Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι μαζί σου.. έχεις γίνει Viral το ξέρεις? Όλο το δίκτυο γελάει μαζί σου σου.. Μαλάκα σε ανεβάζουν, μαλάκα σε κατεβάζουν..

Ο Μάνος είναι φίλος μου και ευχηθήκαμε και χρόνια πολλά.Θα του πω να σχολιάσει και το καινούργιο βιντεάκι που θα κάνω με τα ζωάκια μου  :2funny:.
  Για να δουμε τι γελιο θα πέσει οταν θα δει ο κόσμος για τον δάσκαλο που πηγαίνει City tour και με αραπίνες απο την πιάτσα του Βαρδάρη και πηγαινει και Ουκρανία για να γαμάει γριές  :2funny: και γράφει και σε μπουρδελοσά'ι'τ και απειλεί κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Μπορεί τότε να σε δείξει σε κανα κανάλι  :2funny:και θα πω και στο Μάνο να σε σχολιάσει  :2funny: :2funny: :2funny:.

Συνημμένα

• manos.jpg
    manos.jpg
    177,8 KB · Εμφανίσεις: 75
D

dude901123

Επισκέπτης
Ο Μάνος είναι φίλος μου και ευχηθήκαμε και χρόνια πολλά.Θα του πω να σχολιάσει και το καινούργιο βιντεάκι που θα κάνω με τα ζωάκια μου  :2funny:.
  Για να δουμε τι γελιο θα πέσει οταν θα δει ο κόσμος για τον δάσκαλο που πηγαίνει City tour και με αραπίνες απο την πιάτσα του Βαρδάρη και πηγαινει και Ουκρανία για να γαμάει γριές  :2funny: και γράφει και σε μπουρδελοσά'ι'τ και απειλεί κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Μπορεί τότε να σε δείξει σε κανα κανάλι  :2funny:και θα πω και στο Μάνο να σε σχολιάσει  :2funny: :2funny: :2funny:.

Οι φίλοι σου σε αγαπάνε.. φαίνεται..

Για να σε λένε ηλίθιο πορνομετανάστη.. Ρε Βλάκα.. Συνεχίζεις να είσαι ηλίθιος.. ποιος είναι δάσκαλος? Τι πίνεις? Ποιος σε δουλεύει πάλι? Άντε η βλακεία συνεχίζεται..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παίρνουν τα βιντεάκια μου και τα σχολιάζουν για να πάρουν views,και να γινουν κ'αυτοί διάσημοι.
  Θα ενδιαφερθούνε πιστευω για τον δάσκαλο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης για παιδιά με ειδικές ανάγκες,που πηγαινει και πηδαει της μαυρες στο Βαρδάρη και γράφει σε μπουρδελοσά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Παίρνουν τα βιντεάκια μου και τα σχολιάζουν για να πάρουν views,και να γινουν κ'αυτοί διάσημοι.
 Θα ενδιαφερθούνε πιστευω για τον δάσκαλο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης για παιδιά με ειδικές ανάγκες,που πηγαινει και πηδαει της μαυρες στο Βαρδάρη και γράφει σε μπουρδελοσά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παλι μεσα επεσες  :2funny:
εχει μαυρες ο βαρδαρης;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλι μεσα επεσες  :2funny:
εχει μαυρες ο βαρδαρης;
Στις πιάτσες που πάει ο φίλος μας έχει  :2funny: μόνος του τα γράφει οτι πηγαίνει  :2funny:.Θα τρέχει και δε θα φτάνει  :2funny:με λιγη τυχη θα τον δειξουν και τα κανάλια  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
  Θα ενδιαφερθούνε πιστευω για τον δάσκαλο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης για παιδιά με ειδικές ανάγκες,που πηγαινει και πηδαει της μαυρες στο Βαρδάρη και γράφει σε μπουρδελοσά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά το έγραψες.. για πρώτη φορά πέφτεις μέσα.. Για παιδιά με ειδικές ανάγκες όπως έσυ.. Για αυτό ασχολούμαι μαζί σου, είσαι στην ειδικότητά μου.. Μπορώ με 50 ευρώ την ώρα να σε κάνω καλά. Μέσα σε 6 μήνες θα δεις βελτίωση. Πόσο βλάκας είσαι.. ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Παιδοβούβαλο2,9cm δεν θα βρεις τίποτα ποτέ γιατί είσαι ηλίθιος.. Το επόμενο που θα γράψεις είναι πως είμαι νοσηλευτής σε Ψυχιατρείο.. Είσαι όντως Θύμα από τα λίγα.. καλά κάνω και σου ρίχνω δόλωμα και το τρως.. Τσίμπα ένα αρχιδάκι πάλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Στις πιάτσες που πάει ο φίλος μας έχει   μόνος του τα γράφει οτι πηγαίνει  .Θα τρέχει και δε θα φτάνει  με λιγη τυχη θα τον δειξουν και τα κανάλια  
γιατι απογορευετε δια νομου καποιος να πηγαινει με πουτανες ;
αν ηταν ετσι εσυ θα ειχες παει τρις ισοβια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά το έγραψες.. για πρώτη φορά πέφτεις μέσα.. Για παιδιά με ειδικές ανάγκες όπως έσυ.. Για αυτό ασχολούμαι μαζί σου, είσαι στην ειδικότητά μου.. Μπορώ με 50 ευρώ την ώρα να σε κάνω καλά. Μέσα σε 6 μήνες θα δεις βελτίωση. Πόσο βλάκας είσαι.. ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Παιδοβούβαλο2,9cm δεν θα βρεις τίποτα ποτέ γιατί είσαι ηλίθιος.. Το επόμενο που θα γράψεις είναι πως είμαι νοσηλευτής σε Ψυχιατρείο.. Είσαι όντως Θύμα από τα λίγα.. καλά κάνω και σου ρίχνω δόλωμα και το τρως.. Τσίμπα ένα αρχιδάκι πάλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μη φοβασαι παντου υπαρχουν ρουφιάνοι  :2funny:κάποιος θα στην κάνει :2funny:
Παντος θα πέσει πολυ γέλιο μαζί του  :2funny:Και με σένα θα εχει γέλιο αν σε βρει ο Γιάννης  :2funny:αλλα κρύβεσαι καλά  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης

Βασικά έχει πλάκα γιατί όλη μέρα τρώει φάπες και συνεχίζει..  Μιλάμε ούτε ο Τζανετάκος δεν είχε φάει τόσες φάπες.. Από το ένα άσχετο ποστ στο άλλο.. και πάντα φάπες.. από όλους. Και μιλάμε δεν έχει πετύχει τίποτα.. Πριν 3 χρόνια έλεγε πως είμαι Μολδαβός μπαρμπά Θωμάς, τώρα ψυχολόγος, δάσκαλος, δεν ξέρω και εγώ τι σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.. (μάλλον εννοεί τον εαυτό του).. Έχεις σπάσει κάθε όριο βλακείας..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
εχει γέλιο αν σε βρει ο Γιάννης  :2funny:αλλα κρύβεσαι καλά  :2funny:
ουυυυ ειδικα οδησσο,,,κρυμμενος ημουν ουτε σε 20 εστιατορια 10 καφε και 5 κλαμπ δεν βγηκα
και επειδη μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τον Γιαννη αν θελει οπου θελει και με οποιον θελει και με οσους θελει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βασικά έχει πλάκα γιατί όλη μέρα τρώει φάπες και συνεχίζει..  Μιλάμε ούτε ο Τζανετάκος δεν είχε φάει τόσες φάπες.. Από το ένα άσχετο ποστ στο άλλο.. και πάντα φάπες.. από όλους. Και μιλάμε δεν έχει πετύχει τίποτα.. Πριν 3 χρόνια έλεγε πως είμαι Μολδαβός μπαρμπά Θωμάς, τώρα ψυχολόγος, δάσκαλος, δεν ξέρω και εγώ τι σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.. (μάλλον εννοεί τον εαυτό του).. Έχεις σπάσει κάθε όριο βλακείας..
Δάσκαλος είσαι,ο κυκλος στενευει.Τα ίδια έλεγε και ο Davarits και ειδες τι έπαθε  :2funny: αφου εχει κυκλοφορισει η φωτογραφία σου ειναι θέμα χρόνου το ρεζίλεμα  :2funny: ποιός λες να ειναι ο Ιούδας που θα σε προδωσει?Ο Χάρης?Ο Σκυλοχάλιας?ή κάποιος αλλος? :2funny:
ουυυυ ειδικα οδησσο,,,κρυμμενος ημουν ουτε σε 20 εστιατορια 10 καφε και 5 κλαμπ δεν βγηκα
και επειδη μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τον Γιαννη αν θελει οπου θελει και με οποιον θελει και με οσους θελει
δεν σε ειδε κανενας πουθενα ας τα ψώφια  :2funny:Αληθεια πότε θα ξαναπας εκει? :2funny: για πες το μας? :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
δεν σε ειδε κανενας πουθενα ας τα ψώφια  :2funny:Αληθεια πότε θα ξαναπας εκει? :2funny: για πες το μας? :2funny:
επαναλαμβανω
αν θελει οπου θελει και με οποιον θελει και με οσους θελει

κι αν με θελει τοσο πολυ ας μου γραψει κοντακτε

και εσυ ρε κακομοιρη ταξιδιωτη της επιστημονικης φαντασιας που κανεις ταξιδια με τηλεπαθεια
πες μας ποσες φορες εχεις παει ουκρανια τα τελευταια 2 χρονια?
καμια
συνολο? 2 φορες 3?
κανε μας την χαρη ταξιδευτη της φαντασιας

D

dude901123

Επισκέπτης
Δάσκαλος είσαι,ο κυκλος στενευει.Τα ίδια έλεγε και ο Davarits και ειδες τι έπαθε  :2funny: αφου εχει κυκλοφορισει η φωτογραφία σου ειναι θέμα χρόνου το ρεζίλεμα  :2funny: ποιός λες να ειναι ο Ιούδας που θα σε προδωσει?Ο Χάρης?Ο Σκυλοχάλιας?ή κάποιος αλλος? :2funny:δεν σε ειδε κανενας πουθενα ας τα ψώφια  :2funny:Αληθεια πότε θα ξαναπας εκει? :2funny: για πες το μας? :2funny:

Δάσκαλος? Σε παιδιά με ειδικές ανάγκες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μιλάμε η ζωή αντιγράφει την πραγματικότητα αν είναι έτσι.. Αυτό και αν είναι Trolarisma.. κάποιος γαμιέται να γελάει μαζί σου και με αυτά που γράφεις.. Σου τα λένε, σου κάνουν πλάκα μπροστά στα μάτια σου και εσύ τα τρως και τα αναπαράγεις.. Ένα ερώτημα υπάρχει πάντα.. ποιος γελάει μαζί σου αυτή τη φορά? Γιατί όλοι γελάνε κατά διαστήματα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επαναλαμβανω
αν θελει οπου θελει και με οποιον θελει και με οσους θελει

κι αν με θελει τοσο πολυ ας μου γραψει κοντακτε

και εσυ ρε κακομοιρη ταξιδιωτη της επιστημονικης φαντασιας που κανεις ταξιδια με τηλεπαθεια
πες μας ποσες φορες εχεις παει ουκρανια τα τελευταια 2 χρονια?
καμια
συνολο? 2 φορες 3?
κανε μας την χαρη ταξιδευτη της φαντασιας
Να σε βρει θέλει  :s&m_1: :2funny: δεν θελει να σου γράψει  :2funny:

Δάσκαλος? Σε παιδιά με ειδικές ανάγκες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μιλάμε η ζωή αντιγράφει την πραγματικότητα αν είναι έτσι.. Αυτό και αν είναι Trolarisma.. κάποιος γαμιέται να γελάει μαζί σου και με αυτά που γράφεις.. Σου τα λένε, σου κάνουν πλάκα μπροστά στα μάτια σου και εσύ τα τρως και τα αναπαράγεις.. Ένα ερώτημα υπάρχει πάντα.. ποιος γελάει μαζί σου αυτή τη φορά? Γιατί όλοι γελάνε κατά διαστήματα..
Ασε ξερουμε τι είσαι :2funny:εισαι τυχερος που η Θεσσαλονικη εχει 9 τετοια σχολεια  :2funny:.Αλλα δεν θα τη γλυτώσεις θα πέσει πολυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
  Ασε ξερουμε τι είσαι :2funny:εισαι τυχερος που η Θεσσαλονικη εχει 9 τετοια σχολεια  :2funny:.Αλλα δεν θα τη γλυτώσεις θα πέσει πολυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κι εσυ τι περιμενεις....στειλε τα λαγωνικα σου απο εξω και απο τα 9 σχολεια
και θα καταγγειλεις τι;
οτι εισαι κουτσομπολα;
εχεις πεσει μεσα ακριβως οπως οτι εγω εχω τυπογραφειο  :)

D

dude901123

Επισκέπτης

Ο Βλάκας είναι βλάκας μια ζωή, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.. Και έχει απίστευτη πλάκα που όλοι γελάνε μαζί σου και σου λένε ότι πιο κοντά σε trolarisma και εσύ εκεί.. σαν ηλίθιος το πιστεύεις.. είσαι απίστευτος.. Πιο βλάκας πεθαίνεις.. Δάσκαλος λοιπόν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.. αγάπη μου, χαζούλη μου, βλαμμένο μου.. έλα να σε βοηθήσω.. με λίγα χρήματα και μπορει η αδερφή σου να σε δεχτεί πάλι στο σπίτι. Η μήπως να επέμβω να βγει καμιά διάγνωση να μπεις σε ίδρυμα? μμμμ πρέπει να το σκεφτώ πριν πράξω..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι εντελώς θύμα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Βλάκας είναι βλάκας μια ζωή, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.. Και έχει απίστευτη πλάκα που όλοι γελάνε μαζί σου και σου λένε ότι πιο κοντά σε trolarisma και εσύ εκεί.. σαν ηλίθιος το πιστεύεις.. είσαι απίστευτος.. Πιο βλάκας πεθαίνεις.. Δάσκαλος λοιπόν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.. αγάπη μου, χαζούλη μου, βλαμμένο μου.. έλα να σε βοηθήσω.. με λίγα χρήματα και μπορει η αδερφή σου να σε δεχτεί πάλι στο σπίτι. Η μήπως να επέμβω να βγει καμιά διάγνωση να μπεις σε ίδρυμα? μμμμ πρέπει να το σκεφτώ πριν πράξω..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι εντελώς θύμα..
Ετσι ακριβως εγραφε και ο Davarits που πιστευε οτι θα μεινει ατιμωρητος  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ετσι ακριβως εγραφε και ο Davarits που πιστευε οτι θα μεινει ατιμωρητος  :2funny:

Βαριέμαι... Με χαζούς όταν ασχολείσαι τους δίνεις αξία.. Κλείσου στο Conteiner.. θα είναι άλλη μια μοναχική νύχτα στις συμπληγάδες της θλίψης σου..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτήν τη μαλάκυνση που έχετε ολοι και τσακώνεστε μεταξύ σας και έχετε κανει τα ανατολικά θρεντ μπουρδελο την είχατε απο μικροί η προέκυψε μετα απο κάποια ηλικία;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτήν τη μαλάκυνση που έχετε ολοι και τσακώνεστε μεταξύ σας και έχετε κανει τα ανατολικά θρεντ μπουρδελο την είχατε απο μικροί η προέκυψε μετα απο κάποια ηλικία;
Εδω πρεπει να μπει η φωτο του για να πεθανουμε στα  :2funny: γιατι δεν εχει πια ενδιαφέρον.Οτι ειναι ψευτης το αποδειξαμε και γελάσαμε μαζι του  :2funny: μονο η φωτο εμεινε για να εχει πλάκα το σά'ι'τ  :2funny:.
  Παω λιγακι βολτα να δω τι παιζει στις ντίσκο  :)Εχουν πλάκα τα τέρατα και οι τελειωμένοι εδω μέσα  :2funny:χωρις αυτους δεν θα ειχαμε γέλιο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom