Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βασικα δε μας ειπες ποσες ωρες συνομιλιας μεσο ορο με καθε γκομενα κανεις για να εχεις αυτα τα αποτελεσματα.
Ειχες πει ας πουμε οτι πηδηξες εναν αριθμο γυναικων στην μολδαβια σε 3 μερες δε θυμαμαι ποσες ειχες πει,ποσες ωρες μεσο ορο μιλησες με τη καθε μια απο αυτες?
Μάλλον το γουρούνι του βρήκε της γκόμενες  :2funny:.Το γουρούνι πόσες γάμαγε τη μέρα? :2funny:
  Εσυ ειχες το θάρρος να πεις οτι δεν γάμησες καμια σε ενα μήνα και ας ησουν οπως λες εμφανησιμος....και αυτός κακομοιρης και ανθρωπάκι χωρις να μιλαει Ρωσσικά πηδηξε 4 σε τρεις μέρες  :jerking: :2funny:.
  Εσυ εχεις πάει και εγραψες τα ιδια με μένα οτι ολοι εκει ειναι για κλάμματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η διαμάχη δεν σταματάει γιατί πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσει γονατιστός συγνώμη.. Να πείσω ποιον? Πιστεύεις πως έχει αμφιβολία για το αν λέω την αλήθεια? Το θέμα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ αν κάποιος λέει ψέματα ή αλήθεια. Αυτό μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι η αυτοπροβολή και η αναγνώριση από τους άλλους.. η παραδοχή της σπουδαιότητάς του. Το μετάλιο ως του νούμερο 1 γαμιά στην Ανατολική Ευρώπη. Μόνο που οι επιτυχίες των άλλων στο θολό του μυαλό του καταστρέφουν το μεγαλείο και του αμφισβητούν την κατάκτηση του ονείρου. Για αυτό όποιος τολμήσει και γράψεςι πως πήγε και γάμησε κάπου και δεν ανήκει στον κύκλο από τα..'τσιράκια' του τρώει αμέσως θάψιμο και βρίσιμο.

Ακούς εκεί τρένο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Βαρσοβία? Πίνει χαλασμένα.. Αυτό δεν λέγεται ούτε μετά απο 2 λίτρα τσίπουρο. θα μου πεις αν κάνεις με μαρτσούσκα το Chisinau-Odessa σε 7 ώρες που είναι 160km για να γλιτώσεις κάνα 20αρικο που είναι το taxi τι σε χαλάει να κάνεις 3 ημέρες με μαστσούσκα ή τρένο και το Αθήνα-Βαρσοβία? Εδικά αν γλιτώσεις και κάνα 40άρι.. είσαι σένιος..

οκ εγω να σε βοηθησω πηγα. τα λογια τα παχια και τα μεγαλα γυριζουν μπουμερανγκ εχει δειξει η ιστορια. γιατι ο αλλος θα φαει τα μαλλια του θα ψαξει να βρει φωτο, δεν θα κωλωσει σαν κλασσικος μητσος να την βαλει (διαφωνω καθετα εχω πει επανειλημμενα), εσυ θα του κλασεις ενα αρχιδι με τις απειλες αυτος θα συνεχισει χειροτερα τον τραμπουκισμο και στο τελος απο ντροπη για αυτα που απειλουσες αλλα δεν μπορεσες και για ψυχολογικους λογους μπουλινγκ θα διαγραφεις.
κριμα ειναι και εχει γινει επανειλημμενα. και το κυριοτερο γαματε το θρεντ. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οκ εγω να σε βοηθησω πηγα. τα λογια τα παχια και τα μεγαλα γυριζουν μπουμερανγκ εχει δειξει η ιστορια. γιατι ο αλλος θα φαει τα μαλλια του θα ψαξει να βρει φωτο, δεν θα κωλωσει σαν κλασσικος μητσος να την βαλει (διαφωνω καθετα εχω πει επανειλημμενα), εσυ θα του κλασεις ενα αρχιδι με τις απειλες αυτος θα συνεχισει χειροτερα τον τραμπουκισμο και στο τελος απο ντροπη για αυτα που απειλουσες αλλα δεν μπορεσες και για ψυχολογικους λογους μπουλινγκ θα διαγραφεις.
κριμα ειναι και εχει γινει επανειλημμενα. και το κυριοτερο γαματε το θρεντ. 
Κάπως έτσι θα γίνει  :2funny:Κοιτα όταν κάποιος ρεζιλευεται μετα δεν εχει πιά πλάκα  :(.Αυτός εγινε ρεζίλι οταν του έλεγα να συναντηθουμε και ερχοταν εξω απο το μαγαζι που ημουν μέσα και εβγαζε φωτόγραφίες  :2funny: μετα οταν ελεγε οτι δεν πληρωνει ποτέ για γυναικες και ειχε γράψει πανω απο 10 σελίδες για City tour  :2funny: Και τέλος οταν συναντηθηκε με το Χάρη που ο Χάρης δεν διαστασε να πει την αληθεια  :2funny: οτι η γκομενα που έφερε για φιγουρα ηταν μια πουτάνα του Σινοχάρα,οτι του έδειξε της φωτο απο μια 50χρονη Πολωνέζα και μια άσχημη 40χρονη Βουλγάρα  :2funny:.
  Τωρα πια δεν εχει γέλιο  :2funny: εχει καταντίσει γελοίος σαν τον Βλάκμαν εκτος απο την κλικα του και τους κλωνους τους δεν τον πιστευει κανενας πιά.Ειδαμε και τους φίλους του που έλεγε οτι μετράνε  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εαν εχετε τετοια εμφανιση και τετοιο αμαξι πηγαιντε Ουκρανια και Ρωσια αλλιως πουτανες κιεβο η φυλης  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11221336_1580016915556529_6825523861467109925_n (1).jpg
    11221336_1580016915556529_6825523861467109925_n (1).jpg
    201,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 1480778_1540325216192366_3311232001046831499_n.jpg
    1480778_1540325216192366_3311232001046831499_n.jpg
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 36
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Εαν εχετε τετοια εμφανιση και τετοιο αμαξι πηγαιντε Ουκρανια και Ρωσια αλλιως πουτανες κιεβο η φυλης  :2funny: :2funny: :2funny:
Τι σχέση έχουν η Bρυξέλλες που ποστάρης με την Ουκρανία  :helpplea:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Καλά μικρό παιδί -μωρό να το ταλαιπωρείς σε τετοιο μεγάλο ταξίδι, είσαι με τα καλά σου;  :think:

D

dude901123

Επισκέπτης
Κάπως έτσι θα γίνει  :2funny:Κοιτα όταν κάποιος ρεζιλευεται μετα δεν εχει πιά πλάκα  :(.Αυτός εγινε ρεζίλι οταν του έλεγα να συναντηθουμε και ερχοταν εξω απο το μαγαζι που ημουν μέσα και εβγαζε φωτόγραφίες  :2funny: μετα οταν ελεγε οτι δεν πληρωνει ποτέ για γυναικες και ειχε γράψει πανω απο 10 σελίδες για City tour  :2funny: Και τέλος οταν συναντηθηκε με το Χάρη που ο Χάρης δεν διαστασε να πει την αληθεια  :2funny: οτι η γκομενα που έφερε για φιγουρα ηταν μια πουτάνα του Σινοχάρα,οτι του έδειξε της φωτο απο μια 50χρονη Πολωνέζα και μια άσχημη 40χρονη Βουλγάρα  :2funny:.
  Τωρα πια δεν εχει γέλιο  :2funny: εχει καταντίσει γελοίος σαν τον Βλάκμαν εκτος απο την κλικα του και τους κλωνους τους δεν τον πιστευει κανενας πιά.Ειδαμε και τους φίλους του που έλεγε οτι μετράνε  :2funny:

Εγώ συμμαθήτριες σου δεν γαμάω. Αυτές είναι της σειράς σου και τις μαζεύεις από μπουρδελάκια γιατί καμιά άλλη γκόμενα δεν ασχολείται με μαλάκες σαν κι εσένα. Και ρε Παιδοβούβαλο της κακιάς ωρας.. Μια πάσα μου έκανε ο Slav στην Οδησσό και το είπα μόνος μου από την πρώτη στιγμή. Καμία άλλη ποτέ δεν προέκυψε ως πάσα κανενός. Είσαι προβληματικός, δεν μπορείς να διαχειριστείς τις πληροφορίες. έχεις περιορισμένο χώρο στην γκλάβα σου. Χρειάζεσαι αναβάθμιση..

Και όσο για το τι θα συμβεί μόλις ανεβάσεις φωτογραφία μου.. Μην έχεις περιέργεια.. ο καθένας έχει τις αντιδράσεις του.. εγώ λόγω επαγγελματικού και κοινωνικού κύκλου δεν με παίρνει να το αφήσω έτσι.. Είναι μονόδρομος να κάνω όσα δεν έκαναν οι άλλοι όσο και αν το ήθελαν, δυστυχώς ή ευτυχώς. Εγώ θα σε ξεχάσω γρήγορα.. αλλά για εσένα θα είμαι η εξαίρεση που θα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ συμμαθήτριες σου δεν γαμάω. Αυτές είναι της σειράς σου και τις μαζεύεις από μπουρδελάκια γιατί καμιά άλλη γκόμενα δεν ασχολείται με μαλάκες σαν κι εσένα. Και ρε Παιδοβούβαλο της κακιάς ωρας.. Μια πάσα μου έκανε ο Slav στην Οδησσό και το είπα μόνος μου από την πρώτη στιγμή. Καμία άλλη ποτέ δεν προέκυψε ως πάσα κανενός. Είσαι προβληματικός, δεν μπορείς να διαχειριστείς τις πληροφορίες. έχεις περιορισμένο χώρο στην γκλάβα σου. Χρειάζεσαι αναβάθμιση..

Και όσο για το τι θα συμβεί μόλις ανεβάσεις φωτογραφία μου.. Μην έχεις περιέργεια.. ο καθένας έχει τις αντιδράσεις του.. εγώ λόγω επαγγελματικού και κοινωνικού κύκλου δεν με παίρνει να το αφήσω έτσι.. Είναι μονόδρομος να κάνω όσα δεν έκαναν οι άλλοι όσο και αν το ήθελαν, δυστυχώς ή ευτυχώς. Εγώ θα σε ξεχάσω γρήγορα.. αλλά για εσένα θα είμαι η εξαίρεση που θα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή.
στειλε του μια φωτο επιτελους να υσυχασουμε χαχαχαχα.η αληθεια ειναι οτι δεν ειπες ηταν πασα η γκομενα απο σλαβιανι,αλλα ελεγες και σε αμφισβητησα.μετα αποδεικτηκε ειχα δικαιο που την ειδα μετα με σλαβιανι,απλα με περασες για χαζο που μπορεις να γελασεις.για αλλες που εδειξες φωτο μπορει και καπειες να μην πληρωσες γιατι ενω περιμεναν σαν φυγεις δωρακι οπως ολες δεν το εκανες χαχαχαχα.δεν λεω μια στις τοσες μπορει να κατσει μονο με κερασματα αλλα οπως σε ειδα με την συγεκριμενη κοπελα συνενοηση κουκουτσι,αδιαφωρουσε και επαιζε με το κινητο απο την πρωτη στιγμη,ηταν φανερο απλα ηρθε να εκτελεσει εργασια.ττσερνικοβ μπορει να εχεις επιτυχια αλλα οχι με ολες τσαμπα μονο κερασματα.ολοι καταλαβαν οτι κοντραρεις τον διμητρακι και θα στειλεις παιδεια αδικα να τρεχουν να γαμησουν τσερνικοβ.αντιθετα στον φιλο  για κιεβο γραφω οτι ισως να μην γαμησει ουτε πουτανες ουτε να βρει που εχει.προκαλεσαμε συγχιση σε ολους,νομιζουν αν εναι οραιοι και γυμνασμενοι θα γαμανε τσαμπα και θα καμακωνουν.μην θυμωνεις αλλα δεν περνω τωρα το μερος του διμητρακι αλλα το μερος των υολειπων αναγνωστων που δεν ειναι μελη,διαβαζουν και παραπληροφορουνται πολλες φορες.διαβασε κιεβο,ρωτανε αξιζει να παμε?ακομα ρωτανε αν αξιζει μετα απο τοσες σελιδες.ειπαμε τις προδιαγραφες που χρειαζονται,η εμφανιση δεν παιζει ρολο για να γαμησεις.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ διμητρακι δεν χρειαζεται συνεχεια να αλληλοβριζεσται.παιξε και εσυ μαμπα με τσερνικοβ να δεις τι γενεται.παιξε οπως ο ντερτι οπως εξηγησε που συγεντρωνει στοχο να δεις τι θα σου απαντησουν οι κοπελες και σενα και μην τον πας κοντα,γραψε θα ερθω αν με γουσταρεις θα ζησουμε αγια πετρουπολη.ελα να μεινουμε μαζι,να γνωριστουμε αν παμε καλα θα σε παρω πετρουπολη να δουμε τι αντιδραση θα εχουν.δεν εχω μαμπα αλλιως θα δοκιμαζα και εγω.2 φορες που εφερα παντως δεν καθονταν μεχρι να δωσω λεφτα.ηρθε η μια απο ουμαν και η αλλη απο χερσον μιλαω για τα τελευταια 2 χρονια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν αμφισβητω τον ντερτι για να μην παρεξηγουμε,αν ηθελε βιζιτες κανονικες θα επαιρνε αεροπλανο λιγοτερα εξοδα να ερχοταν οδυσσο να μην ταλαιπωρηται στους δρομους.τετειες ειχα πολλες κιεβο,οδυσσο αλλα στοιχηζαν φαγητα και ποτο περισοτερα απο βιζιτες.απλα ειναι το αισθημα οτι εχεις μια γκομενα διπλα σου που δεν την πληρωσες να γαμησεις χαχαχαχ,ειναι αποθημενο αυτο για τους ξενους που μια ζωη πληρωνουν και τον αερα που αναπνεουν.τα δωρακια εξτρα τα κανω γιατι ετσι νιωθω οραια και οτι ειμαι αφεντης

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εσυ διμητρακι δεν χρειαζεται συνεχεια να αλληλοβριζεσται.παιξε και εσυ μαμπα με τσερνικοβ να δεις τι γενεται.παιξε οπως ο ντερτι οπως εξηγησε που συγεντρωνει στοχο να δεις τι θα σου απαντησουν οι κοπελες και σενα και μην τον πας κοντα,γραψε θα ερθω αν με γουσταρεις θα ζησουμε αγια πετρουπολη.ελα να μεινουμε μαζι,να γνωριστουμε αν παμε καλα θα σε παρω πετρουπολη να δουμε τι αντιδραση θα εχουν.δεν εχω μαμπα αλλιως θα δοκιμαζα και εγω.2 φορες που εφερα παντως δεν καθονταν μεχρι να δωσω λεφτα.ηρθε η μια απο ουμαν και η αλλη απο χερσον μιλαω για τα τελευταια 2 χρονια.
Nαι και αυτες κατευθειαν θα ανοιξουν τα ποδια θα πουν ναι θεε μου ας ερθει ο ντερτι να μας σωσει  :2funny: :2funny: :2funny:,αυτα που λεει γινονται αν λιωσεις πανω στο κομπιουτερ  να μιλας.
Δεν ειμαστε παιδακια εδω,τι πιστευεις οτι η αλλη θα του κατσει, αμα δε μιλαει ωρες ατελειωτες,μεχρι να τη πεισει,και αν ακομα γαμησε οσες λεει εχει καμια ουσια αυτο αν ελιωσε μηνες ολοκληρους να μιλαει.
Απο ιντερνετογαμιαδες εχουμε χορτασει εδω,πριν απο λιγο ο αλλος ο βαρεμενος εγραφε οτι στο μπαντου αν εισαι ωραιος ολες θα σου μιλησουν  :S  :jerking: :jerking: ,και αυτες ουτε τα μυνηματα που γραφεις δε βλεπουν
Και τι σημασια εχουν και οι φοτο και οτι και να μας δειξει,ολοι οσοι ειναι λιγο σχετικοι γνωριζουν οτι θελει πολυ δουλεια το πραγμα,γνωριζουν ολες τους τι ψαχνουν οι ξενοι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
ολοι οσοι ειναι λιγο σχετικοι γνωριζουν οτι θελει πολυ δουλεια το πραγμα,γνωριζουν ολες τους τι ψαχνουν οι ξενοι.
ετσι....θελει αρκετη δουλεια...και λιωσιμο στο ιντερνετ....μιλησες λογικοτατα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ετσι....θελει αρκετη δουλεια...και λιωσιμο στο ιντερνετ....μιλησες λογικοτατα
με μαμπα δεν εχω υπομονη.χανεις χρονο,σε στηνουν,δεν απαντανε.χαθηκαν 3 στο δρομο ενω της περιμενα περσι καλοκαιρι.μιστερ χ κανω την δουλεια φτηνοτερα και γρηγορα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Το πρώτο που θα κάνω είναι να στείλω στη δουλειά σου με fax τα αρθρα που γραφεις εδω για τα city tour  :2funny:και αύτό εδώ  :2funny: :2funny: :2funny:
 Οσο για της φωτογραφίες και να της ανεβάσω χωρις να κρυβω πρόσωπα,και να κανεις μυνηση και να δικαστεί μετα απο 4-5 χρόνια στην καλητερη περιπτωση θα μου βάλουν ενα πρόστιμο 200 Ευρώ αν αποδειξουν την ενοχη μου   :2funny:.Αλλα τόσα ξέρεις τόσα λες  :2funny:.
 Οταν μάθω ποιός είσαι θα στείλω όλα όσα γράφεις στη δουλεια σου και στην υπερησία πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης Θεσσαλονικης  :2funny: και αντε μετα εσυ να τους εξηγησεις οτι δεν πηγες ciry toyr ή οτι δεν εισαι εσυ αλλα καποιος αλλος  :2funny:πιστευω δεν ειναι τόσο μαλάκες  :think: θα καταλάβουν οτι εισαι εσυ  :2funny:α,και να τους πεις ολες της μαλακίες που μας γράφεις εδω  :2funny:.
 Το οτι κάνεις παρέα με το Σκυλοχάλια δείχνει το  :vomit: :shit: επιπεδο σου  :2funny: εναν κακομοιρη αναπηρο που επρεπε να τον λυπάσαι και να τον συμπονάς ή να τον φτύνεις οπως κανω εγω  :2funny: εσυ τον έχεις για φίλο σου  :2funny:
Nαι και αυτες κατευθειαν θα ανοιξουν τα ποδια θα πουν ναι θεε μου ας ερθει ο ντερτι να μας σωσει  :2funny: :2funny: :2funny:,αυτα που λεει γινονται αν λιωσεις πανω στο κομπιουτερ  να μιλας.
Δεν ειμαστε παιδακια εδω,τι πιστευεις οτι η αλλη θα του κατσει, αμα δε μιλαει ωρες ατελειωτες,μεχρι να τη πεισει,και αν ακομα γαμησε οσες λεει εχει καμια ουσια αυτο αν ελιωσε μηνες ολοκληρους να μιλαει.
Απο ιντερνετογαμιαδες εχουμε χορτασει εδω,πριν απο λιγο ο αλλος ο βαρεμενος εγραφε οτι στο μπαντου αν εισαι ωραιος ολες θα σου μιλησουν  :S  :jerking: :jerking: ,και αυτες ουτε τα μυνηματα που γραφεις δε βλεπουν
Και τι σημασια εχουν και οι φοτο και οτι και να μας δειξει,ολοι οσοι ειναι λιγο σχετικοι γνωριζουν οτι θελει πολυ δουλεια το πραγμα,γνωριζουν ολες τους τι ψαχνουν οι ξενοι.
Το ειπε κ'αυτό  :2funny: οτι τους λέει οτι θα της πάρει στη Θεσσαλονίκη  :2funny:ο τύπος ειναι τραγικός  :2funny: δεν ειναι περιεργο οτι το γουρούνι είναι φίλος του (και πιθανοτατα αυτος τον εφερε στη Μολδαβία) καθως και οι αλλοι τραγικοί εκει πέρα :2funny:

Συνημμένα

• ekran.jpg
    ekran.jpg
    361,2 KB · Εμφανίσεις: 43

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
dimitrakis ασε τις απειλες και τις μαλακιες,εμεις παρεα ειμασται ολοι ητε διαφωνουμε η συμφωνουμε.μην τρολαρεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis ασε τις απειλες και τις μαλακιες,εμεις παρεα ειμασται ολοι ητε διαφωνουμε η συμφωνουμε.μην τρολαρεις
Εγω εχω πει οταν τα σκουλίκια δεν με ενοχλούνε δεν τα πηραζω αν ομως με πειράξουν τα πατάω  :2funny:
  Θα τιμωρηθει πραδηγματικά  :2funny: και θα τρέχει και δεν θα φτάνει  :2funny:
  Και εσυ θα τιμωριθείς δεν θα γλυτώσεις το κατούριμα  :2funny:θα πας κ'εσυ στην Αστυνομία να πεις οτι σε κράταγα και οι γκόμενες σε κατουρίσανε? :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγω εχω πει οταν τα σκουλίκια δεν με ενοχλούνε δεν τα πηραζω αν ομως με πειράξουν τα πατάω  :2funny:
   Θα τιμωρηθει πραδηγματικά  :2funny: και θα τρέχει και δεν θα φτάνει  :2funny:
  Και εσυ θα τιμωριθείς δεν θα γλυτώσεις το κατούριμα  :2funny:θα πας κ'εσυ στην Αστυνομία να πεις οτι σε κράταγα και οι γκόμενες σε κατουρίσανε? :2funny:
αν της γλυψω καλα θα μου καθησουν τσαμπα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν της γλυψω καλα θα μου καθησουν τσαμπα?
Δε νομιζω οτι την ωρα που θα κατουράνε θα τους γλύφεις το μουνάκι  :think: :2funny: .Αν ειναι ετσι ακομα καλητερα δεν θα χρειαστει να σε κρατάμε και να σε δέσουμε  :2funny:.Ειχα καταλαβει οτι κατα βαθος το θελεις το κατουριμα αλλα φοβασαι να το παραδεχτείς  :think: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom