Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:2funny: οι μισοι τραβανε παρακρουση με τον πορνομιτσο και οι αλλοι μισοι με νταβαριτς :2funny: :2funny:  στα αρχιδια μας και μας κωστης παλαμας  :grin: :grin: :grin: μην κλαις χοντροπατατα μου εμεις σε αγαπαμε  :* που θα βρουμε αλλον παπαρα σαν και σενα να γελαμε  :2funny: :2funny: εχεις παρει χαμπαρι οτι εχεις φαει πανω απο 50 χιλιαδες ευρω στην ουκρανεια σε πουτανες που δεν αξιζουν ουτε 3000 ευρο  :2funny: μαγκιας και καμαρι σου βεβεα γουστα ειναι αυτα! αλλα κανεμας κανα φροντιστηριο αυτο μονο εση το καταφερες δεν μπορει αλλος!!! :rockon: οσον αναφορα το θεμα εδω ο νταβαριτς το ανοιξε και εδωσε πληροφοριες οπος και ο ρεντ και εγω και ο μεγας αεροδρομιακιας θα στιλο να τραβιξει ο σιρινας τσοντα εκει :dancing: η πουτανα του αεροδρομιου :dancing: :dancing: εση παλιο πατατα ουτε στο χαρτι ξερεις ποσ πανε στα μερη αυτα και τρολλ τριλλ τρολλλ σα μαλκας που σε :idiot: :idiot: αφου δεν ξερεις απο τσερνεουτσι τιποτα τι μας ζαλιζεις τα ουμπαλα σαν αποτυ-χιμενη διαφημηση του ζασταβα εισε στο ιντερνετ τι να σου κανω τωρα???  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Arqak3S3QY4[/video] [/video]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καταρχας να τονισω οτι δεν μισω κανεναν
αυτο ομως που με ενοχλει ειναι να αμφησβητουν καποιοι ολους ή καποιοι να το παιζουν οτι ξερουν τα παντα και να γραφουν με αινιγματα και να χρειαζετε να εισαι ο Οιδιπους να τα λυσεις....
απλα και περιεκτικα και να υπαρχουν πληροφοριες...τωρα αν υπαρχει ενας μπαχαλακης σαν τον νταβαριτς τελευταια που αναθεμα αν καταλαβενει κανενας τι γραφει και απλα τρολαρει....ε τι να πω...
τουλαχιστον ο δημητρακης στα της ρωσσιας σου δινει πληροφοριες που ειναι κατανοητες.....και εχει αποψη που ειναι δικο σου θεμα αν συμφωνεις η οχι αλλα εχει αποψη
αλλα μονο για την ρωσια....με μια φορα που πηγε ουκρανια και μολδαβια οι ενημερωσεις του ειναι το λιγοτερο παλιες και κυριως κουτσομπολιστικες....
ο καθενας εχει τον τροπο του και γαμαει αυτα που γουσταρει να γαμησει.....εγω το χω πει πολλακις και θα το πω αλλη μια....στην ουκρανια δεν θα πηγαινα ποτε αν ηταν να παω μονο με μια γκομενα....παω γιατι ειναι πιο δεκτικες στα δικα μου γουστα....
δατς ολ

ο μητσος δεν μισει κανεναν απλα ειναι λιγο ανεμοδουρας. τον μολντολαγνο τον ειχε ξεβαφτισει στα μπινελικια για καιρο, μετα που πηγε μολδαβια στο μαγαζι και δεν του επαιρνε λεφτα για φαγητο ο μολντος, τον αγαπησε. με τον νταβαριτς τα ιδια τωρα κανουνε αγαπες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ο μητσος δεν μισει κανεναν απλα ειναι λιγο ανεμοδουρας. τον μολντολαγνο τον ειχε ξεβαφτισει στα μπινελικια για καιρο, μετα που πηγε μολδαβια στο μαγαζι και δεν του επαιρνε λεφτα για φαγητο ο μολντος, τον αγαπησε. με τον νταβαριτς τα ιδια τωρα κανουνε αγαπες.
βουλομενο γραμμα διαβαζεις.... :o :o :o

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
μα αυτο ειπα δεν μισω καποιον δεν εχω προηγουμενα με καποιους στην πραγματικη μου ζωη...και ο νταβαριτς θα πρεπει να το κοιταξει σε κανα πραγματικο γιατρο....εχει την εντυπωση καταδιωξης οτι τον μισουνε....ενοχλουμαστε απο το διαρκες του τρολαρισμα...γραφει γραφει γραφει γραφει και εκτος οτι παραειναι ασχετα αυτα που γραφει....νομιζεις οτι εχεις παει στο μαντειο τον δελφων και στα λεει η πυθεια ενα πραγμα

οπως στο σχολειο που αφου διαβαζαμε το ποιημα επρεπε να γινει ερμηνεια
τρολαριτς επρεπε να λεγετε

D

dude901123

Επισκέπτης
:2funny: οι μισοι τραβανε παρακρουση με τον πορνομιτσο και οι αλλοι μισοι με νταβαριτς :2funny: :2funny:  στα αρχιδια μας και μας κωστης παλαμας  :grin: :grin: :grin: μην κλαις χοντροπατατα μου εμεις σε αγαπαμε  :* που θα βρουμε αλλον παπαρα σαν και σενα να γελαμε  :2funny: :2funny: εχεις παρει χαμπαρι οτι εχεις φαει πανω απο 50 χιλιαδες ευρω στην ουκρανεια σε πουτανες που δεν αξιζουν ουτε 3000 ευρο  :2funny: μαγκιας και καμαρι σου βεβεα γουστα ειναι αυτα! αλλα κανεμας κανα φροντιστηριο αυτο μονο εση το καταφερες δεν μπορει αλλος!!! :rockon: οσον αναφορα το θεμα εδω ο νταβαριτς το ανοιξε και εδωσε πληροφοριες οπος και ο ρεντ και εγω και ο μεγας αεροδρομιακιας θα στιλο να τραβιξει ο σιρινας τσοντα εκει :dancing: η πουτανα του αεροδρομιου :dancing: :dancing: εση παλιο πατατα ουτε στο χαρτι ξερεις ποσ πανε στα μερη αυτα και τρολλ τριλλ τρολλλ σα μαλκας που σε :idiot: :idiot: αφου δεν ξερεις απο τσερνεουτσι τιποτα τι μας ζαλιζεις τα ουμπαλα σαν αποτυ-χιμενη διαφημηση του ζασταβα εισε στο ιντερνετ τι να σου κανω τωρα???  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Arqak3S3QY4[/video] [/video]

Παράκρουση πάθαμε εμείς με τον Πορνόβλακα? Η μήπως ο Πορνόβλακας επιτρέπει μόνο στα τσιράκια του και όσους συμφωνούν μαζί του να γαμάνε? Κάνε λίγο μια επανεκκίνηση στο λειτουργικό. Μήπως το Παιδοβούβαλο πήγε Chernivcy? Lviv? Odessa έχει καμιά εμπειρία πέρα από μια πουτάνα με κυτταρίτιδα που του κέρασε ο Leon? Ποιός τον έχρησε ειδικό σε Ουκρανία, Μολδαβία, PMR? Επειδή πήγε ένα μήνα και έμεινε σε μια παράγκα με 100 ευρώ και τριγυρνούσε στα ελληνικά καφενεία τρώγοντας τσάμπα έγινε ειδικός? Μήπως επειδή έκανε βιντεάκια στα πάρκα? Άντε έχετε γαμήσει την κοινή λογική και προσπαθείτε να αποδείξετε πως η γη δεν γυρίζει. Ο ένας λέει πως το αεροδρόμιο στο Chernivcy λειτουργεί, ο άλλος πως με λένε μπαρμπά Θωμά και ζω Μολδαβία, πως ταξιδεύω με τρένο.. Γαμώ την πουτάνα μου. Εξαιτίας της μαλακίας ορισμένων το Forum έχει γαμηθεί. Μόνο τρολαρίσματα και μαλακίες. Εγώ όταν ξεκίνησα να γράφω έδινα αναλυτικές πληροφορίες για τα ταξίδια μου μέχρι που εμφανίστηκε ο Πορνοηλίθιος και κανά δυο τσιράκια του και άρχισαν να αμφισβητούν τα πάντα. Λες και πρέπει να γίνω κολητός τους, να τους γλύφω για να πάρω το χρήσμα να μου επιτρέπουν να γράφω τις εμπειρίες μου χωρίς να με βρίζουν. Έχω ανεβάσει 200 φωτογραφίες συνολικά τα τελευταία 3 χρόνια και ο Ηλίθιος ακόμη λέει πως είμαι ψεύτης. Ποιος? Αυτός που όλη μέρα κάθετε στον καναπέ και τρώει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μα αυτο ειπα δεν μισω καποιον δεν εχω προηγουμενα με καποιους στην πραγματικη μου ζωη...και ο νταβαριτς θα πρεπει να το κοιταξει σε κανα πραγματικο γιατρο....εχει την εντυπωση καταδιωξης οτι τον μισουνε....ενοχλουμαστε απο το διαρκες του τρολαρισμα...γραφει γραφει γραφει γραφει και εκτος οτι παραειναι ασχετα αυτα που γραφει....νομιζεις οτι εχεις παει στο μαντειο τον δελφων και στα λεει η πυθεια ενα πραγμα

οπως στο σχολειο που αφου διαβαζαμε το ποιημα επρεπε να γινει ερμηνεια
τρολαριτς επρεπε να λεγετε

μητσο σε λενε και σενα? εγω για τον δημητρακη μιλησα.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Παράκρουση πάθαμε εμείς με τον Πορνόβλακα? Η μήπως ο Πορνόβλακας επιτρέπει μόνο στα τσιράκια του και όσους συμφωνούν μαζί του να γαμάνε? Κάνε λίγο μια επανεκκίνηση στο λειτουργικό. Μήπως το Παιδοβούβαλο πήγε Chernivcy? Lviv? Odessa έχει καμιά εμπειρία πέρα από μια πουτάνα με κυτταρίτιδα που του κέρασε ο Leon? Ποιός τον έχρησε ειδικό σε Ουκρανία, Μολδαβία, PMR? Επειδή πήγε ένα μήνα και έμεινε σε μια παράγκα με 100 ευρώ και τριγυρνούσε στα ελληνικά καφενεία τρώγοντας τσάμπα έγινε ειδικός? Μήπως επειδή έκανε βιντεάκια στα πάρκα? Άντε έχετε γαμήσει την κοινή λογική και προσπαθείτε να αποδείξετε πως η γη δεν γυρίζει. Ο ένας λέει πως το αεροδρόμιο στο Chernivcy λειτουργεί, ο άλλος πως με λένε μπαρμπά Θωμά και ζω Μολδαβία, πως ταξιδεύω με τρένο.. Γαμώ την πουτάνα μου. Εξαιτίας της μαλακίας ορισμένων το Forum έχει γαμηθεί. Μόνο τρολαρίσματα και μαλακίες. Εγώ όταν ξεκίνησα να γράφω έδινα αναλυτικές πληροφορίες για τα ταξίδια μου μέχρι που εμφανίστηκε ο Πορνοηλίθιος και κανά δυο τσιράκια του και άρχισαν να αμφισβητούν τα πάντα. Λες και πρέπει να γίνω κολητός τους, να τους γλύφω για να πάρω το χρήσμα να μου επιτρέπουν να γράφω τις εμπειρίες μου χωρίς να με βρίζουν. Έχω ανεβάσει 200 φωτογραφίες συνολικά τα τελευταία 3 χρόνια και ο Ηλίθιος ακόμη λέει πως είμαι ψεύτης. Ποιος? Αυτός που όλη μέρα κάθετε στον καναπέ και τρώει.
τυπε τα χεις γραψει αυτα 100 φορεσ!!!!! γαμισεσ τιποτα σημερα ???

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
 xontropatata δεσ το βιντεο μπασ και σκαμπασεις τιποτα ;) ;) ;)  ποτε θα ρθεισ να παμε??? με τα λευτα που σε τρονε οι πουτανες στο τσερνεουτσι θα σε χω πριγκιπα  :rockon: και να τα τσιμπουκια και να τα πισοκολητα θα σου βρω και νιφη με προικα και θα τρος και πριβε στο γερμανικο εστιατοριο που ειναι απο τα καλητερα εκει!!!!  :rockon: χωρις αλλαν ομος!!!! κακιστρες μακρια :s&m_2:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
xontropatata δεσ το βιντεο μπασ και σκαμπασεις τιποτα ;) ;) ;)  ποτε θα ρθεισ να παμε???
ρε νταβαριτς στα χω πει 800 φορες....με αυτοκινητο ταξιδια δεν κανω...αντε ισως σκεφτω να παω απο οντεσσα μικολαιβ...αλλα να καθομε 10 ωρες σερι σε ενα αυτοκινητο για να παω σε ενα κολοχωρι δεν παω
ειπαμε αυτος ειναι ο παραδεισος του ντερτι...ο οποιος πλεον βρισκετε σε αλλη χωρα

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ρε νταβαριτς στα χω πει 800 φορες....με αυτοκινητο ταξιδια δεν κανω...αντε ισως σκεφτω να παω απο οντεσσα μικολαιβ...αλλα να καθομε 10 ωρες σερι σε ενα αυτοκινητο για να παω σε ενα κολοχωρι δεν παω
ειπαμε αυτος ειναι ο παραδεισος του ντερτι...ο οποιος πλεον βρισκετε σε αλλη χωρα
νταβαριτσ να πεις τα μουτρα σου χοντροπατατα  :tickedoff: εγω ειμαι καπιταλας... το κακο μεσενα αυτο ειναι εκτος απο τα αεροδρομια και τα ορεα σπιτια που γαμας της ιδιες πουτανες δεν εχεις δει τιποτα αλοο  :idiot: μικολαεφ ακιρο ερχοντε αυτες οντεσα .. κερσον θα προτεινα για κοντα και αλλα κολπα αριστα :rockon: τα λευτα τα τρως που τα τρως κουνα λιγο ντε την κολαρα σου τεμπελ αγα ντε λα πουτανας :2funny: αεροδρομιο εχει και λβοβ και χαρκοβο kai dnipro θα βρεις πουτανες αμεσως !!! κουνισου ντε λιγακιι :tickedoff:  μουχλα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
νταβαριτσ να πεις τα μουτρα σου χοντροπατατα  :tickedoff: εγω ειμαι καπιταλας... το κακο μεσενα αυτο ειναι εκτος απο τα αεροδρομια και τα ορεα σπιτια που γαμας της ιδιες πουτανες δεν εχεις δει τιποτα αλοο  :idiot: μικολαεφ ακιρο ερχοντε αυτες οντεσα .. κερσον θα προτεινα για κοντα και αλλα κολπα αριστα :rockon:
και πως θες να σε λεω καραγκιοζη οπως στο αβαταρ σου ή βλακα εξπρες οπως το νικ σου
χαιντε μπουλουκο

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
και πως θες να σε λεω καραγκιοζη οπως στο αβαταρ σου ή βλακα εξπρες οπως το νικ σου
χαιντε μπουλουκο
ειμαι και βλακαν και εχπρες και αστερατος αμαλαχι να ουμε  :rockon: και το πρωτο καμακι ! χτυπαο σκιλια πιπινια και χορευτριες ουκρανες βλαχες και ρωσιδες  :tits2: :tits2: με τον μπουλουκο της νδ καμια σχεση  :rockon: :rockon: αλλο τιποτις? στο αβαταρ ειναι καραγκιοζοπεχτις δεν πεζει μπαγλαμα!! μπουζουκι παιζει μεγαλη τεχνη το οργανο  ;) ;) ;) αλλα που να πιασεις ρε χοντροπατατα εση την ιψιλη διανοηση!!!!!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
ειμαι και βλακαν και εχπρες και αστερατος αμαλαχι να ουμε  :rockon: και το πρωτο καμακι ! χτυπαο σκιλια πιπινια και χορευτριες ουκρανες βλαχες και ρωσιδες  :tits2: :tits2: με τον μπουλουκο της νδ καμια σχεση  :rockon: :rockon: αλλο τιποτις? στο αβαταρ ειναι καραγκιοζοπεχτις δεν πεζει μπαγλαμα!! μπουζουκι παιζει μεγαλη τεχνη το οργανο  ;) ;) ;) αλλα που να πιασεις ρε χοντροπατατα εση την ιψιλη διανοηση!!!!!!!
εμ καραφλομπουλουκο που να την πιασω....εδω δυσκολευομαι να διαβασω αυτα που γραφεις....το νοημα θα πιασω...ειπαμε εισαη πυθια του μπου....τεσπα παω....διοτι βαρεθηκα να ασχολουμε με καραγκιοζοτρολ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Άστον τρελό στην τρελλα του  :grin: :booty: :orchestra:
Για μένα λέω εγώ. .Μην παρεξηγιομαστε μετά. . :grin:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: καηκε με την ιψιλη διανοηση!!! ποταπος  :2funny: :2funny: και λαικατζα εξου σαβουρογαμις :2funny: :2funny: :2funny: παο για να ταισο τα παπακια στην λιμνη ;) ;) ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επισης για κισινιοφ οντεσα μεσω παλανκας
ο δρομος δεν εχει προβλημα ,μονο κανα 2 φορες απο 10-15χλμ περνας μεσα απο χωρια αλλα γενικκα πανω απο 3 αντε 4 ωρες δεν κανεις μαζι με τελωνειο..
αν γραφει οτι εκανε 7-8 ωρες σημαινει οτι πηγε καλοκαιρι κι αργησε με τις ουρες στα τελωνεια η χαθηκε εντελως,ετσι ναι για 200χλμ  κανεις 7 ωρες
καθυστερηση σε τελωνεια ομως...αλλο αυτο,κυριακη απο γευμα αν φευγεις πο οντεσα η σαββατο πρωι αν μπαινεις οι ουρες ειναι πολλα χλμ κι η αναμονη τεραστια κ 10 ωες μπορει να κανεις αν τυχεις στην περιπτωση
να περνας η πολυ χαραματα η πολυ αργα τοραδυ μετα τις 12
:hi:
Δεν ξερω αν σε 2 χρόνια τον έφτιαξαν το δρόμο που δεν νομιζω αλλα μέσω Παλάνγκας που πηγα ο δρόμος μεχρι 15-20 χλμ. απο την Οδησσό ηταν βομβαρδισμένος!Και το λεωφορείο (Mersedes sprinter) εκανε λιγο πανω απο 7 ωρες.Στα σύνορα ειχε 1-2 αμάξια μπροστα απο μας.Ειδικα στη Μολδαβία το λεωφορείο χόρευε  :2funny: τίγκα στις λακουβες πανω σε μια ευθεια μονο να πηγε 80-90 συνηθως με 40 πηγαινε μεσα πηγαιναμε ολοι σα να ημαστε σε τραμπολίνο  :2funny:Τα χωρια της Μολδαβίας τραγικά λες και γυρισες 500 χρόνια πισω  :headbang:.

Λοιπόν όρνια  :tickedoff: που έγραφε και ο σύντροφος νταβαριτς αναμένοντας της φωτογραφίες από τον ζωολογικό κήπο σήμερα ... ο φίλος μας ντέρτι Μινχάουζεν που είναι πασιφανές ότι δεν ξέρει γρι από ανατολικούς δρόμους άλλα γύρισε όλη την ανατολίτικη ευρωπί σε χρόνο καρλος σαινθ δασκαλεμένος από τον αλλαν νταλον στην μαλάκια που μαζί ταξίδεψαν εξ ου και τα φίδια ...  έμενα μου είναι συμπαθές να διαβαζο και καμιά μαλάκια να περνά η ώρα ...  :2funny: :2funny: 0 ντερτι μαγκες με λαντσια ντελτα ιντεγραλε κικλοφορα και εχει και ολο το τιμ απο πισο της λαντσια μαζί με διαστημικό πλοηγό από τον φίλο του τον πουτιν για αυτό κάνει αυτούς τους χρόνους και το αμάξι  δεν μασαει από ανατολικούς δρόμους είναι κολλητούς του τσιγκερ του Βαρδινογιάννη μιλάμε τεράστια προσωπικότητα !! :2funny: :2funny: :2funny: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=0kiuSe4s6YI[/video] [/video] ;) ;)
Κ εγω το ιδιο πιστευω οτι του τα υπαγορευει ο Αλαντάλον οτι γραφει για τους δρόμους.Μια λεει οτι πηγε στους δρομους της Ουκρανιας 35χλμ. μετα λεει οτι πηγε σε ολες της πόλεις  :2funny: εχει μπερδευτεί τελείως  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom