Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε  με την σακαρακα που λεει οτι παει στο προτο τιρ που θα ερθει απο απενατη με 100 χιλιομετρα μονο με τον αερα και την λασπι θα χασει το φως του για μισο λεπτο!! χιλιάδες τα τιρ ε εκεί  και το χειμώνα τα μισά ανάποδα! Με 50 και την ψηχη στην κουλουρη αντε να βγαλει στην καλητερη 400 χιλιομετρα στο δεκαορο αν ειναι τυχερος ! Τι λεμε τωρα! Ασε που θα χαθει 2 φορες στην ορα χαλαρα!! ο τυπος ειναι για πολλλες σφαλιαρες !   :jerking: :jerking: :jerking: Αα ξέχασα μιτσο Ταΐλάνδη δεν σε ειπαν να πας εσένα??? :2funny: :2funny: :2funny: με απλη σακαρακα εκει φερνεις τετακε και ζβουρες στο δρομο για πλακα τι λεμε τορα!! ασε που στην προτη σοβαρη λακουβα θα παρει το ψαλιδι απο τον κουβα του στο χερι!!!  :2funny: :2funny: :2funny: ο τυπος ειναι τελιος γκαοο πιοοο λεμεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Slwa3T36MsU[/video] [/video]  παρτε την εθνικη εκει και τησ ταχητητες που πανε! με καλο καιρο εε!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=MOXx92T9t0Q[/video]  [/video]  
Φυσικό είναι να μη δουλευει το αεροδρόμιο γιατι κανενας απ'αυτους εκει τους τριτοκοσμικους δεν εχει λεφτα για αεροπορικα εισητήρια,με λεωφορεία πηγαινουν αντε και με κανα τρένο.
  Τελικά ο ψεύτης ειναι εντελώς μαλάκας  :2funny: εδω του γράφεις το ιδιο που ειχα εγραψει κ'εγω οτι οι δρομοι ειναι άθλιοι και τα χιλιόμετρα που λέει δεν βγαίνουν ειδικά με αυτό το αυτοκίνητο που εγραψε οτι έχει  :2funny:Οπως ειπε ο Davarits θα διαλυσει στην πρώτη λακούβα  :2funny:.Εδω ειναι το ψέμα του.Εκτός αν δεν πηγε με αμάξι και πηγε με κανα τρένο  :think: που ειναι το πιο πιθανο αλλα δεν το λέει για να μην τον κράξουμε  :2funny:.Μ'αρέσει που πηγε ο βλάκας μεχρι το αεροδρόμιο και έβγαλε φωτογραφίες για να μας δειξει οτι δεν δουλευει  :2funny:
 Και το Νόβγοροντ έχει αεροδρόμιο αλλα δεν δουλευει εδω και πολλά χρόνια.Και δε νομιζω οτι θα ανοιξει ποτέ.

Συνημμένα

• 1331528149_swalker_ru_dsc01446.jpg
    1331528149_swalker_ru_dsc01446.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 1331528226_swalker_ru_dsc01450.jpg
    1331528226_swalker_ru_dsc01450.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 25

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Φυσικό είναι να μη δουλευει το αεροδρόμιο γιατι κανενας απ'αυτους εκει τους τριτοκοσμικους δεν εχει λεφτα για αεροπορικα εισητήρια,με λεωφορεία πηγαινουν αντε και με κανα τρένο.
  Τελικά ο ψεύτης ειναι εντελώς μαλάκας  :2funny: εδω του γράφεις το ιδιο που ειχα εγραψει κ'εγω οτι οι δρομοι ειναι άθλιοι και τα χιλιόμετρα που λέει δεν βγαίνουν ειδικά με αυτό το αυτοκίνητο που εγραψε οτι έχει  :2funny:Οπως ειπε ο Davarits θα διαλυσει στην πρώτη λακούβα  :2funny:.Εδω ειναι το ψέμα του.Εκτός αν δεν πηγε με αμάξι και πηγε με κανα τρένο  :think: που ειναι το πιο πιθανο αλλα δεν το λέει για να μην τον κράξουμε  :2funny:.Μ'αρέσει που πηγε ο βλάκας μεχρι το αεροδρόμιο και έβγαλε φωτογραφίες για να μας δειξει οτι δεν δουλευει  :2funny:
 Και το Νόβγοροντ έχει αεροδρόμιο αλλα δεν δουλευει εδω και πολλά χρόνια.Και δε νομιζω οτι θα ανοιξει ποτέ.
θεσαλονικη για τσερναβτσι ο δρομος ειναι αριστος,σαν οδοστρωμα
δεν μπαινει ουκρανια αν δεν καταλαβες..μονο 25χλμ που ειναι το τσερναβτσι απο ταμοζνα
δηλ παει μεν ουκρανια αλλα κανει ολα τα χλμ βουλγαρια κ ρουμανια που τα οδοστρωματα ειναι πολυ καλα
πας κ με φιατ πουντο του 95 χωρις προβλημα μεχρι εκει
η δυσκολια ειναι πχ απο ιζμαηλ ν απας οντεσα,,ο δρομος ειναι ολος σπασμενος,ολος,300χλμ εκανα με ψηλο αμαξι 6-7 ωρες το σεπτεβρη,αντιθετα οδεσα για χερσον πας ανετα με 100 χωρις ουτε λακουβα να βρεις
ο ντερτυ7 πιο περα δεν εχει παει,απ οτι καταλαβα.,,μαλλον δεν παει συνεχεια,
βασικα τσερναβτσι παει 25-30χλμ πιο μεσα απο ρουμανια δηλ..ασε που πχ αν μπει απο ουζγκοροντ καποιος πχ ,μεχρι το λβοβ ο δρομος ειναι παλι τελειος απο οδοστρωμα,...
σαν διαστασεις ειναι σαν ενας επαρχιακος δρομος με δυο η τρεις λωριδες συνολικα..
κ μετα κισινιοφ που πηγε παλι ο δρομος καλος ειναι,μερα ανετα πας ,μερικες λακουβες υπαρχουν αλλα λιγες κι εκει
κισινιοφ μετα πισω για ρουμανια ο δρομος ειναι αριστος τα 120χλμ δηλ
οποτε λυνεται η αποριες σας νομιζω ,πως παει με παλιοτερο αμαξι κι οχι τζιπ η κατι βαρυ απο 5αρα μπεμβε κ ανω δηλ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν μπαινει ουκρανια αν δεν καταλαβες..μονο 25χλμ που ειναι το τσερναβτσι απο ταμοζνα
δηλ παει μεν ουκρανια αλλα κανει ολα τα χλμ βουλγαρια κ ρουμανια που τα οδοστρωματα ειναι πολυ καλα
η δυσκολια ειναι πχ απο ιζμαηλ ν απας οντεσα,,ο δρομος ειναι ολος σπασμενος,ολος,300χλμ εκανα με ψηλο αμαξι 6-7 ωρες το σεπτεβρη,αντιθετα οδεσα για χερσον πας ανετα με 100 χωρις ουτε λακουβα να βρεις
βασικα τσερναβτσι παει 25-30χλμ πιο μεσα απο ρουμανια δηλ..ασε που πχ αν μπει απο ουζγκοροντ καποιος πχ ,μεχρι το λβοβ ο δρομος ειναι παλι τελειος απο οδοστρωμα,...
σαν διαστασεις ειναι σαν ενας επαρχιακος δρομος με δυο η τρεις λωριδες συνολικα..
κ μετα κισινιοφ που πηγε παλι ο δρομος καλος ειναι,μερα ανετα πας ,μερικες λακουβες υπαρχουν αλλα λιγες κι εκει
οποτε λυνεται η αποριες σας νομιζω ,πως παει με παλιοτερο αμαξι κι οχι τζιπ η κατι βαρυ απο 5αρα μπεμβε κ ανω δηλ

ασχετο, πως βρισκεις ποια πρατηρια εχουν αεριο στη διαδρομη απο θεσσαλονικη μεχρι εκει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γ'αυτό κάναμε απο Κισινιώφ μεχρι την Οδησσό (μέσω Παλάνκας) κοντά 7 ώρες για 180 χιλιόμετρα το πολύ.Ασε που γράφει οτι γυρισε ολη την Ουκρανία  :2funny:εγω 180 χλμ. με πανω απο 50 δεν πηγαινε πουθενά λιγο καλος ο δρόμος ηταν κοντά στην Οδησσό.Τα εγραψε ο Davarits ολα πολυ καθαρά και έβαλε και τα βιντεάκια που δειχνουν τους δρόμους  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ασχετο, πως βρισκεις ποια πρατηρια εχουν αεριο στη διαδρομη απο θεσσαλονικη μεχρι εκει?
στο 90% εχει ,,προτιμητεα σε βουλγαρια σελλ κ ρουμανια omv
β επιλογη κ ελεφρα πιο φτηνα τα lucoil ειδικα της βουλγαριας ειναι πολυ καλα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γ'αυτό κάναμε απο Κισινιώφ μεχρι την Οδησσό (μέσω Παλάνκας) κοντά 7 ώρες για 180 χιλιόμετρα το πολύ.Ασε που γράφει οτι γυρισε ολη την Ουκρανία  :2funny:εγω 180 χλμ. με πανω απο 50 δεν πηγαινε πουθενά λιγο καλος ο δρόμος ηταν κοντά στην Οδησσό.Τα εγραψε ο Davarits ολα πολυ καθαρά και έβαλε και τα βιντεάκια που δειχνουν τους δρόμους  :2funny:
ο νταβαριτσ εχει κανει χλμ σε ουκρανια αρκετα αλλα αυτα που εχω κανει εγω δεν πλησιαζει κανεις,εχω περασει σχεδον απ ολες τις μεγαλες αρτηριες αλλακ μικρες για πανω απο 3-4 φορες κ χειμωνες κ καλοκαιρια ,οποτε μεχρι κπροσφατα πηγα σεπτεβρη ενα δεκαημερο οδικως εχω πληρη αποψη
μολδαβια δε, εχω παει παντου..
κ ξαναλεω.ο δρομος αππο ισμαιλ μεχρι οδησο ειναι σπασμενος ολος δεν περνας παρα μονο με αμαξι ψηλο,ειναι χειροτερος απ οτι βλεπεις στο βιντεο που ειναι οι δρομοι απο λβιβ προ ςτςρνοπολ
αλλοι δρομοι ομως,μετα απο οδυδησο,προς κιεβο η προς νικολαεβ ειναι σχεδον αριστοι σαν οδοστρωμα
επισης για κισινιοφ οντεσα μεσω παλανκας
ο δρομος δεν εχει προβλημα ,μονο κανα 2 φορες απο 10-15χλμ περνας μεσα απο χωρια αλλα γενικκα πανω απο 3 αντε 4 ωρες δεν κανεις μαζι με τελωνειο..
αν γραφει οτι εκανε 7-8 ωρες σημαινει οτι πηγε καλοκαιρι κι αργησε με τις ουρες στα τελωνεια η χαθηκε εντελως,ετσι ναι για 200χλμ  κανεις 7 ωρες
καθυστερηση σε τελωνεια ομως...αλλο αυτο,κυριακη απο γευμα αν φευγεις πο οντεσα η σαββατο πρωι αν μπαινεις οι ουρες ειναι πολλα χλμ κι η αναμονη τεραστια κ 10 ωες μπορει να κανεις αν τυχεις στην περιπτωση
για καλοκαιρι υπαρχουν αλλα συνορα μεσω πρινιστροβιε ,που περνας πιο γρηγορα ειδικα αν δωσεις κ 5δολαρια στο τελωνειο
οχι ομως  απο κουρτσουχαν εκει ειναι το χειροτερο ..κ πολυ κινηση κ ζητανε 10-20ε οι τελωνιακοι
κ βασικα να περνας η πολυ χαραματα η πολυ αργα τοραδυ μετα τις 12
:hi:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπόν όρνια  :tickedoff: που έγραφε και ο σύντροφος νταβαριτς αναμένοντας της φωτογραφίες από τον ζωολογικό κήπο σήμερα ... ο φίλος μας ντέρτι Μινχάουζεν που είναι πασιφανές ότι δεν ξέρει γρι από ανατολικούς δρόμους άλλα γύρισε όλη την ανατολίτικη ευρωπί σε χρόνο καρλος σαινθ δασκαλεμένος από τον αλλαν νταλον στην μαλάκια που μαζί ταξίδεψαν εξ ου και τα φίδια ...  έμενα μου είναι συμπαθές να διαβαζο και καμιά μαλάκια να περνά η ώρα ...  :2funny: :2funny: 0 ντερτι μαγκες με λαντσια ντελτα ιντεγραλε κικλοφορα και εχει και ολο το τιμ απο πισο της λαντσια μαζί με διαστημικό πλοηγό από τον φίλο του τον πουτιν για αυτό κάνει αυτούς τους χρόνους και το αμάξι  δεν μασαει από ανατολικούς δρόμους είναι κολλητούς του τσιγκερ του Βαρδινογιάννη μιλάμε τεράστια προσωπικότητα !! :2funny: :2funny: :2funny: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=0kiuSe4s6YI[/video] [/video] ;) ;)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τιπε αμα δεν ξερεις πεξε το πουλι σου καλητερα και μην γραφεις μαλακιες χριστουγενιατικα !  αεροδρομιαρα εχει και ιντερνασιοναλ κιολας παπαρα :jerking: :tickedoff:  τα 100 ευρω το βραδυ τα θες μονο για απλη γηρα στα καλμπ για πλακα .... το να εισσε σαβουρογαμις τσιπις μαγκια σου και καμαρι σου αλλα μην γραφεις ασχετα πραγματα στο θρεντ  :uglystupid: στο αεροδρομιο αυτο απειρο γελιο και καμακι πετουσα σινεχεια απο τιμισοαρα και σοφια απευθιας τσερνεουτσι !!! οσο για την ασφαλεια στο τσερνεουτσι καθε βραδυ τα μαπιδια της αρκουδας πευτουν για ζεσταμα πριν την βοτκα και το σινεχιζουν οι αντριομενοι στον καμπο τα ξιμεροματα με τα καλαζνικοφ  :jerking: :jerking: ρε κατι μαλακες εδω μεσαα ασχετοι τελιος :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking:
οσον αφορα την αεροδρομολογια εγω προτος εβαλα το wiki toy aerodromioy που τελικα ανα καληψατε οτι υπαρχει και γραφει καθαρρα το wiki αν δουλευει η δεν δουλευει !! το να κανετε τους χαζους απλα με δυασκεδαζει  :2funny: :2funny: αλλα πολλη φοβαμε οτι η φουντα στην ελλαδα εχει καψει κεφαλια πολλα :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ντερτι εγω σε παο παντος μιν τσαντιζεσε αλλα παλικαρε το θεμα δεν το κατεχεις και φενετε !!! οπος δεν κατεχεις τα οδικα και γραφεις αλλα νταλα σιγουρα δεν κατεχεις τα περι ουκρανικου μουνιου  ;) ;) ;) το οτι τσιμπας φθινα καθιμερινες ντεβουσκες του ιδιου νιβελ που γαμουσεσ ελλαδα δεν ειναι κατα την γνωμη μου το επιθιμιτο ;) ;)  πλησιαζω στο θεμα δηλαδη που ειναι το ΜΟΥΝΙ!!!!!!! :rockon:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ΕΚΕΊ ΠΟΥ ει σε λοιπόν εγώ τραβιεμε μια δεκαετία  :tits2: :tits2: πριν!!!! για τρία χρονιά κάθε δεύτερη τρίτη βδομάδα ήμουνα στους κουτσόβλαχος εκεί ...οι τύποι εκεί μιλάμε στην κεφάλα είναι ντιπ για ντιπ κουτοπόνηροι βλάχοι πίτα στην βότκα κάθε βράδυ .. και οι γυναίκες βαρβατομουνες εξευγενισμένες με πολύ κάλους τρόπους πιδιολες όλες ... πριν δέκα χρονιά ελλεγες ελληνας και γούσταραν τέζα μας αγάπαγαν πραγματικά γιατί πριν 20 χρονιά επί κουμουνιλας είχε φύγει πολλής κόσμος απο τσερνεουτσι και Λβοφ και είχαν έρθει για δουλειά στην Ελλάδα υπαρχουν σκομα στην αθηνα εστιατορια με της τοπονιμιες απο αυτα τα μερη! Οταν ειμαι αθηνα παντα περναω απο αυτα για να θυμαμε την κατασταση ... στο τδερνεουτσι οι ντοπιοι ξεραν την αθηνα καλητερα απο εμενα τοτε !! ο ελληναρας που εχει την μεταφορικη με της νταλικες στην αρχη της πολης με ελληνικη ονομασια ολα τα λευτα ... μου χε βρει το πρωτο σπιτι με γιακουζι που νικιασα στο τσερνεουτσι ... ξερετε ποσα μουνεια ειναι απο λβιβ και τσερνεουτσι στην αθηνα??? πολλα χρονια τορα !!  δεκαετίες !!!δεν μιλαω για πουτανες ε!!! μιλαο για κανονικα γκομενετα!! Μας ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙς !!  :rockon:  

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6695959#msg6695959 date=1451290547]
Του το εχω δηλώσει και του ίδιου,όσο θα ασχολείται με κτηνοβασίες θα τρώει το κράξιμότης αρκούδας
[/quote]του αρεσει να γαμα και αρκουδες,σιβιριας και πολικες χαχαχαχα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
αυτο παντως που εχω να δηλωσω οτι τωρα τελευταια στα στριπτιτζαδικα και μετα απο πολυ αποχη σε τετοιους χωρους ειναι τιγκα στην Ουκρανια και κυριως Κιεβο

D

dude901123

Επισκέπτης
  Τελικά ο ψεύτης ειναι εντελώς μαλάκας  :2funny: εδω του γράφεις το ιδιο που ειχα εγραψει κ'εγω οτι οι δρομοι ειναι άθλιοι και τα χιλιόμετρα που λέει δεν βγαίνουν ειδικά με αυτό το αυτοκίνητο που εγραψε οτι έχει  :2funny:Οπως ειπε ο Davarits θα διαλυσει στην πρώτη λακούβα  :2funny:.Εδω ειναι το ψέμα του.Εκτός αν δεν πηγε με αμάξι και πηγε με κανα τρένο  :think: που ειναι το πιο πιθανο αλλα δεν το λέει για να μην τον κράξουμε  :2funny:.Μ'αρέσει που πηγε ο βλάκας μεχρι το αεροδρόμιο και έβγαλε φωτογραφίες για να μας δειξει οτι δεν δουλευει  :2funny:

Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι είσαι ηλίθιος. Αυτό αφορά εσένα κυρίως και τη ζωή σου με τους ανθρώπους γύρω σου που.. σε ανέχονται.. Αν έμεινε κανείς γιατί οι περισσότεροι σε έδιωξαν και δεν θέλουν σχέσεις μαζί σου (π.χ. αδερφή σου). Το να μπαίνεις σε ένα Forum με πληροφορίες για πόλεις που δεν έχεις πατήσει ποτέ, δρόμους που δεν έχεις δει ποτέ και να λες βλακείες που βρήκες στο internet σε κάνει γραφικό και το χειρότερο από όλα είναι πως προσφέρεις κακές υπηρεσίες στο Forum γιατί παραπληροφορείς. Εγώ μιλάω μόνο για πόλεις και μέρη που έχω επισκεφθεί και για δρόμους που έχω κάνει.
Λοιπόν δρόμοι..
1. Θεσσαλονίκη-Chernivcy Μια χαρά πας χωρίς πρόβλημα. Εθνικές οδοί και επαρχιακοί δρόμοι στη βόρεια Ρουμανία και μέτριο οδόστρωμα στην Ουκρανία τα 35 Χιλιόμετρα απο σύνορα μέχρι την πόλη. Μέσα στην πόλη το οδόστρωμα είναι κακοσυντηρημένο έως μη συντηρημένο οπότε παρκάρεις στο ξενοδοχείο στο κέντρο και αφήνεις το αυτοκίνητο. Η Holovna st. είναι καρόδρομος.
Κεντρικός δρόμος στο Chernivcy:

Συνημμένα

• ChernivcyCity_opt.jpg
    ChernivcyCity_opt.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 50

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αυτο παντως που εχω να δηλωσω οτι τωρα τελευταια στα στριπτιτζαδικα και μετα απο πολυ αποχη σε τετοιους χωρους ειναι τιγκα στην Ουκρανια και κυριως Κιεβο
κι εμεις τι εχουμε να κερδίσουμε με αυτό δηλαδή?

D

dude901123

Επισκέπτης
Από το Chernivcy μπορείς να ακολουθήσεις 2 δρόμους με ασφάλεια σε επόμενους προορισμούς.
α. Chernivcy-Chisinau: 350km (Το έκανα σήμερα με δρόμο που πηγαίνεις άνετα. Μιλάμε ξανά για επαρχιακό δρόμο τόσο μέχρι τα σύνορα με Μολδαβία όσο και μέχρι το Chisinau που όμως δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές για τι δρόμους μιλάμε.
2. Chernivcy σύνορα Μολδαβίας.
3. Από σύνορα έως Chisinau.

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 3.jpg
    3.jpg
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 49
D

dude901123

Επισκέπτης
Και η δεύτερη επιλογή είναι το Chernivcy-Lviv κοντά ξανά στα 300km, όπου πάλι μιλάμε ξανά για έναν επαρχιακό δρόμο με μερικά προβλήματα που όμως περπατιέται. Προσεκτικά πάντα και με ταχύτητες μικρότερες των 100km.
4,5. Σημεία του επαρχιακού δρόμου κατά σειρά εμφάνισης πριν και μετά το Ivano-Frankiv.

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 5.jpg
    5.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 59
D

dude901123

Επισκέπτης
  Τελικά ο ψεύτης ειναι εντελώς μαλάκας  :2funny: εδω του γράφεις το ιδιο που ειχα εγραψει κ'εγω οτι οι δρομοι ειναι άθλιοι και τα χιλιόμετρα που λέει δεν βγαίνουν ειδικά με αυτό το αυτοκίνητο που εγραψε οτι έχει  :2funny:Οπως ειπε ο Davarits θα διαλυσει στην πρώτη λακούβα  :2funny:.Εδω ειναι το ψέμα του.Εκτός αν δεν πηγε με αμάξι και πηγε με κανα τρένο  :think: που ειναι το πιο πιθανο αλλα δεν το λέει για να μην τον κράξουμε  :2funny:.Μ'αρέσει που πηγε ο βλάκας μεχρι το αεροδρόμιο και έβγαλε φωτογραφίες για να μας δειξει οτι δεν δουλευει  :2funny:

Έχεις πει για εμένα ατελείωτες μαλακίες..  Αυτό είναι η απόδειξη της ηλιθιότητάς σου. Της ξεφτίλας σου. Κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου έρχεται και μια καινούργια φάπα. έχεις γίνει ο Φαπερμαν του Bourdela.com.
Η τελευταία μαλακία σου από τον καναπέ, η τελευταία ξερολιά σου άχρηστε βλακέντιε... πως πηγαίνω με τρένο? Και έχει τρένο Chernivcy-Chisinau? Και σταμάτησα χθες στο SNYATIN να βγάλω φωτογραφίες και πήρα το επόμενο? Είσαι πιο ηλίθιος και από τα χόρτα. Πάρε άλλες δυο φωτογραφίες μέσα από το τρένο.. Πανίβλακα..
6. Σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας.
7. Σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας.

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 7.jpg
    7.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 44
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
καταρχας να τονισω οτι δεν μισω κανεναν
αυτο ομως που με ενοχλει ειναι να αμφησβητουν καποιοι ολους ή καποιοι να το παιζουν οτι ξερουν τα παντα και να γραφουν με αινιγματα και να χρειαζετε να εισαι ο Οιδιπους να τα λυσεις....
απλα και περιεκτικα και να υπαρχουν πληροφοριες...τωρα αν υπαρχει ενας μπαχαλακης σαν τον νταβαριτς τελευταια που αναθεμα αν καταλαβενει κανενας τι γραφει και απλα τρολαρει....ε τι να πω...
τουλαχιστον ο δημητρακης στα της ρωσσιας σου δινει πληροφοριες που ειναι κατανοητες.....και εχει αποψη που ειναι δικο σου θεμα αν συμφωνεις η οχι αλλα εχει αποψη
αλλα μονο για την ρωσια....με μια φορα που πηγε ουκρανια και μολδαβια οι ενημερωσεις του ειναι το λιγοτερο παλιες και κυριως κουτσομπολιστικες....
ο καθενας εχει τον τροπο του και γαμαει αυτα που γουσταρει να γαμησει.....εγω το χω πει πολλακις και θα το πω αλλη μια....στην ουκρανια δεν θα πηγαινα ποτε αν ηταν να παω μονο με μια γκομενα....παω γιατι ειναι πιο δεκτικες στα δικα μου γουστα....
δατς ολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom