Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Βάλε μας πάλι τιποτα Ουκρανικάχάμπουργκερ να δούμε  :2funny: οπως εβαλες την αλλη φορά  :2funny:
Εμενα κατι πουλάκια μου ειπανε οτι συναντηθηκατε στο τρένο  :2funny:.Και οτι εμφανησιακα ειναι ενας καράφλας,απλος Ελληνας Πιρφόρος  :2funny:
 Ο κυκλος στενευει συντομα θα εχουμε τη φωτογραφία και θα τον θαυμάσουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εκτός απο την παρακμή  :2funny: σκυλοβρωμάει  :2funny: οταν ειχε παει Κισινιωφ λέγανε οτι μυριζε πολυ άσχημα  :2funny: βεβαια αυτο εγινε παλια μπορει απο τότε να πλυθηκε  :2funny:Καυχιέται οτι ειναι πιο λεπτός και πιο ωραιος απο το Σκυλοχάλια  :2funny:.
 Οπως ειπα τα εκτρώματα και οι φτωχομπινέδες εχουνε κάνει κλίκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ θα σου το πω άλλη μια φορά.. Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι αν ανεβάσεις φωτογραφία μου θα τρέχεις σαν το Βέγγο να σωθείς. Έχουν γνώση οι φύλακες και έχω πάρει τα μέτρα μου.. Μόλις θα γίνει το μοιράιο λάθος ετοιμάσου να το γλεντήσεις με την αγωγή μου. Θα σου χρειαστούν οι νομικές γνώσεις. Εγώ ευτυχώς έχω στην οικογένεια μου δικηγόρο που του έχω μιλήσει για αυτήν την πιθανότητα και σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες να κάνεις τη μαλακία. Μέχρι και γραφείο στη Πολωνία που συνεργάζεται με την εταιρεία του έχουμε ρωτήσει για το ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις. Σκέφτομαι να κάνω τη Βαρσοβία δεύτερο σπίτι μου. Νομίζω άνοιξη και φθινόπωρο μου πάει. Το χειμώνα θα σου δίνω τα κλειδιά από το σπίτι σου να πηγαίνεις αν ζητήσεις συγνώμη στο δικαστήριο. Αλλα θα πρέπει να έχεις αληθινό δάκρυ στο πρόσωπο. Αλλιώς δεν έχει..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
το σαιτ αππο δωματιο η την αγεντσια κ που ειναι ακομα τα περιμενουμε παμτως.....

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ το έκλεισα αρχικά μέσω booking.com.. μια βραδιά ένα άλλο, λιγότερο elegand, αλλά πολύ κεντρικό με 500 lei (προσφορά για 28/12)
και στη συνέχεια μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με παρέπεμψαν σε αυτό το site και έκλεισα αυτό που είμαι τώρα στο Jumbo απέναντι με 40 ευρώ λόγω και πρωτοχρονιάς που είναι όλα με ανεβασμένες τιμές και κλεισμένα.

ΟΚ?

Φαντάζομαι σε εμένα αναφέρεσαι.. Το δωμάτιο το πρώτο απο το Booking.com και το δεύτερο με προσωπική επικοινωνία.. τηλεφωνικά. Η ίδια εταιρεία που διαχειρίζεται και μου νοίκιασε το πρώτο δωμάτιο με παρέπεμψε στο δεύτερο. Decebal απέναντι από το Jumbo είναι θα το βρεις από τη διεύθυνση στο δεύτερο site. Μην νοικιάσεις το φθηνό στην Ισμαήλ γιατί είναι πολύ b.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Φαντάζομαι σε εμένα αναφέρεσαι.. Το δωμάτιο το πρώτο απο το Booking.com και το δεύτερο με προσωπική επικοινωνία.. τηλεφωνικά. Η ίδια εταιρεία που διαχειρίζεται και μου νοίκιασε το πρώτο δωμάτιο με παρέπεμψε στο δεύτερο. Decebal απέναντι από το Jumbo είναι θα το βρεις από τη διεύθυνση στο δεύτερο site. Μην νοικιάσεις το φθηνό στην Ισμαήλ γιατί είναι πολύ b.
αυτο πουχες βαλει φωτο γραφια κι ηταν μεγαλο με καναπε κ κρεβατι μ ενδιεφερε,αυτο που ειναι ?στο τζαμπο?

D

dude901123

Επισκέπτης
αυτο πουχες βαλει φωτο γραφια κι ηταν μεγαλο με καναπε κ κρεβατι μ ενδιεφερε,αυτο που ειναι ?στο τζαμπο?

Ναι.. 060155550 το παλικάρι που ως υπάλληλος εταιρείας ενοικιάσεων το έδωσε έχει αυτό τηλ. Μιλάει καλά αγγλικά, θα συνεννοηθείς μια χαρά. Πες πως ενδιαφέρεαι για το διαμέρισμα στη Decebal επέναντι από το Jumbo στον 8 όροφο. Εγώ βέβαια αν και αυτό είναι γαμάτο διαμέρισμα θα ήμουν σε δίλημμα ανάμεσα σε αυτο με 40 ευρώ και στο άλλο στην Puskin 47 με 500 lei που είναι λιγότερο στυλιζαρισμένο αλλά επίσης σε καινούρια οικοδομή, μεγαλύτερο και λίγο πιο IKEA αλλά δίπλα στο κέντρο και με τα μισά χρήματα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι.. 060155550 το παλικάρι που ως υπάλληλος εταιρείας ενοικιάσεων το έδωσε έχει αυτό τηλ. Μιλάει καλά αγγλικά, θα συνεννοηθείς μια χαρά. Πες πως ενδιαφέρεαι για το διαμέρισμα στη Decebal επέναντι από το Jumbo στον 8 όροφο. Εγώ βέβαια αν και αυτό είναι γαμάτο διαμέρισμα θα ήμουν σε δίλημμα ανάμεσα σε αυτο με 40 ευρώ και στο άλλο στην Puskin 47 με 500 lei που είναι λιγότερο στυλιζαρισμένο αλλά επίσης σε καινούρια οικοδομή, μεγαλύτερο και λίγο πιο IKEA αλλά δίπλα στο κέντρο και με τα μισά χρήματα.
δεν  χρειαζεται να μιλαω αγγλικα στο τηλ  εγω ρε ντερτυ φιλε.. :grin:. οποτε κ το αλλο κανα 700λει θα μουρθει!!! ;)
θα τα κοιταξω ,εχω καιρο ν ασχοληθω γιατι δεν πηγαινα πανω απο 1 μερα.
σαν σταθμο για ουκρανια εμενα ,
αλλα τωρα κατι θα μεινω 5-7 μερες..
ντανκε  :hi: ορικουμ  :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
δεν  χρειαζεται να μιλαω αγγλικα στο τηλ  εγω ρε ντερτυ φιλε.. :grin:. οποτε κ το αλλο κανα 700λει θα μουρθει!!! ;)
θα τα κοιταξω ,εχω καιρο ν ασχοληθω γιατι δεν πηγαινα πανω απο 1 μερα.
σαν σταθμο για ουκρανια εμενα ,
αλλα τωρα κατι θα μεινω 5-7 μερες..
ντανκε  :hi: ορικουμ  :grin:

40*21,5=860 lei είναι γαμάτο όμως όντως. Δεν ξέρω εκτός περιόδου Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς αν βγαίνει φθηνότερα.. Αυτήν την περίοδο 29-2 και φαντάζομαι 6-10 είναι όλα τσιμπημένα λόγω γιορτών, δυστυχώς.
Welcome φίλε

D

dude901123

Επισκέπτης
Άντε Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους, ιδίους σε αυτούς που χαίρονται με τη επιτυχία των άλλων και στεναχωριούνται με τις ατυχίες τους. Για τους υπόλοιπους και κυρίως τους αγάμητους εύχομαι μια μέρα να καταφέρουν να γαμήσουν κάτι καλό μήπως και ξεπεράσουν τη δυστυχία τους.
Από Chisinau.. και τους -9.. τα βεγγαλικά έχουν ξεκινήσει από τις 19.00.
Και πάλι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.

Συνημμένα

• VegalikaChisinau.jpg
    VegalikaChisinau.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 57
  • VegalikaChisinau1.jpg
    VegalikaChisinau1.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 61

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι άλλες μαλακίες φωτογραφίες θα μας βάλεις? :jerking: :2funny:Πούτσες μπλε  με λιγα λόγια:jerking: εκτός απο μούφα φωτογραφίες και φαγητά δεν μας έχεις βάλει ακόμα τίποτα  :2funny:
Δεν μπορεις να πάρεις ενα τηλεφωνο ή μια φωτογραφική μηχανή της προκοπής? :2funny:τόσο μίζερος είσαι? :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Τι άλλες μαλακίες φωτογραφίες θα μας βάλεις? :jerking: :2funny:Πούτσες μπλε  με λιγα λόγια:jerking: εκτός απο μούφα φωτογραφίες και φαγητά δεν μας έχεις βάλει ακόμα τίποτα   :2funny:
Δεν μπορεις να πάρεις ενα τηλεφωνο ή μια φωτογραφική μηχανή της προκοπής? :2funny:τόσο μίζερος είσαι? :2funny:

Ο αγάμητος που λέγαμε.. δεν άργησε να φανεί. Μυγιάστηκε.
Ότι καλύτερο, να παίρνεις τη γάτα αγκαλιά πιο συχνά καθώς έρευνες έδειξαν πως βοηθάει άτομα με νοητική καθυστέρηση και σύντομα να ξεπεράσεις τη θλίψη της μοναξιάς σου μέσα στο Conteiner που ζεις. Μεταξύ μας στους -15 όλο το χειμώνα, μόνος σου, με το pc.. και καλά είσαι.. Θα μπορούσαν να σε έχουν κλείσει σε ίδρυμα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
ρε φιλε τι αρπάζεσαι και εσυ τώρα.μηπως σε ειπαν αδερφη; Αφου εισαι ρωσομεγαλομενος θα πρεπε να ξερεις αυτο που λεει.первый раз не пидарас.второй раз не пидарас.третий раз ништяк.ή τεσπα καπως ετσι το λενε.μια φορα σε ειπαν αν σε ειπαν οποτε μην αγχωνεσαι.
Σε διεγραψαν τυπε  :think: Πρέπει να βρήκαν ότι είσαι κλώνος.  :2funny: Τέτοια ρωσικά σε καμία σχολή δεν μαθαίνεις οπότε ορθώς είπα ότι μας δουλεύεις. Έχεις σπιτώσει ρωσίδα και γράφει αυτή για σένα σ αυτό είμαι σίγουρος. Μια που ψαχνεσε δεν δοκιμάζεις κιόλας να μας πεις αν γίνεσε η δεν γίνεσε με την πρώτη φορά  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλη χρονια σε ολους με υγεια! [κλονους και μη] δωστε πληροφοριες αντι για ανοητα σχολια μερικων...  :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε διεγραψαν τυπε  :think: Πρέπει να βρήκαν ότι είσαι κλώνος.  :2funny: Τέτοια ρωσικά σε καμία σχολή δεν μαθαίνεις οπότε ορθώς είπα ότι μας δουλεύεις. Έχεις σπιτώσει ρωσίδα και γράφει αυτή για σένα σ αυτό είμαι σίγουρος. Μια που ψαχνεσε δεν δοκιμάζεις κιόλας να μας πεις αν γίνεσε η δεν γίνεσε με την πρώτη φορά  :2funny:
Για να ειναι επισκέπτης μόνος του σβίστηκε.Σχετικά με τα Ρωσσικά να γράψεις ειναι πανεύκολο πατάς το google και βρισκεις οτι θέλεις,ελαχιστα Ρωσσικά να ξερεις φτάνει.Παντος οτι εγραψε σχετικά με το Κίεβο λογικό ηταν,δεν ειπε παραλλογα πράγματα  :think:

D

dude901123

Επισκέπτης
Οχι θα παω στα υποβαθμισμένα μέρη να κάνω παρέα μ'αυτούς τους μεγάλους γαμιάδες απο της φωτογραφίες  :2funny: και να γαμάω 40χρονες και να το γράφω ενα σωρό ψέματα στο ιντερνετ οτι ειμαι μεγαλος γαμιάς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχεις δει κανέναν που με συνάντησε να είπε πως λέω ψέματα? Μόνο εσύ που δεν με συνάντησες ποτέ.. και δεν θα με συναντήσεις γιατί εγώ με αγάμητους δεν χάνω χρονο. Και το αστείο είναι πως σου είναι αδύνατο να το συλάβεις αυτό ως πληροφορία.. ότι δηλαδή έχεις κάνει τεράστιο λάθος και εδώ και 3 χρόνια γράφεις μαλακίες..
Όσο για το τι γαμάω.. ευτυχώς υπάρχουν αξιόπιστα άτομα και μάλιστα αρκετά που έχουν πάρει μια γεύση. Εσύ τράβα τώρα μια μαλακία στο Container..  Και όταν θελήσω να σε κάνω κριτή ή διαχειριστή των μουνιών που γαμάω θα σε ενημερώσω. Αυτό το κάνω με τους φίλους μου και με τα άτομα που έχουν γκόμενες. Όχι με αγάμητους σαν κι εσένα.. Περιμένω φωτογραφίες από το σπίτι που είχες νοικιάσει Moldova και PMR να γελάσουμε.Ξέχασα.. ντρέπεσαι να βάλεις. Πες μας πόσα lei σου έδωσαν οι γκόμενες μόλις είδαν που μενεις και σε πέρασαν για ζητιάνο?
Άντε καλημέρα λέμε.... Και στις πάπιες καλημέρα από Σόφια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δημητρη θες οριστικο μπαν για παντα μηπως? Ετσι και ξαναμπει φωτογραφια θα πεσει το μπανακι χωρις πολλα πολλα .Ponyatno?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όσο για το τι γαμάω.. ευτυχώς υπάρχουν αξιόπιστα άτομα και μάλιστα αρκετά που έχουν πάρει μια γεύση. Εσύ τράβα τώρα μια μαλακία στο Container.. 

τοχεις μεγαλη αναγκη να πεισεις γιαυτο δεν σταματαει αυτη η διαμαχη στο απειρο ετσι?

D

dude901123

Επισκέπτης
τοχεις μεγαλη αναγκη να πεισεις γιαυτο δεν σταματαει αυτη η διαμαχη στο απειρο ετσι?

Η διαμάχη δεν σταματάει γιατί πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσει γονατιστός συγνώμη.. Να πείσω ποιον? Πιστεύεις πως έχει αμφιβολία για το αν λέω την αλήθεια? Το θέμα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ αν κάποιος λέει ψέματα ή αλήθεια. Αυτό μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι η αυτοπροβολή και η αναγνώριση από τους άλλους.. η παραδοχή της σπουδαιότητάς του. Το μετάλιο ως του νούμερο 1 γαμιά στην Ανατολική Ευρώπη. Μόνο που οι επιτυχίες των άλλων στο θολό του μυαλό του καταστρέφουν το μεγαλείο και του αμφισβητούν την κατάκτηση του ονείρου. Για αυτό όποιος τολμήσει και γράψεςι πως πήγε και γάμησε κάπου και δεν ανήκει στον κύκλο από τα..'τσιράκια' του τρώει αμέσως θάψιμο και βρίσιμο.

Ακούς εκεί τρένο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Βαρσοβία? Πίνει χαλασμένα.. Αυτό δεν λέγεται ούτε μετά απο 2 λίτρα τσίπουρο. θα μου πεις αν κάνεις με μαρτσούσκα το Chisinau-Odessa σε 7 ώρες που είναι 160km για να γλιτώσεις κάνα 20αρικο που είναι το taxi τι σε χαλάει να κάνεις 3 ημέρες με μαστσούσκα ή τρένο και το Αθήνα-Βαρσοβία? Εδικά αν γλιτώσεις και κάνα 40άρι.. είσαι σένιος..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η διαμάχη δεν σταματάει γιατί πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσει γονατιστός συγνώμη.. Να πείσω ποιον? Πιστεύεις πως έχει αμφιβολία για το αν λέω την αλήθεια? Το θέμα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ αν κάποιος λέει ψέματα ή αλήθεια. Αυτό μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι η αυτοπροβολή και η αναγνώριση από τους άλλους.. η παραδοχή της σπουδαιότητάς του. Το μετάλιο ως του νούμερο 1 γαμιά στην Ανατολική Ευρώπη. Μόνο που οι επιτυχίες των άλλων στο θολό του μυαλό του καταστρέφουν το μεγαλείο και του αμφισβητούν την κατάκτηση του ονείρου. Για αυτό όποιος τολμήσει και γράψεςι πως πήγε και γάμησε κάπου και δεν ανήκει στον κύκλο από τα..'τσιράκια' του τρώει αμέσως θάψιμο και βρίσιμο.

Ακούς εκεί τρένο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Βαρσοβία? Πίνει χαλασμένα.. Αυτό δεν λέγεται ούτε μετά απο 2 λίτρα τσίπουρο. θα μου πεις αν κάνεις με μαρτσούσκα το Chisinau-Odessa σε 7 ώρες που είναι 160km για να γλιτώσεις κάνα 20αρικο που είναι το taxi τι σε χαλάει να κάνεις 3 ημέρες με μαστσούσκα ή τρένο και το Αθήνα-Βαρσοβία? Εδικά αν γλιτώσεις και κάνα 40άρι.. είσαι σένιος..
Βασικα δε μας ειπες ποσες ωρες συνομιλιας μεσο ορο με καθε γκομενα κανεις για να εχεις αυτα τα αποτελεσματα.
Ειχες πει ας πουμε οτι πηδηξες εναν αριθμο γυναικων στην μολδαβια σε 3 μερες δε θυμαμαι ποσες ειχες πει,ποσες ωρες μεσο ορο μιλησες με τη καθε μια απο αυτες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Απλός όλα αυτά που λες δεν εχουν σχέση με την πραγματικότητα  :2funny:και γ'αυτό κρυβόσουν  :2funny: νομίζεις οτι αν βρω τη φωτογραφία σου θα σε λυπηθώ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα πας κ'εσυ στην Αστυνομία σαν το Σκυλοχάρα που λέει οτι πηγε? :2funny: :2funny: :2funny:για να μου κλάσεις ενα αρχήδι  :2funny:Το εχω πει οτι εισαι ανθρωπάκι  :2funny:

Βασικα δε μας ειπες ποσες ωρες συνομιλιας μεσο ορο με καθε γκομενα κανεις για να εχεις αυτα τα αποτελεσματα.
Ειχες πει ας πουμε οτι πηδηξες εναν αριθμο γυναικων στην μολδαβια σε 3 μερες δε θυμαμαι ποσες ειχες πει,ποσες ωρες μεσο ορο μιλησες με τη καθε μια απο αυτες?
για τέτοιο μεγάλο γαμιά 3-4 λεπτά με τη καθεμία φτάνουν για να της ρίξει στο κρεβάτι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom