D
dude901123
Επισκέπτης
Βάλε μας πάλι τιποτα Ουκρανικάχάμπουργκερ να δούμε οπως εβαλες την αλλη φορά
Εμενα κατι πουλάκια μου ειπανε οτι συναντηθηκατε στο τρένο .Και οτι εμφανησιακα ειναι ενας καράφλας,απλος Ελληνας Πιρφόρος
Ο κυκλος στενευει συντομα θα εχουμε τη φωτογραφία και θα τον θαυμάσουμε
Εκτός απο την παρακμή σκυλοβρωμάει οταν ειχε παει Κισινιωφ λέγανε οτι μυριζε πολυ άσχημα βεβαια αυτο εγινε παλια μπορει απο τότε να πλυθηκε Καυχιέται οτι ειναι πιο λεπτός και πιο ωραιος απο το Σκυλοχάλια .
Οπως ειπα τα εκτρώματα και οι φτωχομπινέδες εχουνε κάνει κλίκα
Εγώ θα σου το πω άλλη μια φορά.. Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι αν ανεβάσεις φωτογραφία μου θα τρέχεις σαν το Βέγγο να σωθείς. Έχουν γνώση οι φύλακες και έχω πάρει τα μέτρα μου.. Μόλις θα γίνει το μοιράιο λάθος ετοιμάσου να το γλεντήσεις με την αγωγή μου. Θα σου χρειαστούν οι νομικές γνώσεις. Εγώ ευτυχώς έχω στην οικογένεια μου δικηγόρο που του έχω μιλήσει για αυτήν την πιθανότητα και σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες να κάνεις τη μαλακία. Μέχρι και γραφείο στη Πολωνία που συνεργάζεται με την εταιρεία του έχουμε ρωτήσει για το ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις. Σκέφτομαι να κάνω τη Βαρσοβία δεύτερο σπίτι μου. Νομίζω άνοιξη και φθινόπωρο μου πάει. Το χειμώνα θα σου δίνω τα κλειδιά από το σπίτι σου να πηγαίνεις αν ζητήσεις συγνώμη στο δικαστήριο. Αλλα θα πρέπει να έχεις αληθινό δάκρυ στο πρόσωπο. Αλλιώς δεν έχει..