ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
davarits uber alles
εκτος απο ασυναρτησιες, πονανε και τα ματια μου ετσι που γραφει. μην του ξανακανετε παραθεση να βγαλει τον σκασμο.
davarits uber alles
ναι ναι μογγολος βουιξε το μεταξι απο τοτε που σε ισιωσε ι τρελοκοτσιδου η πολονεζα κελαιδισες ε τρακα και τσιμπουκι ευτιχια εισε μελι καλος παο να ταισω τα παπακια στην λιμνη .... ο σπασαρχιδηςκαλα σου λεει μας εσπασες ταρχιδια πια μογγολε
Απο Λβιβ που ετυχε να γνωρισω μια κοπελα,πολυ ομορφη αλλα και πολυ ψυχρη και ανεκφραστη σαν χαρακτηρας και υπολογιστρια υπερ του δεοντος.Μαθημενος απο Ρωσιδες και Ουκρανες,θεωρω οτι δεν εντασονται σ αυτη τη κατηγορια.
και του τα πληρωνεις και ολα λενε στην πιατσα ανιχτοχερι εισε ορεαα ψιχη εση καλοπερνας ε!!! βουιξε ι πιατσα ;) ;) ;) ;) αντε παο!! τα χαπια μου:S τα χαπια σου βλαξ
davarits uber alles:S τα χαπια σου βλαξ
Απο Λβιβ που ετυχε να γνωρισω μια κοπελα,πολυ ομορφη αλλα και πολυ ψυχρη και ανεκφραστη σαν χαρακτηρας και υπολογιστρια υπερ του δεοντος.Μαθημενος απο Ρωσιδες και Ουκρανες,θεωρω οτι δεν εντασονται σ αυτη τη κατηγορια.Για βινιτσα και ζιτομιρ που είναι ένας βατος δρομος για κιεβο η εναλακτικα λβιβ περνάς από μογκλιεβ ποντολσκι μια πόλη μισή από δω μισή από κει πολύ φάση ...απο τα πιο ενδιαφέροντα που έχω δει σε αν Ευρώπη μια μικρή πόλη με σύνορα στη μέση duty free και δύο νομισματα χριβνα και λει μλδβ
είναι καλτ. .το χει δηλώσει παλιότερα εάν είναι ο βλακαν ο νταβαριτς. .που μάλλον 99.99% δεν είναι. .εκτος απο ασυναρτησιες, πονανε και τα ματια μου ετσι που γραφει. μην του ξανακανετε παραθεση να βγαλει τον σκασμο.
ζεστες και εκφραστικες και μη υπολογιστριες δηλαδη οι ρωσιδες και ουκρανες??? μαλλον δεν γνωρισες πολυ ομορφες
Αν αυτοί οι φουκαράδες εκεί είχαν αυτοκίνητο εγώ θα είχα Λίαρ τζετ Της πραγματικες πληροφορίες της έδωσα εγώ για αυτά τα μέρη.Οτι ειναι γεμάτο κακομοιρηδες που θα σας ζητήσουν δανεικά .Εγραψα και σχετικά με το φίλο σου το Γιάννη τον Flower Lover τον ιδιοκτήτη του ΟΠΑ που εφυγε νυχτα καταχρεωμένος και δεν το διεψευσε ουτε ο ιδιος ενω εγω εμαθα οτι χρωσταγε σε τρεις τραπεζες 10 Ελληνες και τρεις Τουρκους αυτος ειπε οτι χρωσταγε σε μια τράπεζα εναν Τούρκο και 7 Ελληνες .Λες η αληθεια να ειναι καπου στη μέση? Εγω ειδα 2 Τουρκους να λενε οτι τους χρωστάει .Έχεις βρει κάποιον που να σου πει.. ναι έτσι είναι, όπως τα λες? Ούτε έναν. Απλά κάποιοι γουστάρουν να σε υποστηρίζουν έμμεσα και να μη στη λένε. Δεν έχεις δώσει ούτε μια πληροφορία για Μολδαβία, Ουκρανία, PMR που να είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και σωστή. Όλο χολή βγάζεις γιατί πήγες εκεί και ζούσες σε μια παράγκα σαν αλβανός, οι γκόμενες δεν σε κοιτάζανε και τριγυρνούσες στα πάρκα και στα καφενεία σαν τον ηλίθιο. Πήγες με προοπτικές πως θα διαπρέψεις και πάτωσες. Κυκλοφορούσες με μαρτσούσκες όπως οι γκόμενες που δεν έχουν να φάνε. Δεν βρέθηκε ούτε ένας να σε συμπαθήσει και να σε εξυπηρετήσει ώστε να σε πάει με το αυτοκίνητο. Στο τέλος κατέληξες σαν ηλίθιος να σε φιλοξενεί ο Leon Οδησσό και να σε πηγαίνει σε Sallon για να παρακαλάς μια κερασμένη πουτάνα να βγείτε. Και αντί να σκεφτείς μήπως όλα αυτά συνέβησαν γιατί είσαι άχρηστος μαλάκας και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς σαν άνθρωπος και να αλλάξεις τον χωριάτικο τρόπο σκέψης σου και προσέγγισης των πραγμάτων, άρχισες να βρίζεις τους πάντες φεύγοντας. Εμένα στα αρχίδια μου, δεν είμαι από εδώ, έρχομαι περαστικός επιστρέφοντας από Ουκρανία 3,4 φορές το χρόνο για 1,2 μέρες το πολύ. Ρε συ όμως κλείστο το γαμημένο και μη δίνεις συνεχώς ψεύτικες και λανθασμένες πληροφορίες για δρόμους, γκόμενες, ζωή κτλ. Φτάνει με τον αυτισμό σου. Για πες μια και το forum εδώ λέγεται Chernivcy.. που προτείνεις να φάμε? Φακές στον Κινέζο, σαλάτα στον Αυστριακό και πατσά στον Ουζμπέκο?
Άντε καλημέρα από το Chisinau που έβγαλε κρύο σήμερα σε σχέση με χθες που αφίχθην. Μήπως να πάω πίσω Chernivcy? Είχε 12 βαθμούς τισ τελευταίες 2 ημέρες πριν φύγω... το σκέφτομαι..
Κάπως ετσι ηταν ο δρόμος για την Οδησσό σε μερικά σημεια βεβαια ηταν λιγο καλητερος .Νταλίκες δεν ειχε παντος καθολου αλλα και χωρις κινηση πηγαιναμε σα χελώνα[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=eP9tWemy13w [/video] [/video] Ήτανε νύχτα ο ήλιος έλαμπε καβάλησα την δεκαεξασέλιδη μαγική μου βέσπα και με άνεση και δημοτική μουσική βγήκα από το τσερνεουτσι και ακολουθώντας τα φορτηγά για να μην χάσω τον δρόμο εφτασα μετα απο 100 χιλιομετρα πανεμορφου ουκρανικου δρομου με ορρεες γεφυρες και φωτισμο τιφλα να χει ι αυτομπαν !! τα μουλάρια δεξιά και αριστερά προσπαθούσαν να τραβήξουν καμιά 60 άρια νταλίκες κολιμενες ψιλά γραμματέα αυτά έφτασα στο Μολδαβία σύνορο μπριτσενιι χρόνος 30 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα....μπενο με το Βεσπούτσι που λέτε σε ένα βενζινάδικο πριν τα σύνορα ξεκαβαλίκεμα πιγενο στο ταμείο εκεί και της λέω της γκόμενας είμαι ο βρόμικος καυλιάρης από σαλονικα θα με κάνεις μια πίπα θα με βάλεις και βενζίνα και θα σε δώσω αυτόγραφο... σικονετε το μωρό 1.98 50 κιλά 17 χρόνον φωνάζει και την ξαδέρφη της με βάζουν στην αποθήκη και ρίχνω στην καθεμιά από 12 γαμήσια ... ήταν νύχτα ο ήλιος έλαμπε και ο ντέρτι γάμαγε.... RIP lemmy
Οταν πήγα ξεκινησα στις 12.45 και έφτασα Οδησσό μετά κατα της 7.30 ηταν μερα αλλα οταν οταν εφτασα Οδησσό ειχε νυχτώσει πιά.Αυτό μπορει να το επβεβαιωσει και ο Χάρης που ηρθε στο σταθμό ηταν σιγουρα μετά της 7 το απογευμα οταν εφτασα.ειταν νυχτα και ο ηλιος ελαμπε πορνομιτσο??
Το έχω ακούσει κ'εγώ αυτό για να το γράφεις κ'εσύ ετσι θα είναι .πορνομιτσο ειμαι βαθιτατα θλιμενοςς!!! καπιο φραγκατο αρχιδη πληρονει εδω μεσα και δεν με αφηνουν μα ανεβασω τα αρχεια και της φοτο που θελω!!!! τα κατεβαζουν με την μια!! εμαθες τιποτα????? τι να κανω δεν με αφηνουν να εκφραστο καλιτεχνικα!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=lly_FAAizi8[/video] [/video] δικτακτορια :'( :'( :'( :'( :'(
χερετω την εξουσια που χαθικες εφεντη???Aστον αυτον , ψαχνει ταφους ( ! ) στο ιντερνετ
οχι ρε αγαπημενοι ειμαστε απλα πιγαν να στοκαρουν το σασι και βαλαν μπετονοστοκο αρπαξε και το δραπανο καλητεχνειας βγηκεΤι γίνεται κι εγώ φαγωμαρα για το κουβαρνταλικι έχετε;
ειταν νυχτα και ο ηλιος ελαμπε πορνομιτσο??Κάπως ετσι ηταν ο δρόμος για την Οδησσό σε μερικά σημεια βεβαια ηταν λιγο καλητερος .Νταλίκες δεν ειχε παντος καθολου αλλα και χωρις κινηση πηγαιναμε σα χελώνα