Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η ανατολική Ευρώπη είναι θεικό μέρος.Ηταν και παραμένει ο παράλληλος πλανήτης το όνειρο κάθε καμάκια,μουνάκια,σπόνσορα.Απλά βγάζεις γκόμενες πολύ ανώτερες και πολύ περισσότερες από ό,τι στη χώρα σου ή στη Δύση.Η ελκυστικότητά σου αυξάνεται δέκα φορές μόλις περνάς τον Οντερ.
Και οι γκόμενες ακόμα το καταλαβαίνουν αυτό πόσες τουρίστριες επισκέπτονται Ουκρανία;Ας πούμε οτι ο τουρισμός της χώρας είναι 95% άντρες.

To παραπανω ποστ ειναι η συμπωκνωση αυτων ολων που ελεγα πριν, για μυθους, και ονειροφαντασιες. Ο κμαν ειναι η προσωποποιηση αυτης ολης της καταστασης.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Κάνεις ένα λάθος.Εγώ συνδυάζω καμάκι,ίντερνετ κλαμπινγκ σε δυναμικό συνδυασμό.Πάω για το μάξιμουμ το μέγιστο αριθμό πήδων στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
Βγάζω φωτό όποιος γουστάρει το lifestyle γουστάρει.Οποιος δε γουστάρει ας πάει σε μπορδέλα στούντιο ας χτυπήσει γκόμενες ελεύθερης βοσκής γούστα είναι αυτά.
Εγώ δεν είπα οτι η μέθοδός μου είναι η καλύτερη απλά μου ταιριάζει περισσότερο,Τη βρίσκω με τα ταξίδια τους πούτσους κτλ.
αυτό είπα κι εγώ ,τη βρίσκεις με τα ταξίδια στο σλαβικό κόσμο και την όλη αυτή τη διαδικασία.με το που πατάς πόδι καλείς βίζιτα εντός ωρών στο σπίτι.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
.και στο τελευταίο ταξίδι απ τους πολλούς συνδυασμούς σου κατσαν μόνο βίζιτες χωριατοπούλες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι κατι το απιθανο στα μερη που ανεφερε. Μιλαμε για μια χωρα με φτωχεια, μιζερια, ανεργια, πολεμο και την επαρχια της μαλιστα . Απλα αλλα ειναι τα θεματα εκει πιο πρακτικης φυσεως. Να πας εκει να μεινεις τοσο καιρο τα logistics που λεει και ο κμαν. Ο χρονος κλπ .
Δεν ειναι κατι το ευκολο και λιγοι ανθρωποι θα ηταν διατεθειμενοι να τα κανουν ολα αυτα. Εγω και μονο που τα διαβαζω κουραζομαι. Πας στα πουταναδικα σου, τα σκας ομως με value for money τροπο ξεχαρμανιαζεις και τελος. Εχει και αλλα γουστα η ζωη δεν ειναι μονο οι γκομενες. Πολυ περισσοτερο οι ανατολικοευρωπαιες και οι σλαβες, που καθε μερα που περναει και ειμαι εδω περα, τοσο περισσοτερο πεφτουν στην εκτιμηση μου.

Χρόνο και λεφτά δεν έχει πρακτικά κανείς εκτός αν είσαι πλούσιος κληρονόμος.Η έχεις το ένα ή το άλλο.Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα όλων των επίδοξων σεξομεταναστών στην ανατολική Ευρώπη.Αν τολμήσουν να πάνε για long term τους περιμένει πενιχρός μισθός.Αν μένουν Δύση και επισκέπτονται δεν έχουν χρόνο.Το πρόβλημα είναι γόρδιος δεσμός απλά δε λύνεται.Δε γίνεται να τα έχεις και τα δυο.
Εγώ προσπαθώ να μηδενίσω την επίδραση του  χρόνου για αυτό σπρώχνω χρήμα.Αν είχα χρόνο θα έβγαζα καλύτερα μουνιά σίγουρα αλλά δεν έχω χρόνο.
Στη Δύση ο χρόνος είναι λεφτά οπότε όλα είναι σχετικά.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Χρόνο και λεφτά δεν έχει πρακτικά κανείς εκτός αν είσαι πλούσιος κληρονόμος.Η έχεις το ένα ή το άλλο.Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα όλων των επίδοξων σεξομεταναστών στην ανατολική ΑΕυρώπη.Αν τολμήσουν να πάνε για long term τους περι,ένει πενιχρός μισθός.Αν μένουν Δύση και επισκέπτονται δεν έχουν χρόνο.Το πρόβλημα είναι γόρδιος δεσμός απλά δε λύνεται.Δε γίνεται να τα έχεις και τα δυο.
Εγώ προσπαθώ να μηδενίσω την επίδραση του χρνόνου για αυτό σπρώχνω χρήμα.Αν είχα χρόνο θα έβγαζα καλύτερα μουνιά σίγουρα αλλά δεν έχω χρόνο.
οποτε αξίζει το ταξίδι,η περιπέτεια,η διαδικασία και οι σαβούρες β διαλογής είναι μια δικαιλογία γι αυτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
.και στο τελευταίο ταξίδι απ τους πολλούς συνδυασμούς σου κατσαν μόνο βίζιτες χωριατοπούλες.

Γάμησα τέσσερις και έκανα φάση με μία στο κλαμπ.Ήταν άλλες 5 στην αναμονή.Δεν πρόλαβα.Εχει και συνέχεια.Καμία δε θα μείνει ανικανοποίητη έχω ανοιχτούς λογαριασμούς.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Και αυτό το κανείς δεν είναι πλούσιος είναι σχετικό.αν εσύ καθαρίζεις 3000 χιλιάρικα,λέω εγώ τώρα, το μήνα και πας και ακουμπάς το εβδομαδιαίο περίσσεμα ανατολικά ,στην ελλάδα βασικά δεν περισσεύει φράγκο πλεον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οποτε αξίζει το ταξίδι,η περιπέτεια,η διαδικασία και οι σαβούρες β διαλογής είναι μια δικαιλογία γι αυτά.

Μην έρχεσαι σου είπε κανείς να έρθεις;Οσοι γουστάρουν έρχονται άλλοι δε θέλουν και γαμάνε FKK,μπορδέλα στούντιο.Αλλος θέλει να γαμήσει τζάμπα δε γουστάρει να πληρώνει.Καθένας με τα γούστα του.
Εγώ ας πούμε δε θα γούσταρα να γαμάω τις ίδιες γκόμενες 3 μέρες όπως κάνει ο Σινοχάρας.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Γάμησα τέσσερις και έκανα φάση με μία στο κλαμπ.Ήταν άλλες 5 στην αναμονή.Δεν πρόλαβα.Εχει και συνέχεια.Καμία δε θα μείνει ανικανοποίητη έχω ανοιχτούς λογαριασμούς.

δηλαδή αμα πάω εγώ και πάρω 5 βίζιτες σερί θα πρεπει να βγω να πω πήγα ουκρανία και γάμησα καλά.ελάτε όλοι.

Και εκτός αυτού για να γαμήσεις 4 σε μια μέρα πρέπει να είσαι όλη μέρα μέσα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Μην έρχεσαι σου είπε κανείς να έρθεις;Οσοι γουστάρουν έρχονται άλλοι δε θέλουν και γαμάνε FKK,μπορδέλα στούντιο.Αλλος θέλει να γαμήσει τζάμπα δε γουστάρει να πληρώνει.Καθένας με τα γούστα του.
Εγώ ας πούμε δε θα γούσταρα να γαμάω τις ίδιες γκόμενες 3 μέρες όπως κάνει ο Σινοχάρας.

αυτό λέω καθένας με τα γούστα του,καμία αντίρρηση,αλλά μας το παρουσιάζεις λες και όποιος πάει θα φορτώνει καραβιές από ανώτερα μουνιά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δηλαδή αμα π4άω εγώ και πάρω 5 βίζιτες σερί θα πρεπει να βγω να πω πήγα ουκρανία και γάμησα καλά.ελάτε όλοι.

Και εκτός αυτού για να γαμήσεις 4 σε μια μέρα πρέπει να είσαι όλη μέρα μέσα.

Γιατί να είσαι μέσα.Εγώ γάμησα τέσσερις μετά βγήκα ρομαντικό ραντεβού με άλογο 182 και μετά μπούκαρα D Lux και Carribean όπου έκανα τη φάση με το μιλφέτο.
Πρακτικά όλα είναι δυνατά στις σλαβικές χώρες είπαμε αρκεί να έχεις το παραδάκι.Τζάμπα δεν είναι σε καμία περίπτωση,Μόνο η είσοδος D Lux ήταν 15 ευρώ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό λέω καθένας με τα γούστα του,καμία αντίρρηση,αλλά μας το παρουσιάζεις λες και όποιος πάει θα φορτώνει καραβιές από ανώτερα μουνιά.

ακομα συζητατε για το αν γαμαει και τι γαμαει ο κμαν ενω εχει γραψει σαν αυτοπτης μαρτυρας για αυτον ο ιπποτης? φαντασιοπληκτος ειναι και πιθανον χρειαζεται και φαρμακευτικη αγωγη αν δεν τρολαρει. εκτος και λεει μαλακιες ο ιπποτης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μου κανει εντυπωση που συζητατε για χρονια μεχρι το απειρο την υπαρξη δυο σχολων, η μια "ξοδευω και γαμαω" και η αλλη "δεν πληρωνω δεν μου χρειαζεται".
ενω στην ουσια οι δυο κατηγοριες ειναι "εχω λεφτα για ξοδεμα" και η αλλη ειναι "δεν μου περισσευουν λεφτα για τετοια, ντρεπομαι να το πω οποτε ειναι πιο ωραιο να λεω οτι δεν ξοδευω απο αποψη".
θα αναφερθω στη δευτερη κατηγορια. κακως ντρεπεστε για το οικονομικο, ειναι απλως μια κατασταση τιποτε περισσοτερο. καλα κανετε και προσπαθειτε να βρειτε εναλλακτικους τροπους για να σκοραρετε, αλλα σταματηστε την παπατζα οτι τα αποτελεσματα ειναι ακριβως ιδια και δεν παιζει ρολο ή δεν ξερω τι αλλη παρηγορια σας αρεσει. η ζωη εχει κανονες αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου η αφραγκια.
Η έννοια αφραγκία είναι κατι το σχετικό  :think: για καποιον αφραγκία είναι να μην εχει θαλαμηγό και να βγαζει 1.000 Ευρώ το μήνα....για καποιον άλλον ειναι να μην εχει να φάει!
 Εγώ στο βιντεάκι για την Πορνομετανάστευση εβαλα το μικρότερο ποσό κατα τη γνωμη μου πρεπει να εχεις καποιος για να φυγει απο την Ελλάδα και να περνάει καλητερα απ'οτι πέρναγε στην Ελλάδα με τα ιδια λεφτα πάντα π.χ. αν καποιος εχει 700 Ευρώ το μήνα σε μια πολη της Ρωσσίας περνάει πολυ καλητερα απ'οτι στην Ελλάδα αν ομως εχει 400 Ευρώ το μήνα Ελλαδα περνάει πολυ καλητερα και δεν αξιζει να φυγει.

Αυτο που εγω θελω να καταδειξω κυριως ειναι να διαλυθουν οι μυθοι . Ο Ελληνας αρσεσκεται να ζει σε συννεφακια και να πιστευει οτι καπου εκει περα εξω, πανω , καπου καπως καποτε, υπαρχει ενας κοσμος οπου ολα τα ονειρα ειναι δυνατα και κανουμε οτι γουσταρουμε.
Το θεμα ειναι να γειωθεις, να προσδεθεις στην πραγματικοτητα γυρω σου και να προσπαθησεις εσυ να τη διαμορφωσεις. Αυτο ειναι απο τα μεγαλα κακα διαχρονικα του ελληνα, σε ολους τους τομεις. Μοιρολατρια και μυστικισμος . Περιμενουν τον απο μηχανης, θεο, το ξανθο γενος , το σωτηρα .
Εγω επιμενω πολλες φορες, γιατι με πιανει αλλεργια με ολη αυτη τη νοοτροπια του Ελληνα γενικα. Εχει κανει την ανατολικη Ευρωπη φαντασιακη πανακεια για την αγαμια του. Ενω η γαμημενη η πραγματικοτητα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ο Ελληνας εχει πλασει στο μυαλο του. Εγω φυσικα δεν ηρθα εδω περα με τετοια λογικη, τελειως διαφορετικοι λογοι με εφεραν εδω, περα. Ασε που εδω και να ΞΟΔΕΨΕΙΣ λεφτα, δε θα σου αποφερει τιποτα περισσοτερο στο θεμα γυναικες, ισα ισα ( προκειται για πολυ ιδιομορφη χωρα με ιδιομορφες νοοτροπιες και καταστασεις).
Αν εχεις λεφτα βεβαια θα τα ξοδεψεις. Στον ταφο δε θα σου χρειαστουν.  Αλλα να τα ξοδεψεις καπου που θα πιασουν τοπο. Οχι να πανε υπερ των οποιων ονειροξεων και ατοπων φαντασιωσεων.
Κ' εδω θα συμφωνίσω μαζι σου  :hi: θα προσθεσω αυτα που συζητησαμε στο Σκά'ι'π οτι κανενας απο τους Ελληνες δεν πετυχε σε αυτες της χωρες!Εκτος απο ελαχιστους παντα (1%  :2funny:) κανενας τους δεν εχει καταφερει να αγωρασει διαμερισμα και ας ειναι εκει 10+ χρονια μερικοι!Απο γκόμενες εδω εχουν ερθει με μια τελειωμενη που τους ταλαιπωρει με τα κομπλεξ της και της κακίες της  :2funny: ενω στην Κρακοβια δεν εχουν καμια οπως μου είπες  :2funny: ή εχουν φερει την Ελεηνίδα τους απο την Ελλάδα μαζι  :2funny:.Και οτι κανεις τους δε γαμάει  :2funny:
   Εμείς εδω το δαγκώσαμε απο το κρυο και να φανταστεις 15 μέρες πριν ειχε +11 ειχε σπασει ολα τα ρεκορ!

Συνημμένα

• 12506893_1151440024868686_45621035_n.jpg
    12506893_1151440024868686_45621035_n.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 12360048_1141561839189838_3309842741225439020_n.jpg
    12360048_1141561839189838_3309842741225439020_n.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Σε σχέση με αυτά που κάνεις Ελλάδα ή Γερμανία πολύ καλύτερα.Φαντάζεσαι ας πούμε κάποιον να προσγειώνεται Αθήνα να φέρνει δύο επαρχωτισσες χωρισμένες από Σέρρες για παρτούζα μετά να γαμάει μια εικοσιτριάχρονη πωλήτρια σε κεντρικό κατάστημα και μια δικηγόρο με 100 ευρώ και μετά να πάει Γκάζι και να χουφτώνει και να φιλάει μια Μιλφάρα μανικιουρίστ που γνώρισε στο μαγαζί?Και ταυτόχρονα να περιμένουν άλλες 5 για booty call?
Γίνεται;Δε γίνεται.Αυτή είναι η μαγεία της ανατολικής Ευρώπης.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Σε σχέση με αυτά που κάνεις Ελλάδα ή Γερμανία πολύ καλύτερα.Φαντάζεσαι ας πούμε κάποιον Αθήνα να φέρνει δύο επαρχωτισσες χωρισμένες από Σέρρες για παρτούζα μετά να γαμάει μια εικοσιτριάχρονη πωλήτρια σε κεντρικό κατάστημα και μια δικηγόρο με 100 ευρώ και μετά να πάει Γκάζι και να χουφτώνει και να φιλάει μια Μιλφάρα μανικιουρίστ που γνώρισε στο μαγαζί?Και ταυτόχρονα να περιμένουν άλλες 5 για booty call?
Γίνεται;Δε γίνεται.Αυτή είναι η μαγεία της ανατολικής Ευρώπης.
Ας μείνουμε στις δύο επαρχιωτοπούλες γιατί τις άλλες δεν τις γάμησες.Αν το βάλουμε κάτω σε απόλυτες τιμές,το κόστος είναι πολύ μεγάλο και δεν αξίζει.Οι επαρχιωτοπούλες απ τις Σέρρες είναι σαβούρες.Πήραν πολύ παραπάνω λεφτά από ότι τους αξίζει και το εισιτήριο και η διαμονή αυξάνει το κόστος κατά πολύ.αλλά ανωμαλίες είναι αυτές.πάω πάσο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αν μιλαει καποια ρωσδικα αν εχει καποια εμφανιση καλη  η χρημα αρκετο η κ τα δυο ...και..παει οπου αλλου εκτος κιεβου  ειναι Σιγουρο   :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ας μείνουμε στις δύο επαρχιωτοπούλες γιατί τις άλλες δεν τις γάμησες.Αν το βάλουμε κάτω σε απόλυτες τιμές,το κόστος είναι πολύ μεγάλο και δεν αξίζει.Οι επαρχιωτοπούλες απ τις Σέρρες είναι σαβούρες.Πήραν πολύ παραπάνω λεφτά από ότι τους αξίζει και το εισιτήριο και η διαμονή αυξάνει το κόστος κατά πολύ.αλλά ανωμαλίες είναι αυτές.πάω πάσο

Αυτή η γκόμενα είναι πωλήτρια σε κεντρικό κατάστημα του Κιεβου.Τη γάμησα για 50 ευρώ.

VNf7QE.jpg

Αυτή η γκόμενα έχει πολύ καθώς πρέπει επάγγελμα.Τη γάμησα για 100 ευρώ.

caPRPN.jpg

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
To παραπανω ποστ ειναι η συμπωκνωση αυτων ολων που ελεγα πριν, για μυθους, και ονειροφαντασιες. Ο κμαν ειναι η προσωποποιηση αυτης ολης της καταστασης.
αυτο το ποστ του ειναι σωστοτατο...μιλαει για ουκρανια κι ετσι ειναι ειδικα εαν εξαιρεθει το κιεβο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτή η γκόμενα είναι πωλήτρια σε κεντρικό κατάστημα του Κιεβου.Τη γάμησα για 50 ευρώ.

VNf7QE.jpg
ρε κμαν ειναι θολο οπως κ τωρα τα χρονικα ορια της βιζιρας η δπονδορ η οπως θες ονομασε το...αυτη δηλ 50 για?1 γαμησι ?1 ωρα?μια νυχτα.?. απ του γιου?

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αυτο το ποστ του ειναι σωστοτατο...μιλαει για ουκρανια κι ετσι ειναι ειδικα εαν εξαιρεθει το κιεβο
δηλαδή τον κμαν τον εξιτάρει να γαμίσει για λεφτά και να είναι πωλήτρια ή δικηγόρος συγχρόνως και ας δώσει πολλαπλάσια λεφτά από αυτά που θα πάρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom