Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε χαρη με τετοιο προφιλ η γκομενα κ δεν μπορεις να την γαμησεις ,,τι να πω,,ασχολησου με κατι αλλο ,,ιπασια πχ,,,αυτη εαν δεν ειναι καμμια παλαβη σε 2-3 μερες το πολυ επρεπε με 5000 χριβνα να την εχεις πηδηξει 5 φορες ,αφου εισαι κ νεος κ μονιμος..κατι λαθος κανεις με τον τροπο που προτεινεις τα χρηματα..ισως νασαι ατσαλος λογω ηληκιας στα λεγομενα σου κ να τις προσβαλεις,,αλλιως δεν εξηγειται γιατι κ φωτο κ βιντεο σου που ειχα δει εισαι κι εμφανισημος...
υγ πωλητριες εχω δει κι εγω απο παλια στο τσουμ στη σοοφια πολλες με λιγο ψηστηρι να πηδιωνται σε τοτε 90 δεκαετια ευκολα με πουρα 50-55αρηδες
τ θυμαμαι ακομα
εμενα πωλητριες κ προμοτερς σε διαφορα σουπερμαρλετ,συνηθως  νεαρες  φοιτητριες καθως κ κομωτριες ηταν και ειναι το βασικο μου ταργετ στο στρητ φαιτ!!!
ο λογος?,ξεκιναν αναγκαστικα ευκολη κουβεντα εχουν  αναγκη για χρηματα ειναι  μικρες κ καβλαρες κ γενικα  ειναι ο καλυτερος συνδιασμος γοα ευκολο κ γρηγορο γαμησι,αν δεν ειναι ηδη γκομενα του αφεντικου.. :fuck2: :fuck2: :fuck2:
ναι λογικα ετσι θα ηταν αλλα δεν εκατσε η φαση.δεκτηκα τους ορους της και εβαλα εξτρα για δολωμα.νομιζω εχασα γιατι σκεφτηκε ειμαι πολυ καλος να ειμαι αληθινος και την δουλευω.καψουρευτικα μαζι της αφου δεν ειχα επικεινωνια με την τρελη και αποφασισα να βρω μια πιτσιρικα για σοβαρα.την ειχα στο ματι απο πριν αλλα δεν εκανα κινηση,απο μονη ηρθε οταν με ειδε 2 μηνες μετα και ηταν χαρουμενη.εδειξα για αυτην ηρθα,δεν ξερω τι τα χαλασε και αλλαξε διαθεση.δεν επαιζε τιποτα με καπειον γκομενο.αυτο ερχεται αντιθεση με αυτα που λεει ο κμαν,λμε την λογικη του θα γαμουσα αυτη και τις φιλες της.αν ηθελε θα επαιζε και αυτη στα μαμπα να μην τρωει το κρυο στο ξυλινο καφε για ψυχουλα 12-14 ωρες την μερα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ναι λογικα ετσι θα ηταν αλλα δεν εκατσε η φαση.δεκτηκα τους ορους της και εβαλα εξτρα για δολωμα.νομιζω εχασα γιατι σκεφτηκε ειμαι πολυ καλος να ειμαι αληθινος και την δουλευω.καψουρευτικα μαζι της αφου δεν ειχα επικεινωνια με την τρελη και αποφασισα να βρω μια πιτσιρικα για σοβαρα.την ειχα στο ματι απο πριν αλλα δεν εκανα κινηση,απο μονη ηρθε οταν με ειδε 2 μηνες μετα και ηταν χαρουμενη.εδειξα για αυτην ηρθα,δεν ξερω τι τα χαλασε και αλλαξε διαθεση.δεν επαιζε τιποτα με καπειον γκομενο.αυτο ερχεται αντιθεση με αυτα που λεει ο κμαν,λμε την λογικη του θα γαμουσα αυτη και τις φιλες της.αν ηθελε θα επαιζε και αυτη στα μαμπα να μην τρωει το κρυο στο ξυλινο καφε για ψυχουλα 12-14 ωρες την μερα
δεν μπορουν ολες να παιζονται στο μαμπα για πουτανες ..ντρεπονται δεν γουσταρουν κλπ
με ξενο ομως το κανουν
τελευταια που ημουν ελλαδα δοκιμαζα κατι πουτανια σερβιτορες που εχω μια οικειοτητα,μεταξυ σοβαρου κι αστειου,τους ειπα αν ενας καψουρευονταν χοντρα με την παρτη σου κ στα εχωνε πχ παρε ενα τσεκ 500-1000 ν ψωνισιες οτι θες ,αλλα παμε ενα διημερο καπου μονοι μας τι θακανες>?παλια λεγαν ολες οχι εμφατικα ,οι ιδιες,τωρα μια δυο μου ειπαν ,αν μου αρεσε κ λιγο γιατι οχι,βεβαια ναμουν σιγουρη δεν θα με βγαλει βουκινο,ναναι αγνωστιο στο περιβαλον μου
το οτι εισαι μονιμος σε καποιες περιπτωσεις ειναι ντισαβανταζ φοβουνται μην βγει βρωμα ,εξαλου γι αυτο δουλευουν κ δεν βγαινουν επισημα στη βιζιτα,παρολα αυτα αυτη που λες ευκολα περνεται απο καποιον εμπειρο πιο μεγαλο αν ειναι σιγουρη οτι ειναι περαστικος
στο λβοβ ειχα γαμησει δυο απο σερβοτορες στο φασιον στο ετσι στυλ
κι μετα τους  ειπα εχω εναν φιλο ελληνα  που μενει  μονιμα εκει θελετε να σας κανω κονε,κι ειπαν οχι. δεν ειμαστε πουτανες.. ;)
αν τους ελεγα εχω ενα πουθαρθει 4 μερες πιστευω θα λεγαν ναι στειλτον... ;)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ρε χαρη με τετοιο προφιλ η γκομενα κ δεν μπορεις να την γαμησεις ,,τι να πω,,ασχολησου με κατι αλλο ,,ιπασια πχ,,,αυτη εαν δεν ειναι καμμια παλαβη σε 2-3 μερες το πολυ επρεπε με 5000 χριβνα να την εχεις πηδηξει 5 φορες ,αφου εισαι κ νεος κ μονιμος..κατι λαθος κανεις με τον τροπο που προτεινεις τα χρηματα..ισως νασαι ατσαλος λογω ηληκιας στα λεγομενα σου κ να τις προσβαλεις,,αλλιως δεν εξηγειται γιατι κ φωτο κ βιντεο σου που ειχα δει εισαι κι εμφανισημος...
υγ πωλητριες εχω δει κι εγω απο παλια στο τσουμ στη σοοφια πολλες με λιγο ψηστηρι να πηδιωνται σε τοτε 90 δεκαετια ευκολα με πουρα 50-55αρηδες
τ θυμαμαι ακομα
εμενα πωλητριες κ προμοτερς σε διαφορα σουπερμαρλετ,συνηθως  νεαρες  φοιτητριες καθως κ κομωτριες ηταν και ειναι το βασικο μου ταργετ στο στρητ φαιτ!!!
ο λογος?,ξεκιναν αναγκαστικα ευκολη κουβεντα εχουν  αναγκη για χρηματα ειναι  μικρες κ καβλαρες κ γενικα  ειναι ο καλυτερος συνδιασμος γοα ευκολο κ γρηγορο γαμησι,αν δεν ειναι ηδη γκομενα του αφεντικου.. :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Το ότι είναι εμφανίσημος όπως λες είναι δευτερεύον.Έχει κι αυτός,φαίνεται, το κάψιμο του πουτανιάρη.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ο κμαν λέει αρχιδιές είναι φανερό.Βίζιτες γαμάει και μάλιστα γ' διαλογής.και σπονσορέτς που λεει να ναι πάλι σαβούρα.ο μπάλκαν με τα λεγόμενά του θυμίζει κοντομηνα.γέρο σαπιοκοιλιά με χρήμα με ουρά.η γκόμενα έτσι όπως τα λες τη φάση για αρπαχτή δεν την έβλεπε .για γάμο πήγαινε και το μετάνιωσε.Στο τέλος πάντως φαίνεται θα πάρεις καμία απ αυτές που καψουρεύεσαι.και θα την βαράς την κεφάλα σου.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ο κμαν λέει αρχιδιές είναι φανερό.Βίζιτες γαμάει και μάλιστα γ' διαλογής.και σπονσορέτς που λεει να ναι πάλι σαβούρα.ο μπάλκαν με τα λεγόμενά του θυμίζει κοντομηνα.γέρο σαπιοκοιλιά με χρήμα με ουρά.η γκόμενα έτσι όπως τα λες τη φάση για αρπαχτή δεν την έβλεπε .για γάμο πήγαινε και το μετάνιωσε.Στο τέλος πάντως φαίνεται θα πάρεις καμία απ αυτές που καψουρεύ
σαποκοιλια!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ειχα καιρο να τ ακουσω.. :grin:
θα σε σταναχωρησω πεφτεις εξω παντως  :booty:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
σαποκοιλια!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ειχα καιρο να τ ακουσω.. :grin:
θα σε σταναχωρησω πεφτεις εξω παντως  :booty:
Ποιος είχες καιρό να ακούσεις;το σαποκοιλιά;δεν σ εχω δει αλλά τα λεγόμενά σου αυτή την εικόνα βγάζουν.ο λεων βλέπεις ότι είναι άνθρωπος της καψούρας.δεν του βγαίνει να πάει να πεί ωμά πόσα θες να σε γαμήσω;Δεν τον βοηθάει και το παρουσιαστικό του.και να το πει δεν θα τον πάρουν στα σοβαρά.ενώ εσύ που έχεις το κοντομηνάδικο λούκ μπορεί και να δουλεύει,καμιά φορά,η εξαγορά.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
το θέμα είναι βέβαια και τί εξαγοράζεις .'μουνάρες' σαν αυτές που παρουσιάζει ο κμαν;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ποιος είχες καιρό να ακούσεις;το σαποκοιλιά;δεν σ εχω δει αλλά τα λεγόμενά σου αυτή την εικόνα βγάζουν.ο λεων βλέπεις ότι είναι άνθρωπος της καψούρας.δεν του βγαίνει να πάει να πεί ωμά πόσα θες να σε γαμήσω;Δεν τον βοηθάει και το παρουσιαστικό του.και να το πει δεν θα τον πάρουν στα σοβαρά.ενώ εσύ που έχεις το κοντομηνάδικο λούκ μπορεί και να δουλεύει,καμιά φορά,η εξαγορά.
το παχος ειναι μεγαλο ντισαβανταζ   :helpplea: κ ακολουθει η ηληκια..... :helpplea:
εχω κανει καμακι κι αδυνατος κ πιο βαρυς κ πιο μικρος κ πιο μεγαλος
η ηληκια μπαλωνεται...
το παχος ομως πως να μπαλωθει ..το σαπιοκοιλιας-λουκ    δυσκολευει την φαση  :grin: :grin: :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
το παχος ειναι μεγαλο ντισαβανταζ   :helpplea: κ ακολουθει η ηληκια..... :helpplea:
εχω κανει καμακι κι αδυνατος κ πιο βαρυς κ πιο μικρος κ πιο μεγαλος
η ηληκια μπαλωνεται...
το παχος ομως πως να μπαλωθει ..το σαπιοκοιλιας-λουκ    δυσκολευει την φαση  :grin: :grin: :grin:
εγώ λέω μάλλον την διευκολύνει σε τέτοιες περιπτώσεις.Βγάζεις την εικόνα του 'έχω λέφτά για άρμεγμα αλλά δεν γαμάω και πολύ.'

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
το θέμα είναι βέβαια και τί εξαγοράζεις .'μουνάρες' σαν αυτές που παρουσιάζει ο κμαν;
ε τωρα μηη βγαλεις κ την ουκρανια οτι δεν εχει νιμου,η οτι δεν παιρνονται ΟΛΕς με χρημα... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγώ λέω μάλλον την διευκολύνει σε τέτοιες περιπτώσεις.Βγάζεις την εικόνα του 'έχω λέφτά για άρμεγμα αλλά δεν γαμάω και πολύ.'
χοντρος δεν σημαινει λεφτας....ισως αμερικη ,
αλλα οχι στην ευρωπη,,
συνηθως λεπτοι ειναι οι πλουσιοι στην  ευρωπη
ο πλουτος φαινεται απο ντυσιμο αξεσουαρ σπιτι πουχεις νοικιασει κλπ,,οχι απο την κοιπια... :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ε τωρα μηη βγαλεις κ την ουκρανια οτι δεν εχει νιμου,η οτι δεν παιρνονται ΟΛΕς με χρημα... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
την απάντηση σ αυτό την αφήνω στον λέοντα που φαίνεται την έχει φάει την ουκρανία με το κουτάλι.

αλλά όπως και να χει το δεύτερο μέρος της ερώτησης έχει μεγάλη δόση ματαιοδοξίας.Στην τελική ποια γυναίκα γαμιέται στο τζάμπα;καμία.όλες σε κάτι αποσκοπούν.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
την απάντηση σ αυτό την αφήνω στον λέοντα που φαίνεται την έχει φάει την ουκρανία με το κουτάλι.

αλλά όπως και να χει το δεύτερο μέρος της ερώτησης έχει μεγάλη δόση ματαιοδοξίας.Στην τελική ποια γυναίκα γαμιέται στο τζάμπα;καμία.όλες σε κάτι αποσκοπούν.
αλλο να εχει στοχο 200-500 το μηνα η καβλιαρα ,κι αλλο να περιμενει  μινι κουπερ δωρο  :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
χοντρος δεν σημαινει λεφτας....ισως αμερικη ,
αλλα οχι στην ευρωπη,,
συνηθως λεπτοι ειναι οι πλουσιοι στην  ευρωπη
ο πλουτος φαινεται απο ντυσιμο αξεσουαρ σπιτι πουχεις νοικιασει κλπ,,οχι απο την κοιπια... :grin:
δεν κατάλαβες ,δεν είπα ότι πάνε μαζί.Μπροστά δεν είμαι αλλά είπα ότι αυτή την εικόνα βγάζεις με τα λεγόμενά σου.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αλλο να εχει στοχο 200-500 το μηνα η καβλιαρα ,κι αλλο να περιμενει   μινι κουπερ δωρο  :grin:
Το ξαναλέω κι εσύ κι ο κμαν θα πάρετε πολύ πιτσιρικάδα στο λαιμό σας.Θα πάνε να φάνε τις τελευταίες τους οικονομίες για να γαμήσουν καραβιές θεόμουνων στην ουκρανία και θα γυρίσουν ρέστοι και με το πουλί στο χέρι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το ξαναλέω κι εσύ κι ο κμαν θα πάρετε πολύ πιτσιρικάδα στο λαιμό σας.Θα πάνε να φάνε τις τελευταίες τους οικονομίες για να γαμήσουν καραβιές θεόμουνων στην ουκρανία και θα γυρίσουν ρέστοι και με το πουλί στο χέρι.
ενοειτε οτι νεαροι χωρις λιγο ρουσκι  σπρεχεν κ χωρις εμπειρια κ χωρις 100-150 τη μερα περσευουμενα δεν θα κανουν τιποτα...
αν κι εγω προς σλαβιανι συστεμ ειμαι πιο κοντα δηλ βαλιου φορ μονευ
 κι οχι κμαν δηλ δωσε σωσε... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
συμπληρωνω κι ολιγιν λαβ σορυ ,οσο ακομα με βοηθα η εμφανιση μου κ εχω συνηθως το πιατο γεματο  :tits2:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ενοειτε οτι νεαροι χωρις σπηκ κ χωρις εμπειρια κ χωρις 100-150 τη μερα περσευουμενα δεν θα κανουν τιποτα...
αν κι εγω προς σλαβιανι συστεμ ειμαι πιο κοντα δηλ βαλιου φορ μονευ  κι οχι κμαν δηλ δωσε σωσε... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Ο κμαν αυτοξεβρακώθηκε.το σύστημά του γαμάει μουνιά μπασκλάς και βίζιτες β' κατηγορίας.περιμένουμε και δικές σου φωτό με 'μουνάρες' να σχηματίσουμε άποψη.

Και γράφει και μαλακίες πολλές.άκου σαραντάρης.χαχαχχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω αυτο που γνωριζω παντως ειναι οτι αν μια γκομενα σε κοιταει για σχεση το κραταει το σεξ και δε καθεται μεχρι να δει αν ισχυουν αυτα που λες,ο ντιρτυ λεει οτι υποσχεται σχεση και ολες του καθονται κατευθειαν με το που τον δουν  :think:.
Δε μου φαινεται και πολυ λογικο αυτο,εγω αν ημουν γκομενα και ερχοταν καποιος που εψαχνε υποτιθεται να με παντρευτει δε θα του καθομουν να δω αν θα χει συνεχεια το πραγμα.
Νομιζω οτι μας δουλευει  :grin:
Οι Μολδαβές επειδη ειναι εντελώς φτωχομπινεδιάρες το μόνο που κοιτάνε ειναι πως θα της σπιτώσεις και φυσικά θα ζούνε καλα με τα λεφτα που θα τους φέρνεις απο τη δουλειά σου...ειναι δε τρομερα κακομαθημένες οσες μένουν στη Μολδαβία με το που φευγουν στο εξωτερικό επειδη δεν της θελει κανενας αλλαζουν τελειως και σε παρακαλάν αυτες  :2funny:Αυτο γινεται γιατι οι Μολδαβοί σαν λατίνοι ειναι ερωτίλοι και θύματα  :2funny: τρωνε παντόφλα  :2funny:.Βεβαια και οι Ελληνες εδω που βλέπω καπως έτσι είναι  :2funny: π.χ. αυτος με τα 13 τετραγωνικά ηρθε εδω γιατι η γυναικα του του ειπε δεν μενω αλλο Ελλαδα και σηκωθηκε και εφυγε και ηρθε κ'αυτός εδω  :2funny:.
  Το οτι μας δουλευει και οτι ειναι γελοίος το ξέρω  :2funny: και το κατάλαβα οταν ελεγε αυτα τα εξωπραγματικά και του ειπα ελα να συναντηθουμε και αυτος κρυβόταν  :2funny:και για να αποδειξει οτι ειναι εκει ερχοταν απ'εξω και εβγαζε το μαγαζι φωτογραφία....για να καταλάβεις το επιπεδο του θα σου πω ενα οτι είναι φίλος του γουρουνιού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Στη Μολδαβία τα ειδες και μονος σου οτι καμια σε κανεναν δεν καθεται ευκολα εκτός απο της γκομενες που ειναι στο Ντεζαβού  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Ολες οσες πανε με σενα  ΝΤΑΒΑΡΙΤΖ σιγουρα,τα αλογα ΑΑΑ εθνικης θελουν χρηματα πολλα,σε αυτο το κλωνο βλεπω δε κανεις ορθογραφικα λαθη

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom