Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
αν μου προτεινης κατι καλυτερο εγω μεσα ..ετσι κι αλοιως τα χωνω....
μια  εικονα λενε οτι ειναι 1000 λεξεις....ασε τις αντιπαραθεσεις και προτεινε κατι καλυτερο στο μερος σου αν και εχω ερθει 3 φορες ....
που να σου γαμησω..... :referee:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
οπου λεενα βαρατε αβερταααα απογιοση στα παντα νετρα γαμισια παθος αιμα!!!!!  :rockon: μου φοραγε μπλουζακια με τον σιμαδεμενο αλ πατσινο με ειχε παρει για μαφιοζο  :2funny: :2funny: :2funny:  βεβεα τοτε κικλοφορουσα με δυο ζωα ελληνες  ο ενας 1.98 και ο αλλος 185 140 κιλα ακοντιστης ! αρεε χρονιαααα οπου σκαγαμε λεγαν καλος τους μπραβους ειμαι και μουτρο !! :2funny: :2funny: :2funny: εχω πσααροσει ολοκληρα μαγαζια στα καλα μου!!!! αν βαλω της μπαρεσ που χω δει στην ζωη μου την μια πισο απο την αλλη πρεπει να ειμαι μεχρι τωρα στα 20 χιλιομετρα!! και στα 15 φορτηγα ξιδι!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• nasta2.png
    nasta2.png
    254,9 KB · Εμφανίσεις: 60
  • nasta4.png
    nasta4.png
    252,8 KB · Εμφανίσεις: 49
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Είπαμε ότι πουλάω κουλούρια στην Ομόνοια και το καλοκαίρι καρπούζια και πεπόνια με το Ντάτσουν. Με σένα δεν μπορώ να παρεξηγηθώ γιατί έχεις το ακαταλόγιστο λέγε ότι μαλακία σου κατέβει τζάμπα είναι
αν δεν σε επερνα στην δουλεια μου παπριζ θα καθαριζες
κανονικα εσυ επρεπε να μου περνεις πιπες οχι εγω εσενα :2funny:
τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα  :helpplea:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
με φτιαξες χοντροπατατα δουλευει η ζογραφικη οπα :rockon:  το χεις το ιλεκτρονικο!!! δεν πιστευο να ξερεις και απο κλονους??? :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Και αυτό εδώ ειναι το προσωπικό σου αεροπλάνο  :2funny:....ειχε πει ο Ιωσήφ:αχ και να ειχα τα λεφτά σας  :2funny:Εχετε μαζευτει εδω μεσα ολοι οι χρεωκοπημένοι και μας γράφετε  :jerking: :2funny:....Ξεχασες που γυρναγες αφραγκος στις λα'ι'κές στον Ταύρο και στη Νέα Σμύρνη και εψαχνες κανα πούστη να τον γαμίσεις μπας και σε τα'ι'σει  :2funny:.Και σε πηρε με στοργή ο Σκυλοχάρας στην εταιρία του.
  Απο το Ντεζαβού κ'αυτή? :2funny:Γράψε και πόσα της εδωσες για μια ωρα? :2funny: 50 ή 100? :2funny:
  Σκυλοχάλιας :2funny: και ψωφάει σύντομα  :2funny:
μιτσο ο χοντροπατατας οκ με σενα τοχει ξεφτιλησει αλλα ο νυχτερος ειναι οκ παλικαρος και αντρας και με τα γραφομενα του παντα σοβαρος και οκ! μετα τον μακι ο καλιτερος σε σεβασμο και πολιτισμενος μιν τα μπλεκεισ!!!!δεν καταλεβενο γιατι του τα χωνεις??? δεν εινε με σχινοχαρα απο οτι μου παν!!! με μακι μιλας που ειναι???????  τωρα αν εχεο γινει τυποτα που δεν ξερω και εισε σιγουρος πες!! αλλα δεν πεφτο εξω!! δεμ ειμαστε ολοι ισια και ομοια!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σκυλοχαρας η σχινοχαρας. .μας έχετε μπερδέψει. .. :P
Σκυλοχάλιας  :2funny:

με φτιαξες χοντροπατατα δουλευει η ζογραφικη οπα :rockon:  το χεις το ιλεκτρονικο!!! δεν πιστευο να ξερεις και απο κλονους??? :2funny: :2funny: :2funny:
δεν κανει τιποτ'αλλο απο το να γραφει εδω μέσα με τους κλώνους του  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
λοιπον για την νεολεα κλπ γαμοστικα ελλινικα στοιχια.....  ανατολικο μπλοκ σκας για να παρεις καλο μουνι!!! αυτο που ποτε δεν θα γαμησεις στην ελλαδα!!! θελεις λευτα ρουχα αμαξι και θρασος!!! ακολουθεις την διαλοκι μεθοδο !! ο διαολος αφηνει 300 λαικους για να πλανεψει ενα παπα!!!παλιο ρουμανικο ριτο!!!  ;) ;) ;) τησ μετριες και της σαβουρες ελλαδα!!! αντολικα μονο μουναρες ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΟ ΠΟΤΕ!!!!!![video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=9ReX_oK4tyM[/video] [/video]  ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙς ΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙς ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΠΙΠΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙς ΣΕ ΣΑΒΡΑ!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μηπως ειναι ο Ιβαν Σαββίδης? :think:εχει και ιδιωτικό αεροπλάνο  :2funny:.
  Αυτη ειναι η μαγία του ιντερνέτ ο καθε φτωχομπινές Ρωσσοπόντιος μπορει να γίνεται μεγιστάνας οπως στα όνειρα του  :2funny:

Συνημμένα

• learjet_1.jpg
    learjet_1.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 29

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εγω μαγκες ειμουνα μπαροβιος ροκας ελλαδισταν πριν το ανατολικο μπλοκ ομπρε χορις ανασα βοοζε μετα κτλ κτλ γαμοΥσα ελλαδα καλα !! και καλα μουνια οταν ανεβικα ανατολικο μπλοκ και γαμισα τη προτη τουμπανα αλογα απο ροκας εγινα ρεμπετις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ΑΠΟ ρεμπετις κουστουματος μοντ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ελοπνιχτης!!  στοχος ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΝΑΡΑ!!!! αλλα θελη νιστια και πεδεμα αμα μπλεξεις με της σαυρες μια ζοη σαΥρες θα γαμας!!!!! ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΑΜΙΣΟ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon:
OPOS EPISHS ΟΤΑΝ γαμισις την πρωτη υπερμουναρα ΝΑ ΞΕΡΗς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗς  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΗς ΚΟΣΜΟς ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !!! :headbang: :headbang: :headbang:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αν μου προτεινης κατι καλυτερο εγω μεσα ..ετσι κι αλοιως τα χωνω....
μια  εικονα λενε οτι ειναι 1000 λεξεις....ασε τις αντιπαραθεσεις και προτεινε κατι καλυτερο στο μερος σου αν και εχω ερθει 3 φορες ....
δωσε πονο αλλαν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ΠΟΤΕ δεν πληρωσα αντολικο μπλοκ αμεσα για να γαμησο το θεωρο ανδρικη ξεφτιλα !! πουτανα μου χουν στιλη αλλα δεν πληροσα εγω ειταν δορο !!! εγω τα χωνο στην διασκεδαση ποτα φαγητα κτλ  στα δωρακια αντε και κανα ταξιδι  και ψαχνο τη τουμπανα λεον τοξοτρα αντε και καμια κριαρινα φοτια διλαδη!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: ιλικιες πλεον ολα ειναι σχετικα αμα θελλει και εχει λευτα η γκομενα ειναι τουμπαναρα μεχρι τα 45 ολες με γιμναστικες πλαστικες και ετσι ειναι στην νιχτα ;) ;) τα τουμπανα κατα 70 της εκατο ειναι φτιαχμενα ;) ;) ;) τα παντα ολα λευτα ;)  ανατολικο μπλοκ ειναι τριτος κοσμος !! χαμενος θα πας!! θα περασεις καλα αλλα αν θελησεις να ασχοληθεις να ξερης οτι θα βγεις χαμενος !!! ;) ;) ;) ;) ;) ζωα ειναι με ζωα θα εισε ζωωο θα καταληξεις...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:
ΠΟΤΕ δεν πληρωσα αντολικο μπλοκ αμεσα για να γαμησο το θεωρο ανδρικη ξεφτιλα !! πουτανα μου χουν στιλη αλλα δεν πληροσα εγω ειταν δορο !!! εγω τα χωνο στην διασκεδαση ποτα φαγητα κτλ  στα δωρακια αντε και κανα ταξιδι  και ψαχνο τη τουμπανα λεον τοξοτρα αντε και καμια κριαρινα φοτια διλαδη!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: ιλικιες πλεον ολα ειναι σχετικα αμα θελλει και εχει λευτα η γκομενα ειναι τουμπαναρα μεχρι τα 45 ολες με γιμναστικες πλαστικες και ετσι ειναι στην νιχτα ;) ;) τα τουμπανα κατα 70 της εκατο ειναι φτιαχμενα ;) ;) ;) τα παντα ολα λευτα ;)  ανατολικο μπλοκ ειναι τριτος κοσμος !! χαμενος θα πας!! θα περασεις καλα αλλα αν θελησεις να ασχοληθεις να ξερης οτι θα βγεις χαμενος !!! ;) ;) ;) ;) ;) ζωα ειναι με ζωα θα εισε ζωωο θα καταληξεις...
:tired: :tired: :tired:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εση δεν ήσουν που με το που σε χώρισε το τούμπανο εκλεγες σαν μωρό παιδί :2funny: :2funny: :2funny:  και την παρακαλούσες να σε παντρευτεί??  :boobies: :boobies: γέλαγε ο μολντο και το μισό κισηινεου!!??? που σε και με πολλά χιλιόμετρα μουνί στο κοντέρ!!! δηλητήριο μάγκες το ανατολικό το τούμπανο!!θελει τεραστια προσοχη!!!!το επισιμενο!!!   και οποιος παει απο μολντο να ρωτησει για μεγαλους ερωτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δακρυ κορομιλο στο γραμοφονο αλιμονο σε αυτους που δεν αγαπισανννν :2funny: :2funny: :2funny: να σας τα πει ο μολντο να χεστητε απο τα γελιαααα
για γελια και για κλαματα!! :S :S :S ξερετε ποσοι τη πατησαν!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: και πληρονουν ακομα αυτην την οικογενειατης τα παιδια του που δεν βλεπει ποτε και τον γκομενο παντα!!!!!!!! πολις κοσμακις  :S :S :S :S

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εση δεν ήσουν που με το που σε χώρισε το τούμπανο εκλεγες σαν μωρό παιδί :2funny: :2funny: :2funny:  και την παρακαλούσες να σε παντρευτεί??  :boobies: :boobies: γέλαγε ο μολντο και το μισό κισηινεου!!??? που σε και με πολλά χιλιόμετρα μουνί στο κοντέρ!!! δηλητήριο μάγκες το ανατολικό το τούμπανο!!θελει τεραστια προσοχη!!!!το επισιμενο!!!   και οποιος παει απο μολντο να ρωτησει για μεγαλους ερωτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"πινω κ μεθω"  :grin: οφ αμάν μέρα νύχτα τραγουδώ
και το ντέρτι μου
οφ αμάν στο μπουζούκι μου ξεσπώ

Γένηκα μπεκρής
οφ αμάν  και μερακλής"

:grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
σασ καληνηχτο μαγκιτες αφιερομενο !!![video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=0voqnO2F98I[/video] [/video]  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom