D
dude901123
Επισκέπτης
Το πρώτο που θα κάνω είναι να στείλω στη δουλειά σου με fax τα αρθρα που γραφεις εδω για τα city tour και αύτό εδώ
Οσο για της φωτογραφίες και να της ανεβάσω χωρις να κρυβω πρόσωπα,και να κανεις μυνηση και να δικαστεί μετα απο 4-5 χρόνια στην καλητερη περιπτωση θα μου βάλουν ενα πρόστιμο 200 Ευρώ αν αποδειξουν την ενοχη μου .Αλλα τόσα ξέρεις τόσα λες .
Οταν μάθω ποιός είσαι θα στείλω όλα όσα γράφεις στη δουλεια σου και στην υπερησία πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης Θεσσαλονικης και αντε μετα εσυ να τους εξηγησεις οτι δεν πηγες ciry toyr ή οτι δεν εισαι εσυ αλλα καποιος αλλος πιστευω δεν ειναι τόσο μαλάκες θα καταλάβουν οτι εισαι εσυ α,και να τους πεις ολες της μαλακίες που μας γράφεις εδω .
Το οτι κάνεις παρέα με το Σκυλοχάλια δείχνει το επιπεδο σου εναν κακομοιρη αναπηρο που επρεπε να τον λυπάσαι και να τον συμπονάς ή να τον φτύνεις οπως κανω εγω εσυ τον έχεις για φίλο σου Το ειπε κ'αυτό οτι τους λέει οτι θα της πάρει στη Θεσσαλονίκη ο τύπος ειναι τραγικός δεν ειναι περιεργο οτι το γουρούνι είναι φίλος του (και πιθανοτατα αυτος τον εφερε στη Μολδαβία) καθως και οι αλλοι τραγικοί εκει πέρα
Σπατάλη χρόνου με έναν καθυστερημένο..
Στο Conteiner-ίδρυμα πρέπει να σου κόψουν την πρόσβαση στους υπολογιστές..