ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
και αλλα στοπ καρε απο βιντεο. αλλα εσυ εφευγες υποτιθεται
βλακα η φοτο ειναι μεσα απο το φτοχο σπιτακι τηςκαι αλλα στοπ καρε απο βιντεο. αλλα εσυ εφευγες υποτιθεται
βλακα η φοτο ειναι μεσα απο το φτοχο σπιτακι της
Ετσι κρυβε το πρόσωπο για να μην δούμε απο ποιό σά'ι'τ την κατέβασες? Πολυ ευχαριστημένος που εισαι κατάκοιτος και δεν μπορεις να περπατίσεις και ερχόταν ο Χάρης να σου φέρει φα'ι' στο σπίτι όσο για της γκόμενες σου άστο την ειδαμε τη γύφτισα που πληρώνατε για να γαμήσετε εσυ και ο Κωλοβούλγαρος .
Προσωπικά Έκτορα με εκνευρίζει όταν υποτιμούν την νοημοσύνη μου και με περνάν για βλακατον γαμησες το ξερεις ε. δεν μπορει να φυγει απο το αγχος του τωρα θα κατσει εδω να ποσταρει.
Ολα αυτά είναι στον ύπνο σου Δεν πιστευω οτι μπορει να μεινει ανθρωπος σε αυτα τα υπαναπτικτα μέρη πανω απο 2 το πολυ τρεις μέρες Σημερα εγραψε και αυτός που σας καθοδηγείΕσύ έχεις να ανεβάσεις φωτογραφία από τότε που ζούσες σε εκείνο το δωμάτιο με το χαλί στον τοίχο. Ερχόταν καμιά γκόμενα και μόλις έβλεπε που ζεις σου έδεινε κανένα lei να πας να φας.. Σκάσε τώρα, φτάνει μας τα έπρηξες. Ντύνεται η γκόμενα να πάμε για φαγητό και είπα να σε κατσαδιάσω.. γιατί μαζί με τις πάπιες χρειάζεσαι και την κατσάδα σου Παιδοβούβαλο..
Τώρα θα τα ακούσεις και από εμένα Που τα βρήκε τα βουνά και την θάλασσα η Μολδαβία ??? Ο πιο ψηλός λόφος που υπάρχει εκεί δεν ξεπερνάει τα 100 μέτραallh καψουρα πριν δυο χρονια μολδαβεζα 184 27 χρονον μου φαγε πολλα !!! μετακομισε στην ρωμη!!μιλαμε ακομα
ρε μιτσο εση εχεις ενα επιπεδο λογο σπουδον γραφτους στα αρχιδια σου αφου δεν εχουν αρχιδια δεν βλεπεις !! κλονους μαλακιες ασχετα πραγματα!! χανουμε το θεμα που ειναι το μουνι!! παο να ταισι και τα χινοπουλα τωραΟλα αυτά είναι στον ύπνο σου Δεν πιστευω οτι μπορει να μεινει ανθρωπος σε αυτα τα υπαναπτικτα μέρη πανω απο 2 το πολυ τρεις μέρες Σημερα εγραψε και αυτός που σας καθοδηγεί
Τώρα θα τα ακούσεις και από εμένα Που τα βρήκε τα βουνά και την θάλασσα η Μολδαβία ??? Ο πιο ψηλός λόφος που υπάρχει εκεί δεν ξεπερνάει τα 100 μέτρα
ρε τυπε εισε μαλακς !!!! ? διαβασε τι γραφο για αυτη ερε με κατι μαλακες εδω περααααααααααα οι μιλδαβες δεν πανε θαλλασα διακοπες ????? αυτη ειναικαι ιταλιαα τορα κανονικααα εισε μαλακαςςςςςςςςςςςς????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? δεν με πατε στα αρχιδια μου!!!!!!!!!! αλλα εγω οτι λεω ειναι και το αποδικνιοοο και αμα γουσταρετε περετεροοοο εδω ειμαιιιιΤώρα θα τα ακούσεις και από εμένα Που τα βρήκε τα βουνά και την θάλασσα η Μολδαβία ??? Ο πιο ψηλός λόφος που υπάρχει εκεί δεν ξεπερνάει τα 100 μέτρα
ρε μιτσο εση εχεις ενα επιπεδο λογο σπουδον γραφτους στα αρχιδια σου αφου δεν εχουν αρχιδια δεν βλεπεις !! κλονους μαλακιες ασχετα πραγματα!! χανουμε το θεμα που ειναι το μουνι!! παο να ταισι και τα χινοπουλα τωρα
Για να αποκαλύψει τον ψεύτη που λέει πράγματα της φαντασίας του .τωρα γλειφεις τον μητσο αμα του πω αυτα που του σερνεις πισω απο την πλατη του θα σε φτιαξει καλα.
ειδα και τον ιπποτη καλοπιανες προχτες στο γλειψιμο εσυ τον εβριζες ενα χρονο που απειλουσες οτι θα φυγεις
Για να αποκαλύψει τον ψεύτη που λέει πράγματα της φαντασίας του .
Σημερα επεσε πολυ γέλιο αποκαλυφθηκε ποιός ειναι πίσω απ'όλους αυτους και ποιός τους λεει τι να γράψουνε