Το έχω ακούσει κ'εγώ αυτό
για να το γράφεις κ'εσύ ετσι θα είναι
.
Ξερουμε οτι ο Σκυλοχάρας κλέγαιτε στους Μοντεράτορ σαν κότα που ειναι για να κατεβάσουν αν ανέβει καμια φωτογραφία του ή φωτογραφίες αλλων ζώων για να μην δει ο κόσμος την ξεφτίλα τους και την αλήθεια
Μου ειπανε οτι για να ανέχοντε αυτό το τέρας και να κατεβάζουν της φωτογραφίες του σπονσοράρει το σά'ι'τ
γιατι κακα τα ψέματα εχει διώξει ολα τα αξιόλογα μέλη και έχει καταντίσει ενα σά'ι'τ των ψευτών
αγάμητοι φουκαράδες σαν αυτους τους φτωχομπινέδες της Μολδαβίας γραφουν ιστορίες για αγρίους για το πως ξεσκίζονται στο γαμήσι
.
Εγω το πιστεύω γιατι με το που ανέβει καποια φωτογραφία του τέρατος ας ειναι με κρυμμένα τα χαρακτηριστικα και ας μην ειναι αναγνωρίσιμος και ας μην παραβαινει κανενα κανόνα αμέσως κατεβαίνει
.Αυτό ειναι φασισμός θελει το σύχαμα να κρύψει την αλήθεια,η αλήθεια ομως παντα στο τέλος νικάει
Βεβαια τωρα πια ο κόσμος εχει μαθει την αλήθεια
ειναι αργά πιά
ο κόσμος ξερει τι ζωα και κακομοιρηδες εχει στη Μολδαβία τι τέρας της φύσεως ειναι ο Σκυλοχάρας
και οτι ο ψεύτης της Μολδαβίας ειναι γελοίος
και τρία χρόνια τώρα μας βάζει φωτογραφίες απο δωματια ξενοδοχειων και φωτογραφίες απο φαγητά
Για να το εμαθες κ'εσυ πρεπει να εχει καποια βάση