Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι εισαι χά'ι' εχεις και σπορ αμαξι και το πιο χά'ι' κινητο  :2funny: και ντυσιμο  :2funny: και εμφανιση  :2funny:
   Και στη Μολδαβία γαμάτε τα καλητερα μουνιά  :2funny: με την ομορφιά σας  :vomit: :2funny:
   Οσο για τη μαγκιά σου κώλονες να ερθεις να με συναντησεις στο Κισινιώφ  :2funny: μη σε παρω καμια φωτογραφία  :2funny: και ματιάσω την ομορφιά σου  :2funny:
  Εγω προτιμαω τα Λάμα  :2funny:

Απλά προτιμάς άντρες και ζώα.. Αν ιγό ινεβάζο φοτογραφειες από hotelia και κουνημένες φότο γινικον στο chernivcy, ισί ινεβάζεις μόνο από άντρες και ζόα. Γιατί με αυτά ιρεθίζεσε. Δες την τενία American Beauty.. και ταυτίσου.. δεν ίνε κακό να σου αρέσουν τα παπάρια. Ούτε ο πρότος ίσε ούτε η τελευτέος.

Υ.Γ7: Εδώ είναι Chernivcy.. και γράφουν όλοι οι καναπεδάτοι άσχετοι, τα troll του διαδικτίου. Όποιος έχει πάει ή πρόκειται να πάει καλοδεχούμενος. Όποιος επίσης ενδιαφέρεται να μάθει ορισμένα πράγματα επίσης να του πούμε.. ότι γνωρίζουμε.
--- Το Βολιβία thread είναι κατάλληλος χώρος για λοιπούς σαβουρογάμηδες. Ακούς κουφόσκυλο???

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Παμε ολοι τσερνιβτσι ! θα γαμησουμε 4-5 μουναρο ντεβουσκες ΤΣΑΜΠΕ σε 3 μερες που θα παρουν τραινα μαρσουτκες απο ολα τα μερη της ουκρανιας να βρουν στο κοσμοπολιτικο θερετρο τον  πριγκηπα παραμυθα που θα τις παει στο παραδεισο !!!!!

D

dude901123

Επισκέπτης
Παμε ολοι τσερνιβτσι ! θα γαμησουμε 4-5 μουναρο ντεβουσκες ΤΣΑΜΠΕ σε 3 μερες που θα παρουν τραινα μαρσουτκες απο ολα τα μερη της ουκρανιας να βρουν στο κοσμοπολιτικο θερετρο τον  πριγκηπα παραμυθα που θα τις παει στο παραδεισο !!!!!

Μουναρο-ντέβουσκες? Όλοι? Κοσμοπολίτικο θέρετρο? Πρίγκηπας? Μάλλον σε επηρέασε το κλείσιμο των δρόμων και η απότομη αλλάγή θερμοκρασίας..

Αν πάλι είσαι και εσύ του καναπέ, ξέρεις.. καναπεδοαναλυτής, pardon για την παρέμβαση στα πατατάκια.. πάρε με ρίγανι. βοηθούν στο γράψιμο και λαδώνουν λιγότερο το πληκτρολόγιο.

Black1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
5
Like
246
Πόντοι
281
Μουναρο-ντέβουσκες? Όλοι? Κοσμοπολίτικο θέρετρο? Πρίγκηπας? Μάλλον σε επηρέασε το κλείσιμο των δρόμων και η απότομη αλλάγή θερμοκρασίας..

Αν πάλι είσαι και εσύ του καναπέ, ξέρεις.. καναπεδοαναλυτής, pardon για την παρέμβαση στα πατατάκια.. πάρε με ρίγανι. βοηθούν στο γράψιμο και λαδώνουν λιγότερο το πληκτρολόγιο.
:2funny:  :2funny:  :kneel:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ρε dirty δεν γαμας δηλ μουναρες-ντεβουσκες ?  :2funny: :2funny: :2funny: α γιαυτο δεν βαζεις φωτο επειδη ειναι μπαζα? η' επειδη ειναι εσκορτς???επαρχια ουκρανιας χωρις σπονσορινγκ καλη δε παιζει...!!!!

D

dude901123

Επισκέπτης
ρε dirty δεν γαμας δηλ μουναρες-ντεβουσκες ?  :2funny: :2funny: :2funny: α γιαυτο δεν βαζεις φωτο επειδη ειναι μπαζα? η' επειδη ειναι εσκορτς???επαρχια ουκρανιας χωρις σπονσορινγκ καλη δε παιζει...!!!!

Άλλος ένας πεπειραμένος αναλυτής της σχολής.. καναπές, πατατάκια, τα ξέρω όλα, όλες είναι πόρνες, πληρώνετε και το κρύβετε για να γαμήσετε (λες και άμα πλήρωνα θα είχα πρόβλημα να το πω γιατί είσαι ο μπαμπάς μου ή το αφεντικό μου και δεν θα μου δώσεις χρήματα ξανά), είναι μπάζα για αυτό δεν μας δίχνετε φωτογραφίες en face και profile. Και το τραγικό δεν είναι πως έχεις αυτήν την άποψη.. το τραγικό είναι πως την αναπαράγεις εδώ με βεβαιότητα. Λοιπόν robotaki.. εγώ για πράγματα που δεν γνωρίζω κρατάω κλειστό το στόμα μου. Διαβάζω τις συνομιλίες των άλλων, προσθέτω τις εμπειρίες μου αλλά μιλάω ελάχιστα. Για να επαναλάβω και σε εσένα αυτά που ξέρουν όσοι έτυχε να γνωριστούμε στην πραγματική ζωή ή να επικοινωνήσουμε διαδικτιακά, εγώ φωτογραφίες από κορίτσια που δεν είναι του επαγγέλματος και δεν μου έδωσαν το δικαίωμα δεν θα ανέβαζα ποτέ. Είναι οι αρχές που παίρνεις απο το οικείο περιβάλλον σου και η αντίληψη που έχει κάποιος μεγαλώνοντας σχετικά με το σε κάνει άντρα και τι σε κάνει ηλίθιο. Λοιπόν σου μιλάω όσο πιο ευγενικά μπορώ.. τα γούστα μου αφορούν εμένα.. και δεν σου ζήτησα να συμμετέχεις σε casting ή να μου δίνεις γαματόσημο για να μου λες τι μπορώ να γαμάω και τι όχι. Αλλά μια και το έθεσες.. οι γκόμενες που είχα έχουν σχολιαστεί από συμπαίχτες που έτυχε να συνταταξιδέψουμε ή να τις γνωρίσουν. Κάποιες λοιπόν ήταν πολύ καλές, κάποιες ήταν καλές.. και καμία δεν πληρώθηκε για υπηρεσίες. Επαρχία Ουκρανίας είναι ενα μέρος που ακόμη μπορείς να πουλήσεις παραμυθάκι.. αρκεί να μην είσαι μπάζο και να μπορείς να ψελίσεις δυο φωνήεντα ώστε να ρίξεις μια γυναίκα. Ακόμη και μπάζο να είσαι αν τα μιλάς τα φωνήεντα και ξέρεις πως να φερθείς και να μιλήσεις πάλι έχεις ελπίδες. Μιλάω πάντα χωρίς φράγκα..
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην συνεχίσουμε τις υπεραναλύσεις. Αν εσύ έχεις ταξιδέψει Ουκρανική επαρχία και δη Chernivcy θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσω την δικιά σου ιστορία. Αν όχι μην το παίζεις ξερόλας για μέρη που δεν έχεις πάει.
Καλό απόγευμα Robotaki.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
κιεβο παω μονο και απο επαρχια μονο ιβανο εχω επισκεφτει...εχω φαει 3 ουκρανες αλλα για καποιο διαστημα επαιζε σχεση οχι μια μερα!!!εγω δεν καταλαβαινω πως τρωνε το παραμυθι και τις διωχνεις σε μια μερα και χωρις λεφτα..ο γκλοκ που πηγε παλι ουτε απο ιντερνετ ουτε απο κλαμπ καταφερε καμμια στην ουκρανικη επαρχια ,δεν εφαγε γιατι μονο σπονσορινγκ παιζει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κιεβο παω μονο και απο επαρχια μονο ιβανο εχω επισκεφτει...εχω φαει 3 ουκρανες αλλα για καποιο διαστημα επαιζε σχεση οχι μια μερα!!!εγω δεν καταλαβαινω πως τρωνε το παραμυθι και τις διωχνεις σε μια μερα και χωρις λεφτα..ο γκλοκ που πηγε παλι ουτε απο ιντερνετ ουτε απο κλαμπ καταφερε καμμια στην ουκρανικη επαρχια ,δεν εφαγε γιατι μονο σπονσορινγκ παιζει

Επαρχία με σπόνσορινγκ γαμάς αβέρτα αλλά και πάλι δε συγκρίνεται με Κίεβο.Το λάθος του Glock  ήταν οτι κέντραρε στα στα κλαμπς.Για να γαμήσεις γκόμενα από κλαμπ επαρχία Ουκρανία πρέπει να είσαι παικτούρα είναι αρκετά απαιτητικό και κλειστό περιβάλλον δεν είναι Πολωνία που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και έχεις όλες τιε κομφορτιές στα κλαμπ.
Δηλαδή αυτό που λέει ουσιαστικά ο Dirty είναι είναι εύκολο να πουλήσεις παραμύθι μέσω ίντερνετ και να γαμήσεις απελπισμέες ΜΙΛΦ με παιδιά που είναι σωστό και αυτό που λέει ο Glock είναι είναι πολύ δύσκολο να γαμήσεις από κλαμπ ουκρανική επαρχία ειδικά άμα δεν ξέρεις ρωσικά που επίσης είναι σωστό.

Βέβαια για Βαλκάνιους πουτσαραίους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γαμάς τζάμπα και με λεφτά,μέσω ίντερνετ,από κλαμπ,από καμάκι στο δρόμο,ΜΙΛΦ και παρθένες το ίδιο ο καλός ο μύλωνας όλα τα αλέθει.

D

dude901123

Επισκέπτης

Όλα είναι θέμα χρόνου και διάθεσης. Εγώ με όσες ξεκινάω να μιλήσω τουλάχιστον στην ιστορία που πουλάω υπάρχει ένα πολύ δομημένο σενάριο και μπορώ να το υποστηρίξω. Το σενάριο αυτό λέει πως ψάχνω σοβαρή σχέση και είμαι ανοιχτός σε όλα αν γνωριστούμε και μας βγει. Μην τρελαθούμε και στην Ελλάδα με κάποια γκόμενα να μιλούσα τι θα έλεγα? Έχω 20 ευρώ κάνε μου μια πίπα και αν δεν είσαι επαγγελματίας και μου αρέσει η πίπα θα κάνουμε σχέση? Προφανώς θα έλεγα να γνωριστούμε.. να πιουμε ένα καφέ, αν μας βγει να το συνεχίσουμε.. να πάμε για φαγητό και αν όλα είναι καλά θα καταλήγαμε στο κρεβάτι και ίσως σε σχέση. Προφανώς στην Ελλάδα αυτό θα έπαιρνε 1,2,3 ραντεβού ανάλογα την γκόμενα και στην Ουκρανία που ταξιδεύεις υποτίθεται 2 άντε 3 μέρες για αυτήν δεν υπάρχει περιθώριο για να 1,2,3 ραντεβού. Είναι μια και έξω. Και έχεις κανονίσει να έχεις γαμήσει το μυαλό της πριν τη συναντήσεις από κοντά. Αυτές που δεν.. που το παίζουν δύσκολες, που θέλουν χρόνο, που δεν είναι έτοιμες.. αφήνονται. Εσύ στοχεύεις σε αυτές που βλέπουν σε εσένα την ελπίδα για κάτι καλύτερο από αυτό που έχουν. Και με μισθούς από 60 έως 150 euro στην Ουκρανική επαρχία είσαι ήδη κάτι καλύτερο, αν βέβαια δεν είσαι άξεστος και βλαμμένος. Όταν λοιπόν η ιστορία σου είναι πως πας για 1,2 μέρες για τις συναντήσεις γιατί δουλεύεις και δεν μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη άδεια, είναι δεδομένο πως την επόμενη μέρα φεύγεις για αυτές από την πόλη τους.. και αυτές ελπίζουν σε συνέχεια της σχέσης αν όλα πήγαν καλά και εσύ πας στο επόμενο ραντεβού. Είναι κανόνας πως κλείνεις πολλά ραντεβού γιατί παίζει και η πιθανότητα κάτι να στραβώσει σε κάποια περίπτωση. Αλλά αν το δουλεύεις βδομάδες και έχεις ανταλλάξει φωτογραφίες, έχεις μιλήσει με Skype και παραμένουν όλα ζεστα και σε περιμένει.. δεν είναι καμιά άλυτη εξίσωση.
Ο Γκλόκ παίζει με άλλο στυλ και τρόπο. Είναι μαχητής-καμάκι. Δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ το internet για γνωριμίες και κατά την άποψή μου πήγε να παίξει με λάθος τρόπο σε λάθος μέρος. Δεν πας στην Ουκρανία που  τα τελευταία 2 χρόνια έχουν γαμηθεί οικονομικά και υποτιμηθεί τα πάντα να ρίξεις ως άγνωστος ξένος χωρίς γλώσσα γκόμενα με χορό και καμάκι σε Club. Αυτές έχουν ανάγκη είτε ελπίδα, είτε χρήμα. Και το καμάκι είναι αέρας που δεν τον αγοράζουν εύκολα και μάλιστα από ξένο που ξέρουν ότι πήγε εκεί σήμερα και μετά από 2,3 μέρες δεν θα τον ξαναδούν. Στο Lviv που είναι μια μεγάλη πόλη κοντά στην Πολωνία (μόλις 100κμ) έχουν χορτάσει πορνοτουρίστες και καμάκια. Το ξέρουν το παιχνίδι. Το καλοκαίρι που ήμουν εκεί ηταν πίτα σε ΑραβόΤουρκους και Πολωνούς. Οπότε να συμφωνήσουμε σε κάτι ελπίζω.. παίζει χρήμα και ελπίδα. Με αυτά τα 2 μπορείς να ρίξεις γκόμενα. Αν πάλι εσύ πιστεύεις πως γαμάς μόνο με χρήμα.. τι να κάνω.. δεν μπορώ να σε πείσω. Και δεν θα προσπαθήσω κι όλας παραπάνω.

D

dude901123

Επισκέπτης
Επαρχία με σπόνσορινγκ γαμάς αβέρτα αλλά και πάλι δε συγκρίνεται με Κίεβο.Το λάθος του Glock  ήταν οτι κέντραρε στα στα κλαμπς.Για να γαμήσεις γκόμενα από κλαμπ επαρχία Ουκρανία πρέπει να είσαι παικτούρα είναι αρκετά απαιτητικό και κλειστό περιβάλλον δεν είναι Πολωνία που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και έχεις όλες τιε κομφορτιές στα κλαμπ.
Δηλαδή αυτό που λέει ουσιαστικά ο Dirty είναι είναι εύκολο να πουλήσεις παραμύθι μέσω ίντερνετ και να γαμήσεις απελπισμέες ΜΙΛΦ με παιδιά που είναι σωστό και αυτό που λέει ο Glock είναι είναι πολύ δύσκολο να γαμήσεις από κλαμπ ουκρανική επαρχία ειδικά άμα δεν ξέρεις ρωσικά που επίσης είναι σωστό.

Βέβαια για Βαλκάνιους πουτσαραίους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γαμάς τζάμπα και με λεφτά,μέσω ίντερνετ,από κλαμπ,από καμάκι στο δρόμο,ΜΙΛΦ και παρθένες το ίδιο ο καλός ο μύλωνας όλα τα αλέθει.

Ρε εσύ όλη η Ουκρανία είναι γεμάτη απελπισμένες γκόμενες. Και οι πιο απελπισμένες είναι οι πιτσιρίκες στα 17-21 που προέρχονται από χαμηλά οικονομικά στρώματα, χωρίς ελπίδα για σπουδές, για επαγγελματική αποκατάσταση πέρα των 60-80 ευρώ ως πωλήτριες που δεν φτάνουν για τίποτα. Συνήθως τα Μιλφ που περιγράφεις έχουν μια τάξη στη ζωή τους. Οι περισσότερες ένα δικό τους σπίτι, μια αξιοπρεπή δουλειά και μια σχετικά καλούτσικη ζωή γιατί την είχαν χτίσει πριν την κρίση. Δεν είναι τα χαμένα τα 18χρονα που θα σου ζητήσουν iphone6s ενώ δεν έχουν να πληρώσουν τον καφέ τους. Και όταν λες Μιλφ εννοείς μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα 28-32 ανεξάρτητη με δουλειά, που δεν ζητάει δωράκια για να σε συναντήσει? Γιατί αυτές εγώ τις χτυπάω με χαρά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε εσύ όλη η Ουκρανία είναι γεμάτη απελπισμένες γκόμενες. Και οι πιο απελπισμένες είναι οι πιτσιρίκες στα 17-21 που προέρχονται από χαμηλά οικονομικά στρώματα, χωρίς ελπίδα για σπουδές, για επαγγελματική αποκατάσταση πέρα των 60-80 ευρώ ως πωλήτριες που δεν φτάνουν για τίποτα. Συνήθως τα Μιλφ που περιγράφεις έχουν μια τάξη στη ζωή τους. Οι περισσότερες ένα δικό τους σπίτι, μια αξιοπρεπή δουλειά και μια σχετικά καλούτσικη ζωή γιατί την είχαν χτίσει πριν την κρίση. Δεν είναι τα χαμένα τα 18χρονα που θα σου ζητήσουν iphone6s ενώ δεν έχουν να πληρώσουν τον καφέ τους. Και όταν λες Μιλφ εννοείς μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα 28-32 ανεξάρτητη με δουλειά, που δεν ζητάει δωράκια για να σε συναντήσει? Γιατί αυτές εγώ τις χτυπάω με χαρά.

Οι ΜΙΛΦ είναι πολύ ευάλωτες γιατί σχεδόν όλες οι Σλάβες άνω των 25 έχουν παιδιά και χωρίς σύζυγο είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν οικονομικά.Για αυτό ψάχνουν πανρού για υποψήφιο σύζυγο ή σπόνσορα.Αντίθετα οι μικρές δεν έχουν τόσες υποχρεώσεις και το μουνί τους το πουλάνε ακριβότερα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
στο φρανκιφσκ αν ησουν παρασκευη η  σαββατο σε κιλιματζαρο πασαζ κ δεν εβαλες γκολ με 5 ως 10 ποτα κερασμα,κι εισαι κατω απο 45,εισαι η πολυ ατυχος η πολυ φαουλ σε κατι... :hi:
κιεβο ειναι για θυματα μονο.....ταχουμε πει επισης  :hi: η δικη μου προτιμηση ειναι 4,5 μωρα ξεκολα,κι ενα μιλφ  πρωην πολυ μουναρα εως 35 το πολυ, για αλλαγη στο ενδιαμεσο,κ μετα παλι πισω στα ξεκωλλα πιτσιρικια με τα μυαλα στα αιφον  :rolleyes:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οι ΜΙΛΦ είναι πολύ ευάλωτες γιατί σχεδόν όλες οι Σλάβες άνω των 25 έχουν παιδιά και χωρίς σύζυγο είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν οικονομικά.Για αυτό ψάχνουν πανρού για υποψήφιο σύζυγο ή σπόνσορα.Αντίθετα οι μικρές δεν έχουν τόσες υποχρεώσεις και το μουνί τους το πουλάνε ακριβότερα.
το χρυσο κοινο ειναι 18 με 22 κ μετα 28 με 35 imop  :hi:
ενδιανεμεσα δεν ασχολουμαι ποτε εκτος αν με προσεγγισει η ιδια κι εχω το πανω χερι..εχει συμβει... αλλα,πολυ σπανια  ;)
mia εξαιρεση ακολουθει

Συνημμένα

• IMG-20160117.jpg
    IMG-20160117.jpg
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 83
  • IMG20160117.jpg
    IMG20160117.jpg
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 80

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ο χειμωνας ειναι για μας  οτι ηταν κ για τον στρατο των ναζι
καταστροφη
την πατησα κι εγω κ πηγα κ πηρα τα τετοια μου,,κ με ιντερνετ κ με κλαμπ κ με ολα,απλα δεν κυκλοφορει γατα..1,5 νεα γκομενα κ μιση επαναληψη.... :helpplea: σε 5 μερες
μονο στο νιεβο για τα θυματα εχει φολες για καμακια χειμωνιατικα  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

δεν σας αντελευθην χαχαχαχα.δηλ ποσες γαμησες τσαμπα τοσες εκδρομες κιεβο και πολωνια?χαχαχαχαχαχ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εκεί σε τί γλώσσα συνεννοείστε;Γιατί εκεί μου φαίνεται ότι ούτε με ρώσικα θα βγάλουμε άκρη.
ναι υπαρχει καποιο θεμα,σωστος
αλλα οι μικρες μιλανε αγγλικα γενικα,φοιτητριες,κ φυσικα ξερουν αρκετα ρωσσικα ολοι,αλλο αν δεν μιλαανε λογω νασιοναλισμ  :grin: ,αν υπαρχει η χημεια η το κινητρο προχωραει η δουλεια,το βασικο  μουνι αφθονο α κλαση   :tits2: τοπικος  ανταγωνισμος 0  :rockon:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
Προφανώς θα έλεγα να γνωριστούμε.. να πιουμε ένα καφέ, αν μας βγει να το συνεχίσουμε.. να πάμε για φαγητό και αν όλα είναι καλά θα καταλήγαμε στο κρεβάτι και ίσως σε σχέση. Προφανώς στην Ελλάδα αυτό θα έπαιρνε 1,2,3 ραντεβού ανάλογα την γκόμενα
Μηπως θες να πεις 1,2,3 μηνες στην ελλαδα και αφου εχεις δωσει τα διαπηστευτηρια E9 φορολογικη ενημερωτητα κλπ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
ρε dirty δεν γαμας δηλ μουναρες-ντεβουσκες ?  :2funny: :2funny: :2funny: α γιαυτο δεν βαζεις φωτο επειδη ειναι μπαζα? η' επειδη ειναι εσκορτς???επαρχια ουκρανιας χωρις σπονσορινγκ καλη δε παιζει...!!!!
εχετε ολοι την ταση να τραβατε το σχοινι και την τριχα να την κανετε τριχια...μετρωντας και ποιος την εχει μεγαλυτερη
ο ντερτι λεει ενα παραμυθακι οτι ψαχνει σοβαρη σχεση και μιλαει με τις γκομενες 2-3 μηνες μεχρι να την συναντησει οποτε ηδη υπαρχει η εξοικιωση μαζι τους με πολλες ωρες βαιμπερ σκαιπ και λοιπες μαλακιες...δεν ειναι καθολου δυσκολο να το πετυχει καποιος

γενικα το θεμα με εμας τους ελληνες που ειμαστε μεγα μουνοδουλοι (συμπεραλαμβανομενου κι εμου) ειναι οτι πλαθουμε ενα παραμυθι, το πουλαμε και στο τελος το τρωμε οι ιδιοι
η δικια μου ειναι η καλυτερη, δεν το εχει κανει ποτε αυτο για λεφτα, δεν εχει συναντησει αλλη φορα ξενο ήμουν ο πρωτος της. με αγαπαει, μου κανει ζηλειες και λοιπα γλυκαναλατα

Η εμπειρια μου σε αυτες τις χωρες ειναι η εξης
-ολες αυτες που καθονται απο το πρωτο λεπτο επαφης με τον ξενο ειναι καραπουταναρες (σορρυ πολυ καλα κοριτσια ηθελα να πω) που απλα πουλησαν το κορμι τους αλλες με χρημματα (αλλα μονο μαζι μου κι οχι με αλλους) ή με υποσχεση γαμου και καλυτερης ζωης (ειναι πολυ καλο κοριτσι με τρομερη δουλεια απλα εγω ειμαι ο μαγκας και την γαμησα στα πρωτα 5 λεπτα)

και τρωμε το γαμημενο το παραμυθι στο τελος εμεις αυτο που πουλαμε....ναι το εκανε αυτο η γκομενα αλλα μονο για εμενα και μονο σε μενα καθετε....

το θεμα μας ειναι να γαμαμε καλα....και πολλα τεμαχια....αλλα δυστυχως εχουμε αυτοπαραμυθιαστει...διοτι και καλα αυτα που εχω πει εγω με την γκομενα τοσους μηνες ειναι προσωπικα και δεν ξερεις εσυ οτι εχω πει εγω.....αυτο-ακυρονωμαστε οι ιδιοι...και γι αυτο βλεπεις μαλακες ελληνες οπου εχουν παντρευτει στριπτιτζουδες , πουτανες και λοιπα συναφη επαγγελματα και βγαινουν καμαρωτοι καμαρωτοι κι ολας

Για να τελειωνει το παρμυθι γενικα και για ολους μας
αυτοσκοπος μας ειναι το γαμησι με το μικροτερο δυνατο κοστος

ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ (λογος πχ που να θελει να την κανει ειναι να τρωει μαπες)
ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ειναι μια αεργη τεμπελα που οτι και οσα αρπαξει)
ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΣΑΤ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ (απλα η καθεμια εχει τα δικα της θελω και το δικο της σκεπτικο, διακοπες κονε στην ευρωπη βιζα και παει λεγοντας)
ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΤΗΣ 200 ΠΟΥΤΣΕΣ ΚΙ ΑΛΛΗ 50
ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 5 SLAVIANI ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 100 ΜΟΝΙΜΟΥΣ SLAVIANI ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ 2 dude901123 ΣΑΝ <ΣΧΕΣΗ> ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 10 ΤΕΤΟΙΟΥΣ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

να μην φενεται σε κανεναν περιεργο οσα να ακουσει η να διαβασει για γκομενες ανατολικου μπλοκ....οσα διαβαζετε ειναι αληθεια και λιγα ειναι...συνηθως εκει υπαρχουν τα πιο απιθανα σεναρια που ξεπερναει ακομα και τους πιο ευφανταστους δημιουργους σεναριων πορνο...για αυτο και ολη η οικουμενη ξεπατωνετε να γαμαει αυτους τους λαους διοτι το μουνι το εχουν στο κουτελο

ΤΕΣΠΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
(Ο ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ SLAVIANI)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom