Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καλη τιμη ,,αλλα που ειναι ?>κεντρο μποτανικα ρισκανι?στειλε πμ το τηλ η το σαιτ,θα το χρειαστω κανα 5-7νθημερο  τελος γεναρη :hi:
μη χαθεις θα μελαγχολησει ο νταβαριτς  :grin:
καραβαν ασκερ δεν λες του μπραδερ σαν να σου φτιαξει κανα σερβερσαιτ πολλα τα λευτα τι στο διαλο τον εχεις τον C.I.A softweratsi και καθεσε στην λιμνη και ταιζεις τα κοτοπουλα!! κανε καμια δου λεια ντε μασ φαγαν τα λευτα :helpplea: :helpplea: :helpplea:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
με 1000 ευρω πουλαω την φωτο του ντερτι με την γκομενα αγκαλια που ελαβα μολις στο βαϊμπερ
πολυ μουναρος  :pipa2:
διαπλανητικο μουνι
YΓ για το διαμερισμα μιλουσα εγω  :2funny: :2funny:
αφου εση εισε πλουσιος ρε δινεις και δανικα!!!!! τι τα θες τα 1000 ??? ακουει και ο πορνομιτσος!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
αφου εση εισε πλουσιος ρε δινεις και δανικα!!!!! τι τα θες τα 1000 ??? ακουει και ο πορνομιτσος!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
απο εκβιασμους κονομησα  :2funny:
μουλοχτος
εκανα τον ντερτι φιλο μου εχει στειλει 300 φωτο και τον κραταω τωρα  :grin:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ελα παρτε και την ντασα μου  :'( :'( η τελευτεα μεγαλκ καψουρα μου  :'( :'( :'( με βελαζε στο γαμισι μεχρι τελευτεας ρανιδος σπερματος αιματος :'( :'( :'( 1.83 γθμναστρια χορευτριααα :'( :'( :'( :'( :'( :'(  1.83 σε στιλο με απιστευτη ταχιτιτα και διναμη !!! κλαιοοοοοο ακομαααααααααααααααααααααααααα :'( :'( :'( :'( :'( :'(  κλαψ κλαψ παβ να ταισο τα παπακια  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Συνημμένα

• dasa.jpg
    dasa.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 40

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
στο μπουκινκ το εχει δυαστερο,αλλα ειναι καλυτερο απο πολλα τριαστερα.δεν εκλισα ιμπισ γιατι ειχε πολλα αρνητικα ενω τεμπο σιγουρακι κουκλι τετραστερο επρεπε να ειναι
εχω  μεινει σεπτεβρη μια βραδυα
καλο ειναι για τα κεφτα αυτα..κ παρκινγκ,,βασικο για μενα..ιδιο με  ιμπις ειναι κατ εμε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
@@ ντερτυς7
 :grin: :grin: :grin: Hello ,οχι yelow...εχει δικιο ο χαρης
30 βραδυ
ibis dipla απο 40
Hello Hotels Bucuresti Gara de Nord

Ξενοδοχείο 2 αστέρων
Διεύθυνση: Calea Grivitei 143, București, Ρουμανία
Τηλέφωνο:+40 372 121 800
στο μπουκινκ το εχει δυαστερο,αλλα ειναι καλυτερο απο πολλα τριαστερα.δεν εκλισα ιμπισ γιατι ειχε πολλα αρνητικα ενω τεμπο σιγουρακι κουκλι τετραστερο επρεπε να ειναι

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
απο αυτην την ποιοτητα και πανω πσαχνεις χτυπας και ασχολησε οταν εισε ανατολικο μπλοκ ολλα τα αλλα τα βρσισκεις ελλαδα παμθινα και δεν κινδινευεις ;) ;) ;) το κοριστι υκρανα απο οντεσσα ανομαλα γαμισια εντελος βελαξα!!!!
Πόσες φορές τον έχεις παίξει για την πάρτη της δεν μας είπες μόνο  :2funny: Έκανες φωτογραφίες από βίντεο και έτσι δεν μπορεί να της βρει κάποιος στο ίντερνετ Έλα όμως που δουλεύω σε στούντιο και το μοντάζ είναι η δουλειά μου  :2funny: Ούτε ένα ψέμα δεν μπορείς να πεις κακομοίρη

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
ελα παρτε και την ντασα μου  :'( :'( η τελευτεα μεγαλκ καψουρα μου  :'( :'( :'( με βελαζε στο γαμισι μεχρι τελευτεας ρανιδος σπερματος αιματος :'( :'( :'( 1.83 γθμναστρια χορευτριααα :'( :'( :'( :'( :'( :'(  1.83 σε στιλο με απιστευτη ταχιτιτα και διναμη !!! κλαιοοοοοο ακομαααααααααααααααααααααααααα :'( :'( :'( :'( :'( :'(  κλαψ κλαψ παβ να ταισο τα παπακια  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Και αυτή από βίντεο φτιαγμένη είναι  :2funny: :2funny: :2funny: Ζήλεψες που γαμάνε οι άλλοι και είπες ας γαμήσω και εγώ  :2funny: :2funny: :2funny: Θα πεθάνεις στις πεομαλάξεις ρεεεεε  :jerking: :jerking: :jerking:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6701102#msg6701102 date=1451494422]
Και αυτή από βίντεο φτιαγμένη είναι  :2funny: :2funny: :2funny: Ζήλεψες που γαμάνε οι άλλοι και είπες ας γαμήσω και εγώ  :2funny: :2funny: :2funny: Θα πεθάνεις στις πεομαλάξεις ρεεεεε  :jerking: :jerking: :jerking:

[/quote]type οτι βαζω ειναι αλληθινο και αφου εισε σχετικος γραψε ενα προγραμα που μπορει να κανει της φοτογραφιες κατω απο 400 ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΘΟΛΟΝΕΙ  :idiot: :idiot:  στην εποχη που οι φοτο ειναι τεζα στα μεγγαπιξελ εδω μεσα η τεχνολογια ειναι για δεκα χρονια πριν  :jerking: :jerking:  με αυτη την μαλακια της εκανα μικροτερες βαλε προγραμα φρεε να σου ανεβασο καμια 20 αρια γκομενετα  αμεσα που εχω σε αυτο το πσι  και ψαχτες και στην νασα βλακα :idiot: :idiot: :idiot:  και απο βιντεο κιολασ εε  εισε και ειδικοςςςς :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  εε και στην ιλικια που σε παψε να το πεζεις ετσι !!!!! το χεις καψειι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  οπιος ξερει κανα προγραμα φρεε που να κανει δουλεια ασ γραψει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με 22 κανονικά αλλά τώρα λόγω πρωτοχρονιάς.. 40. Σε ένα αντίστοιχο που ήμουν μέχρι προχθές ήταν 22 από το ίδιο γραφείο. Παίδες θα με χάσετε μερικές μέρες.. θα έχω Guest.. Βρίστε με τώρα, δεν θα απαντάω μάλλον, είναι καλή ευκαιρία. Δεν έχει σκύλο στο πάρκο θα κάνω τον φύλακα μη δαγκώσει κανείς τις πάπιες. Έχει κάτι βλάκες εδώ..

22 ευρω τη μερα? μια χαρα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
type οτι βαζω ειναι αλληθινο και αφου εισε σχετικος γραψε ενα προγραμα που μπορει να κανει της φοτογραφιες κατω απο 400 ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΘΟΛΟΝΕΙ  :idiot: :idiot:  στην εποχη που οι φοτο ειναι τεζα στα μεγγαπιξελ εδω μεσα η τεχνολογια ειναι για δεκα χρονια πριν  :jerking: :jerking:  με αυτη την μαλακια της εκανα μικροτερες βαλε προγραμα φρεε να σου ανεβασο καμια 20 αρια γκομενετα  αμεσα που εχω σε αυτο το πσι  και ψαχτες και στην νασα βλακα :idiot: :idiot: :idiot:  και απο βιντεο κιολασ εε  εισε και ειδικοςςςς :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  εε και στην ιλικια που σε παψε να το πεζεις ετσι !!!!! το χεις καψειι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  οπιος ξερει κανα προγραμα φρεε που να κανει δουλεια ασ γραψει
:2funny: Ακόμα και το προγραμμα που έχουν τα windows (ζωγραφική) μπορεί να το κάνει αυτό. Τα δικά σου δεν είναι φωτογραφίες είναι βίντεο από το ίντερνετ που το μετέτρεψες σε φωτογραφίες  :2funny: για αυτό όλες οι φωτογραφίες σου έχουν το ίδιο μέγεθος και τα ίδια kilobyte  :2funny:  Άντε τραβά να δουλέψεις κάποιους άλλους τενεκέ ξεγάνωτε

Συνημμένα

• 2xsq0z.jpg
    2xsq0z.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 28

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αφου εισε ειδικος ρε τι windows kai zografikh ??? ενα προγραματακι φρεε μετατροπης δεν ξερης?? θα δεις το μορο καθαρα!!!!! ρεε κψε της μαλακιες βλακα φιλικα ε!!! τα χεις κανει ροοιδο μαζι με τον αλλο τον χοντρο και μην δω κανα ονειρο και με δεις μπροστα σου :2funny: :2funny:

σε ξεφτυλισε αστο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6701148#msg6701148 date=1451496106]
:2funny: Ακόμα και το προγραμμα που έχουν τα windows (ζωγραφική) μπορεί να το κάνει αυτό. Τα δικά σου δεν είναι φωτογραφίες είναι βίντεο από το ίντερνετ που το μετέτρεψες σε φωτογραφίες  :2funny: για αυτό όλες οι φωτογραφίες σου έχουν το ίδιο μέγεθος και τα ίδια kilobyte   :2funny:  Άντε τραβά να δουλέψεις κάποιους άλλους τενεκέ ξεγάνωτε

[/quote]

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6701148#msg6701148 date=1451496106]
:2funny: Ακόμα και το προγραμμα που έχουν τα windows (ζωγραφική) μπορεί να το κάνει αυτό. Τα δικά σου δεν είναι φωτογραφίες είναι βίντεο από το ίντερνετ που το μετέτρεψες σε φωτογραφίες  :2funny: για αυτό όλες οι φωτογραφίες σου έχουν το ίδιο μέγεθος και τα ίδια kilobyte   :2funny:  Άντε τραβά να δουλέψεις κάποιους άλλους τενεκέ ξεγάνωτε

[/quote]αφου εισε ειδικος ρε τι windows kai zografikh ??? ενα προγραματακι φρεε μετατροπης δεν ξερης?? θα δεις το μορο καθαρα!!!!! ρεε κψε της μαλακιες βλακα φιλικα ε!!! τα χεις κανει ροοιδο μαζι με τον αλλο τον χοντρο και μην δω κανα ονειρο και με δεις μπροστα σου :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Φωτοσοπ εμείς δουλεύουμε αλλά δεν είναι δωρεάν. Photoscape,Picasa είναι δωρεάν 

Stories

Νέο!

Stories