες. Απλουστατα επειδη η πορνεια επισημως ειναι απαγορευμενη, σωστα? Αρα πας για να γαμησεις πουτανες στη χωρα τους κοστος ζωης στη χωρα τους πολυ χαμηλοτερο απο την Ελλαδα και σε τιμες πολυ υψηλοτερες απο την Ελλαδα! ΓΙΑΤΙ?
Οσο για την Πολωνια, ποτε μη τη μπερδευεται με αυτες τις χωρες. Η Πολωνια ειναι μια χωρα με ΑΕΠ 600 δις, με δεκαδες δις καθε χρονο ξενες επενδυσεις, με θετικο εμπορικο ισοζυγιο, σταθερο νομισμα , αναπτυξη καθε χρονο, μελος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Η Ουκρανια ειναι χωρα με πληθυσμο παραπανω απο την Πολωνια μιση φορα, ΑΕΠ γυρω στα 100 δις, λιγοτερο απο τη χρεοκωπημενη Ελλαδα, ξεφτιλισμενο νομισμα, πολεμο και φτωχεια. Για να μη πουμε για Μολδαβια. Τι συγκρινεται? Για ποιο γαμημενο λογο μια Πολωνη να παει με εναν Ελληνα η οποιονδηποτε αλλο ξενο ειτε τουριστα ειτε μονιμο? Ο μεσος Πολωνος ειναι ψηλος, αθλητικος και γυμνασμενος, συνηθως με καλη δουλεια  και ανεξαρτητος απο τα 20 του και δε κανει σα λιμασμενο αμα δει γυναικα, σα να εχει να παει απο τον καιρο του Νωε. Ο Ελληας, κοντοπιθαρος, μαυριδερος, αγυμναστος, καφρος στη συμπεριφορα , μαμακιας και μπουλης, ψετομαγκακος και λιγουρης. Για βαλτε με το μυαλο σας η Πολωνη ποιον θα προτιμησει? Αλλα και καποιος ξενος καλος και αξιοπρεπης να ειναι αν μενει σε μια αλλη κοινωνια νομιζεται θα πει " γεια σας ειμαι εδω να γας γαμησω τις γυναικες?" το πολυ πολυ να βρει καμια βητα κατηγοριας , απλη κοπελιτσα και πολυ του ειναι. Η να βρει ξενες. Ετσι γινεται σε καθε χωρα.
Τωρα στη ρημαγμενη απο τον πολεμο Ουκρανια τι να σου πω? Θα πας μεχρι αυτα τα αθλια μερη για να το παιξεις τι? Για να γαμησεις πουτανες μεταξουργειου?  Οι καλοβαλμενες και ποιοτητας Ουκρανες παντως προσπαθω να καταλαβω για ποιον ακριως λογο θα πανε με εναν τυχαιο ξενο ?
ρε φιντελ τσερναβτσι λεει το νημα κι αυτα που λεμε ετσι ειναι..τωρα τα περι πολεν γραψτα εκει που γραφει πολωνια κι ισως εχεις δικιο...για ουκρανια ειναι οπως ταχω πει με τους ατερισκους που βαζω..γκωσσα εμφανιση χτημα κλπ

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγω αυτο που γνωριζω παντως ειναι οτι αν μια γκομενα σε κοιταει για σχεση το κραταει το σεξ και δε καθεται μεχρι να δει αν ισχυουν αυτα που λες,ο ντιρτυ λεει οτι υποσχεται σχεση και ολες του καθονται κατευθειαν με το που τον δουν  :think:.
Δε μου φαινεται και πολυ λογικο αυτο,εγω αν ημουν γκομενα και ερχοταν καποιος που εψαχνε υποτιθεται να με παντρευτει δε θα του καθομουν να δω αν θα χει συνεχεια το πραγμα.
Νομιζω οτι μας δουλευει  :grin:

Ρε Στέλιο, δεν σε γνωρίζω αλλά έχω ακούσει για τις περιπέτειές σου στη Μολδαβία και τις απόψεις σου γενικότερα. Πριν πεις κάποιον ψεύτη πρέπει να έχεις κάποιο λόγο που να σου δίνει τη βεβαιότητα για να το πεις αυτό. Αλλιώς κράτα το στόμα σου κλειστό και δες τι γράφουν όλοι αυτοί που έτυχε κάποια στιγμή να γνωριστούμε, να συνταξιδέψουμε ή τέλος πάντων όσοι έτυχε με κάποιο τρόπο να βρεθούμε και να μιλήσουμε στην πραγματική ζωή. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να σου πουλήσω βιβλία ή τηγάνια σε Telemarketing. Κάποιοι μπορούν και βγάζουν φράγκα από αυτό και μάλιστα πολλά. Όπως επίσης δεν είμαι καλός να κάνω διαπραγματεύσεις με semi-prostitutkes.. δεν το έχω και όσες φορές το δοκίμασα δεν μου βγήκε ούτε στα χρήματα, ούτε στην απόλαυση του πράγματος. Αλλά αυτό που μπορώ είναι αυτό που λέω τόσο καιρό εδώ μέσα. Σε απλές καθημερινές κοπέλες έχω μάλλον το κατάλληλο πακετάκι συμπεριφοράς, συνθηκών ζωής, επικοινωνίας και το καταφέρνω σχετικά εύκολα. Και μέσα σε όλο αυτό χώνω και την απλή ιστοριούλα.. αν είσαι έτοιμη, σοβαρή και θέλεις να με συναντήσεις θα έρθω για εσένα αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι είσαι διατεθειμμένη να κάνουμε κάτι σοβαρο (Μετάφραση: Αν σου αρέσω και μου αρέσεις θα μείνουμε μαζί μου από το πρώτο βράδυ γιατί θα κάνω 1.400km να σε συναντήσω και έρχομαι για να είμαστε μαζί αν όλα πάνε καλά). Δεν είναι πυρηνική φυσική ούτε τετραγωνισμός του κύκλου. Προφανώς στο Κίεβο αυτό είναι πιο δύσκολο να το παίξεις αυτό καθότι άλλοι 300 αραβοτουρκοευρωπαίοι το έχουν δοκιμάσει με αυτή την ιστορία ή με παραλλαγές. Στην Ουκρανική επαρχία όμως έχει έδαφος.. Στέλιο έχουμε κοινούς γνωστούς φαντάζομαι, αν έχεις κρατήσει επαφή, που μπορούν να σου επιβεβαιώσουν όσα λέω. Και χαλάρωσε.. Μη χαρακτηρίζεις και μπαίνεις στον κύκλο των ηλιθίων αποτυχημένων τύπου Παιδοβούβαλο29. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε ή να μοιράσουμε εδώ μέσα. Όσο για τη Μολδαβία.. εγώ στη Μολδαβία του 2012-13 είχα βρει ιδανικές συνθήκες και έκανα παπάδες..με την τακτική μου. Στη Μολδαβία του 2015 και πόσο μάλλον του 2016.. Δεν παίζει.. και οικονομικά δεν αξίζει πλέον να το προσπαθήσεις.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο ντερτι συμπεριφερεται σαν νορμαλ τυπος,ειναι πολυ γελαστος κατι που δεν το εχουν οι ουκρανοι και το παρεξηγουν οταν με βλεπουν να περπατω και να ειμαι χαρουμενος.δεν κανει σαν λιγουρης αλλα το παιζει κουλ,χαλαρος.αν θες ελα,αν θες παρε εσυ τηλεφωνο.την βιζιτα οδυσσο απλα την εφερε για να με εντυπωσιασει πιστευω,μετα μου εδειξε τις φωτο απο ταξιδια και διαφορες κοπελες μαζι του στο ξενοδοχειο.εγω πρωσωπικα δεν θα αφηνα καμια να με φωτογραφησει εκτος αν ειναι η γυναικα μου χαχαχαχ.ουτε θελω να βγαζω φωτο με αλλη γκομενα εκτος αν ειναι η γυναικα μου η συγγενεις μου.οδυσσο μαλλον για βολτα ηρθε να δει την πολη δεν εκατσε πολυ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αστα αυτα κμαν με τις πωλητριες και τις δασκαλες χαχαχαχ,σε κανα σαλον πας και βγαζεις φωτο.με συνενοηση κουκουτσι και εισαι και 50-55 καλα δεν εχουν φεισ κοντρολ στα σαλον?χαχαχαχαχ.ετσι απλα γαμας της πωλιτριες απο τα καταστηματα χαχαχαχ.οδυσσο στα ξυλινα καφε που γουσταρα την γκαρσονα και πηγαινα εκει μου εστειλε μυνημα στο κοντακτε.λεει δεν εχω μια,παρε μου 2000 γριβνα μποτες δερμα για χειμωνα,δεν θελω να φυγω απο οδυσσο να παω στο χωριο μου δεν τα βγαζω περα.προτεινα μποτες,να την βοηθησω με ενοικιο,λεφτα στο χερι.οταν δεν δουλευε και με εβλεπε στον δρομο ετρεχε να φυγει,στο καφε ολο μου εγραφε  οταν δουλευε για να πηγαινω.με ξερει ενα χρονο αυτη και παντα μου λεει γιατι ταιζεις ολο τον κοσμο και κερνας,βγαζω το χρημα και τρελενεται.δεν εχει γκομενο,μετα την δουλεια χορεθει στο καφε διπλα με μια αλλη χαζη,μονες τραγουδουνε,χορευουν και φευγουν.της ειπα τρωω 5000 την μερα θα τα τρωω πανω σου.αφου ξερει και με βλεπει οτι τα τρωω αυτα τα λεφτα γιατι δεν ερχεται να την γαμησω?βρισκει καλυτερη προσφορα?πως στον κμαν στην ηλικια του πανε αμεσως οι πωλιτριες θα μας τρελανει.δεν πειραζει ειναι αρχοντας αστε τον να μας τρελενει χαχαχαχα

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αστα αυτα κμαν με τις πωλητριες και τις δασκαλες χαχαχαχ,σε κανα σαλον πας και βγαζεις φωτο.με συνενοηση κουκουτσι και εισαι και 50-55 καλα δεν εχουν φεισ κοντρολ στα σαλον?χαχαχαχαχ.ετσι απλα γαμας της πωλιτριες απο τα καταστηματα χαχαχαχ.οδυσσο στα ξυλινα καφε που γουσταρα την γκαρσονα και πηγαινα εκει μου εστειλε μυνημα στο κοντακτε.λεει δεν εχω μια,παρε μου 2000 γριβνα μποτες δερμα για χειμωνα,δεν θελω να φυγω απο οδυσσο να παω στο χωριο μου δεν τα βγαζω περα.προτεινα μποτες,να την βοηθησω με ενοικιο,λεφτα στο χερι.οταν δεν δουλευε και με εβλεπε στον δρομο ετρεχε να φυγει,στο καφε ολο μου εγραφε  οταν δουλευε για να πηγαινω.με ξερει ενα χρονο αυτη και παντα μου λεει γιατι ταιζεις ολο τον κοσμο και κερνας,βγαζω το χρημα και τρελενεται.δεν εχει γκομενο,μετα την δουλεια χορεθει στο καφε διπλα με μια αλλη χαζη,μονες τραγουδουνε,χορευουν και φευγουν.της ειπα τρωω 5000 την μερα θα τα τρωω πανω σου.αφου ξερει και με βλεπει οτι τα τρωω αυτα τα λεφτα γιατι δεν ερχεται να την γαμησω?βρισκει καλυτερη προσφορα?πως στον κμαν στην ηλικια του πανε αμεσως οι πωλιτριες θα μας τρελανει.δεν πειραζει ειναι αρχοντας αστε τον να μας τρελενει χαχαχαχα
μα ο κμαν είναι  40χρονος. :2funny: :2funny:ετσι εγραψε τις προαλλες.

Η γκομεναμπορει να σου κανει καψωνια για να την παντρευτεις.χαχα.η απλα δεν σε γουσταρει και δεν θελει να ξεπουληθει  και ολα αυτα που γραδει ο κμαν και αλλοι ειναι παπαριες.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Στέλιο, δεν σε γνωρίζω αλλά έχω ακούσει για τις περιπέτειές σου στη Μολδαβία και τις απόψεις σου γενικότερα. Πριν πεις κάποιον ψεύτη πρέπει να έχεις κάποιο λόγο που να σου δίνει τη βεβαιότητα για να το πεις αυτό. Αλλιώς κράτα το στόμα σου κλειστό και δες τι γράφουν όλοι αυτοί που έτυχε κάποια στιγμή να γνωριστούμε, να συνταξιδέψουμε ή τέλος πάντων όσοι έτυχε με κάποιο τρόπο να βρεθούμε και να μιλήσουμε στην πραγματική ζωή. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να σου πουλήσω βιβλία ή τηγάνια σε Telemarketing. Κάποιοι μπορούν και βγάζουν φράγκα από αυτό και μάλιστα πολλά. Όπως επίσης δεν είμαι καλός να κάνω διαπραγματεύσεις με semi-prostitutkes.. δεν το έχω και όσες φορές το δοκίμασα δεν μου βγήκε ούτε στα χρήματα, ούτε στην απόλαυση του πράγματος. Αλλά αυτό που μπορώ είναι αυτό που λέω τόσο καιρό εδώ μέσα. Σε απλές καθημερινές κοπέλες έχω μάλλον το κατάλληλο πακετάκι συμπεριφοράς, συνθηκών ζωής, επικοινωνίας και το καταφέρνω σχετικά εύκολα. Και μέσα σε όλο αυτό χώνω και την απλή ιστοριούλα.. αν είσαι έτοιμη, σοβαρή και θέλεις να με συναντήσεις θα έρθω για εσένα αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι είσαι διατεθειμμένη να κάνουμε κάτι σοβαρο (Μετάφραση: Αν σου αρέσω και μου αρέσεις θα μείνουμε μαζί μου από το πρώτο βράδυ γιατί θα κάνω 1.400km να σε συναντήσω και έρχομαι για να είμαστε μαζί αν όλα πάνε καλά). Δεν είναι πυρηνική φυσική ούτε τετραγωνισμός του κύκλου. Προφανώς στο Κίεβο αυτό είναι πιο δύσκολο να το παίξεις αυτό καθότι άλλοι 300 αραβοτουρκοευρωπαίοι το έχουν δοκιμάσει με αυτή την ιστορία ή με παραλλαγές. Στην Ουκρανική επαρχία όμως έχει έδαφος.. Στέλιο έχουμε κοινούς γνωστούς φαντάζομαι, αν έχεις κρατήσει επαφή, που μπορούν να σου επιβεβαιώσουν όσα λέω. Και χαλάρωσε.. Μη χαρακτηρίζεις και μπαίνεις στον κύκλο των ηλιθίων αποτυχημένων τύπου Παιδοβούβαλο29. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε ή να μοιράσουμε εδώ μέσα. Όσο για τη Μολδαβία.. εγώ στη Μολδαβία του 2012-13 είχα βρει ιδανικές συνθήκες και έκανα παπάδες..με την τακτική μου. Στη Μολδαβία του 2015 και πόσο μάλλον του 2016.. Δεν παίζει.. και οικονομικά δεν αξίζει πλέον να το προσπαθήσεις.
Καλα πλακα κανω,το αν γαμας τι γαμας κ.τ.λ,δε με πολυαπασχολει,κανεις δε μπορει να μου επιβεβαιωσει κατι, οι φοτο δε σημαινουν τιποτα,εκτος αμα ρωτησεις τις γκομενες τις ιδιες,αν πηραν δωρακι,κ.τ.λ.
Οπως και να χει εφοσον σου αρεσει αυτο που κανεις ειτε πηδας ειτε οχι δικο σου θεμα ειναι και οχι δικο μας.

Το αν λες αληθεια η παραμυθια δεν εχει ιδιαιτερη σημασια εφοσον κανεις απο μας δε προκειται να μπει σε αυτη τη διαδικασια,πριν 15 χρονια ισως να σκεφτομουν να κανω κατι παρομοιο,τωρα κουραζομαι μονο που τα διαβαζω

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Η γκομεναμπορει να σου κανει καψωνια για να την παντρευτεις.χαχα.η απλα δεν σε γουσταρει και δεν θελει να ξεπουληθει  και ολα αυτα που γραδει ο κμαν και αλλοι ειναι παπαριες.
φιλε δεν στριβεις ..μην ασχολεισαι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα πλακα κανω,το αν γαμας τι γαμας κ.τ.λ,δε με πολυαπασχολει,κανεις δε μπορει να μου επιβεβαιωσει κατι, οι φοτο δε σημαινουν τιποτα,εκτος αμα ρωτησεις τις γκομενες τις ιδιες,αν πηραν δωρακι,κ.τ.λ.
Οπως και να χει εφοσον σου αρεσει αυτο που κανεις ειτε πηδας ειτε οχι δικο σου θεμα ειναι και οχι δικο μας.

Το αν λες αληθεια η παραμυθια δεν εχει ιδιαιτερη σημασια εφοσον κανεις απο μας δε προκειται να μπει σε αυτη τη διαδικασια,πριν 15 χρονια ισως να σκεφτομουν να κανω κατι παρομοιο,τωρα κουραζομαι μονο που τα διαβαζω

στελαρα πολλα σε κουραζουν εσενα. μαλλον και να γαμησεις βαριεσαι. ο κουρασμενος θα σε λεω  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αστα αυτα κμαν με τις πωλητριες και τις δασκαλες χαχαχαχ,σε κανα σαλον πας και βγαζεις φωτο.με συνενοηση κουκουτσι και εισαι και 50-55 καλα δεν εχουν φεισ κοντρολ στα σαλον?χαχαχαχαχ.ετσι απλα γαμας της πωλιτριες απο τα καταστηματα χαχαχαχ.οδυσσο στα ξυλινα καφε που γουσταρα την γκαρσονα και πηγαινα εκει μου εστειλε μυνημα στο κοντακτε.λεει δεν εχω μια,παρε μου 2000 γριβνα μποτες δερμα για χειμωνα,δεν θελω να φυγω απο οδυσσο να παω στο χωριο μου δεν τα βγαζω περα.προτεινα μποτες,να την βοηθησω με ενοικιο,λεφτα στο χερι.οταν δεν δουλευε και με εβλεπε στον δρομο ετρεχε να φυγει,στο καφε ολο μου εγραφε  οταν δουλευε για να πηγαινω.με ξερει ενα χρονο αυτη και παντα μου λεει γιατι ταιζεις ολο τον κοσμο και κερνας,βγαζω το χρημα και τρελενεται.δεν εχει γκομενο,μετα την δουλεια χορεθει στο καφε διπλα με μια αλλη χαζη,μονες τραγουδουνε,χορευουν και φευγουν.της ειπα τρωω 5000 την μερα θα τα τρωω πανω σου.αφου ξερει και με βλεπει οτι τα τρωω αυτα τα λεφτα γιατι δεν ερχεται να την γαμησω?βρισκει καλυτερη προσφορα?πως στον κμαν στην ηλικια του πανε αμεσως οι πωλιτριες θα μας τρελανει.δεν πειραζει ειναι αρχοντας αστε τον να μας τρελενει χαχαχαχα
ρε χαρη με τετοιο προφιλ η γκομενα κ δεν μπορεις να την γαμησεις ,,τι να πω,,ασχολησου με κατι αλλο ,,ιπασια πχ,,,αυτη εαν δεν ειναι καμμια παλαβη σε 2-3 μερες το πολυ επρεπε με 5000 χριβνα να την εχεις πηδηξει 5 φορες ,αφου εισαι κ νεος κ μονιμος..κατι λαθος κανεις με τον τροπο που προτεινεις τα χρηματα..ισως νασαι ατσαλος λογω ηληκιας στα λεγομενα σου κ να τις προσβαλεις,,αλλιως δεν εξηγειται γιατι κ φωτο κ βιντεο σου που ειχα δει εισαι κι εμφανισημος...
υγ πωλητριες εχω δει κι εγω απο παλια στο τσουμ στη σοοφια πολλες με λιγο ψηστηρι να πηδιωνται σε τοτε 90 δεκαετια ευκολα με πουρα 50-55αρηδες
τ θυμαμαι ακομα
εμενα πωλητριες κ προμοτερς σε διαφορα σουπερμαρλετ,συνηθως  νεαρες  φοιτητριες καθως κ κομωτριες ηταν και ειναι το βασικο μου ταργετ στο στρητ φαιτ!!!
ο λογος?,ξεκιναν αναγκαστικα ευκολη κουβεντα εχουν  αναγκη για χρηματα ειναι  μικρες κ καβλαρες κ γενικα  ειναι ο καλυτερος συνδιασμος γοα ευκολο κ γρηγορο γαμησι,αν δεν ειναι ηδη γκομενα του αφεντικου.. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

πριν να την γνωρισω καταλαβα γουσταρε.οταν με ειδε ξανα μετα απο 2 μηνες με φωναξε η ιδια και ζητησε κοντακτε κινητο,ρωτησε που χαθηκα ειπα δεν εχω λογο να ερχομε αφου δεν γνωριζω νορμαλ οπως θελω.πριν δεν ειχα επικεινωνια απλα με εβλεπε,χαμογελουσε και μια μερα πριν φυγω με ρωτησε γιατι τους κερνω ολους,καταλαβε για αυτην πηγαινα.στην αρχη μιλουσε νορμαλ,ειπε θα ηταν τελεια να ζησω κυπρο θα με σπιτωνες,ταιζες,εντυνες και εγω θα σου μαγειρευα.22 ειναι.ισως δεν με πηρε σοβαρα γιατι ειμαι ξενος,σου λεει μαλλον αυτος θα με πηδηξει και θα φυγει μετα αλλη,κατσε να του φαω οτι μπορω.δεν ξερω μετα που συμφωνησα γιατι εκανε πισω,σταματησα να τις μιλω και την εβγαλα απο φιλους.δεν της μιλουσα μια εβδομαδα,τελευτεα μερα ηρθε απο μονη,ηταν σοβαρη δεν εκανε αστεια οπως παντα,θα καταλαβε εκανε μαλακια και ξενερωσα που με εβλεπε οταν δεν ηταν δουλεια και εκανε την αδιαφορη.μετα στο κοντακτε εγραφε νορμαλ.την κερασα ενα παγωτο και της λεω εφυγα αυριο αντε γεια.δεν την ξαναεβαλα στους φιλους ουτε ξαναμιλησα.φεβραρι,μαρτι θα κατεβω,ισως λογικευτει ετσι να μην μου κανει τα ιδια νουμερα.αλλη κοπελα που ειμαι ερωτευμενος οταν την εβρισα δεκεβρη χοντρα και απειλησα με τρελενει τωρα μυνηματα και με εχει ονλαιν βαιπερ και σκαυπ.αν θυμωσεις αλλαζουν σταση μαζι σου αν ενδιαφερονται,παιζουν παιχνιδακια.αν δεν θελουν σε μλοκαρουν για παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom