για ένα γαμήσι βέβαια.την ώρα θα στη φάει στο μπλαμπλά και στο τσάι.γι αυτό λέμε ότι δεν αξίζει μία.ρε κμαν ειναι θολο οπως κ τωρα τα χρονικα ορια της βιζιρας η δπονδορ η οπως θες ονομασε το...αυτη δηλ 50 για?1 γαμησι ?1 ωρα?μια νυχτα.?. απ του γιου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
chernivtsi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ρε κμαν ειναι θολο οπως κ τωρα τα χρονικα ορια της βιζιρας η δπονδορ η οπως θες ονομασε το...αυτη δηλ 50 για?1 γαμησι ?1 ωρα?μια νυχτα.?. απ του γιου?
Ενα γαμήσι δύο ώρες.Ακάποτη πίπα.Γενικά αυτό το επίπεδο στο Κίεβο πάει 50 ευρώ το γαμήσι,150 ευρώ η νύχτα.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μπορεις να γαμησεις ταχυστα κι ευκολα με πολλα η λιγα μουνια που αλλου η δεν μπορεις η οχι σε τοσο καταιγιστικους ρυθμους..αυτο δεν υπαρχει αλλου..δηλαδή τον κμαν τον εξιτάρει να γαμίσει για λεφτά και να είναι πωλήτρια ή δικηγόρος συγχρόνως και ας δώσει πολλαπλάσια λεφτά από αυτά που θα πάρει.
Επισκέπτης
παιζουν κι εκει γλειφοκωλια φτυσιματα ξυλο κατούρημα σκατ κτλ μεγαλε κμαν?Ενα γαμήσι δύο ώρες.Ακάποτη πίπα.Γενικά αυτό το επίπεδο στο Κίεβο πάει 50 ευρώ το γαμήσι,150 ευρώ η νύχτα.
μπορεις να γαμησεις ταχυστα κι ευκολα με πολλα η λιγα μουνια που αλλου η δεν μπορεις η οχι σε τοσο καταιγιστικους ρυθμους..αυτο δεν υπαρχει αλλου..
Οντως μόνο Πολωνία είναι κάπως κοντά.Αλλά και πάλι δε συγκρίνεται.
αυτά που τα δατε;σε έργα;Στην ελλάδα με ένα χηνάριο γαμας απανωτά στούντια ,βίζιτες σε εξίσου καταιγιστικούς ρυθμούς.μπορεις να γαμησεις ταχυστα κι ευκολα με πολλα η λιγα μουνια που αλλου η δεν μπορεις η οχι σε τοσο καταιγιστικους ρυθμους..αυτο δεν υπαρχει αλλου..
παιζουν κι εκει γλειφοκωλια φτυσιματα ξυλο κατούρημα σκατ κτλ μεγαλε κμαν?
Οχι,μόνο γλυφοκώλια μπορείς να αποσπάσεις άντε και κανά κατούρημα.Και οι γκόμενες το κάνουν σα χάρη.Για σοβαρό κατούρημα με κατάποση,απεριόριστο γλυφοκώλι,scat,μαστίγωμα,bondage,καψίματα στα βυζιά με τσιγάρα και γενικά σαδό φάση μόνο Πολωνία.Στα ζητάνε οι γκόμενες εκεί είναι τελείως sub.Τώρα που θα πάω Στεττίν θα ποστάρω φωτός.
Γενικά πολλές Πολωνέζες σου ζητάνε να τις βαράς να τους τραβάς τα μαλλιά ή να τις πνίγεις.Κάνουν πολύ face fucking και δέχονται χυσίματα στα μάτια.
Αν θες ανωμαλίες π.χ. να γαμηθεί η γκόμενα με σκύλο μόνο οι Πολωνέζες είναι πρόθυμες.Τα κάνουν όλα δεν έχουν αναστολές.Γενικά γουστάρουν τους εξευτελισμούς είναι low self esteem.
Από την άλλη αν θες η γκόμενα να κυκλοφορεί ξεβράκωτη θα το κάνει χαλαρά η Τσέχα όχι όμως η Πολωνέζα.Οι Τσέχες είναι φανατικές exhibionists τους αρέσει να καυλώνουν τους άντρες ποζάροντας το μουνί τους.
για πόσταρε.να μας τυφλώσεις απ την ομορφιά των μουνιών.Οχι,μόνο γλυφοκώλια μπορείς να αποσπάσεις άντε και κανά κατούρημα.Και οι γκόμενςπες το κάνουν σα χάρη.Για σοβαρό κατούρημα με κατάποση,απεριόριστο γλυφοκώλι,scat,μαστίγωμα,bondage,καψίματα στα βυζιά με τσιγάρα και γενικά σαδό φάση μόνο Πολωνία.Στα ζητάνε οι γκόμενες εκεί είναι τελείως sub.Τώρα που θα πάω Στεττίν θα ποστάρω φωτός.
για πόσταρε.να μας τυφλώσεις απ την ομορφιά των μουνιών.
5 γκόμενες θα γαμήσω δύο σπονσορέτς 22,25 ετών,ένα τριολέ και μία bdsm ΜΙΛΦ.Κάτι θα λένε.Θα δείτε και θα κρίνετε.
Μια Πολωνέζα την έχασα γιατί βρήκε ένα Γερμανό dungeon που την έσπαζε στο ξύλο.Ταξίδευε Γερμανία για να φάει ξύλο και μετά πέρναγε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο στην Πολωνία.Είναι τρελιάρες σε αυτά οι Πολωνέζες.Μετά μου ζητούσε να τη δείρω όπως ο Γερμανός μέχρι να τρέξει αίμα.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δεν εχεις ζησει τη φαση ειναι φανερο..απλα εσυ τωρα συγκρινεις σαρδελα κονσερβα με φρεσκο σολωμο ανοικτης θαλλασηςαυτά που τα δατε;σε έργα;Στην ελλάδα με ένα χηνάριο γαμας απανωτά στούντια ,βίζιτες σε εξίσου καταιγιστικούς ρυθμούς.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
αυτο το ποστ του ειναι σωστοτατο...μιλαει για ουκρανια κι ετσι ειναι ειδικα εαν εξαιρεθει το κιεβο
Φιλε μου εχω μια αρχη, να πιστευω, οτι βλεπω. Δε πα να τα λεει οχι ο καλυτερος μου φιλος , ο αδερφος μου η πατερας μου ο ιδιος. Ετσι και με τον κμαν δεν εχω κατι με το παιδι, αλλα αν δω κατι που διαφωνω θα το πω.
Μη παραμυθιαζομαστε. Για ποιο γαμημενο λογο μια γυναικα απο αυτες τις χωρες να παει με εναν τυχαιο ξενο? ΄Λεει ο ενας με λεφτα, οκ στις ουκρανομολδαβιες δε ξερω, αλλα στην Πολωνια με τιποτα. Αλλα και στην Ουκρανια φανταζομαι με χρημα γαμας καλυμενες πουτανες. Απλουστατα επειδη η πορνεια επισημως ειναι απαγορευμενη, σωστα? Αρα πας για να γαμησεις πουτανες στη χωρα τους κοστος ζωης στη χωρα τους πολυ χαμηλοτερο απο την Ελλαδα και σε τιμες πολυ υψηλοτερες απο την Ελλαδα! ΓΙΑΤΙ?
Οσο για την Πολωνια, ποτε μη τη μπερδευεται με αυτες τις χωρες. Η Πολωνια ειναι μια χωρα με ΑΕΠ 600 δις, με δεκαδες δις καθε χρονο ξενες επενδυσεις, με θετικο εμπορικο ισοζυγιο, σταθερο νομισμα , αναπτυξη καθε χρονο, μελος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Η Ουκρανια ειναι χωρα με πληθυσμο παραπανω απο την Πολωνια μιση φορα, ΑΕΠ γυρω στα 100 δις, λιγοτερο απο τη χρεοκωπημενη Ελλαδα, ξεφτιλισμενο νομισμα, πολεμο και φτωχεια. Για να μη πουμε για Μολδαβια. Τι συγκρινεται? Για ποιο γαμημενο λογο μια Πολωνη να παει με εναν Ελληνα η οποιονδηποτε αλλο ξενο ειτε τουριστα ειτε μονιμο? Ο μεσος Πολωνος ειναι ψηλος, αθλητικος και γυμνασμενος, συνηθως με καλη δουλεια και ανεξαρτητος απο τα 20 του και δε κανει σα λιμασμενο αμα δει γυναικα, σα να εχει να παει απο τον καιρο του Νωε. Ο Ελληας, κοντοπιθαρος, μαυριδερος, αγυμναστος, καφρος στη συμπεριφορα , μαμακιας και μπουλης, ψετομαγκακος και λιγουρης. Για βαλτε με το μυαλο σας η Πολωνη ποιον θα προτιμησει? Αλλα και καποιος ξενος καλος και αξιοπρεπης να ειναι αν μενει σε μια αλλη κοινωνια νομιζεται θα πει " γεια σας ειμαι εδω να γας γαμησω τις γυναικες?" το πολυ πολυ να βρει καμια βητα κατηγοριας , απλη κοπελιτσα και πολυ του ειναι. Η να βρει ξενες. Ετσι γινεται σε καθε χωρα.
Τωρα στη ρημαγμενη απο τον πολεμο Ουκρανια τι να σου πω? Θα πας μεχρι αυτα τα αθλια μερη για να το παιξεις τι? Για να γαμησεις πουτανες μεταξουργειου? Οι καλοβαλμενες και ποιοτητας Ουκρανες παντως προσπαθω να καταλαβω για ποιον ακριως λογο θα πανε με εναν τυχαιο ξενο ?
Επισκέπτης
Οχι,μόνο γλυφοκώλια μπορείς να αποσπάσεις άντε και κανά κατούρημα.Και οι γκόμενες το κάνουν σα χάρη.Για σοβαρό κατούρημα με κατάποση,απεριόριστο γλυφοκώλι,scat,μαστίγωμα,bondage,καψίματα στα βυζιά με τσιγάρα και γενικά σαδό φάση μόνο Πολωνία.Στα ζητάνε οι γκόμενες εκεί είναι τελείως sub.Τώρα που θα πάω Στεττίν θα ποστάρω φωτός.
Γενικά πολλές Πολωνέζες σου ζητάνε να τις βαράς να τους τραβάς τα μαλλιά ή να τις πνίγεις.Κάνουν πολύ face fucking και δέχονται χυσίματα στα μάτια.
Αν θες ανωμαλίες π.χ. να γαμηθεί η γκόμενα με σκύλο μόνο οι Πολωνέζες είναι πρόθυμες.Τα κάνουν όλα δεν έχουν αναστολές.Γενικά γουστάρουν τους εξευτελισμούς είναι low self esteem.
Από την άλλη αν θες η γκόμενα να κυκλοφορεί ξεβράκωτη θα το κάνει χαλαρά η Τσέχα όχι όμως η Πολωνέζα.Οι Τσέχες είναι φανατικές exhibionists τους αρέσει να καυλώνουν τους άντρες ποζάροντας το μουνί τους.
με ολα συμφωνος..αλλα μια απορια.ποσο χρονων ειναι το 'παιδι' ο κμαν;Φιλε μου εχω μια αρχη, να πιστευω, οτι βλεπω. Δε πα να τα λεει οχι ο καλυτερος μου φιλος , ο αδερφος μου η πατερας μου ο ιδιος. Ετσι και με τον κμαν δεν εχω κατι με το παιδι, αλλα αν δω κατι που διαφωνω θα το πω.
Μη παραμυθιαζομαστε. Για ποιο γαμημενο λογο μια γυναικα απο αυτες τις χωρες να παει με εναν τυχαιο ξενο? ΄Λεει ο ενας με λεφτα, οκ στις ουκρανομολδαβιες δε ξερω, αλλα στην Πολωνια με τιποτα. Αλλα και στην Ουκρανια φανταζομαι με χρημα γαμας καλυμενες πουτανες. Απλουστατα επειδη η πορνεια επισημως ειναι απαγορευμενη, σωστα? Αρα πας για να γαμησεις πουτανες στη χωρα τους κοστος ζωης στη χωρα τους πολυ χαμηλοτερο απο την Ελλαδα και σε τιμες πολυ υψηλοτερες απο την Ελλαδα! ΓΙΑΤΙ?
Οσο για την Πολωνια, ποτε μη τη μπερδευεται με αυτες τις χωρες. Η Πολωνια ειναι μια χωρα με ΑΕΠ 600 δις, με δεκαδες δις καθε χρονο ξενες επενδυσεις, με θετικο εμπορικο ισοζυγιο, σταθερο νομισμα , αναπτυξη καθε χρονο, μελος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Η Ουκρανια ειναι χωρα με πληθυσμο παραπανω απο την Πολωνια μιση φορα, ΑΕΠ γυρω στα 100 δις, λιγοτερο απο τη χρεοκωπημενη Ελλαδα, ξεφτιλισμενο νομισμα, πολεμο και φτωχεια. Για να μη πουμε για Μολδαβια. Τι συγκρινεται? Για ποιο γαμημενο λογο μια Πολωνη να παει με εναν Ελληνα η οποιονδηποτε αλλο ξενο ειτε τουριστα ειτε μονιμο? Ο μεσος Πολωνος ειναι ψηλος, αθλητικος και γυμνασμενος, συνηθως με καλη δουλεια και ανεξαρτητος απο τα 20 του και δε κανει σα λιμασμενο αμα δει γυναικα, σα να εχει να παει απο τον καιρο του Νωε. Ο Ελληας, κοντοπιθαρος, μαυριδερος, αγυμναστος, καφρος στη συμπεριφορα , μαμακιας και μπουλης, ψετομαγκακος και λιγουρης. Για βαλτε με το μυαλο σας η Πολωνη ποιον θα προτιμησει? Αλλα και καποιος ξενος καλος και αξιοπρεπης να ειναι αν μενει σε μια αλλη κοινωνια νομιζεται θα πει " γεια σας ειμαι εδω να γας γαμησω τις γυναικες?" το πολυ πολυ να βρει καμια βητα κατηγοριας , απλη κοπελιτσα και πολυ του ειναι. Η να βρει ξενες. Ετσι γινεται σε καθε χωρα.
Τωρα στη ρημαγμενη απο τον πολεμο Ουκρανια τι να σου πω? Θα πας μεχρι αυτα τα αθλια μερη για να το παιξεις τι? Για να γαμησεις πουτανες μεταξουργειου? Οι καλοβαλμενες και ποιοτητας Ουκρανες παντως προσπαθω να καταλαβω για ποιον ακριως λογο θα πανε με εναν τυχαιο ξενο ?
Φιλε μου εχω μια αρχη, να πιστευω, οτι βλεπω. Δε πα να τα λεει οχι ο καλυτερος μου φιλος , ο αδερφος μου η πατερας μου ο ιδιος. Ετσι και με τον κμαν δεν εχω κατι με το παιδι, αλλα αν δω κατι που διαφωνω θα το πω.
Σου λέω έλα το ΣΚ Στεττίν να δεις το παίγνιο.Θα πάρεις και μεζέ.Απλά δεν τα βλέπεις.Εγώ σου φταίω?
Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Τσεχία είναι σλαβικές χώρες πάνω από όλα.Είτε είναι καθολικοί είτε ορθόδοξοι είτε στην ΕΕ ή πρώην ΕΣΣΔ είναι Σλάβοι.Αυτό είναι το πιο σημαντικό που ρυθμίζει την εμφάνιση και συμπεριφορά των γυναικών.
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 749
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις