Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
ρε τυπε εισε μαλακς !!!! ? διαβασε τι γραφο για αυτη :headbang: :headbang: :headbang: ερε με κατι μαλακες εδω περααααααααααα  οι μιλδαβες δεν πανε θαλλασα διακοπες ????? αυτη ειναικαι ιταλιαα τορα κανονικααα εισε μαλακαςςςςςςςςςςςς????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? δεν με πατε στα αρχιδια μου!!!!!!!!!! αλλα εγω οτι λεω ειναι και το αποδικνιοοο και αμα γουσταρετε περετεροοοο εδω ειμαιιιι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Γιατί βρίζεις ρε, σε έβρισα εγώ ???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι εγινε σε πονεσε η αληθεια;;;; και αντιδρας σαν πουτανα ξεφωνημενη;;;;;;;

Για να καταλαβης ποσο βλακας εισαι δεν εχεις ιδεα καν τι δουλεια κανω ή τι δουλεια μπορει να εχω εγω με τα παραπανω;;  
Σου ειπε κανεις οτι ειμαι εργολαβος οικοδομων και δεν το ξερω;;;

Παλι σε δουλεψανε χαμενε πανιβλακα και λες μαλακιες.... σου εχω πει ναμην μιλας για ανθρωπους που δεν γνωριζεις.....

Λοιπον το κοβουμε εδω μην το συνεχισεις  δεν γουσταρω ειδικα με σενα ....

Με τυπους σαν εσενα εγω το θεωρω υποτιμητικο να μιλω.
Ναι εσυ κάνεις παρέα με τους χά'ι' τυπους της Μολδαβίας  :2funny: και με το Σκυλοχάρα  :2funny:και τον ψευτη :2funny: ειστε η παρέα των ξουασιμόδων και τεράτων  :2funny: ουτε για σκατά δεν κάνετε  :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
και γιαυτο δεν γαμανε οι ελληνες γενικα !!!! δεν εχουν αρχιδιαα δεν ειναι ανδρες !! πουσταρια στην νοοτροπια και απο πισο απο την πλατη και ετσι και αλιος γιαυτο  :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: ολοι πισο κινηση και ελλαδα τελος :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: αιντε σινχιστικαααα και το μεγαλο καψιμο ειναι οτι δεν κιταει ο αρχυβλακας ο νεοεληνας πος θα γινει αυτος καλητερος για να ανεβασει και τους αλλους !! κιταει πος θα γινουν και οι αλοι αχριστες αδερφες σαν και αυτον!!!! αντε τα λεμε!!! :rockon: :rockon:
Τώρα γίναμε και αδελφές.  Σε τρώει κώλος σου να φας κανα ρωσοπόντιακό γαμήσι

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τώρα γίναμε και αδελφές.  Σε τρώει κώλος σου να φας κανα ρωσοπόντιακό γαμήσι
τυπε !! ψαχνεσε με την παρτι μου??????????  βλεπεις πουθενα να σε αποκαλο αθελφη?????????????  με απειλης?????  για πεσ για πεσ???????????????????????????????????????????????????????????????????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι εσυ κάνεις παρέα με τους χά'ι' τυπους της Μολδαβίας  :2funny: και με το Σκυλοχάρα  :2funny:και τον ψευτη :2funny: ειστε η παρέα των ξουασιμόδων και τεράτων  :2funny: ουτε για σκατά δεν κάνετε  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μητσο εξηγησε μου κατι. γιατι επιμενεις να ασχολεισαι με την εμφανιση του καθενος και να μην πιστευεις οτι γαμανε ενω πληρωνουν.
γιατι δεν πας ας πουμε στις κριτικες στις βιζιτες και να γραφεις στον ταδε α εσυ δεν γαμησες εισαι ασχημος κλπ?
τι διαολο εχεις κολλησει με την εμφανιση των μελων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μητσο εξηγησε μου κατι. γιατι επιμενεις να ασχολεισαι με την εμφανιση του καθενος και να μην πιστευεις οτι γαμανε ενω πληρωνουν.
γιατι δεν πας ας πουμε στις κριτικες στις βιζιτες και να γραφεις στον ταδε α εσυ δεν γαμησες εισαι ασχημος κλπ?
Εδω ειπες το πιο σωστό:γαμάνε ενω πληρώνουν γιατι ο ψευτης γράφει οτι δεν τους δίνει τίποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Δεν ειναι αδερφή ειναι ενεργητικός τον δίνει τσιμπούκι στο Σκυλοχάλια  :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα μου χουν πει οτι ο συγκεκριμενος ειναι οκ παλικαρος!!!! αλλα με αυτα που γραφει τωρα  :think: :think: περιμενο να μου εξηγησει!!!!!!!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
τυπε !! ψαχνεσε με την παρτι μου??????????  βλεπεις πουθενα να σε αποκαλο αθελφη?????????????
Εσύ ψαχνεσε ούτε σε έβρισα ούτε σε πρόσβαλα αλλά και ούτε ανέχομαι να με προσβάλλουν.
Για πες μου ποιον - ποιους εννοεις ότι είναι αδελφές ?

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εσύ ψαχνεσε ούτε σε έβρισα ούτε σε πρόσβαλα αλλά και ούτε ανέχομαι να με προσβάλλουν.
διαβασε το ποστ που μιλαο για τους ελληνες !! δεν εχω χρονο θα μπο μεταα!! θεορο οτι εισε φιλος τα λεμε !!!! πιο αργα αμα θες !! μιλησα για καταντια ελλαδας!!! τα λεμε και γενικα φιλικοτατα παντα σε πληροφορο οτι το ελληνικο διαδικτιο ειναι πληρος με μεγαλο καταγραφικο ματι και ειναι πολλη τρελες εποχες !! ελπιζω να καταλαβες!!!!! :police: :police: :police: πριν εναμιση μινα εκλησαν ενα σαιτ στο ελλαντα και βρεθικαν στην δικογραφια πολλα ατομα που γραφαν αντριομενα και παλαβα πραγρματα!!!! με ψευδονιμα!!! ελπιζο να τα ξερης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα μου χουν πει οτι ο συγκεκριμενος ειναι οκ παλικαρος!!!! αλλα με αυτα που γραφει τωρα  :think: :think: περιμενο να μου εξηγησει!!!!!!!!!
Δεν ειναι απαραιτητο να το κάνει με τη θεληση του.Ο Σκυλοχάρας ειναι ο εργοδότης του αυτος τον πηρε στη δουλεια οταν γυριζε αφραγκος στις λα'ι'κές....κλείνει τα μάτια του τον δίνει πίπα και σκέφτεται γκόμενες  :2funny: ή βλέπει τσόντα στο ιντερνετ και ο Σκυλοχάρας του το γλύφει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Τα τέρατα έχουνε κάνει κλίκα στο σά'ι'τ  :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τωρα ειναι η ευκαιρια να τον γαμησεις να ησυχασουμε. ΠΕΣ ΝΑΙ σε απειλω να κλαιει ολο το βραδυ

Επισκέπτης
ρε φιλε τι αρπάζεσαι και εσυ τώρα.μηπως σε ειπαν αδερφη; Αφου εισαι ρωσομεγαλομενος θα πρεπε να ξερεις αυτο που λεει.первый раз не пидарас.второй раз не пидарас.третий раз ништяк.ή τεσπα καπως ετσι το λενε.μια φορα σε ειπαν αν σε ειπαν οποτε μην αγχωνεσαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ααα κωλοτουμπα. νταξει. ηρθε και ο ιπποτης καλησπερισε τον  :effemine:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τώρα θα τα ακούσεις και από εμένα  :tickedoff: Που τα βρήκε τα βουνά και την θάλασσα η Μολδαβία ??? Ο πιο ψηλός λόφος που υπάρχει εκεί δεν ξεπερνάει τα 100 μέτρα
όχι τε πουστη μου. .κι ότι έλεγα να πάω για σκι στο μπεντερι :-

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Δεν ειναι απαραιτητο να το κάνει με τη θεληση του.Ο Σκυλοχάρας ειναι ο εργοδότης του αυτος τον πηρε στη δουλεια οταν γυριζε αφραγκος στις λα'ι'κές....κλείνει τα μάτια του τον δίνει πίπα και σκέφτεται γκόμενες  :2funny: ή βλέπει τσόντα στο ιντερνετ και ο Σκυλοχάρας του το γλύφει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Τα τέρατα έχουνε κάνει κλίκα στο σά'ι'τ  :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:
Είπαμε ότι πουλάω κουλούρια στην Ομόνοια και το καλοκαίρι καρπούζια και πεπόνια με το Ντάτσουν. Με σένα δεν μπορώ να παρεξηγηθώ γιατί έχεις το ακαταλόγιστο λέγε ότι μαλακία σου κατέβει τζάμπα είναι

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Γιατί όλοι γαμούν γυναίκες και αυτόν δεν τον γαμάει κανείς  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom