Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και αλλα στοπ καρε απο βιντεο. αλλα εσυ εφευγες υποτιθεται  :jerking:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
παρε και μια καργια κιεβιοτισα αλφα εθνικη 1.80 22 χρονον την φοτο μου την εστηλε απο κοσταντινουπολη που ειναι τωρα μαζι με εναν αζερο γαμια κιβερνιτικο η φοτο ειναι στο ξενοδοχειο που μενουννν !! :pipa2: :pipa2:  με φτιαξες κουφαλα χοτροπατατα !!!τα χα με αυτην 2 πσκ τρελααα :s&m_1: :knockinb: :fuck2:

Συνημμένα

• tina.png
    tina.png
    285,3 KB · Εμφανίσεις: 103
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Να βάλω και εγώ μια δικιά μου που δεν λέει και πολλά αλλά κάνει τρέλα γαμήσια

Συνημμένα

• Irina 6.jpg
    Irina 6.jpg
    204,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Irina 12.jpg
    Irina 12.jpg
    215,1 KB · Εμφανίσεις: 33

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6701398#msg6701398 date=1451501387]
Να βάλω και εγώ μια δικιά μου που δεν λέει και πολλά αλλά κάνει τρέλα γαμήσια
[/quote]

τον γαμησες το ξερεις ε. δεν μπορει να φυγει απο το αγχος του τωρα θα κατσει εδω να ποσταρει.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ετσι κρυβε το πρόσωπο για να μην δούμε απο ποιό σά'ι'τ την κατέβασες? :2funny:Πολυ ευχαριστημένος  :2funny:που εισαι κατάκοιτος και δεν μπορεις να περπατίσεις  :2funny: και ερχόταν ο Χάρης να σου φέρει φα'ι' στο σπίτι  :2funny: όσο για της γκόμενες σου άστο την ειδαμε τη γύφτισα που πληρώνατε για να γαμήσετε εσυ και ο Κωλοβούλγαρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Εσύ έχεις να ανεβάσεις φωτογραφία από τότε που ζούσες σε εκείνο το δωμάτιο με το χαλί στον τοίχο. Ερχόταν καμιά γκόμενα και μόλις έβλεπε που ζεις σου έδεινε κανένα lei να πας να φας.. Σκάσε τώρα, φτάνει μας τα έπρηξες. Ντύνεται η γκόμενα να πάμε για φαγητό και είπα να σε κατσαδιάσω.. γιατί μαζί με τις πάπιες χρειάζεσαι και την κατσάδα σου Παιδοβούβαλο..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
τον γαμησες το ξερεις ε. δεν μπορει να φυγει απο το αγχος του τωρα θα κατσει εδω να ποσταρει.
Προσωπικά Έκτορα με εκνευρίζει όταν υποτιμούν την νοημοσύνη μου και με περνάν για βλακα

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
allh καψουρα πριν δυο χρονια μολδαβεζα 184 27 χρονον μου φαγε πολλα !!! μετακομισε στην ρωμη!!μιλαμε ακομα

Συνημμένα

• ceza.png
    ceza.png
    331,4 KB · Εμφανίσεις: 40
  • ceza1.png
    ceza1.png
    306,4 KB · Εμφανίσεις: 33

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ έχεις να ανεβάσεις φωτογραφία από τότε που ζούσες σε εκείνο το δωμάτιο με το χαλί στον τοίχο. Ερχόταν καμιά γκόμενα και μόλις έβλεπε που ζεις σου έδεινε κανένα lei να πας να φας.. Σκάσε τώρα, φτάνει μας τα έπρηξες. Ντύνεται η γκόμενα να πάμε για φαγητό και είπα να σε κατσαδιάσω.. γιατί μαζί με τις πάπιες χρειάζεσαι και την κατσάδα σου Παιδοβούβαλο..
Ολα αυτά είναι στον ύπνο σου  :2funny:Δεν πιστευω οτι μπορει να μεινει ανθρωπος σε αυτα τα υπαναπτικτα μέρη πανω απο 2 το πολυ τρεις μέρες  :2funny:Σημερα εγραψε και αυτός που σας καθοδηγεί  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
parte την κιεβιοτισα αλλη μια !! και τα λεμε!! ολλεσ ειναι ανατολικες αληθινες περσμενες  :knockinb: με κοπο κινιγη και χρημα και ειναι η πιοτιτα που εγω κινιγαο !!! πιγα να ταισο τα παπακια στην λιμνη !!!και τα γαμιμενα φεραν κατι χινοπουλα μαζι!! πουστια!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Συνημμένα

• tina 1.png
    tina 1.png
    322,6 KB · Εμφανίσεις: 131

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
allh καψουρα πριν δυο χρονια μολδαβεζα 184 27 χρονον μου φαγε πολλα !!! μετακομισε στην ρωμη!!μιλαμε ακομα
Τώρα θα τα ακούσεις και από εμένα  :tickedoff: Που τα βρήκε τα βουνά και την θάλασσα η Μολδαβία ??? Ο πιο ψηλός λόφος που υπάρχει εκεί δεν ξεπερνάει τα 100 μέτρα

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ολα αυτά είναι στον ύπνο σου  :2funny:Δεν πιστευω οτι μπορει να μεινει ανθρωπος σε αυτα τα υπαναπτικτα μέρη πανω απο 2 το πολυ τρεις μέρες  :2funny:Σημερα εγραψε και αυτός που σας καθοδηγεί  :2funny:
ρε μιτσο εση εχεις ενα επιπεδο λογο σπουδον γραφτους στα αρχιδια σου αφου δεν εχουν αρχιδια δεν βλεπεις !! κλονους μαλακιες ασχετα πραγματα!! χανουμε το θεμα που ειναι το μουνι!!  :rockon: :rockon: παο να ταισι και τα χινοπουλα τωρα :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τώρα θα τα ακούσεις και από εμένα  :tickedoff: Που τα βρήκε τα βουνά και την θάλασσα η Μολδαβία ??? Ο πιο ψηλός λόφος που υπάρχει εκεί δεν ξεπερνάει τα 100 μέτρα

μην τον γαματε αλλο φτανει

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ρε τυπε εισε μαλακς !!!! ? διαβασε τι γραφο για αυτη :headbang: :headbang: :headbang: ερε με κατι μαλακες εδω περααααααααααα  οι μιλδαβες δεν πανε θαλλασα διακοπες ????? αυτη ειναικαι ιταλιαα τορα κανονικααα εισε μαλακαςςςςςςςςςςςς????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? δεν με πατε στα αρχιδια μου!!!!!!!!!! αλλα εγω οτι λεω ειναι και το αποδικνιοοο και αμα γουσταρετε περετεροοοο εδω ειμαιιιι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μιτσο εση εχεις ενα επιπεδο λογο σπουδον γραφτους στα αρχιδια σου αφου δεν εχουν αρχιδια δεν βλεπεις !! κλονους μαλακιες ασχετα πραγματα!! χανουμε το θεμα που ειναι το μουνι!!  :rockon: :rockon: παο να ταισι και τα χινοπουλα τωρα :headbang: :headbang:

τωρα γλειφεις τον μητσο αμα του πω αυτα που του σερνεις πισω απο την πλατη του θα σε φτιαξει καλα.
ειδα και τον ιπποτη καλοπιανες προχτες στο γλειψιμο εσυ τον εβριζες ενα χρονο που απειλουσες οτι θα φυγεις  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα γλειφεις τον μητσο αμα του πω αυτα που του σερνεις πισω απο την πλατη του θα σε φτιαξει καλα.
ειδα και τον ιπποτη καλοπιανες προχτες στο γλειψιμο εσυ τον εβριζες ενα χρονο που απειλουσες οτι θα φυγεις  :jerking:
Για να αποκαλύψει τον ψεύτη που λέει πράγματα της φαντασίας του  :2funny:.
  Σημερα επεσε πολυ γέλιο αποκαλυφθηκε ποιός ειναι πίσω απ'όλους αυτους και ποιός τους λεει τι να γράψουνε  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
και γιαυτο δεν γαμανε οι ελληνες γενικα !!!! δεν εχουν αρχιδιαα δεν ειναι ανδρες !! πουσταρια στην νοοτροπια και απο πισο απο την πλατη και ετσι και αλιος γιαυτο  :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: ολοι πισο κινηση και ελλαδα τελος :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: αιντε σινχιστικαααα και το μεγαλο καψιμο ειναι οτι δεν κιταει ο αρχυβλακας ο νεοεληνας πος θα γινει αυτος καλητερος για να ανεβασει και τους αλλους !! κιταει πος θα γινουν και οι αλοι αχριστες αδερφες σαν και αυτον!!!! αντε τα λεμε!!! :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να αποκαλύψει τον ψεύτη που λέει πράγματα της φαντασίας του  :2funny:.
  Σημερα επεσε πολυ γέλιο αποκαλυφθηκε ποιός ειναι πίσω απ'όλους αυτους και ποιός τους λεει τι να γράψουνε  :2funny:

ποιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom