Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καλα σου λεει μας εσπασες ταρχιδια πια μογγολε
ναι ναι μογγολος βουιξε το μεταξι απο τοτε που σε ισιωσε ι τρελοκοτσιδου η πολονεζα κελαιδισες ε :2funny: :2funny: τρακα και τσιμπουκι ευτιχια εισε μελι :pipa2:  καλος :2funny: :2funny: παο να ταισω τα παπακια στην λιμνη .... ο σπασαρχιδης :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απο Λβιβ που ετυχε να γνωρισω μια κοπελα,πολυ ομορφη αλλα και πολυ ψυχρη και ανεκφραστη σαν χαρακτηρας και υπολογιστρια υπερ του δεοντος.Μαθημενος απο Ρωσιδες και Ουκρανες,θεωρω οτι δεν εντασονται σ αυτη τη κατηγορια.

ζεστες και εκφραστικες και μη υπολογιστριες δηλαδη οι ρωσιδες και ουκρανες??? μαλλον δεν γνωρισες πολυ ομορφες

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για βινιτσα και ζιτομιρ που είναι ένας βατος δρομος Chisinau  για κιεβο η εναλακτικα λβιβ περνάς από μογκλιεβ ποντολσκι μια πόλη μισή από δω μισή από κει πολύ φάση ...απο τα πιο ενδιαφέροντα που έχω δει σε αν Ευρώπη μια μικρή πόλη με σύνορα στη μέση duty free και δύο νομισματα χριβνα και λει μλδβ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Για βινιτσα και ζιτομιρ που είναι ένας βατος δρομος για κιεβο η εναλακτικα λβιβ περνάς από μογκλιεβ ποντολσκι μια πόλη μισή από δω μισή από κει πολύ φάση ...απο τα πιο ενδιαφέροντα που έχω δει σε αν Ευρώπη μια μικρή πόλη με σύνορα στη μέση duty free και δύο νομισματα χριβνα και λει μλδβ
Απο Λβιβ που ετυχε να γνωρισω μια κοπελα,πολυ ομορφη αλλα και πολυ ψυχρη και ανεκφραστη σαν χαρακτηρας και υπολογιστρια υπερ του δεοντος.Μαθημενος απο Ρωσιδες και Ουκρανες,θεωρω οτι δεν εντασονται σ αυτη τη κατηγορια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πολυ σοφτ σε βρίσκω για την αγρια ζαπατνα. Μην ξεχνάς ποτε ότι όλα τα άλογα έχουν την ίδια μούρη  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εκτος απο ασυναρτησιες, πονανε και τα ματια μου ετσι που γραφει. μην του ξανακανετε παραθεση να βγαλει τον σκασμο.
είναι καλτ. .το χει δηλώσει παλιότερα  :grin: εάν είναι ο βλακαν ο νταβαριτς. .που μάλλον 99.99%  δεν είναι. . :grin:

Επισκέπτης
Τι γίνεται κι εγώ φαγωμαρα για το κουβαρνταλικι έχετε;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις βρει κάποιον που να σου πει.. ναι έτσι είναι, όπως τα λες? Ούτε έναν. Απλά κάποιοι γουστάρουν να σε υποστηρίζουν έμμεσα και να μη στη λένε. Δεν έχεις δώσει ούτε μια πληροφορία για Μολδαβία, Ουκρανία, PMR που να είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και σωστή. Όλο χολή βγάζεις γιατί πήγες εκεί και ζούσες σε μια παράγκα σαν αλβανός, οι γκόμενες δεν σε κοιτάζανε και τριγυρνούσες στα πάρκα και στα καφενεία σαν τον ηλίθιο. Πήγες με προοπτικές πως θα διαπρέψεις και πάτωσες. Κυκλοφορούσες με μαρτσούσκες όπως οι γκόμενες που δεν έχουν να φάνε. Δεν βρέθηκε ούτε ένας να σε συμπαθήσει και να σε εξυπηρετήσει ώστε να σε πάει με το αυτοκίνητο. Στο τέλος κατέληξες σαν ηλίθιος να σε φιλοξενεί ο Leon Οδησσό και να σε πηγαίνει σε Sallon για να παρακαλάς μια κερασμένη πουτάνα να βγείτε. Και αντί να σκεφτείς μήπως όλα αυτά συνέβησαν γιατί είσαι άχρηστος μαλάκας και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς σαν άνθρωπος και να αλλάξεις τον χωριάτικο τρόπο σκέψης σου και προσέγγισης των πραγμάτων, άρχισες να βρίζεις τους πάντες φεύγοντας. Εμένα στα αρχίδια μου, δεν είμαι από εδώ, έρχομαι περαστικός επιστρέφοντας από Ουκρανία 3,4 φορές το χρόνο για 1,2 μέρες το πολύ. Ρε συ όμως κλείστο το γαμημένο και μη δίνεις συνεχώς ψεύτικες και λανθασμένες πληροφορίες για δρόμους, γκόμενες, ζωή κτλ. Φτάνει με τον αυτισμό σου. Για πες μια και το forum εδώ λέγεται Chernivcy.. που προτείνεις να φάμε? Φακές στον Κινέζο, σαλάτα στον Αυστριακό και πατσά στον Ουζμπέκο?
Άντε καλημέρα από το Chisinau που έβγαλε κρύο σήμερα σε σχέση με χθες που αφίχθην. Μήπως να πάω πίσω Chernivcy? Είχε 12 βαθμούς τισ τελευταίες 2 ημέρες πριν φύγω... το σκέφτομαι..
Αν αυτοί οι φουκαράδες εκεί είχαν αυτοκίνητο εγώ θα είχα Λίαρ τζετ  :2funny:Της πραγματικες πληροφορίες της έδωσα εγώ για αυτά τα μέρη.Οτι ειναι γεμάτο κακομοιρηδες που θα σας ζητήσουν δανεικά  :vomit:.Εγραψα και σχετικά με το φίλο σου το Γιάννη τον Flower Lover τον ιδιοκτήτη του ΟΠΑ  που εφυγε νυχτα καταχρεωμένος και δεν το διεψευσε ουτε ο ιδιος :2funny: ενω εγω εμαθα οτι χρωσταγε σε τρεις τραπεζες 10 Ελληνες και τρεις Τουρκους αυτος ειπε οτι χρωσταγε σε μια τράπεζα εναν Τούρκο και 7 Ελληνες  :2funny:.Λες η αληθεια να ειναι καπου στη μέση? :2funny: Εγω ειδα 2 Τουρκους να λενε οτι τους χρωστάει  :2funny:.
  Ας δουνε πάλι οι αναγνωστες τους μεγαλους γαμιαδες της Μολδαβίας  :2funny:Που τιμάνε την Ελλάδα στο εξωτερικό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• teras23a.jpg
    teras23a.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 45
  • teras14a.jpg
    teras14a.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 54

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=eP9tWemy13w [/video] [/video]  Ήτανε νύχτα ο ήλιος έλαμπε καβάλησα την δεκαεξασέλιδη μαγική μου βέσπα και με άνεση και δημοτική μουσική βγήκα από το τσερνεουτσι και ακολουθώντας τα φορτηγά για να μην χάσω τον δρόμο εφτασα μετα απο 100 χιλιομετρα πανεμορφου ουκρανικου δρομου με ορρεες γεφυρες και φωτισμο τιφλα να χει ι αυτομπαν !! τα μουλάρια δεξιά και αριστερά προσπαθούσαν να τραβήξουν καμιά 60 άρια νταλίκες κολιμενες ψιλά γραμματέα αυτά έφτασα στο Μολδαβία σύνορο μπριτσενιι χρόνος 30 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα....μπενο με το Βεσπούτσι που λέτε σε ένα βενζινάδικο πριν τα σύνορα ξεκαβαλίκεμα πιγενο στο ταμείο εκεί και της λέω της γκόμενας είμαι ο βρόμικος καυλιάρης από σαλονικα θα με κάνεις μια πίπα θα με βάλεις και βενζίνα και θα σε δώσω αυτόγραφο... σικονετε το μωρό 1.98 50 κιλά 17 χρόνον φωνάζει και την ξαδέρφη της με βάζουν στην αποθήκη και ρίχνω στην καθεμιά από 12 γαμήσια ... ήταν νύχτα ο ήλιος έλαμπε και ο ντέρτι γάμαγε....   RIP lemmy :rockon: :rockon: :rockon:
Κάπως ετσι ηταν ο δρόμος για την Οδησσό σε μερικά σημεια βεβαια ηταν λιγο καλητερος  :2funny:.Νταλίκες δεν ειχε παντος καθολου αλλα και χωρις κινηση πηγαιναμε σα χελώνα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειταν νυχτα και ο ηλιος ελαμπε πορνομιτσο??  :2funny: :2funny: :2funny:
Οταν πήγα ξεκινησα στις 12.45 και έφτασα Οδησσό μετά κατα της 7.30 ηταν μερα αλλα οταν οταν εφτασα Οδησσό ειχε νυχτώσει πιά.Αυτό μπορει να το επβεβαιωσει και ο Χάρης που ηρθε στο σταθμό ηταν σιγουρα μετά της 7 το απογευμα οταν εφτασα.
  Οταν γύρισα ξεκινησα κατα της 7.30 και ημουν στο Κισινιώφ κατα της 2.00-2.30 (περίπου).Στην επιστροφή ηταν νύχτα και δυστηχώς δεν ελαμπε τιποτα  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=0EaOtU9xd-Q[/video] [/video] ΠΟΥΣΕ αεροπλανατε ???μου λιψες!!! :2funny: :2funny: αλλαξες παλι χωρα? :helpplea: :helpplea: :helpplea: αλλαξα το bios και το ιντερκουλερ στην βεσπα θα ρθεις βολτα?? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πορνομιτσο ειμαι βαθιτατα θλιμενοςς!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: καπιο φραγκατο αρχιδη πληρονει εδω μεσα και δεν με αφηνουν μα ανεβασω τα αρχεια και της φοτο που θελω!!!! τα κατεβαζουν με την μια!! εμαθες τιποτα????? τι να κανω :helpplea: :helpplea: :helpplea: δεν με αφηνουν να εκφραστο καλιτεχνικα!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=lly_FAAizi8[/video] [/video]  δικτακτορια :'( :'( :'( :'( :'(
Το έχω ακούσει κ'εγώ αυτό  :think: για να το γράφεις κ'εσύ ετσι θα είναι  :2funny:.
  Ξερουμε οτι ο Σκυλοχάρας κλέγαιτε στους Μοντεράτορ σαν κότα που ειναι για να κατεβάσουν αν ανέβει καμια φωτογραφία του ή φωτογραφίες αλλων ζώων για να μην δει ο κόσμος την ξεφτίλα τους και την αλήθεια  :2funny: Μου ειπανε οτι για να ανέχοντε αυτό το τέρας και να κατεβάζουν της φωτογραφίες του σπονσοράρει το σά'ι'τ  :think: γιατι κακα τα ψέματα εχει διώξει ολα τα αξιόλογα μέλη και έχει καταντίσει ενα σά'ι'τ των ψευτών  :2funny: αγάμητοι φουκαράδες σαν αυτους τους φτωχομπινέδες της Μολδαβίας γραφουν ιστορίες για αγρίους για το πως ξεσκίζονται στο γαμήσι  :2funny:.
  Εγω το πιστεύω γιατι με το που ανέβει καποια φωτογραφία του τέρατος ας ειναι με κρυμμένα τα χαρακτηριστικα και ας μην ειναι αναγνωρίσιμος και ας μην παραβαινει κανενα κανόνα αμέσως κατεβαίνει  :think:.Αυτό ειναι φασισμός θελει το σύχαμα να κρύψει την αλήθεια,η αλήθεια ομως παντα στο τέλος νικάει  :)
  Βεβαια τωρα πια ο κόσμος εχει μαθει την αλήθεια  :2funny: ειναι αργά πιά  :2funny:ο κόσμος ξερει τι ζωα και κακομοιρηδες εχει στη Μολδαβία τι τέρας της φύσεως ειναι ο Σκυλοχάρας  :2funny: και οτι ο ψεύτης της Μολδαβίας ειναι γελοίος  :2funny: και τρία χρόνια τώρα μας βάζει φωτογραφίες απο δωματια ξενοδοχειων και φωτογραφίες απο φαγητά  :2funny: :2funny: :2funny:
 Για να το εμαθες κ'εσυ πρεπει να εχει καποια βάση  :think:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τι γίνεται κι εγώ φαγωμαρα για το κουβαρνταλικι έχετε;
οχι ρε αγαπημενοι ειμαστε :2funny: :2funny: απλα πιγαν να στοκαρουν το σασι και βαλαν μπετονοστοκο  :2funny: :2funny: αρπαξε και το δραπανο καλητεχνειας βγηκε :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Κάπως ετσι ηταν ο δρόμος για την Οδησσό σε μερικά σημεια βεβαια ηταν λιγο καλητερος  :2funny:.Νταλίκες δεν ειχε παντος καθολου αλλα και χωρις κινηση πηγαιναμε σα χελώνα
ειταν νυχτα και ο ηλιος ελαμπε πορνομιτσο??  :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
πορνομιτσο ειμαι βαθιτατα θλιμενοςς!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: καπιο φραγκατο αρχιδη πληρονει εδω μεσα και δεν με αφηνουν μα ανεβασω τα αρχεια και της φοτο που θελω!!!! τα κατεβαζουν με την μια!! εμαθες τιποτα????? τι να κανω :helpplea: :helpplea: :helpplea: δεν με αφηνουν να εκφραστο καλιτεχνικα!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=lly_FAAizi8[/video] [/video]  δικτακτορια :'( :'( :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom