Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Το πρώτο που θα κάνω είναι να στείλω στη δουλειά σου με fax τα αρθρα που γραφεις εδω για τα city tour  :2funny:και αύτό εδώ  :2funny: :2funny: :2funny:
 Οσο για της φωτογραφίες και να της ανεβάσω χωρις να κρυβω πρόσωπα,και να κανεις μυνηση και να δικαστεί μετα απο 4-5 χρόνια στην καλητερη περιπτωση θα μου βάλουν ενα πρόστιμο 200 Ευρώ αν αποδειξουν την ενοχη μου   :2funny:.Αλλα τόσα ξέρεις τόσα λες  :2funny:.
 Οταν μάθω ποιός είσαι θα στείλω όλα όσα γράφεις στη δουλεια σου και στην υπερησία πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης Θεσσαλονικης  :2funny: και αντε μετα εσυ να τους εξηγησεις οτι δεν πηγες ciry toyr ή οτι δεν εισαι εσυ αλλα καποιος αλλος  :2funny:πιστευω δεν ειναι τόσο μαλάκες  :think: θα καταλάβουν οτι εισαι εσυ  :2funny:α,και να τους πεις ολες της μαλακίες που μας γράφεις εδω  :2funny:.
 Το οτι κάνεις παρέα με το Σκυλοχάλια δείχνει το  :vomit: :shit: επιπεδο σου  :2funny: εναν κακομοιρη αναπηρο που επρεπε να τον λυπάσαι και να τον συμπονάς ή να τον φτύνεις οπως κανω εγω  :2funny: εσυ τον έχεις για φίλο σου  :2funny:Το ειπε κ'αυτό  :2funny: οτι τους λέει οτι θα της πάρει στη Θεσσαλονίκη  :2funny:ο τύπος ειναι τραγικός  :2funny: δεν ειναι περιεργο οτι το γουρούνι είναι φίλος του (και πιθανοτατα αυτος τον εφερε στη Μολδαβία) καθως και οι αλλοι τραγικοί εκει πέρα :2funny:

Σπατάλη χρόνου με έναν καθυστερημένο..

Στο Conteiner-ίδρυμα πρέπει να σου κόψουν την πρόσβαση στους υπολογιστές..

D

dude901123

Επισκέπτης
Nαι και αυτες κατευθειαν θα ανοιξουν τα ποδια θα πουν ναι θεε μου ας ερθει ο ντερτι να μας σωσει  :2funny: :2funny: :2funny:,αυτα που λεει γινονται αν λιωσεις πανω στο κομπιουτερ  να μιλας.
Δεν ειμαστε παιδακια εδω,τι πιστευεις οτι η αλλη θα του κατσει, αμα δε μιλαει ωρες ατελειωτες,μεχρι να τη πεισει,και αν ακομα γαμησε οσες λεει εχει καμια ουσια αυτο αν ελιωσε μηνες ολοκληρους να μιλαει.
Απο ιντερνετογαμιαδες εχουμε χορτασει εδω,πριν απο λιγο ο αλλος ο βαρεμενος εγραφε οτι στο μπαντου αν εισαι ωραιος ολες θα σου μιλησουν  :S  :jerking: :jerking: ,και αυτες ουτε τα μυνηματα που γραφεις δε βλεπουν
Και τι σημασια εχουν και οι φοτο και οτι και να μας δειξει,ολοι οσοι ειναι λιγο σχετικοι γνωριζουν οτι θελει πολυ δουλεια το πραγμα,γνωριζουν ολες τους τι ψαχνουν οι ξενοι.

Αν δεν διάβαζες αποσπασματικά και έριχνες μια ματιά θα ήξερες πως εγω δεν πιστευω στο καμάκι στα bar και στις καφετέρειες με τις Ουκρανομολδαβοπολωνέζες και μάλιστα χωρίς γλώσσα και ως τουρίστας μερικών ημερών. Φυσικά και θέλει λιώσιμο στον υπολογιστή. Βασικά πλεον με viber έχει απλοποιηθεί πολύ και έχει γίνει ευκολότερο. 2,3 βδομάδες πριν το ταξίδι ξεκινάς εντατικά να κλείσεις με συγκεκριμένες συνθήκες τα ραντεβού που θα δώσεις σημασία. Θα ξεχωρίσεις τις περιπτώσεις που αξίζουν.. Φυσικά το ιντερνετικό καμάκι δεν αναλώνεται μόνο σε εκείνη την περίοδο.. χαλαρά είσαι πάντα ζεστός και ερευνάς τις επιλογές και προσπαθείς να κρατήσεις ζεστές για το μέλλον.. Χωρίς όμως.. κυνήγι.. χαλαρα.. και όταν αποφασίσεις πως ήρθε η στιγμή να κάνεις το ταξίδι σου, τότε εντατικοποιείς το κυνήγι και φτιάχνεις το πρόγραμμα σου.
Μια ερώτηση? Κοινή λογική υπάρχει? Γκόμενες στην ελλάδα δεν βγάζετε? Παντού το ίδιο παιχνίδι είναι.. σε όλες τις χώρες, σε όλο τον κόσμο. Απλά οι συνθήκες σε Ουκρανία τώρα, και μάλιστα σε συγκεκριμένες πόλεις, το κάνουν απλούστερο και ευκολότερο δίνοντάς σου πολύ περισσότερες επιλογές. Αλλά αν είσαι αποτυχημένος εδώ στην κώχη τούτη τη μικρή, σε όλη τη γη θα είσαι. Πιστεύεις πως το Παιδοβούβαλο έχει άλλες επιλογές εκτός από πόρνες? Γιατί έχει τρελαθεί που πάμε και γαμάμε όλοι ο άλλοι και αυτος κάθετε όλη μέρα μέσα στο Conteiner στους -20?

D

dude901123

Επισκέπτης
στειλε του μια φωτο επιτελους να υσυχασουμε χαχαχαχα.η αληθεια ειναι οτι δεν ειπες ηταν πασα η γκομενα απο σλαβιανι,αλλα ελεγες και σε αμφισβητησα.μετα αποδεικτηκε ειχα δικαιο που την ειδα μετα με σλαβιανι,απλα με περασες για χαζο που μπορεις να γελασεις.για αλλες που εδειξες φωτο μπορει και καπειες να μην πληρωσες γιατι ενω περιμεναν σαν φυγεις δωρακι οπως ολες δεν το εκανες χαχαχαχα.δεν λεω μια στις τοσες μπορει να κατσει μονο με κερασματα αλλα οπως σε ειδα με την συγεκριμενη κοπελα συνενοηση κουκουτσι,αδιαφωρουσε και επαιζε με το κινητο απο την πρωτη στιγμη,ηταν φανερο απλα ηρθε να εκτελεσει εργασια.ττσερνικοβ μπορει να εχεις επιτυχια αλλα οχι με ολες τσαμπα μονο κερασματα.ολοι καταλαβαν οτι κοντραρεις τον διμητρακι και θα στειλεις παιδεια αδικα να τρεχουν να γαμησουν τσερνικοβ.αντιθετα στον φιλο  για κιεβο γραφω οτι ισως να μην γαμησει ουτε πουτανες ουτε να βρει που εχει.προκαλεσαμε συγχιση σε ολους,νομιζουν αν εναι οραιοι και γυμνασμενοι θα γαμανε τσαμπα και θα καμακωνουν.μην θυμωνεις αλλα δεν περνω τωρα το μερος του διμητρακι αλλα το μερος των υολειπων αναγνωστων που δεν ειναι μελη,διαβαζουν και παραπληροφορουνται πολλες φορες.διαβασε κιεβο,ρωτανε αξιζει να παμε?ακομα ρωτανε αν αξιζει μετα απο τοσες σελιδες.ειπαμε τις προδιαγραφες που χρειαζονται,η εμφανιση δεν παιζει ρολο για να γαμησεις.

Τι λες ρε Χάρη? Από την πρώτη στιγμή είπα πως είναι γνωριμία του Slav από φίλη, φίλης. Εγώ έκατσα 7 ημέρες Οδησσό, πέρασα 2 βράδια με τη συγκεκριμένη και το έχετε κάνει.. μη πω τι. Άλλες 3 γκόμενες γάμησα στην Οδησσό σε εκείνο το ταξίδι και ήταν όλες από ιντερνετικό κυνήγι. Άιντε 6 μήνες μετά ακόμα για αυτό μιλάμε.. Εγώ δεν ασχολούμαι με πουτάνες και πληρωμένες, γιατί μπορώ να γαμήσω δωρεάν και το απολαμβάνω περισσότερο. Και στα αρχίδια μου όποιος πιστεύει ή μη ότι λέω. Τόσοι γαμιάδες εδώ μέσα, ειδικοί αναλυτές, σχολιαστές, θεωρητικοί του πούτσου και το παιδοβούβαλο πάνω από όλους.. προσπαθείτε να πείσετε πως όλοι λέμε ψέματα και εσείς λέτε την αλήθεια. Οκ. Ακούστε τις συμβούλες του KMAN, του Παιδοβούβαλου και όλων των ειδικών που γράφουν σε ένα forum μιας πόλης που την έχουν δει μόνο στο χάρτη και έχουν γνώμη. Φυσικά η γνώμη του καναπέ είναι η πιο αξιόπιστη, μη το ξεχνάμε.. Πηγαίνετε Κίεβο, Οδησσό πάρτε μπόλικα χρήματα και γαμήστε. Άιντε.. πάρτε και το αεροπλάνο να πάτε Chernivcy, ακολουθήστε και το δρόμο Chernivcy-Moldova μέσω Βινίτσας.. Και καλή τύχη μάγκες.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν διάβαζες αποσπασματικά και έριχνες μια ματιά θα ήξερες πως εγω δεν πιστευω στο καμάκι στα bar και στις καφετέρειες με τις Ουκρανομολδαβοπολωνέζες και μάλιστα χωρίς γλώσσα και ως τουρίστας μερικών ημερών. Φυσικά και θέλει λιώσιμο στον υπολογιστή. Βασικά πλεον με viber έχει απλοποιηθεί πολύ και έχει γίνει ευκολότερο. 2,3 βδομάδες πριν το ταξίδι ξεκινάς εντατικά να κλείσεις με συγκεκριμένες συνθήκες τα ραντεβού που θα δώσεις σημασία. Θα ξεχωρίσεις τις περιπτώσεις που αξίζουν.. Φυσικά το ιντερνετικό καμάκι δεν αναλώνεται μόνο σε εκείνη την περίοδο.. χαλαρά είσαι πάντα ζεστός και ερευνάς τις επιλογές και προσπαθείς να κρατήσεις ζεστές για το μέλλον.. Χωρίς όμως.. κυνήγι.. χαλαρα.. και όταν αποφασίσεις πως ήρθε η στιγμή να κάνεις το ταξίδι σου, τότε εντατικοποιείς το κυνήγι και φτιάχνεις το πρόγραμμα σου.
Μια ερώτηση? Κοινή λογική υπάρχει? Γκόμενες στην ελλάδα δεν βγάζετε? Παντού το ίδιο παιχνίδι είναι.. σε όλες τις χώρες, σε όλο τον κόσμο. Απλά οι συνθήκες σε Ουκρανία τώρα, και μάλιστα σε συγκεκριμένες πόλεις, το κάνουν απλούστερο και ευκολότερο δίνοντάς σου πολύ περισσότερες επιλογές. Αλλά αν είσαι αποτυχημένος εδώ στην κώχη τούτη τη μικρή, σε όλη τη γη θα είσαι. Πιστεύεις πως το Παιδοβούβαλο έχει άλλες επιλογές εκτός από πόρνες? Γιατί έχει τρελαθεί που πάμε και γαμάμε όλοι ο άλλοι και αυτος κάθετε όλη μέρα μέσα στο Conteiner στους -20?
Ποιοι ειναι ολοι που γαμανε,εγω οσους ξερω εδω μεσα ολοι πληρωνουν και πηδαν.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκατομυριο να  μιλας μονο 3 βδομαδες και να πας και  να σου ανοιγουν τα ποδια,,ουτε ακομα για τσερβισκυ που ειναι ξεχασμενο απο το θεο  :grin:.
Ποσο ευκολο ειναι να κοροιδεψεις το κοσμο και να τον πουλησεις ιστοριες για αγριους...
Θα πω μια ιστορια στο κοσμο να καταλαβει ποσο ευκολα μπορεις να του πουλησεις παραμυθι.

Ενα σαββατο μολδαβια ημουν ιντερνετ καφε,και μια γκομενα απο το ιντερνετ,μουναρα στις φοτο,1.76,με λεει απο μονη της να βγουμε,δινουμε ραντεβου
σε ενα ρεστοραν,πανω στη συζητηση μου λεει  οτι παει ντεζαβου,δεν εδωσα σημασια επειδη ημουν αθωος,λεω δε παω εκει μονο πουτανες εχει.

Την αλλη μερα εξαφανιζολ η γκομενα,τελικα η γκομενα ηθελε να βγαλει μεροκαματο,θα σκεφτηκε μηπως της κανω καμια προταση πιθανον,καταλαβε οτι αποκλειεται να παρει φραγκο και εξαφανιστηκε,αν της εκανα προταση για να τη πληρωσω θα ειχα μαζεψει καμια δεκαρια γυμνες φοτο να πασσαρω εδω μεσα και να πουλησω φυκια για μεταξωτες κορδελες.
Πολυ πιθανον να κανεις και συ το ιδιο πραγμα και να πουλας ιστοριες για αγριους,να δινεις κανα 50αρακι στις γκομενες, ειτε ως δωρα,και να πουλας παραμυθι οτι γαμας τσαμπα.Γιατι να το κανεις,για τον ιδιο λογο που οσοι πηγαν μολδαβια ειχαν ξεσκιστει να γαμανε με ενα καφε  :2funny: :2funny:,και αλλοι μπουληδες γαμουσαν ουκρανια με σοκολατακια.
Αμα οι γκομενες ειχαν τοση αναγκη να γαμηθουν εκει θα γαμιοντουσαν και μαζι μου,δε θα εξαφανιζονταν την επομενη μερα για να γαμηθουν με τους κουασιμοδομολδαβους. 
Ο λεον ειναι ευγενικος επειδη σε γνωρισε και δε λεει τι πιστευει αλλα το τι πιστευει πραγματικα για οτι λες το ξερουμε.

Δε θα μιλησω για ανθρωπους που εμφανισιακα δε βλεπονταν εκει και εδω μεσα καυχιοντουσαν οτι γαμουσαν με ενα καφε,γιατι ειμαι ευγενικος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σπατάλη χρόνου με έναν καθυστερημένο..

Στο Conteiner-ίδρυμα πρέπει να σου κόψουν την πρόσβαση στους υπολογιστές..
Εσυ εισαι ψυχασθενής  :2funny:και μυθομανής  :2funny:.
  Πιστευω αργά ή γρήγορα θα γελάσουμε με τα χάλια σου ειναι θεμα χρόνου το ρεζίλεμα σου :2funny: :2funny: :2funny:

Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκατομυριο να  μιλας μονο 3 βδομαδες και να πας και  να σου ανοιγουν τα ποδια,,ουτε ακομα για τσερβισκυ που ειναι ξεχασμενο απο το θεο  :grin:.
Ποσο ευκολο ειναι να κοροιδεψεις το κοσμο και να τον πουλησεις ιστοριες για αγριους...
Θα πω μια ιστορια στο κοσμο να καταλαβει ποσο ευκολα μπορεις να του πουλησεις παραμυθι.

Ενα σαββατο μολδαβια ημουν ιντερνετ καφε,και μια γκομενα απο το ιντερνετ,μουναρα στις φοτο,1.76,με λεει απο μονη της να βγουμε,δινουμε ραντεβου
σε ενα ρεστοραν,πανω στη συζητηση μου λεει  οτι παει ντεζαβου,δεν εδωσα σημασια επειδη ημουν αθωος,λεω δε παω εκει μονο πουτανες εχει.

Την αλλη μερα εξαφανιζολ η γκομενα,τελικα η γκομενα ηθελε να βγαλει μεροκαματο,θα σκεφτηκε μηπως της κανω καμια προταση πιθανον,καταλαβε οτι αποκλειεται να παρει φραγκο και εξαφανιστηκε,αν της εκανα προταση για να τη πληρωσω θα ειχα μαζεψει καμια δεκαρια γυμνες φοτο να πασσαρω εδω μεσα και να πουλησω φυκια για μεταξωτες κορδελες.
Πολυ πιθανον να κανεις και συ το ιδιο πραγμα και να πουλας ιστοριες για αγριους,να δινεις κανα 50αρακι στις γκομενες, ειτε ως δωρα,και να πουλας παραμυθι οτι γαμας τσαμπα.Γιατι να το κανεις,για τον ιδιο λογο που οσοι πηγαν μολδαβια ειχαν ξεσκιστει να γαμανε με ενα καφε  :2funny: :2funny:,και αλλοι μπουληδες γαμουσαν ουκρανια με σοκολατακια.
Αμα οι γκομενες ειχαν τοση αναγκη να γαμηθουν εκει θα γαμιοντουσαν και μαζι μου,δε θα εξαφανιζονταν την επομενη μερα για να γαμηθουν με τους κουασιμοδομολδαβους. 
Ο λεον ειναι ευγενικος επειδη σε γνωρισε και δε λεει τι πιστευει αλλα το τι πιστευει πραγματικα για οτι λες το ξερουμε.

Δε θα μιλησω για ανθρωπους που εμφανισιακα δε βλεπονταν εκει και εδω μεσα καυχιοντουσαν οτι γαμουσαν με ενα καφε,γιατι ειμαι ευγενικος
:kneel:ακριβως τα ιδια θα εγραφα κ'εγω!Γιατι πηγα κ'εγω εκει και ειδα τους τελειωμενους φτωχομπινέδες Ελληνες  :2funny:που δεν τους ενδιέφερε και τόσο το γαμησι αλλα πιο πολυ να βρουνε να φάνε  :2funny:.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Ετσι ακριβως ειναι  Στελαρα .τζαμπα δεν γαμει κανεις ..... ολοι κατι δινουν χρηματα - δωρακια κλπ. ακομα και για τους μονιμους εκει οχι μονο για εμας που παμε περαστικοι για 7 - 10 μερρες.
Υπαρχει και περιπτωση να σου κατση  και κατι εν καιρο χωρις χρηματα απλα εχει κατι αλλο στο μυαλο της η γκομενα.
Εγω στα 7, 8 χρονια που παω Μολδαβια μονο μια περιπτωση ειχα χωρις χρηματα αλα ειχε ελπιδα να την παρω μαζι μου μονιμα Ελλαδα , οταν καταλαβε οτι δεν θα γινει κατι τετοιο οχι μονο εξαφανιστηκε αλα ουτε καν ηρθε  για καφε η απαντησε ποτε στις επομενες παρουσιες μου στην Μολδαβια.

Παρ΄όλα αυτα πηγα παρεα με τον Ντερτι 10  μερρες Ουκρανια & Μολδαβια ειδα πραγματι οτι ειχε καθε μερα διαφορετικα ραντεβου και φορτωνε γκομενες διπλανης πορτας χωρις χρηματα ...αλα πουλουσε ερωτα & ελπιδα για ενα καλυτερο μελλον στις κοπελλες και καλος η κακος το συστημα του δουλευει αλα προσωρινα διοτι  ο σκοπος του ειναι να περαση καλα κατα την διαμονη του εκει.  ( Δεν ξερω τι χρονο θελει αλα σιγουρα θελει χρονο να επενδυσεις σε επικοινωνια μαζι τους)
κατι που εγω δεν τον εχω οπως και πολλοι εδω μεσα  οποτε προτιμω την οικονομικη συναλαγη και τελος..... 

Εν κατακλειδη ολοι κατι προσφερουμε  χρηματα - δωρακια - εξοδο διασκεδαση - Διακοπες Ελλαδα - ελπιδα για κατι καλυτερο απο την υπαρχουσα κατασταση τους  τζαμπα ομως δεν γαμει κανεις.

Ο Δημητρακης και εσυ  δεν θελατε να διαθεσετε χρηματα αλα και εγω και οποιος ερθει Μολδαβια ή ακομα και Ουκρανια αν δεν διαθεση δεν προσφερει κατι , δεν θα γαμηση ,- τα ποσα αλαζουν αλα τζαμπα δεν γαμει κανεις .ουτε οι μονιμοι .
Η εμφανιση ειναι αδιαφορη στις εδω γκομενες η συναλαγη εχει αξια για αυτες το ωφελος τους  οχι το ατομο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Δημητρακης και εσυ  δεν θελατε να διαθεσετε χρηματα αλα και εγω και οποιος ερθει Μολδαβια ή ακομα και Ουκρανια αν δεν διαθεση δεν προσφερει κατι , δεν θα γαμηση ,- τα ποσα αλαζουν αλα τζαμπα δεν γαμει κανεις .ουτε οι μονιμοι .
Η εμφανιση ειναι αδιαφορη στις εδω γκομενες η συναλαγη εχει αξια για αυτες το ωφελος τους  οχι το ατομο.
Ναι ενω ο ψεύτης πρόσφερε χρήματα  :2funny:Αυτος ο κακομοιρης με ενα μισθο ειναι  :2funny:
  Εμένα το προβλημα ηταν οτι οι γκομενες εκει ηταν εντελως χωριάτες! :vomit: εγω αν η γκομενα ειναι απετρηποιητη και χωριάτα δεν μπορω μου βρωμάει!Δεν εχω προβλημα να πληρώσω αλλά όχι αυτες του Ντεζαβού που δεν βλέπονταν  :vomit: 2 φορες πηγα και δεν βρηκα ουτε μια που να μου άρεσε!Βεβαια για καποιον που ερχεται απο Ελλάδα μπορει να του φένονται θεές  :2funny:Οσο για τους μόνιμους άστο καλητερα αυτοι οι φουκαράδες δεν εχουνε να φάνε  :2funny:ειναι να πηγαινεις στο ΟΠΑ για να  :2funny: με τα χάλια τους και την παρακμή τους  :2funny:.Οσο για της Μολδαβές η εμφανιση δεν ειναι αδιάφορη το αντιθετο αν εισαι εμφανησιμος και με λεφτα σε μισούνε γιατι ειναι κομπλεξικες  :2funny:και εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους (αυτο συμβαινει μ'αυτες μονο στη Μολδαβία εδω το αντίθετο νιωθουν πολυ υποτιμιτικα).

Επισκέπτης

Εἶσθε ὅμως ἰσοπεδωτικὸς ἔως μηδενισμοῦ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μου κανει εντυπωση που συζητατε για χρονια μεχρι το απειρο την υπαρξη δυο σχολων, η μια "ξοδευω και γαμαω" και η αλλη "δεν πληρωνω δεν μου χρειαζεται".
ενω στην ουσια οι δυο κατηγοριες ειναι "εχω λεφτα για ξοδεμα" και η αλλη ειναι "δεν μου περισσευουν λεφτα για τετοια, ντρεπομαι να το πω οποτε ειναι πιο ωραιο να λεω οτι δεν ξοδευω απο αποψη".
θα αναφερθω στη δευτερη κατηγορια. κακως ντρεπεστε για το οικονομικο, ειναι απλως μια κατασταση τιποτε περισσοτερο. καλα κανετε και προσπαθειτε να βρειτε εναλλακτικους τροπους για να σκοραρετε, αλλα σταματηστε την παπατζα οτι τα αποτελεσματα ειναι ακριβως ιδια και δεν παιζει ρολο ή δεν ξερω τι αλλη παρηγορια σας αρεσει. η ζωη εχει κανονες αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου η αφραγκια.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
μου κανει εντυπωση που συζητατε για χρονια μεχρι το απειρο την υπαρξη δυο σχολων, η μια "ξοδευω και γαμαω" και η αλλη "δεν πληρωνω δεν μου χρειαζεται".
ενω στην ουσια οι δυο κατηγοριες ειναι "εχω λεφτα για ξοδεμα" και η αλλη ειναι "δεν μου περισσευουν λεφτα για τετοια, ντρεπομαι να το πω οποτε ειναι πιο ωραιο να λεω οτι δεν ξοδευω απο αποψη".
θα αναφερθω στη δευτερη κατηγορια. κακως ντρεπεστε για το οικονομικο, ειναι απλως μια κατασταση τιποτε περισσοτερο. καλα κανετε και προσπαθειτε να βρειτε εναλλακτικους τροπους για να σκοραρετε, αλλα σταματηστε την παπατζα οτι τα αποτελεσματα ειναι ακριβως ιδια και δεν παιζει ρολο ή δεν ξερω τι αλλη παρηγορια σας αρεσει. η ζωη εχει κανονες αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου η αφραγκια.
Μα αν δεν πουλήσει κάποιος και λίγη μούρη τον έχουνε χεσμένο άπαντες.πουτάνες ,γκόμενες,εχθροι και φίλοι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα αν δεν πουλήσει κάποιος και λίγη μούρη τον έχουνε χεσμένο άπαντες.πουτάνες ,γκόμενες,εχθροι και φίλοι

μουρη μπορεις να πουλησεις μονο σε χαζους. οταν απευθυνεσαι σε κανονικης αντιληψης ανθρωπους δεν λεω καν για εξυπνους, δεν χρειαζεται πανω απο δεκα ποστ για να καταλαβουν την υπερβολη. την δηθενια την εχουν χεσμενη ολοι περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
μουρη μπορεις να πουλησεις μονο σε χαζους. οταν απευθυνεσαι σε κανονικης αντιληψης ανθρωπους δεν λεω καν για εξυπνους, δεν χρειαζεται πανω απο δεκα ποστ για να καταλαβουν την υπερβολη. την δηθενια την εχουν χεσμενη ολοι περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο.
παρόλα αυτά η κόντρα των 'λογικών' συνεχίζεται στο διηνεκές.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μη προτρεχεις,αλλο λεφτα για ξοδεμα αλλο λεφτα για πεταμα,απο το 11 μεχρι τωρα εχω φαει 60000 οποτε τις παπαριες σου πες τες αλλου.
Μη δικαιολογειται τη πυρφορια σας λεγοντας μαλακιες.
Τωρα αν ειχα 3-4 εκατομμυρια ευρω θα τα τρωγα στις πουτανες γιατι θα χα λεφτα για πεταμα,εσυ εχεις τοσα λεφτα?
Αν εχεις τοσα οκ,αν δεν εχεις μη δικαιολογεις τον εαυτο σου για τα λεφτα που πετας,γιατι τα λεφτα σε πουτανες ειναι πετμενα λεφτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε μη προτρεχεις,αλλο λεφτα για ξοδεμα αλλο λεφτα για πεταμα,απο το 11 μεχρι τωρα εχω φαει 60000 οποτε τις παπαριες σου πες τες αλλου.
Μη δικαιολογειται τη πυρφορια σας λεγοντας μαλακιες.
Τωρα αν ειχα 3-4 εκατομμυρια ευρω θα τα τρωγα στις πουτανες γιατι θα χα λεφτα για πεταμα,εσυ εχεις τοσα λεφτα?
Αν εχεις τοσα οκ,αν δεν εχεις μη δικαιολογεις τον εαυτο σου για τα λεφτα που πετας,γιατι τα λεφτα σε πουτανες ειναι πετμενα λεφτα

στελαρα τραβα κλαψε σε καναν αλλον αγορινα εγω εκανα σαφες πως σας βλεπω μερικους. σας καταλαβαινω και σας λυπαμαι κιολας. γιατι δεν χρησιμοποιεις την ζηλια σαν κινητρο για να βγαλεις περισσοτερα λεφτα να σου περισσευουν και σενα για ζημιες?

D

dude901123

Επισκέπτης

Τώρα τι να σου εξηγώ.. Αν δεν το πιάνεις.. ασ' το να φύγει. Παρ' ελπίδα.. πήγες ποτέ στα μέρη για τα οποία μιλάμε? Έχεις πάει Ουκρανική επαρχία? Chernivcy, Ternopil, Ivano-Frankiv, Uzgorod, Vinnitsa? Αν είχες πάει τότε θα ήξερες τόσο εσύ, όσο και οι υπόλοιποι άσχετοι που συγκρίνουν Chernivcy με Chisinau, ότι πρόκειται για 2 διαφορετικούς κόσμους. Σαν να συγκρίνεις την Αθήνα με το Blagoevrad. Δεν μπαίνω σε διαδικασία ανάλυσης.. αφού κανείς δεν το πιάνει από ότι φαίνεται και όλοι απλά επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους και μάλιστα μέσα σε ένα πεδίο ημιμάθειας που είναι πολύ πιο επικίνδυνο από την αμάθεια. Επίσης όσοι δεν έχουν χρήματα εδώ μέσα φαίνονται.. είναι αυτοί οι τύποι του καναπέ, ξερόλες, που πήγαν μια φορά πριν 3,4 χρόνια κάπου για λίγες ημέρες ή βδομάδες, έφαγαν καρπαζιές, καθότι αν πας χωρίς σχέδιο και περιμένοντας να σου ανοίξουν πόδια επειδή έσκασες μύτη από το Ελλάντα φυσικά θα αποτύχεις, και χρόνια μετά αναλύουν ολόκληρη την ανατολική ευρώπη ως ειδήμονες του πούτσου. Οι ίδιοι άνθρωποί που όταν πάνε Ελλάδα πάνε στη φυλής να βρουν γκόμενα, στα Sallon της Οδησσού και στο Dejavu του Chisinau.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στελαρα τραβα κλαψε σε καναν αλλον αγορινα εγω εκανα σαφες πως σας βλεπω μερικους. σας καταλαβαινω και σας λυπαμαι κιολας. γιατι δεν χρησιμοποιεις την ζηλια σαν κινητρο για να βγαλεις περισσοτερα λεφτα να σου περισσευουν και σενα για ζημιες?
Τον εαυτο σου να λυπηθεις που εχεις χτισει ολοκληρη πολυκατοικια να πληρωνεις πουτανες τυπε,ολοι οι πιρφοριδες τα ιδια λενε να δικαιολογηθουν οπως και συ,τα λεφτα μου τα δινω οπου γουσταρω εγω και οχι σε καθε πουτανιδιο,βαλε μια φοτο σου εδω μεσα τυπε να βαλω και γω μια δικια μου,να δει ο κοσμος γιατι εσυ εχεις χτισει πολυκατοικιες στις πουτανες και γω οχι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τον εαυτο σου να λυπηθεις που εχεις χτισει ολοκληρη πολυκατοικια να πληρωνεις πουτανες τυπε,ολοι οι πιρφοριδες τα ιδια λενε να δικαιολογηθουν οπως και συ,τα λεφτα μου τα δινω οπου γουσταρω εγω και οχι σε καθε πουτανιδιο,βαλε μια φοτο σου εδω μεσα τυπε να βαλω και γω μια δικια μου,να δει ο κοσμος γιατι εσυ εχεις χτισει πολυκατοικιες στις πουτανες και γω οχι

λες ναμαι μπαζο ε? σε βολευει αλλιως θα κλαις χειροτερα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ ρε φιλε μονος σου δε μας ειπες οτι τρως κλασσιμο και απο τις γκομενες και καθεσαι μετα και τις παρακαλας μπας και γαμησεις,τι πας τωρα να συγκριθεις μαζι μου,τι σχεση εχω εγω με σενα,και δε πληρωνεις τυπε απο αποψη,πληρωνεις γιατι δε βέπεσαι και τις παπαριες σου να τις λες σε παιδακια του δημοτικου και οχι εδω

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως η κόντρα ποιος ειναι πιο όμορφος έχει τη μεγαλύτερη πλάκα απ όλες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσυ ρε φιλε μονος σου δε μας ειπες οτι τρως κλασσιμο και απο τις γκομενες και καθεσαι μετα και τις παρακαλας μπας και γαμησεις,τι πας τωρα να συγκριθεις μαζι μου,τι σχεση εχω εγω με σενα,και δε πληρωνεις τυπε απο αποψη,πληρωνεις γιατι δε βέπεσαι και τις παπαριες σου να τις λες σε παιδακια του δημοτικου και οχι εδω

στελακι με μπερδευεις με αλλον. απο το πιοτο ειναι ή απο τη στενοχωρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom