ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
όλα καλά αλλά αυτά εσύ πώς τα ξέρεις πώς είναι έτσι;
ο μονος ειμαι? δεν λεω κατι καινουργιο. ματι βγαζουν.
όλα καλά αλλά αυτά εσύ πώς τα ξέρεις πώς είναι έτσι;
ο μονος ειμαι? δεν λεω κατι καινουργιο. ματι βγαζουν.
αν δεν είναι κάποιος μοντ, για να έχει πρόσβαση σε ΙΡ (αν μπορεί ή επιτρέπεται να έχει) για να βλέπει από που γράφουν κάποιοι, θεωρώ οτι χρειάζεται απίστευτη επένδυση σε χρόνο εδώ μέσα αλλά και αναλυτικές ικανότητες σε κάποιον απλό χρήστη, για να στοιχειοθετήσει ταύτιση μεταξύ γραφόντων με διαφορετικά νικ (αυτό δεν είναι ο κλώνος; )
νομιζω υπαρχουν και οι μιμητες που σπανε πλακα γενικαο μονος ειμαι? δεν λεω κατι καινουργιο. ματι βγαζουν.
ειμαι στους anonymous οποτε τεχνολογια και αναλυτικη ικανοτητα στο επακρο
Για να πούμε και του στραβού γιαντις το δίκιο ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλετωνομιζω υπαρχουν και οι μιμητες που σπανε πλακα γενικα
ειδικα ομως εχεις δικιο
νομιζω υπαρχουν και οι μιμητες που σπανε πλακα γενικα
ειδικα ομως εχεις δικιο
Ασχέτως παλαιότητας (που τα έχω διαβάσει όλα) μίλησα για κατ' ιδίαν συζητήσεις στο Skype!!παιχτουρι μου εισαι φρεσκος στο σαιτ και καλο ειναι να ακους και να αφηνεις σε αλλους την αποκατασταση γιατι δεν εισαι σε θεση σαν νεοτερο μελος να αποκαθιστας. οι παλαιοτεροι θα θυμουνται ή θα θυμηθουν τωρα τα στολισματα και τις επιθεσεις του yantis ή αλλιως davarits ή αλλιως bdsm1988 ή αλλιως blakan expres κ.ο.κ. στον δασκαλο ιωσηφ και στον δημητρακη. και φυσικα τον ειχε ξεφτιλισει ο δασκαλος ιωσηφ.
και ειναι επισης γνωστο οτι ολα τα νικ που ειναι παραφρασμενα νικ συναγωνιστων ειναι φτιαγμενα απο τον καθυστερο.
το ατομο θα επρεπε να τρωει μπαν απο παντου αμα τη εμφανισει γιατι κανει ολα τα θρεντ σκατα.
πολύ εύκολες και ψαρωμενες ντεβουσκεςπες τίποτα για Μουκάτσεβο και Οζγκοροντ και άσε τα άλλα.. ;)
είχαμε το μιτσο29 στη μοσαντ τώρα βρέθηκε και υποκλοπέας σκαιπαςΑσχέτως παλαιότητας (που τα έχω διαβάσει όλα) μίλησα για κατ' ιδίαν συζητήσεις στο Skype!!
εξαιτιας σταματησαν να γραφουν σοβαροι ανθρωποι
Για να πούμε και του στραβού γιαντις το δίκιο ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλετω
έχεις τύψεις για τον lakis33 ε;
ξέρεις πότε είναι το επόμενο ετήσιο μνημόσυνο του;
χαχα μιας και τοπες ο λακης μου λειπει απιστευτα απο το σαιτ και το λεω σοβαρα. απειρη διασκεδαση και κυριοτερα τωρα με τα πολιτικα θα ηταν λουκουμι.
αυτα ταχε πει ο ορεινός σοριτας. .νταξει μάλλον. Τοχε πάρει στα σοβαρά πολύ. .κακόγουστο χιούμορ του μουρλου αλλά όχι ότι πράγματι υπήρχε θέμα τότε. .ταχα πει και του ίδιου του σοριτα τότε ότι αστεία κακογουστα μεν. .αλλά όχι ... απειλες στην πραγματικοτητα δεν υπηρχανρεντ ειναι πολλοι που απειλουσαν επι προσωπικου και οικογενειες ακομα και υπουλα σε πμ? ποσο ηλιθιοτητα πια και για ποιο λογο κιολας, για διαφωνιες στον σεξουαλικο χαρτη των πολεων?
το πρότυπο μου απόλυτος? Αυτός που?τον πλάκωσε καμμια κάσα?πριν την άνοδο ΣΥΡΙΖΑ εκδήμησε ο λάκης;
αυτα ταχε πει ο ορεινός σοριτας. .νταξει μάλλον. Τοχε πάρει στα σοβαρά πολύ. .κακόγουστο χιούμορ του μουρλου αλλά όχι ότι πράγματι υπήρχε θέμα τότε. .ταχα πει και του ίδιου του σοριτα τότε ότι αστεία κακογουστα μεν. .αλλά όχι ... απειλες στην πραγματικοτητα δεν υπηρχαν
μάλλον ο σοριτας. Μεγάλη φάση. Κρίμα που δε γράφει πλέον. .ο ορεινός λοιπόν το παρατραβαγε κι αυτός κι ήταν ο λόγος που μαζί με τα γιαντις καλτ κάπου χάθηκε ο ιντερνετικος έλεγχοςεννοειται οτι δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα θεμα, αλλα καποιοι για δικους τους λογους ειναι πιο επιρρεπεις και τα πηραν κακως της μετρητοις.
μάλλον ο σοριτας. Μεγάλη φάση. Κρίμα που δε γράφει πλέον. .ο ορεινός λοιπόν το παρατραβαγε κι αυτός ένας καλός κάπου χάθηκε ο ιντερνετικος έλεγχος
Ο μουρλογιατρος κι ασθενής μαζι είναι εντάξει άτομο
δεν έχει πειράξει κανέναν πότε απλά γράφει όλο μάλ. .ιες καθόσον πλήρωσε 300χιλ σε ποτά και βόλτες μια τριετία και θεωρεί ότι με τον παρα του θα γαμησει κι εμάς
δεν το συνέλαβα..σορρυμπορει να μη γραφει μπορει να γραφει