Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τωρα γλειφεις τον μητσο αμα του πω αυτα που του σερνεις πισω απο την πλατη του θα σε φτιαξει καλα.
ειδα και τον ιπποτη καλοπιανες προχτες στο γλειψιμο εσυ τον εβριζες ενα χρονο που απειλουσες οτι θα φυγεις  :jerking:
εφυγε ο νταβαριτς. ..ο βλακαν επέστρεψε. .Μην παραποιητε τα γεγονότα  :tickedoff:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6701556#msg6701556 date=1451504254]
Γιατί όλοι γαμούν γυναίκες και αυτόν δεν τον γαμάει κανείς  :2funny:
[/quote]τσ τσ..πολύ χαμηλό επίπεδο. .. :rolleyes:
Μόν ντιε...πολύ μπας κλασ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είπαμε ότι πουλάω κουλούρια στην Ομόνοια και το καλοκαίρι καρπούζια και πεπόνια με το Ντάτσουν. Με σένα δεν μπορώ να παρεξηγηθώ γιατί έχεις το ακαταλόγιστο λέγε ότι μαλακία σου κατέβει τζάμπα είναι
Αστα στου Σκυλοχάρα την εταιρία δουλευεις και πηγαινεις και στο Πετρίτσι που έχει εκει γραφείο ο Σκυλοχάρας,ή μηπως και αυτο ειναι της φαντασίας μου  :think:σταματίστε με τα ψέματα σας να προσπαθεισετε να υποτιμισετε τη νοημοσύνη μας  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αστα στου Σκυλοχάρα την εταιρία δουλευεις και πηγαινεις και στο Πετρίτσι που έχει εκει γραφείο ο Σκυλοχάρας,ή μηπως και αυτο ειναι της φαντασίας μου  :think:σταματίστε με τα ψέματα σας να προσπαθεισετε να υποτιμισετε τη νοημοσύνη μας  :2funny:
μιτσο μήπως τελικά είσαι της Μοσαντ?  :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Tης δικιά σου κωλοβούλγαρε χρεωκοπημένε  :2funny: μη μιλας μην πω στις τράπεζες,στην ΣΔΟΕ και στους οικοδόμους που χρωστάς,που κρύβεσαι στη Χαλκιδική  :2funny:.Και ερθουνε να σου πάρουνε και τα σώβρακα
 Ενα πουλάκι απο το Κίεβο μου είπε οτι κυκλοφορείς με ενα παπάκι 50άρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Αντε σκατοβούλγαρε κομπλεξικέ  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι εγινε σε πονεσε η αληθεια;;;; και αντιδρας σαν πουτανα ξεφωνημενη;;;;;;;

Για να καταλαβης ποσο βλακας εισαι δεν εχεις ιδεα καν τι δουλεια κανω ή τι δουλεια μπορει να εχω εγω με τα παραπανω;;  
Σου ειπε κανεις οτι ειμαι εργολαβος οικοδομων και δεν το ξερω;;;

Παλι σε δουλεψανε χαμενε πανιβλακα και λες μαλακιες.... σου εχω πει ναμην μιλας για ανθρωπους που δεν γνωριζεις.....

Λοιπον το κοβουμε εδω μην το συνεχισεις  δεν γουσταρω ειδικα με σενα ....

Με τυπους σαν εσενα εγω το θεωρω υποτιμητικο να μιλω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Σου το είπα μια φορά να στο ξαναπώ,δεν έχω καμία αναγκη να δουλεύω για τον Σινοχαρα και είμαι καλύτερα οικονομικά από αυτών. Στην Βουλγαρία έχω προσωπική εταιρεία από το 2000 στην Σοφία και μονοκατίκια αγορασμένη το 2005. Δεν έχω πει ποτέ ψέματα και δεν έχω κοροϊδέψη κανέναν ακόμα και σε ένα μπουρδελοσάιτ. Από εκεί και πέρα εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

το φυσαει το παραδακι δηλαδη ο σχινοχαρας

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι εσυ κάνεις παρέα με τους χά'ι' τυπους της Μολδαβίας  :2funny: και με το Σκυλοχάρα  :2funny:και τον ψευτη :2funny: ειστε η παρέα των ξουασιμόδων και τεράτων  :2funny: ουτε για σκατά δεν κάνετε  :2funny: :2funny: :2funny:

αν μου προτεινης κατι καλυτερο εγω μεσα ..ετσι κι αλοιως τα χωνω....
μια  εικονα λενε οτι ειναι 1000 λεξεις....ασε τις αντιπαραθεσεις και προτεινε κατι καλυτερο στο μερος σου αν και εχω ερθει 3 φορες ....

Συνημμένα

• Caci12112015.jpg
    Caci12112015.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 67
  • skca112015.jpg
    skca112015.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 43

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• c&a12112015.jpg
    c&a12112015.jpg
    192,2 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Anastasia12112015.jpg
    Anastasia12112015.jpg
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 41

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ταισα τα παπακια μαζι με τα χινοπουλα σκασαν και κατι περδικια :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: γαμισετα αυτη η λιμνη!!!!

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αλλο μορο απο το φορτο καλο κικλο της μολδαβιας το μορο το γαμισα μεσα στο αμαξι τησ χ6 την πρωτη φορα μαγκες κολοαμαξο για γαμισια  πισο με τα καθισματα τραβιγμενα και αρχιδια χορο εχει!!αγριο μορο λεενα στο ζοδιο και με μπαμπα κοτσαμπασι κοματικο πιγα σπιτι της και ειχε στο σαλονι ολοκληρο καθιστικο με τα παρελκομενα βερσατσε!!!  η λεενες ειναι γενημενες για γαμισια και για να σε στηλουν αδιαβαστο!! εχτησα το μισο ντραιβ για παρτη της και καλοκαιρη λεπιδι στο ιβιζα!! αχ παλι καλα που μου κανε κορδελακια με κολιτο για να ζηλεψω και την εστηλα ξερα!! πονεσα βεβεα 1.78 27 χρονον και λεενα!!!!! αρωστιαααααααα με ειχαν παρει για μαφιοζο τοτε στην μολδαβια :2funny: :2funny: :2funny: γελια πολλα λεμε!!

Συνημμένα

• nasta.png
    nasta.png
    288 KB · Εμφανίσεις: 65
  • nasta1.png
    nasta1.png
    254,6 KB · Εμφανίσεις: 42

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom