Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αφου εισε ειδικος ρε τι windows kai zografikh ??? ενα προγραματακι φρεε μετατροπης δεν ξερης?? θα δεις το μορο καθαρα!!!!! ρεε κψε της μαλακιες βλακα φιλικα ε!!! τα χεις κανει ροοιδο μαζι με τον αλλο τον χοντρο και μην δω κανα ονειρο και με δεις μπροστα σου :2funny: :2funny:
πάρε νταβαριτς τηλ για ενισχύσεις. .μιτσος29 χάθηκε  σήμερα  :think:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αντε παλι τα παπακια παο λιμνη τα λεμε βραδυ τσιου ;) ;) ;)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
να ο σχετικος ο ανθρωπος ευγε!!!  εξηγα λοιπον πος με τα δεκαρια και φρεε προγραμα αν ξερεις θα της φτιαξο να ανεβαζο!!!!! κανε μια αναληση σημειοτεον τα μαχ 400Κ που δεχετε το σαιτ ειναι τιμι για πριν 10 χρονια!!!!! ευγε !! τυπε κανε αναληση αν το ξερεις !! χρισιμοτατο
την ειπες ομως κι εσυ....οσο πιο σμυκρινση κανεις τοσο πιο <δεμενη> ειναι η φωτογραφια τα μεγαπιξελ πχ 12 σημενει οτι στα 60ντι πι αι το φυσικο τους μεγεθος ειναι Α4 οταν πας απο την ψηφιακη να την κανεις φωτογραφια σε φωτογραφειο θα την μικρυνει σε φυσικο μεγεθος και θα πυκνωσουν τα ντι πι αι και θα φτασει (ας το πουμε) στα ντι πι αϊ ενος φιλμ
εσυ αν κανεις σμυκρινση οπως λες και θολωνει η εχεις βαλει μαλακια φιλτρο....ή αστο καλυτερα
κοινως δεν σε δικαιωσα 100% απλα παντα <βλεπω> στον αλλον το καλυτερο, οτι δηλαδη δεν ψευδεται....αλλα κραταω και μια μικρη επιφυλαξη  

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6701196#msg6701196 date=1451497047]
Φωτοσοπ εμείς δουλεύουμε αλλά δεν είναι δωρεάν. Photoscape,Picasa είναι δωρεάν 
[/quote]αρχιδια και το ενα και το αλοο το δοκιμασα και το φαστονε με win10 64 pezo kai αρχιδια μεντολες θολουρα οταν ειναι οι φοτο κανονικες πχ 12 μεγαπιξελ κντες μετατροπι ειδικε στα -400κ και δες το αποτελεσμα ειδικε :idiot: :idiot: :idiot: εχετε σινιθισει να περνετε απο το ινυερνετ που φενοντε οκ ε!!!!! :jerking: :jerking: θα ψαξο βραδυ να το φτιαξο το θεμα ΣΧΕΤΙΚΕΕΕΕ!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το μουνι της μανας σου ειναι χρεωκοππημενο και κανει τσιμπουκια με την αδερφη σου για να σου στελνουν εμβασματα γαμημενο κολοπαιδο μας επρηξες τα αρχιδια με τις μαλακιες σου.

ΔΕν εχεις ιδεα καν  και λες μαλακιες , σου το ειπα ξανα εγω δεν γουσταρω πολα παρε δωσε με κανεναν και ειδικα με ηλιθιους σαν εσενα... μην τολμησεις να απαντησης σε γαμησα επιτοπου στο κοντειρ σου μεσα....

Μην ασχοληθεις ποτε ξανα μαζι μου οπως δεν ασχολουμε εγω με κανεναν...
Tης δικιά σου κωλοβούλγαρε χρεωκοπημένε  :2funny: μη μιλας μην πω στις τράπεζες,στην ΣΔΟΕ και στους οικοδόμους που χρωστάς,που κρύβεσαι στη Χαλκιδική  :2funny:.Και ερθουνε να σου πάρουνε και τα σώβρακα
 Ενα πουλάκι απο το Κίεβο μου είπε οτι κυκλοφορείς με ενα παπάκι 50άρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Αντε σκατοβούλγαρε κομπλεξικέ  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
την ειπες ομως κι εσυ....οσο πιο σμυκρινση κανεις τοσο πιο <δεμενη> ειναι η φωτογραφια τα μεγαπιξελ πχ 12 σημενει οτι στα 60ντι πι αι το φυσικο τους μεγεθος ειναι Α4 οταν πας απο την ψηφιακη να την κανεις φωτογραφια σε φωτογραφειο θα την μικρυνει σε φυσικο μεγεθος και θα πυκνωσουν τα ντι πι αι και θα φτασει (ας το πουμε) στα ντι πι αϊ ενος φιλμ
εσυ αν κανεις σμυκρινση οπως λες και θολωνει η εχεις βαλει μαλακια φιλτρο....ή αστο καλυτερα
κοινως δεν σε δικαιωσα 100% απλα παντα <βλεπω> στον αλλον το καλυτερο, οτι δηλαδη δεν ψευδεται....αλλα κραταω και μια μικρη επιφυλαξη  
τιπε παντα λεω αληθεια παρτο προγραμα που το κανα ειναι ελευθερο στο γκουηκλο να το κατεβασεις βαλτου οπιαδιποτε φοτο θες πραγαμτικη με μεγαπιξελ σιμερινα !! ε!! και δες το τι  θα βγει στα -400κ  καντο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλα βρεσ μου λιση αν το κατεχεις τνχ τα λεμε βραδυ

Συνημμένα

• 2015-12-30_194635.png
    2015-12-30_194635.png
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 38

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποσα κανταρια ηλιθιος εισαι τελικα;
νομιζεις οτι θα φοβηθω να γραψω για σενα με το δικο μου νικ?
τι σκατα κολλημα εχεις μαζι μου δεν μπορω να το καταλαβω
Σκεφτομαι οταν ψωφοκοπίσεις να παω να βάλω στον τάφο σου μια κορνίζα με τη φωτογραφία σου με το γλωσσίφιλο με τον πούστη  :2funny:.Πήγαινε να το πεις αυτο στην Αστυνομία  :2funny:Πηγαινε να το καταγγείλεις  :2funny: Πες με απειλούνε οταν πεθάνω θα βαλουνε στον τάφο μου μια φωτογραφία που δινω γλωσσόφιλα σε ενα πούστη :2funny: να τους την δείξεις κιόλας για να ξερουνε ποια ειναι  :2funny:θα ειμαι ο νουμερο ενα ύποπτος  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
καλη τιμη ,,αλλα που ειναι ?>κεντρο μποτανικα ρισκανι?στειλε πμ το τηλ η το σαιτ,θα το χρειαστω κανα 5-7νθημερο  τελος γεναρη :hi:
μη χαθεις θα μελαγχολησει ο νταβαριτς  :grin:

Εγώ το έκλεισα αρχικά μέσω booking.com.. μια βραδιά ένα άλλο, λιγότερο elegand, αλλά πολύ κεντρικό με 500 lei (προσφορά για 28/12)
και στη συνέχεια μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με παρέπεμψαν σε αυτό το site και έκλεισα αυτό που είμαι τώρα στο Jumbo απέναντι με 40 ευρώ λόγω και πρωτοχρονιάς που είναι όλα με ανεβασμένες τιμές και κλεισμένα.

ΟΚ?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
τιπε παντα λεω αληθεια παρτο προγραμα που το κανα ειναι ελευθερο στο γκουηκλο να το κατεβασεις βαλτου οπιαδιποτε φοτο θες πραγαμτικη με μεγαπιξελ σιμερινα !! ε!! και δες το θα βγεο συα -400κ !!!!! απλα βρεσ μου λιση αν το κατεχεις τνχ τα λεμε βραδυ
δεν χρειαζετε και η απλη ζωγραφικη τα κανει....
κανε κλικ αλλαγη μεγεθους με διατηρηση αναλογιων εικονας και θα στο βγαλει τζαμι χωρις θολουρα
αν δεν σου βγαλει τα κ που θες κανεις εκ νεου μια ελαφροτερη αλλαγη μεγεθους
πχ εκει που λεει 100 βαλε 40 και θα στα κανει ολα αυτοματα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Σκεφτομαι οταν ψωφοκοπίσεις να παω να βάλω στον τάφο σου μια κορνίζα με τη φωτογραφία σου με το γλωσσίφιλο με τον πούστη  :2funny:.Πήγαινε να το πεις αυτο στην Αστυνομία  :2funny:Πηγαινε να το καταγγείλεις  :2funny: Πες με απειλούνε οταν πεθάνω θα βαλουνε στον τάφο μου μια φωτογραφία που δινω γλωσσόφιλα σε ενα πούστη :2funny: να τους την δείξεις κιόλας για να ξερουνε ποια ειναι  :2funny:θα ειμαι ο νουμερο ενα ύποπτος  :2funny:
στο ειπα...εγω ειμαι επισκευασμενος...αν καποιος συναντησει τον Αγιο πετρο πρωτος θα εισαι εσυ....ασε που εισαι και γηραιοτερος μου κατα 1,5 χρονο...ζεις και στα κρυα.....γαμησε τα
αλλα και να πεθανω ευχαριστημενος θα παω....οχι σαν μερικους μερικους στερημενους που εχουν καρτα μελους σε μπουρδελα και γαμανε οταν υπαρχει εκπτωση

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
σε ξεφτυλισε αστο
οοο η ππιπιτσα !!!  :2funny: :2funny: καλα αμα το λες εση!! :2funny: :2funny: καλε καστανα και φουφουδες τρελοκοτσιδουλες καλεε :gay: :gay: εση οτι πεις !! αχ πολονεζα πολονεζα φοναζουν στο μεταξι απο που περνας  :2funny: :2funny: :2funny: με σενα παω πασο :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
αρχιδια και το ενα και το αλοο το δοκιμασα και το φαστονε με win10 64 pezo kai αρχιδια μεντολες θολουρα οταν ειναι οι φοτο κανονικες πχ 12 μεγαπιξελ κντες μετατροπι ειδικε στα -400κ και δες το αποτελεσμα ειδικε :idiot: :idiot: :idiot: εχετε σινιθισει να περνετε απο το ινυερνετ που φενοντε οκ ε!!!!! :jerking: :jerking: θα ψαξο βραδυ να το φτιαξο το θεμα ΣΧΕΤΙΚΕΕΕΕ!!!!!
αν θες να κανεις σμυκρινση χωρις να αλλαξεις την διαταξη των πιξελ ειναι τρομερα απλο....επι τοις 100 σμυκρινση της φωτο με αλυσιδα
στα πιξελ για να διατηρηθουν οι αναλογιες....
αλλα καπου μπερδευσε....τα πιξελ οταν πυκνωνουν η φωτογραφια ειναι πιο διαυγης...οταν μεγαλωνουν αντι να ειναι κουκιδα τετραγωνιζουν και θολωνει μια φωτογραφια

και να σας μαθω και κατι οσοι ψαχνουν πολλα μεγαπιξελ μηχανη και καλα για καλυτερη ποιοτητα μαλακιες κανουν
η ποιοτητα στο εντυπο βρισκετα στα ντι-πι-αϊ κι οχι στα μεγαπιξελ
το φωτοσοπ που λεει ο απο πανω...οκ καλο προγραμμα το καλυτερο αλλα ειναι εργαλειο το οποιο δεν γεμιζει κουκιδες αλλα διαμορφωνει εικονα....δεν υπαρχει περιπτωση μια θολη φωτογραφια να την κανει διαυγη....ουτε 1 στο δισεκατμμυριο
Αν δουλευει φωτοσοπ κορελντροου ιλουστρατορ και συναφη προγραμματα θα το ηξερε
εκτος αν δεν καταλαβα καλα τι θελει να πει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και μετά σου έρχεται και το γκομενάκι..
Παραβαίνω τους κανόνες μου να μην ανεβάζω φωτογραφίες.. αλλά η συγκεκριμένη μου την έσπασε λίγο στο τέλος οπότε λέω να τη σεβαστώ λιγότερο. 1,78 παρεπιπτώντος.
Ετσι κρυβε το πρόσωπο για να μην δούμε απο ποιό σά'ι'τ την κατέβασες? :2funny:
στο ειπα...εγω ειμαι επισκευασμενος...αν καποιος συναντησει τον Αγιο πετρο πρωτος θα εισαι εσυ....ασε που εισαι και γηραιοτερος μου κατα 1,5 χρονο...ζεις και στα κρυα.....γαμησε τα
αλλα και να πεθανω ευχαριστημενος θα παω....οχι σαν μερικους μερικους στερημενους που εχουν καρτα μελους σε μπουρδελα και γαμανε οταν υπαρχει εκπτωση
Πολυ ευχαριστημένος  :2funny:που εισαι κατάκοιτος και δεν μπορεις να περπατίσεις  :2funny: και ερχόταν ο Χάρης να σου φέρει φα'ι' στο σπίτι  :2funny: όσο για της γκόμενες σου άστο την ειδαμε τη γύφτισα που πληρώνατε για να γαμήσετε εσυ και ο Κωλοβούλγαρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αν θες να κανεις σμυκρινση χωρις να αλλαξεις την διαταξη των πιξελ ειναι τρομερα απλο....επι τοις 100 σμυκρινση της φωτο με αλυσιδα
στα πιξελ για να διατηρηθουν οι αναλογιες....
αλλα καπου μπερδευσε....τα πιξελ οταν πυκνωνουν η φωτογραφια ειναι πιο διαυγης...οταν μεγαλωνουν αντι να ειναι κουκιδα τετραγωνιζουν και θολωνει μια φωτογραφια

και να σας μαθω και κατι οσοι ψαχνουν πολλα μεγαπιξελ μηχανη και καλα για καλυτερη ποιοτητα μαλακιες κανουν
η ποιοτητα στο εντυπο βρισκετα στα ντι-πι-αϊ κι οχι στα μεγαπιξελ
το φωτοσοπ που λεει ο απο πανω...οκ καλο προγραμμα το καλυτερο αλλα ειναι εργαλειο το οποιο δεν γεμιζει κουκιδες αλλα διαμορφωνει εικονα....δεν υπαρχει περιπτωση μια θολη φωτογραφια να την κανει διαυγη....ουτε 1 στο δισεκατμμυριο
Αν δουλευει φωτοσοπ ιλουστρατορ και συναφη προγραμματα θα το ηξερε
να ο σχετικος ο ανθρωπος ευγε!!!  εξηγα λοιπον πος με τα δεκαρια και φρεε προγραμα αν ξερεις θα της φτιαξο να ανεβαζο!!!!! κανε μια αναληση σημειοτεον τα μαχ 400Κ που δεχετε το σαιτ ειναι τιμι για πριν 10 χρονια!!!!! ευγε !! τυπε κανε αναληση αν το ξερεις !! χρισιμοτατο  και που σε φοτοσοπ κτλ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ FRΕΕ!!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
50 φεύγα είναι ο παππους άσε που κρύβει τα χρόνια του σαν γκόμενα  :2funny:
Δεν είσαι καλά ενημερωμένος

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
xontropatata ελλαα δουλεψε η ζωγραφικη τον γουιντος γαμο τα δεκαρια το απλο πραγμα το καναν επιστιμι  :2funny: :2funny:  παρε την καψουρααα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Συνημμένα

• dasa (2).png
    dasa (2).png
    308,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • dasa.png
    dasa.png
    246,2 KB · Εμφανίσεις: 95

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom