Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ο μονος ειμαι? δεν λεω κατι καινουργιο. ματι βγαζουν.

αν δεν είναι κάποιος μοντ, για να έχει πρόσβαση σε ΙΡ (αν μπορεί ή επιτρέπεται να έχει) για να βλέπει από που γράφουν κάποιοι, θεωρώ οτι χρειάζεται απίστευτη επένδυση σε χρόνο εδώ μέσα αλλά και αναλυτικές ικανότητες  σε κάποιον απλό χρήστη, για να στοιχειοθετήσει ταύτιση μεταξύ γραφόντων με διαφορετικά νικ (αυτό δεν είναι ο κλώνος; :huh:)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν δεν είναι κάποιος μοντ, για να έχει πρόσβαση σε ΙΡ (αν μπορεί ή επιτρέπεται να έχει) για να βλέπει από που γράφουν κάποιοι, θεωρώ οτι χρειάζεται απίστευτη επένδυση σε χρόνο εδώ μέσα αλλά και αναλυτικές ικανότητες  σε κάποιον απλό χρήστη, για να στοιχειοθετήσει ταύτιση μεταξύ γραφόντων με διαφορετικά νικ (αυτό δεν είναι ο κλώνος; :huh:)

ειμαι στους anonymous οποτε τεχνολογια και αναλυτικη ικανοτητα στο επακρο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
νομιζω υπαρχουν και οι μιμητες που σπανε πλακα γενικα
ειδικα ομως εχεις δικιο
Για να πούμε  και του στραβού γιαντις  το δίκιο ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο  βαλετω  :hi:
Φιντέλ κμαντσατσε θέλω το κλοπυραιτ του  ανατάραξη μου ρεεεε ..
Βγαλτο του βλακανβαριτς. .μπερδεύομαι κι εγώ ο ίδιος  :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νομιζω υπαρχουν και οι μιμητες που σπανε πλακα γενικα
ειδικα ομως εχεις δικιο

ειναι απαραδεκτο να κρατιουνται εδω ατομα που δεν προσφερουν ουτε καν πλακα ενω εξαιτιας σταματησαν να γραφουν σοβαροι ανθρωποι ή αποφασισαν να γραφουν με αλλο νικ για να βρουν την ησυχια τους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
παιχτουρι μου εισαι φρεσκος στο σαιτ και καλο ειναι να ακους και να αφηνεις σε αλλους την αποκατασταση γιατι δεν εισαι σε θεση σαν νεοτερο μελος να αποκαθιστας. οι παλαιοτεροι θα θυμουνται ή θα θυμηθουν τωρα τα στολισματα και τις επιθεσεις του yantis ή αλλιως davarits ή αλλιως bdsm1988 ή αλλιως blakan expres κ.ο.κ. στον δασκαλο ιωσηφ και στον δημητρακη. και φυσικα τον ειχε ξεφτιλισει ο δασκαλος ιωσηφ.
και ειναι επισης γνωστο οτι ολα τα νικ που ειναι παραφρασμενα νικ συναγωνιστων ειναι φτιαγμενα απο τον καθυστερο.
το ατομο θα επρεπε να τρωει μπαν απο παντου αμα τη εμφανισει γιατι κανει ολα τα θρεντ σκατα.
Ασχέτως παλαιότητας (που τα έχω διαβάσει όλα) μίλησα για κατ' ιδίαν συζητήσεις στο Skype!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πες τίποτα για Μουκάτσεβο και Οζγκοροντ και άσε τα άλλα.. ;)
πολύ εύκολες και ψαρωμενες ντεβουσκες
Αλλά
Κοντές και  μη ανιχνευσιμες στην  γύρα. .γενικά  πολύ υσηχια για 2 μέρες μάξιμουμ. .Έχω πάρει κάποια 3..4  εξαιρετικά τεμάχια από  εκεί. Από μαμπα και τα 4

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να πούμε  και του στραβού γιαντις  το δίκιο ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο  βαλετω  :hi:

ρεντ ειναι πολλοι που απειλουσαν επι προσωπικου και οικογενειες ακομα και υπουλα σε πμ? ποσο ηλιθιοτητα πια και για ποιο λογο κιολας, για διαφωνιες στον σεξουαλικο χαρτη των πολεων?  :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έχεις τύψεις για τον lakis33 ε;

ξέρεις πότε είναι το επόμενο ετήσιο μνημόσυνο του;

χαχα μιας και τοπες ο λακης μου λειπει απιστευτα απο το σαιτ και το λεω σοβαρα. απειρη διασκεδαση και κυριοτερα τωρα με τα πολιτικα θα ηταν λουκουμι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
χαχα μιας και τοπες ο λακης μου λειπει απιστευτα απο το σαιτ και το λεω σοβαρα. απειρη διασκεδαση και κυριοτερα τωρα με τα πολιτικα θα ηταν λουκουμι.

πριν την άνοδο ΣΥΡΙΖΑ εκδήμησε ο λάκης;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρεντ ειναι πολλοι που απειλουσαν επι προσωπικου και οικογενειες ακομα και υπουλα σε πμ? ποσο ηλιθιοτητα πια και για ποιο λογο κιολας, για διαφωνιες στον σεξουαλικο χαρτη των πολεων?  :uglystupid:
αυτα ταχε πει ο ορεινός σοριτας. .νταξει μάλλον. Τοχε πάρει στα σοβαρά πολύ. .κακόγουστο χιούμορ του μουρλου αλλά όχι  ότι πράγματι υπήρχε θέμα τότε. .ταχα  πει  και του ίδιου του  σοριτα τότε ότι αστεία κακογουστα μεν. .αλλά  όχι ... απειλες στην πραγματικοτητα δεν υπηρχαν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτα ταχε πει ο ορεινός σοριτας. .νταξει μάλλον. Τοχε πάρει στα σοβαρά πολύ. .κακόγουστο χιούμορ του μουρλου αλλά όχι  ότι πράγματι υπήρχε θέμα τότε. .ταχα  πει  και του ίδιου του  σοριτα τότε ότι αστεία κακογουστα μεν. .αλλά  όχι ... απειλες στην πραγματικοτητα δεν υπηρχαν

εννοειται οτι δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα θεμα, αλλα καποιοι για δικους τους λογους ειναι πιο επιρρεπεις και τα πηραν κακως τοις μετρητοις.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εννοειται οτι δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα θεμα, αλλα καποιοι για δικους τους λογους ειναι πιο επιρρεπεις και τα πηραν κακως της μετρητοις.
μάλλον ο σοριτας. Μεγάλη φάση. Κρίμα  που δε γράφει πλέον. .ο ορεινός λοιπόν το παρατραβαγε κι αυτός κι  ήταν ο λόγος που μαζί με τα γιαντις καλτ κάπου χάθηκε ο ιντερνετικος έλεγχος
Ο μουρλογιατρος κι ασθενής μαζι :grin: είναι εντάξει  άτομο
δεν έχει πειράξει κανέναν πότε απλά γράφει όλο μάλ. .ιες καθόσον πλήρωσε 300χιλ σε ποτά  και βόλτες μια τριετία και θεωρεί ότι με τον παρα του θα γαμησει κι εμάς  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μάλλον ο σοριτας. Μεγάλη φάση. Κρίμα  που δε γράφει πλέον. .ο ορεινός λοιπόν το παρατραβαγε κι αυτός ένας καλός κάπου χάθηκε ο ιντερνετικος έλεγχος
Ο μουρλογιατρος κι ασθενής μαζι :grin: είναι εντάξει  άτομο
δεν έχει πειράξει κανέναν πότε απλά γράφει όλο μάλ. .ιες καθόσον πλήρωσε 300χιλ σε ποτά  και βόλτες μια τριετία και θεωρεί ότι με τον παρα του θα γαμησει κι εμάς  :grin:

μπορει να μη γραφει μπορει να γραφει   :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom