@@μιτσο αν αντι για 7 που λες εκανες τελικα 3-4 μεχρι ουκρανια κι αλλη 1 μεχρι οδησο ειναι αλλο απο 7 ωρες που λεγαμε αρχικα
καναλι ναι χει διπλα στο δρομο απο παλανκα,οποτε τζιουρτζιουλεστι δεν πηγες
αΠΟ κει πηγες αλλα απο που... μπαινεις απο 3 περασματα συνορα,οποτε...παμε παλι
νομιζω περασες απο το αλλο συνορο της παλανκα διπλα που στελνουν κ ιχ κ μασρουτκες κ φορτηγα
αν θυμασαι κ φορτηγα εχεις περασει απο κει κανα 20χλμ διπλα απο παλανκα,κι εκει οι ντοποιοι παλνκα το λενε αλλα εχει αλλο ονομα δεν το θυμαμαι τωρα
η παλανκα το χαρακτηριστικο της ειναι περνας πριν φτασεις μεσα απο ενα μικρο χωριο κ 6-7χλμ μετα εφτασες
επισης εχει ενα καινουριο ντιουτι φρη στη μολδαβικη μερια,κ ΔΕΝ εχει φορτηγα καθολου στο αλλο εχει παντα απο 3 εως 13 τιρ...
α θυμασαι λεπτομερειες θα λυθει ο γριφος
αυτα που λεει ο ντερτυ για δρομουα απο κ προς κισινιοφ ισχυουν παντως ολα
@@ ντερτυ συμφωνω σε αρκετα που λες ομως διαφωνω σε 2 βασικα
1.δεν ειναι το ταερναβτσι καλος χωρος για καποιον αρχαριο,ο μονος λογος να πας,ετσι αρχισα μι εγω καποτε να πηγαινω ,ειναι οτιοδικα ειναι ευκολο κ σιγουροι αφου ουκρανια δεν οδηγεις καθολου σχεδον
ο δευτερος ειναι οτι συνδιαζεται πανευκολα με κισινιοφ
κατα τ αλλα μια μικρη πληκτικη πολη με οχι ιδιατερα σε σχεση με αλλη ουκρανια εξξαλες κι ευκολες ντεβουσκες,ειδικα αν κυνηγας στο δρομο οπως εγω,αλλα κ μαμπα πιο δυσκολα απαντουν σε σχεση με αλλες περιοχες
η πιο βαλιου περιοχη για μενα εκει ειναι το φρανκιφσκ ειδικα αν γουσταρεις κ εκτος απο γαμησι κ φυση,ειναι φοβερο πειβαλον προς τα ορεινα ειδικα
κ μουνια α κλασης κι ευκολα πολλα
2.οσον αφορα το μιτσο29
εχω ξαναγραψει ο μιτσος οταν μιλαει κ δινει αποψη για μερος που εχει παει γραφει 70-80% τα πραγματα οπωςειναι για το μεσο ταξιδιωτη
αυτα οιυ ειχε πει για κισιναου τοτε ισχυαν κ για πρμ,για ενα μεσο ανθρωπο που πηγαινε με 5 φραγκα να ριξει κανα γαμησι 5-6 μερες κ να φυγει
αν τωρα καποιος εχει γνωση ρωσσικων πχ εχει πολλα χρηματα για ξοδεμα η εχει πολλα κονε η ειναι εξαιρετικης εμφανισης ,οπσδηποτε αλλαζει το αποτελεσμα,
αλλα για το μεσο αναγνωστη τα τουμιτσου ισχυαν τοτε
σημερα μετα τη ευρωπαικη φολα της ΕΕ,αλλα κ της ρωσσιας με την υποτιμηση ρουβλι, τα εισοδηματα ολων ξενιτεμενων κι επισκεπτων εχουν γινει τα μισα,πραγμα που εχει αντικτυπο στην προσβασιμοτητα σε γκομενες σε μολδαβια βασικοτερα αλλα κ ουκρανια επισης
οποιος εχει τα ιδια φραγκα με πριν 3-4 χρρονια,γαμαει το διπλο!!!
αυτα