Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καψουρηηηηηηηηηη!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η απεξάρτηση από το αλκοόλ είναι ένας πόλεμος που κερδίζεται σε αρκετές μάχες. Κάποιες θα είναι χαμένες, αλλά η τελική μάχη αποφασίζει την έκβαση του πολέμου!

Αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας και σε ένα ακόμα θέμα που ανακύπτει: δεδομένης της κληρονομικής προδιάθεσης στην κατάθλιψη αλλά και στον αλκοολισμό, διατρέχετε κάποιον κίνδυνο να υποφέρετε και εσείς στο μέλλον από κάποια μορφή κατάθλιψης ή αγχώδους διαταραχής ή ακόμα (και πιο παράδοξα, όπως βλέπουμε συχνά) από εξάρτηση από ουσίες.... θα πρέπει να ακολουθήσετε στο μέλλον, το δρόμο με τα λιγότερα βάσανα!

Ανάλογα με το πόσο εύκολη ή δύσκολη θα είναι η μελλοντική σας ζωή, θα πρέπει να αφουγκράζεσθε τον εαυτό σας, και σε όποια περίπτωση νοιώσετε να ξεφεύγετε από το φυσιολογικό μέσο όρο, αναζητείστε έγκαιρα τη βοήθεια της σύγχρονης Ψυχιατρικής.

Με εκτίμηση,
Θοδωρής Δασκαλόπουλος, Ψυχίατρος   :o :o :o

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
 αυτο το βιντεο το παθα εγω ρουμανια !!!! :grin: :grin: :grin: παμε για αλλες καψουρες!!!!

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Η απεξάρτηση από το αλκοόλ είναι ένας πόλεμος που κερδίζεται σε αρκετές μάχες. Κάποιες θα είναι χαμένες, αλλά η τελική μάχη αποφασίζει την έκβαση του πολέμου!

Αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας και σε ένα ακόμα θέμα που ανακύπτει: δεδομένης της κληρονομικής προδιάθεσης στην κατάθλιψη αλλά και στον αλκοολισμό, διατρέχετε κάποιον κίνδυνο να υποφέρετε και εσείς στο μέλλον από κάποια μορφή κατάθλιψης ή αγχώδους διαταραχής ή ακόμα (και πιο παράδοξα, όπως βλέπουμε συχνά) από εξάρτηση από ουσίες.... θα πρέπει να ακολουθήσετε στο μέλλον, το δρόμο με τα λιγότερα βάσανα!

Ανάλογα με το πόσο εύκολη ή δύσκολη θα είναι η μελλοντική σας ζωή, θα πρέπει να αφουγκράζεσθε τον εαυτό σας, και σε όποια περίπτωση νοιώσετε να ξεφεύγετε από το φυσιολογικό μέσο όρο, αναζητείστε έγκαιρα τη βοήθεια της σύγχρονης Ψυχιατρικής.

Με εκτίμηση,
Θοδωρής Δασκαλόπουλος, Ψυχίατρος   :o :o :o
το καταλαβα οτι τελιοσαν τα φαρμακα νταβαριτς :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
το καταλαβα οτι τελιοσαν τα φαρμακα νταβαριτς :2funny:
Είναι φυσιολογικό να μιλάς με τον εαυτό σου; Όχι δυνατά..
Δηλαδή τυχαίνει όταν ειμαι μόνη μου να κάνω διάλογο μέσα στο κεφάλι μου. Ρωτάω-απαντάω. Διαφωνω  Με προβληματίζει αυτή η κατάσταση μερικές φορες.
Δηλαδή για να σας δώσω ένα παράδειγμα σήμερα διαφωνούσα για το αν θα φάω ή οχι και τσακωνόμουν με τον εαυτό μου.Ήταν περίεργο.
Δεν νομίζω ότι είμαι τρελή ή κάτι τέτοιο..Και φίλους έχω,και γενικά θα μπορούσα να πω ότι η καθημερινότητα μου νορμάλ είναι.
Απλά δε ξέρω..να ανησυχώ;

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Απίστευτες βραδιές και αυτές τις γιορτές στο Site! :rockon:

Θα σας πω κάτι πολύ ενδιαφέρον σήμερα που με έχει κάνει να πάρω αποστάσεις από όσα γράφονται αλλά θεωρώ ηθικώς σωστό να πάρω θέση στο συγκεκριμένο νήμα!
Στις αρχές του μήνα πηγαίνοντας Λιθουανία μέσω Βαρσοβίας συναντήθηκα στη πτήση από Αθήνα με τον dude901123!Καθήσαμε μαζί στη Bussiness class και μιλήσαμε για όλα!Μου φάνηκε αξιόπιστο άτομο, επικοινωνιακό με γνώσεις ψυχολογίας και ελκυστικό για τις γυναίκες!Αφιερώσαμε αρκετά μεγάλο διάστημα δείχνωντάς μου φωτογραφίες από Ανατολικιες πολύ ωραίες και διαλόγους!Ήταν τόσα πολλά που δεν θυμάμαι λεπτομέρειες !Πάντως οφείλω να πω πως δεν μπορώ πλέον να αμφίσβητήσω τα γραφόμενα του όπως έκανα στο παρελθόν με μεγάλο σθένος ..

Επίσης κάτι άλλο που πρέπει οπωσδήποτε να αποκατασταθεί και πραγματικά νευρίασα όταν το είδα είναι η κακοήθεις και άνανδρη συκοφαντεία προς τον Ντάβαριτς πως άλλα έλεγε για τον Δημητράκη από πίσω ενώ τώρα παρουσιάζεται να είναι μαζί του!Σας γυρίζω πίσω στις σελίδες που πέφτανε κατεβατά και φωτογραφίες για τον Νταβαρίτς!Τότε λοιπόν αυτή η πολύ μεγάλη ψυχή έλεγε κατ ιδίαν τα καλύτερα λόγια  για τον Δημητράκη και ας άκουγε κουβέντες εναντίων του που οποιοσδήποτε άλλος θα λύγιζε..

Είμουν σαφής και δεν θα γράψω τίποτα άλλο συμπληρωματικό επ´αυτών!

Καλή χρονιά σε όλους με αρμονία,σύνεση,λογική και πάνω από όλα πολλά πολλά ΓΑΜΗΣΙΑ  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω ξερω οτι στο τρένο συναντηθηκατε :think:.Σιγα  μην εχει αυτός ο φουκαράς λεφτα για bussiness class  :2funny:.Αυτό γιά πλάκα το πες? :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ολα αυτά είναι στον ύπνο σου  :2funny:Δεν πιστευω οτι μπορει να μεινει ανθρωπος σε αυτα τα υπαναπτικτα μέρη πανω απο 2 το πολυ τρεις μέρες  :2funny:Σημερα εγραψε και αυτός που σας καθοδηγεί  :2funny:

Εμένα μόνο ο πούτσος μου με καθοδηγεί και η διάθεσή μου. Και τελευταία απολαμβάνω μαζί με τις πάπιες στη λίμνη να σε βλέπω να τρως φάπες κάθε μέρα και να είσαι όλο και πιο μόνος σου. Μόνο μηνύματα συμπάθειας παίρνεις από κάποιους που σε λυπούνται, όπως κάνουν στα μνημόσυνα. Για βάλε φωτογραφίες από την τρώγλη μου έμενες στην PMR και στο Chisinau. Ναι εκείνη που είχες νοικιάσει με το μήνα.. με τα χαλιά στους τοίχους για να γλιτώσεις κανένα 50αρικο. Γιατί αν δεν τη βάλεις τη φωτογραφία θα ψάξω να τη βρω και θα την ανεβάσω εγώ και θα δούμε ποιος είναι ψεύτης. Βλακέντιε, γύφτε.. ήρθες εδώ πέρα και σε λυπόντουσαν οι βλαχομολδαβές. Και μετά αναρωτιώσουν γιατί δεν σου κάθονται. Τι να σου κάτσουν ρε καημένε μπινέ, γύφτουλα. Σε λυπόντουσαν μόλις έβλεπαν που ζούσες, μέσα στη παράγκα. Σε προκαλώ να βάλεις φωτογραφίες λοιπόν από το Conteiner που ζεις στην Αγ. Πετρούπολη και από το σπίτι που ζούσες στο Chisinau και στην PMR. Άντε βγάλε με ψεύτη. Και μην αρχίσεις τις άσχετες αναλύσεις.. απλές φωτογραφίες. Δεν με νοιάζει πόσο θα το πουλήσεις, δεν είμαι μεσίτης, αυτά μαζί του. Που ζεις θέλω να δω, τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου.
Άντε γιατί το μωρό ξυπνάει σε λίγο..
Και είχε και κρύο το βράδυ.. αλλά ευτυχώς μετά ζεσταθήκαμε..

Συνημμένα

• mwrostoChisinau.jpg
    mwrostoChisinau.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 30.12.vrady.jpg
    30.12.vrady.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 62
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
D

dude901123

Επισκέπτης
Εγω ξερω οτι στο τρένο συναντηθηκατε :think:.Σιγα  μην εχει αυτός ο φουκαράς λεφτα για bussiness class  :2funny:.Αυτό γιά πλάκα το πες? :2funny:

Τρένα και μαρτσούσκες άλλοι χρησιμοποιούν, όχι εγώ. Εγώ ταξιδεύω κυρίως με το αυτοκίνητό μου και με αεροπλάνο. Τα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα δεν είναι για εμένα. Είναι για αυτούς που κάνουν το Chisinau-Odessa σε 7 ώρες και στο δρόμο σταμάτανε για ύπνο και ψωμοτύρι στα χωράφια για να γλιτώσουν μερικά ευρώ.. Οι μπινέδες, ζήτουλες του site. Πήγαινε να πλύνεις το αυτοκίνητο και πάρε μετά τη μαρτσούσκα για να μετακινηθείς. Χωριάτη..

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τρένα και μαρτσούσκες άλλοι χρησιμοποιούν, όχι εγώ. Εγώ ταξιδεύω κυρίως με το αυτοκίνητό μου και με αεροπλάνο. Τα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα δεν είναι για εμένα. Είναι για αυτούς που κάνουν το Chisinau-Odessa σε 7 ώρες και στο δρόμο σταμάτανε για ύπνο και ψωμοτύρι στα χωράφια για να γλιτώσουν μερικά ευρώ.. Οι μπινέδες, ζήτουλες του site. Πήγαινε να πλύνεις το αυτοκίνητο και πάρε μετά τη μαρτσούσκα για να μετακινηθείς. Χωριάτη..
type σε κοβω πολυγνωστη και καλιεργημενο νεο :rockon: να σε ρωστησω μηπος ξερεις να μας πεις και να μας διαφωτισεις απο που κλανει το μπαρμπουνι?? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
νταβαριτς εδω νταβαριτς εκει  :think: :think: νταβαριτς ακουω αλλα νταβαριτς δεν βλεπω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: τα κλοπι ραιτ βεβεα πεζετε για πιος τα χει  ;) ;) ;)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6701923#msg6701923 date=1451515363]
Όταν καπνίζει ο λουλάς
εσύ δεν πρέπει να μιλάς.  :2funny:
[/quote]παει και ο 36 κλονος του χοντρου  :'( :'( :'( απονη ζωη καταραμενη πλαση σκοτοσανε τον σταυραετο και τον αυγερινο  :'( :'(  και ειταν και πετυχημενος ο μπουλις  :tickedoff: :tickedoff:

D

dude901123

Επισκέπτης
type σε κοβω πολυγνωστη και καλιεργημενο νεο :rockon: να σε ρωστησω μηπος ξερεις να μας πεις και να μας διαφωτισεις απο που κλανει το μπαρμπουνι?? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Από όσα καταλαβαίνω από τα γραφόμενα εδώ πιστεύω η Αγ. Πετρούπολη είναι το καλύτερο μέρος για βρωμιάρικα μπαρμπούνια. Εκεί υπάρχει κάποιος που τα εκτιμά, τα αγαπά και τα σέβετε. Κάνει μπάνιο με γάτες, πηδιέται με σκύλους.. γιατί όχι και με κλανιάρικα μπαρμπούνια, ροφούς, σαρδέλες. Και ως δεύτερη επιλογή προκρίνω πλατεία Βικτωρίας.. μαζί με Σύριους και Πακιστανούς σε σκηνές. Εκεί παρέα με το Παιδοβούβαλο και τις πάπιες.. τέλιο μέρος για αφόδευση.
Καλημέρα από Chisinau..

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Απίστευτες βραδιές και αυτές τις γιορτές στο Site! :rockon:

Θα σας πω κάτι πολύ ενδιαφέρον σήμερα που με έχει κάνει να πάρω αποστάσεις από όσα γράφονται αλλά θεωρώ ηθικώς σωστό να πάρω θέση στο συγκεκριμένο νήμα!
Στις αρχές του μήνα πηγαίνοντας Λιθουανία μέσω Βαρσοβίας συναντήθηκα στη πτήση από Αθήνα με τον dude901123!Καθήσαμε μαζί στη Bussiness class και μιλήσαμε για όλα!Μου φάνηκε αξιόπιστο άτομο, επικοινωνιακό με γνώσεις ψυχολογίας και ελκυστικό για τις γυναίκες!Αφιερώσαμε αρκετά μεγάλο διάστημα δείχνωντάς μου φωτογραφίες από Ανατολικιες πολύ ωραίες και διαλόγους!Ήταν τόσα πολλά που δεν θυμάμαι λεπτομέρειες !Πάντως οφείλω να πω πως δεν μπορώ πλέον να αμφίσβητήσω τα γραφόμενα του όπως έκανα στο παρελθόν με μεγάλο σθένος ..

Επίσης κάτι άλλο που πρέπει οπωσδήποτε να αποκατασταθεί και πραγματικά νευρίασα όταν το είδα είναι η κακοήθεις και άνανδρη συκοφαντεία προς τον Ντάβαριτς πως άλλα έλεγε για τον Δημητράκη από πίσω ενώ τώρα παρουσιάζεται να είναι μαζί του!Σας γυρίζω πίσω στις σελίδες που πέφτανε κατεβατά και φωτογραφίες για τον Νταβαρίτς!Τότε λοιπόν αυτή η πολύ μεγάλη ψυχή έλεγε κατ ιδίαν τα καλύτερα λόγια  για τον Δημητράκη και ας άκουγε κουβέντες εναντίων του που οποιοσδήποτε άλλος θα λύγιζε..

Είμουν σαφής και δεν θα γράψω τίποτα άλλο συμπληρωματικό επ´αυτών!

Καλή χρονιά σε όλους με αρμονία,σύνεση,λογική και πάνω από όλα πολλά πολλά ΓΑΜΗΣΙΑ  :rockon:
τοσα πολλα ειποθικαν για μουνια και αναληση κτλ εδω περα τιποτα γραφτο ρε μαστορα κρατατε την σοφια και την εμπειρια για παρτυ σας δηλαδη  :tickedoff: :tickedoff: εμεις σε κατουρι πιγαδισαμε? :helpplea: :helpplea: :helpplea: δεν παντρευεσε εση?? σε γλητωσε ο κμαν :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Από όσα καταλαβαίνω από τα γραφόμενα εδώ πιστεύω η Αγ. Πετρούπολη είναι το καλύτερο μέρος για βρωμιάρικα μπαρμπούνια. Εκεί υπάρχει κάποιος που τα εκτιμά, τα αγαπά και τα σέβετε. Κάνει μπάνιο με γάτες, πηδιέται με σκύλους.. γιατί όχι και με κλανιάρικα μπαρμπούνια, ροφούς, σαρδέλες. Και ως δεύτερη επιλογή προκρίνω πλατεία Βικτωρίας.. μαζί με Σύριους και Πακιστανούς σε σκηνές. Εκεί παρέα με το Παιδοβούβαλο και τις πάπιες.. τέλιο μέρος για αφόδευση.
Καλημέρα από Chisinau..
:2funny: ειπες καλημερα ρε!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  παρτυ!!!! καλημερα τυπε!! δε με λες εση απο φτοχομανα εισε βαρδαρυ μερια η χαμουτζης με μπερδεψες μπρεεεε :huh: ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΠΡΕΕ !! ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ;) ;) ;) ΧΡΟΝΙΑΡΕς μερες μπρεε μονος με της σκοτοπαρθενες αλλαζει η χρονια μπρεεε  :orchestra:  pare kai to pio παλιο νικιασαρικο εκει τα ακριβα τα σπιτια που δινει εινια κορυφεα αν βρεις τουμπανα ουκρανεια την κατεβαζεις κισηινεου για βολτα και την εντιποσιαζεις :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom