Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι με πύραυλο  :2funny: με τι αλλο μπορεις να πας απο το Κισινιώφ στην Οδησσό?ή με λεωφορειο ή με τρένο

ταλαιπωρια και μπιχλα ρε μητσο. να νοικιαζες αμαξι ή εστω ταξι δυο ωρες δρομο ειναι

D

dude901123

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν σε 2 χρόνια τον έφτιαξαν το δρόμο που δεν νομιζω αλλα μέσω Παλάνγκας που πηγα ο δρόμος μεχρι 15-20 χλμ. απο την Οδησσό ηταν βομβαρδισμένος!Και το λεωφορείο (Mersedes sprinter) εκανε λιγο πανω απο 7 ωρες.Στα σύνορα ειχε 1-2 αμάξια μπροστα απο μας.Ειδικα στη Μολδαβία το λεωφορείο χόρευε  :2funny: τίγκα στις λακουβες πανω σε μια ευθεια μονο να πηγε 80-90 συνηθως με 40 πηγαινε μεσα πηγαιναμε ολοι σα να ημαστε σε τραμπολίνο  :2funny:Τα χωρια της Μολδαβίας τραγικά λες και γυρισες 500 χρόνια πισω  :headbang:.
  Κ εγω το ιδιο πιστευω οτι του τα υπαγορευει ο Αλαντάλον οτι γραφει για τους δρόμους.Μια λεει οτι πηγε στους δρομους της Ουκρανιας 35χλμ. μετα λεει οτι πηγε σε ολες της πόλεις  :2funny: εχει μπερδευτεί τελείως  :2funny:

Μια φορά μαλάκας.. για πάντα μαλάκας. Πανηλίθιε συνήθισες στα τσιράκια που σε σιγοντάρουν και κόλησε το μυαλό σου. Τώρα μου τα υπαγορεύει ο Άλλαν? Τι μαλάκας που είσαι.. Ο άλλαν με αυτοκίνητο από όσο ξέρω δεν έχει μπει ποτέ Ουκρανία σαν οδηγός. Σαν συνοδηγός ναι. Το μυαλό σου έχει κάψει μπιέλα. Η μια μαλακία πίσω από την άλλη.. λες, λες μήπως πετύχεις κάτι και τίποτα δεν πετυχαίνεις. Είπαμε πρέπει να γίνει αναθεώρηση και επανάλληψη για τη ψηφοφορία μήπως αλλάξουν τα αποτελέσματα mr μαλάκας Bourdela 2015. Το Forum έχει τον μαλάκα που του αξίζει. Και ρε ηλίθιε όλη την ώρα παραπληροφορείς.. Δεν έχεις πάει Ουκρανία σε αυτά τα μερη. Τι μιλάς και το παίζεις ειδήμονας. Ο άλλος ο τσιράκος δίνει συμβουλές για ταβέρνες.. TomatoGold μάγκα. Πολύ καλό φαγητό, αν και υπόγειο, τίγκα κάθε βράδυ και καλές τιμές. Επίσης Izograf για να είσαι στο κέντρο και να πας και Disco μετά. Αν πετύχεις και καραόκε θα γελάσεις. Bar 34.. για να πίνεις μέχρι να πεθάνεις. Και αν πετύχεις live όπως εγώ προχθές γίνεστε όλοι μια παρέα. Άντε με τις μαλακίες σας.. μας πρήξατε στην ασχετοσύνη.

D

dude901123

Επισκέπτης
Οχι με πύραυλο  :2funny: με τι αλλο μπορεις να πας απο το Κισινιώφ στην Οδησσό?ή με λεωφορειο ή με τρένο

Εσύ με τα πόδια κα ώτοστοπ όπως κάνουν μέσα στην Ουκρανία. Άλλωστε είσαι γνωστός ζήτουλας.. μπινές. Μια ζωή με τα βχρήματα των άλλων.. Η μαμά σου έστειλε για αυτό το μήνα ή θα πεινάσεις?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Εσύ με τα πόδια κα ώτοστοπ όπως κάνουν μέσα στην Ουκρανία. Άλλωστε είσαι γνωστός ζήτουλας.. μπινές. Μια ζωή με τα βχρήματα των άλλων.. Η μαμά σου έστειλε για αυτό το μήνα ή θα πεινάσεις?
:2funny: Δώσε πόνο DIRTY  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οσο τον τραμπουκιζεις τοσο θα σε καραμουζιαζει. παρτον με το μαλακο και θα δεις θα αλλαξει.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ισα α ο ντερτιι  :s&m_2: :s&m_2:  δε με λες το πεζεις μαγκας πολα βαρυς για ξιγα ??πωσ την εχεις δει ???να σου σφιριξω τον πληθιντικο  :tickedoff: :tickedoff: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην ανυσηχεις για μένα κοιτα καλητερα την κακομοιριά σου  :2funny:
 Πηρα για το νέο έτος ενα δευτερο Galaxy S6 64 γίγα με 2 σιμ κάρτες.Το άσπρο ειναι 32 γίγα με μια σιμ κάρτα...και ένα μπουφάν από γούνα γκαζέλας 56.000 ρουβλια ( ειχε εκπτωση 30% απο 80.000) εχει και μιά γούνα απο γκαζέλα με 65.000 ρούβλια σκέφτομαι να την χτυπίσω αύριο,μοιάζει λιγάκι με άλογο αλλα ειναι διαφορετικο στην υφή αν το αγγίξεις....καθως και ενα γούνινο καπέλο απο βιζόν.
  Οπως εχω πει η δουλειά μου θέλει να χαλάς λεφτά......

Συνημμένα

• 72sa4oyRsGc.jpg
    72sa4oyRsGc.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Bz5Cz-VSKD0.jpg
    Bz5Cz-VSKD0.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 26
D

dude901123

Επισκέπτης
 Πηρα για το νέο έτος ενα δευτερο Galaxy S6 64 γίγα με 2 σιμ κάρτες.Το άσπρο ειναι 32 γίγα με μια σιμ κάρτα...και ένα μπουφάν από γούνα γκαζέλας 56.000 ρουβλια ( ειχε εκπτωση 30% απο 80.000) εχει και μιά γούνα απο γκαζέλα με 65.000 ρούβλια σκέφτομαι να την χτυπίσω αύριο,μοιάζει λιγάκι με άλογο αλλα ειναι διαφορετικο στην υφή αν το αγγίξεις....καθως και ενα γούνινο καπέλο απο βιζόν.

Δώρο της μαμάς για τα χριστούγεννα? Κάτω από το δέντρο? Αχ.. μας κάνεις και ζηλεύουμε..

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
για φαγητο τρια ειναι τα σημειαμε μορο το γερμανικο στο κεντρο για μονος το τουρκικο που λεω εγω στο κεντρο  κροατης μουσουλμανος ειναι ο τυπος ο πιο παλιος 15 και βαμε χρονια  ολος ο κοσμος περναει για την ρεβυθισουπα τεζα που φτιαχνει και φτιαχνει την κιλια μετα απο ξιδια αλλαζει πολλι καλα ο τυπος ευρο και δολλαρια σε γκριβνα α βα βα και σαβατοκιριακα που εινα ολα κλιστα και τριτο και καλητερο το εστιατοριο του ξενοδοχειου μπουκοβινα σθπερ περιβαλλον καταπληκτικα μοσχαρια σε μεριδες πραγματικα αργεντινικες παμφθινα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ολα τα αλλα για αφραγκους ουκρανους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσένα πως πάει το Nokia 1100?Σου έχει βγει καλό? :2funny:
  Πλάκα πλάκα οι γκόμενες με το ρολό'ι' τρελένονται!Δεν ξερω τι του βρίσκουν?Αλλα της τραβάει θα έλεγα!Αν εχετε περισευούμενα 250-280 Ευρώ (τόσο εχει στη Ρωσσία) πάρτε το αμέσως θα σας βοηθίσει παρα πολύ στο καμάκι!

το εχετε γαμησει και εχει ψοφησει το θεμα πλεον
Πιστευω συντομα θα αποκτήσει πάλι ενδιαφέρον το Thread με πλούσιο φωτογραφικό υλικό με καινούργιες φωτογραφίες απο ζώα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• nokia_1100-960x623.jpg
    nokia_1100-960x623.jpg
    87,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • gsmarena_001.jpg
    gsmarena_001.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 43

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δώρο της μαμάς για τα χριστούγεννα? Κάτω από το δέντρο? Αχ.. μας κάνεις και ζηλεύουμε..
Αφου η μάνα μου ειναι στην Ελλάδα και λες οτι με έδιωξε  :2funny: μόνος μου τα πήρα.Το μόνο δωρο που πηρα ηταν απο Ουγγαρία τα 300 Ευρώ που μου στέλνουνε.Τα υπολοιπα ειναι απο ενοίκια.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
για τσαμπα τελιος φαι τρως οτι γουσταρεις απο μαγιρευτα μεχρι χαμπουργκερ και μαλακιες στο εμπορικο μαλλ  κεντρο εκβατορ περνοντας ματι πιτσιρικες σαβατοκιριακο :tits2: :tits2: καθιμερινες αραζεις στο παλιο εμπορικο μααλ μα-ινταν οπου περνανε ολα τα τουμπανα :tits2: :tits2: μικρο βεβεα :rockon: :rockon: στον πανο οροφο πολες φορες εχω βρει σισκευες κινιτον πιο παλιες σιρες καινουργια  :rockon: :rockon: κανα 6 μινο πιο παλιες στην μισι τιμι και βαλε ... τελος επειδη ειναι δισκολες οι εποχες και μπορει αμα ψαχνεσε και μανουριαζεις  να φας καμια τεραστια πουτσα απο κει που δεν την περιμενεις και ειναι ολοι γνοστοι στην ιντερνετικη ιερουσαλιμ τα νευρα σου στην κιρα  :knockinb: :knockinb: και γελια πολλα εδω να γουσταρουμε  :cheesy: :cheesy:  φιλικα παντα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για τσαμπα τελιος φαι τρως οτι γουσταρεις απο μαγιρευτα μεχρι χαμπουργκερ και μαλακιες στο εμπορικο μαλλ  κεντρο εκβατορ περνοντας ματι πιτσιρικες σαβατοκιριακο :tits2: :tits2: καθιμερινες αραζεις στο παλιο εμπορικο μααλ μαινταν οπου περνανε ολα τα τουνπανα μικρο βεβεα :rockon: :rockon:
ο ψεύτης εχει βάλει πανω απο 200 φωτογραφίες απο φαγητά και απο δωμάτια ξενοδοχείων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Πες του να βαλει κ'αλλες  :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ο ψεύτης εχει βάλει πανω απο 200 φωτογραφίες απο φαγητά και απο δωμάτια ξενοδοχείων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Πες του να βαλει κ'αλλες  :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει τορα βαζει απο δρομο ρουμανιας και λεει πχ μολδαβια προσπαθει παντος να περσει πλιροφοριες ασχετα αν δεν το χει το θεμα και χει και παθος και μουρλα !!! δικος μας διλαδη  :2funny: :2funny: :2funny: ο αλλαν τα γαμισε οχι αυτος !!! βλεπεις λογο εορτον λιγο ξεκαθαρισα την κατασταση γιατι διαβαζει και κοσμος που θελει να μαθει!! κατα τα αλλα στο πα λαικο παιδι χαμιλου ενδιαφεροντος :rockon: και ορεντ πολλες φορες και εγω και αλλοι γραφουμε τιποτα  :jerking: για πλακα αλλα οχι σε βασικα πραγματα !!γιαυτο και αφινο να γραφουν καμια μαλακια παρα πανο !! αλλα ο αλλαν το σκισε το θεμαα τελιος αυτη την φορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε παω για νανι :rockon: :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
για φαγητο τρια ειναι τα σημειαμε μορο το γερμανικο στο κεντρο για μονος το τουρκικο που λεω εγω στο κεντρο  κροατης μουσουλμανος ειναι ο τυπος ο πιο παλιος 15 και βαμε χρονια  ολος ο κοσμος περναει για την ρεβυθισουπα τεζα που φτιαχνει και φτιαχνει την κιλια μετα απο ξιδια αλλαζει πολλι καλα ο τυπος ευρο και δολλαρια σε γκριβνα α βα βα και σαβατοκιριακα που εινα ολα κλιστα και τριτο και καλητερο το εστιατοριο του ξενοδοχειου μπουκοβινα σθπερ περιβαλλον καταπληκτικα μοσχαρια σε μεριδες πραγματικα αργεντινικες παμφθινα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ολα τα αλλα για αφραγκους ουκρανους
Καλύτερα σε βλέπω μετά την 6μηνη θεραπεια παπαριτς  :2funny: Αρνταν 10 μιλιγκραμ  :rockon:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6697462#msg6697462 date=1451339223]
Καλύτερα σε βλέπω μετά την 6μηνη θεραπεια παπαριτς  :2funny: Αρνταν 10 μιλιγκραμ  :rockon:
[/quote] αστα ψοφια τορα χοντρελα και πεσ μας που το βρισκεις το χορταρι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
αστα ψοφια τορα χοντρελα και πεσ μας που το βρισκεις το χορταρι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny:
α ωραια κι εσυ αρχισες να βλεπεις κλωνους μου....ρε μαλακα υστερια εχεις; παρε το χαμπαρι σχεδον σε κανεναν δεν εισαι αρεστος οταν γραφεις
ριαλ λα?ϊφ μπορει να εισαι και γαμω τα παιδια αλλα ...στον γραπτο λογο εισαι γτπ
νομιζεις οτι ειδικα εγω θα φοβηθω κατι να το γραψω με το δικο μου νικ;
αντε γιατι αν σου πω, τι γνωριμια και ποιον γνωρισα τελευταια βουκουρεστι θα σου φυγει η εμφυτευση

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εισε ναλακας ρε :tickedoff:  εσενα σε λεω χοντροπατατα  :2funny: :2funny: χοντρελας ειναι ο αλλος :tickedoff: :tickedoff:  τωρα για εμφιτευση παρε ενα βιντεο αν σε ενδιαφερει [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=d-ci7kntkpA[/video] [/video] εγω δεν εχω αν σε ενδιαφερει ακομα ...  βουκουρεστι τωρα οτι ειναι κατο απο την γη ειναι παιδικι χαρα για μενα και προσεχε με τους βουκουρεστιανους πιο πουστικη φιλη δεν υπαρχει μαλλον θα σου φανε και τα σοβρακα που δεν εχεις .. φυγε μακρια οσο ειναι καιρος χοντροπατατα.. και κοψε να λες μαλακιες σε αβθρωπους που δεν γνωριζεις  μαυρες εποχες και λαλιμενος ο κοσμος ;) ;) τα λεμε χοντροπατατα... το καινουργειο χορτο παντος καλοο :2funny: :2funny: :2funny: απο που?? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Σταματήστε την φαγωμάρα ρε κουραστηκα να διαβάζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom