ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Θα κερασει ο κμαν τωρα που θα ερθει να πουτσωσω 2-3 σπονσορετεσ
θα κερασει ολοκληρωτικο γαμησι? ιδου η απορια
Θα κερασει ο κμαν τωρα που θα ερθει να πουτσωσω 2-3 σπονσορετεσ
εφυγε ο νταβαριτς. ..ο βλακαν επέστρεψε. .Μην παραποιητε τα γεγονότατωρα γλειφεις τον μητσο αμα του πω αυτα που του σερνεις πισω απο την πλατη του θα σε φτιαξει καλα.
ειδα και τον ιπποτη καλοπιανες προχτες στο γλειψιμο εσυ τον εβριζες ενα χρονο που απειλουσες οτι θα φυγεις
νταβαριτς θεέ πάρε την ΠΆΕ ..εγω θελω να φυγει. αμα δεν τον διωξεις δεν εχει ξανα κερασμα
κατω τα χέρια κι από μεγκα βαλκανοπουτσο κμανθα κερασει ολοκληρωτικο γαμησι? ιδου η απορια
Αστα στου Σκυλοχάρα την εταιρία δουλευεις και πηγαινεις και στο Πετρίτσι που έχει εκει γραφείο ο Σκυλοχάρας,ή μηπως και αυτο ειναι της φαντασίας μου σταματίστε με τα ψέματα σας να προσπαθεισετε να υποτιμισετε τη νοημοσύνη μαςΕίπαμε ότι πουλάω κουλούρια στην Ομόνοια και το καλοκαίρι καρπούζια και πεπόνια με το Ντάτσουν. Με σένα δεν μπορώ να παρεξηγηθώ γιατί έχεις το ακαταλόγιστο λέγε ότι μαλακία σου κατέβει τζάμπα είναι
μιτσο μήπως τελικά είσαι της Μοσαντ?Αστα στου Σκυλοχάρα την εταιρία δουλευεις και πηγαινεις και στο Πετρίτσι που έχει εκει γραφείο ο Σκυλοχάρας,ή μηπως και αυτο ειναι της φαντασίας μου σταματίστε με τα ψέματα σας να προσπαθεισετε να υποτιμισετε τη νοημοσύνη μας
Tης δικιά σου κωλοβούλγαρε χρεωκοπημένε μη μιλας μην πω στις τράπεζες,στην ΣΔΟΕ και στους οικοδόμους που χρωστάς,που κρύβεσαι στη Χαλκιδική .Και ερθουνε να σου πάρουνε και τα σώβρακα
Ενα πουλάκι απο το Κίεβο μου είπε οτι κυκλοφορείς με ενα παπάκι 50άρι
Αντε σκατοβούλγαρε κομπλεξικέ
Σου το είπα μια φορά να στο ξαναπώ,δεν έχω καμία αναγκη να δουλεύω για τον Σινοχαρα και είμαι καλύτερα οικονομικά από αυτών. Στην Βουλγαρία έχω προσωπική εταιρεία από το 2000 στην Σοφία και μονοκατίκια αγορασμένη το 2005. Δεν έχω πει ποτέ ψέματα και δεν έχω κοροϊδέψη κανέναν ακόμα και σε ένα μπουρδελοσάιτ. Από εκεί και πέρα εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θέλειςΑστα στου Σκυλοχάρα την εταιρία δουλευεις και πηγαινεις και στο Πετρίτσι που έχει εκει γραφείο ο Σκυλοχάρας,ή μηπως και αυτο ειναι της φαντασίας μου σταματίστε με τα ψέματα σας να προσπαθεισετε να υποτιμισετε τη νοημοσύνη μας
Αστα στου Σκυλοχάρα την εταιρία δουλευεις και πηγαινεις και στο Πετρίτσι που έχει εκει γραφείο ο Σκυλοχάρας,ή μηπως και αυτο ειναι της φαντασίας μου σταματίστε με τα ψέματα σας να προσπαθεισετε να υποτιμισετε τη νοημοσύνη μας
ααα κωλοτουμπα. νταξει. ηρθε και ο ιπποτης καλησπερισε τον
σκυλοχαρας η σχινοχαρας. .μας έχετε μπερδέψει. ..το φυσαει το παραδακι δηλαδη ο σχινοχαρας
εγω θελω να φυγει. αμα δεν τον διωξεις δεν εχει ξανα κερασμα
σκυλοχαρας η σχινοχαρας. .μας έχετε μπερδέψει. ..το φυσαει το παραδακι δηλαδη ο σχινοχαρας
Σινοχαραςσκυλοχαρας η σχινοχαρας. .μας έχετε μπερδέψει. ..
Ναι εσυ κάνεις παρέα με τους χά'ι' τυπους της Μολδαβίας και με το Σκυλοχάρα και τον ψευτη ειστε η παρέα των ξουασιμόδων και τεράτων ουτε για σκατά δεν κάνετε
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=QMYmaBNy-Wg[/video] [/video] καργιολη νταβαριτς φιρμα σε κανα παλι!!εγω θελω να φυγει. αμα δεν τον διωξεις δεν εχει ξανα κερασμα