Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Έχω μείνει Βουκουρέστι κατά καιρούς τα τελευταία 2,5 χρόνια. Απλά ψάχνω μια διανυκτέρευση για το ταξίδι της επιστροφής.. αλλά μάλλον Σόφια θα μείνω αφού επιβεβαιώνεις αυτό που ήδη ξέρω.. Πως το Bucharest είναι ακριβό, τεράστιο και βαρετό. Για πες τις κλήσεις τις στέλνουν Ελλάδα? Γιατί μου ζητούσε διεύθυνση ο μπάτσος όταν ανέβαινα..
προτιμα σοφια αλλα αν πας βουκουρστι το χοτελ χαλοου ειναι στην γκαρα ντερ νοτ που ειναι ο σταθμος τρενων με 25 ευρω το βραδι.πεντακαθαρο ηταν η αδερφη μου με τον αντρα της πριν ενα μηνα σε αυτο.δεν το ηξερα και εκλισα αλλου με 38 την μερα που ειχα ξαναπαει.στο χαλοου σιγουρα τηα βρεις δωματιο,διπλα ειναι και το ibis 20-25 eyro

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
mporeis να μείνεις φτηνά και με πάρκινγκ φυλασσόμενο με 30ε yellow hotel  δίπλα στη κεντρική γκαρα σταθμό τρένων δηλαδή
Βουλγαρία ειναι τα μισά. Καλή στάση είναι το πλεβεν.παρε την β είσοδο πριν την γεφυρα.πρόσεξε μόνο σε φυλασσόμενο πάρκινγκ εκεί το αμάξι όσο παλιό κι αν είναι. Διεύθυνση ζητανε παντού στην Ευρώπη όταν σε γράφουν. .δε νομίζω  για 20 30ε να σου στείλουν κάτι Ελλάδα παντως
Δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ κληση
Υγ @@@ μιτσο29 έχω συναντήσει 3 φορές τον αλλαν πριν 4..5 χρονια.ειναι καλοντυμένος με καλό αμάξι 4χ4 κλπ  Χωρίς να μαι στην τσέπη του μέσα πέρα από ξηγημενος μου φάνηκε κι άνετος οικονομικά. .Μάλλον λάθος πληροφορίες έχεις .γενικα ήταν unfair το σχόλιο για ένα μέλος που αν μη τι άλλο πότε δεν μίλησε άσχημα για κανέναν εδώ μέσα  :hi: :hi:
@@ ντερτυς7
 :grin: :grin: :grin: Hello ,οχι yelow...εχει δικιο ο χαρης
30 βραδυ
ibis dipla απο 40
Hello Hotels Bucuresti Gara de Nord

Ξενοδοχείο 2 αστέρων
Διεύθυνση: Calea Grivitei 143, București, Ρουμανία
Τηλέφωνο:+40 372 121 800

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
επρεπε να μαθουμε τα νεα απο τον πορνομητσο.....πω πω πω....χρεοκοπησες;;;
παντως για χρεοκοπημενος πολλα ταξιδια κανεις...ενα μαζι μου κι ενα με τον ντερτι σε 1,30 μηνα....με ερανο ηρθες ;;;  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.. Τελικά καμιά φορά μπορούμε και να μιλάμε καθως συμφωνούμε ή βριζόμαστε. Πάντως τώρα στο Chisinau έχω elegand γαμιστρώνα. Αν και μερικές φορές μπαίνω στον πειρασμό να μείνω σε παράγκα με χαλιά απλωμένα στους τοίχους.. μετά τη συνομιλία με τα παπάκια στο πάρκο το αποφάσισα.. elegand και πάλι elegand και σίγουρα όχι γύφτος σε παράγκα. Το δωρεάν (όχι πληρωμένο) γαμήσι θέλει και επιδέξιους κώλους  :2funny: :2funny: :2funny:
σε βλεπω διδυμο με νταβαριτσ στο τελος κ τραπεζι μπουκαλι ναργιλεδες κλπ  πρωτη μουρη στο σερμπονα  :grin: :grin: :grin:
@@ ποσο δινεις εδω ?καλο φαινεται,,συνοικια?ραιον?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Και μετά σου έρχεται και το γκομενάκι..
Παραβαίνω τους κανόνες μου να μην ανεβάζω φωτογραφίες.. αλλά η συγκεκριμένη μου την έσπασε λίγο στο τέλος οπότε λέω να τη σεβαστώ λιγότερο. 1,78 παρεπιπτώντος.
:rockon: :rockon: :rockon:
ελα ωπα
μετα απο καιρο ειδαμε κι ενα μουνο αξιωσεων  :hi:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
πολλα βρισκεις και πανο στην εθνικη απο 25 μεχρι 50 ευρω ι βραδυα ΑΛΛΑ λεω εγω!!! το ταξιδι του καλου ελληνοκομαντο θελει υπνο στο αμαξι 2-3 οριτσες φτανει και συνεχεια  :rockon: χοτελ κτλ εγω θελω πανο απο τα 1500 ανατολικα χιλιομετρα!!!! ο πουτσαρας βαλκανιος καμακιας κοιματε στα αμαξι και νοικιαζει ονλυ σπιτι  :knockinb: :knockinb:  χρονιααα τορααα!!!! το μεγιστο ανατολικο χιλιομετραζ που μπορει να βγαλει ανθροπος σχετικος παντα με παρεα χορις στασι ειναι 750 κμ!! μετα κινδινευεις ατυχιμα σιγουρα! μετα τα 750 κοιμασε κανα δυορο τριορα στα μαξι και πας αλλα τοσα σφεΝτονα παλι!!!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ;) ;) ;)  ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΙΛΑΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μαντεψτε πιος ειναι ο μεγαλομαλακας που κικλοφοραει με παπι πενηνταρι και σαγιοναρα  εχει κανει γιρο στους 500 κλονους εδω εχει στιλει φοτογραφιες εχει θαψει ολο τον κοσμο και το πεζει και κινεζος!! κουιζ!!!!!!?????????? :2funny: :2funny: :2funny: καταγραμενα ολα! κοθφαλα!! :rockon: :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
με 22 κανονικά αλλά τώρα λόγω πρωτοχρονιάς.. 40. Σε ένα αντίστοιχο που ήμουν μέχρι προχθές ήταν 22 από το ίδιο γραφείο. Παίδες θα με χάσετε μερικές μέρες.. θα έχω Guest.. Βρίστε με τώρα, δεν θα απαντάω μάλλον, είναι καλή ευκαιρία. Δεν έχει σκύλο στο πάρκο θα κάνω τον φύλακα μη δαγκώσει κανείς τις πάπιες. Έχει κάτι βλάκες εδώ..
καλη τιμη ,,αλλα που ειναι ?>κεντρο μποτανικα ρισκανι?στειλε πμ το τηλ η το σαιτ,θα το χρειαστω κανα 5-7νθημερο  τελος γεναρη :hi:
μη χαθεις θα μελαγχολησει ο νταβαριτς  :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.. Τελικά καμιά φορά μπορούμε και να μιλάμε καθως συμφωνούμε ή βριζόμαστε. Πάντως τώρα στο Chisinau έχω elegand γαμιστρώνα. Αν και μερικές φορές μπαίνω στον πειρασμό να μείνω σε παράγκα με χαλιά απλωμένα στους τοίχους.. μετά τη συνομιλία με τα παπάκια στο πάρκο το αποφάσισα.. elegand και πάλι elegand και σίγουρα όχι γύφτος σε παράγκα. Το δωρεάν (όχι πληρωμένο) γαμήσι θέλει και επιδέξιους κώλους  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DwmatioChisinau1.jpg
    DwmatioChisinau1.jpg
    69,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DwmatioChisinau2.jpg
    DwmatioChisinau2.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 47
D

dude901123

Επισκέπτης
Και μετά σου έρχεται και το γκομενάκι..
Παραβαίνω τους κανόνες μου να μην ανεβάζω φωτογραφίες.. αλλά η συγκεκριμένη μου την έσπασε λίγο στο τέλος οπότε λέω να τη σεβαστώ λιγότερο. 1,78 παρεπιπτώντος.

Συνημμένα

• gomenaki1.png
    gomenaki1.png
    158,8 KB · Εμφανίσεις: 35

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ετσιι τσολια μουυυ καπιταλα σε θελω!! :rockon: :rockon: εισε και για του του δινατο !!!!  ειτανε νιχτα και ο ιλιος ελμπε??  ;) ;) ;) ;)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τιμες κτλ για κανε αν θες αναληση μερα με φεγγαρι!! ;) ;) ;)

D

dude901123

Επισκέπτης
τιμες κτλ για κανε αν θες αναληση μερα με φεγγαρι!! ;) ;) ;)

με 22 κανονικά αλλά τώρα λόγω πρωτοχρονιάς.. 40. Σε ένα αντίστοιχο που ήμουν μέχρι προχθές ήταν 22 από το ίδιο γραφείο. Παίδες θα με χάσετε μερικές μέρες.. θα έχω Guest.. Βρίστε με τώρα, δεν θα απαντάω μάλλον, είναι καλή ευκαιρία. Δεν έχει σκύλο στο πάρκο θα κάνω τον φύλακα μη δαγκώσει κανείς τις πάπιες. Έχει κάτι βλάκες εδώ..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
καλα κι εσενα σε τρωει ο κωλαρικος σου
ποσταρεις σε ουκρανικο νημα μολδαβια
:2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:
ελα ωπα
μετα απο καιρο ειδαμε κι ενα μουνο αξιωσεων  :hi:

Έχω πολλές φωτογραφίες αλλά τις δείχνω μόνο σε εγκεκριμένους χρήστες με χαμηλό βαθμό στον πίνακα του μαλακόμετρου. Οι υπόλοιποι ας τον παίξουν με videakia από internet. Εκτός και αν μου δίνετε χρήματα να τις ανεβάζω..  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Bye λέμε.. Βρίστε ελεύθερα..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Έχω πολλές φωτογραφίες αλλά τις δείχνω μόνο σε εγκεκριμένους χρήστες με χαμηλό βαθμό στον πίνακα του μαλακόμετρου. Οι υπόλοιποι ας τον παίξουν με videakia από internet. Εκτός και αν μου δίνεται χρήματα να τις ανεβάζω..  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
we dont believe you
the photos are from internet
it must be with you inside  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Έχω πολλές φωτογραφίες αλλά τις δείχνω μόνο σε εγκεκριμένους χρήστες με χαμηλό βαθμό στον πίνακα του μαλακόμετρου. Οι υπόλοιποι ας τον παίξουν με videakia από internet. Εκτός και αν μου δίνεται χρήματα να τις ανεβάζω..  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
:think: ti ginete ρε πουστη με τα λευτα εδω αλλος δινει για να μπλοκαρει τους αλοους αλλος θελλη για να ανεβασει!! :think: :think: προτογνορα πραγματα!!!

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
απο αυτην την ποιοτητα και πανω πσαχνεις χτυπας και ασχολησε οταν εισε ανατολικο μπλοκ ολλα τα αλλα τα βρσισκεις ελλαδα παμθινα και δεν κινδινευεις ;) ;) ;) το κοριστι υκρανα απο οντεσσα ανομαλα γαμισια εντελος βελαξα!!!!

Συνημμένα

• ολγα 5.jpg
    ολγα 5.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • ολγα.jpg
    ολγα.jpg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Δες το Viber που δεν πιστεύεις κιόλας και περιμένω επανόρθωση δημόσια
με 1000 ευρω πουλαω την φωτο του ντερτι με την γκομενα αγκαλια που ελαβα μολις στο βαϊμπερ
πολυ μουναρος  :pipa2:
διαπλανητικο μουνι
YΓ για το διαμερισμα μιλουσα εγω  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom