balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
γιαννης κερναει ,γιαννης πινει που λεμε...
Ναι εισαι χά'ι' εχεις και σπορ αμαξι και το πιο χά'ι' κινητο και ντυσιμο και εμφανιση
Και στη Μολδαβία γαμάτε τα καλητερα μουνιά με την ομορφιά σας
Οσο για τη μαγκιά σου κώλονες να ερθεις να με συναντησεις στο Κισινιώφ μη σε παρω καμια φωτογραφία και ματιάσω την ομορφιά σου
Εγω προτιμαω τα Λάμα
Παμε ολοι τσερνιβτσι ! θα γαμησουμε 4-5 μουναρο ντεβουσκες ΤΣΑΜΠΕ σε 3 μερες που θα παρουν τραινα μαρσουτκες απο ολα τα μερη της ουκρανιας να βρουν στο κοσμοπολιτικο θερετρο τον πριγκηπα παραμυθα που θα τις παει στο παραδεισο !!!!!
Μουναρο-ντέβουσκες? Όλοι? Κοσμοπολίτικο θέρετρο? Πρίγκηπας? Μάλλον σε επηρέασε το κλείσιμο των δρόμων και η απότομη αλλάγή θερμοκρασίας..
Αν πάλι είσαι και εσύ του καναπέ, ξέρεις.. καναπεδοαναλυτής, pardon για την παρέμβαση στα πατατάκια.. πάρε με ρίγανι. βοηθούν στο γράψιμο και λαδώνουν λιγότερο το πληκτρολόγιο.
ρε dirty δεν γαμας δηλ μουναρες-ντεβουσκες ? α γιαυτο δεν βαζεις φωτο επειδη ειναι μπαζα? η' επειδη ειναι εσκορτς???επαρχια ουκρανιας χωρις σπονσορινγκ καλη δε παιζει...!!!!
κιεβο παω μονο και απο επαρχια μονο ιβανο εχω επισκεφτει...εχω φαει 3 ουκρανες αλλα για καποιο διαστημα επαιζε σχεση οχι μια μερα!!!εγω δεν καταλαβαινω πως τρωνε το παραμυθι και τις διωχνεις σε μια μερα και χωρις λεφτα..ο γκλοκ που πηγε παλι ουτε απο ιντερνετ ουτε απο κλαμπ καταφερε καμμια στην ουκρανικη επαρχια ,δεν εφαγε γιατι μονο σπονσορινγκ παιζει
κιεβο παω μονο και απο επαρχια μονο ιβανο εχω επισκεφτει...εχω φαει 3 ουκρανες αλλα για καποιο διαστημα επαιζε σχεση οχι μια μερα!!!εγω δεν καταλαβαινω πως τρωνε το παραμυθι και τις διωχνεις σε μια μερα και χωρις λεφτα..ο γκλοκ που πηγε παλι ουτε απο ιντερνετ ουτε απο κλαμπ καταφερε καμμια στην ουκρανικη επαρχια ,δεν εφαγε γιατι μονο σπονσορινγκ παιζει
Επαρχία με σπόνσορινγκ γαμάς αβέρτα αλλά και πάλι δε συγκρίνεται με Κίεβο.Το λάθος του Glock ήταν οτι κέντραρε στα στα κλαμπς.Για να γαμήσεις γκόμενα από κλαμπ επαρχία Ουκρανία πρέπει να είσαι παικτούρα είναι αρκετά απαιτητικό και κλειστό περιβάλλον δεν είναι Πολωνία που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και έχεις όλες τιε κομφορτιές στα κλαμπ.
Δηλαδή αυτό που λέει ουσιαστικά ο Dirty είναι είναι εύκολο να πουλήσεις παραμύθι μέσω ίντερνετ και να γαμήσεις απελπισμέες ΜΙΛΦ με παιδιά που είναι σωστό και αυτό που λέει ο Glock είναι είναι πολύ δύσκολο να γαμήσεις από κλαμπ ουκρανική επαρχία ειδικά άμα δεν ξέρεις ρωσικά που επίσης είναι σωστό.
Βέβαια για Βαλκάνιους πουτσαραίους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γαμάς τζάμπα και με λεφτά,μέσω ίντερνετ,από κλαμπ,από καμάκι στο δρόμο,ΜΙΛΦ και παρθένες το ίδιο ο καλός ο μύλωνας όλα τα αλέθει.
Ρε εσύ όλη η Ουκρανία είναι γεμάτη απελπισμένες γκόμενες. Και οι πιο απελπισμένες είναι οι πιτσιρίκες στα 17-21 που προέρχονται από χαμηλά οικονομικά στρώματα, χωρίς ελπίδα για σπουδές, για επαγγελματική αποκατάσταση πέρα των 60-80 ευρώ ως πωλήτριες που δεν φτάνουν για τίποτα. Συνήθως τα Μιλφ που περιγράφεις έχουν μια τάξη στη ζωή τους. Οι περισσότερες ένα δικό τους σπίτι, μια αξιοπρεπή δουλειά και μια σχετικά καλούτσικη ζωή γιατί την είχαν χτίσει πριν την κρίση. Δεν είναι τα χαμένα τα 18χρονα που θα σου ζητήσουν iphone6s ενώ δεν έχουν να πληρώσουν τον καφέ τους. Και όταν λες Μιλφ εννοείς μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα 28-32 ανεξάρτητη με δουλειά, που δεν ζητάει δωράκια για να σε συναντήσει? Γιατί αυτές εγώ τις χτυπάω με χαρά.
στο φρανκιφσκ αν ησουν παρασκευη η σαββατο σε κιλιματζαρο πασαζ κ δεν εβαλες γκολ με 5 ως 10 ποτα κερασμα,κι εισαι κατω απο 45,εισαι η πολυ ατυχος η πολυ φαουλ σε κατι...κιεβο παω μονο και απο επαρχια μονο ιβανο εχω επισκεφτει...εχω φαει 3 ουκρανες αλλα για καποιο διαστημα επαιζε σχεση οχι μια μερα!!!εγω δεν καταλαβαινω πως τρωνε το παραμυθι και τις διωχνεις σε μια μερα και χωρις λεφτα..ο γκλοκ που πηγε παλι ουτε απο ιντερνετ ουτε απο κλαμπ καταφερε καμμια στην ουκρανικη επαρχια ,δεν εφαγε γιατι μονο σπονσορινγκ παιζει
το χρυσο κοινο ειναι 18 με 22 κ μετα 28 με 35 imopΟι ΜΙΛΦ είναι πολύ ευάλωτες γιατί σχεδόν όλες οι Σλάβες άνω των 25 έχουν παιδιά και χωρίς σύζυγο είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν οικονομικά.Για αυτό ψάχνουν πανρού για υποψήφιο σύζυγο ή σπόνσορα.Αντίθετα οι μικρές δεν έχουν τόσες υποχρεώσεις και το μουνί τους το πουλάνε ακριβότερα.
δεν σας αντελευθην χαχαχαχα.δηλ ποσες γαμησες τσαμπα τοσες εκδρομες κιεβο και πολωνια?χαχαχαχαχαχΕπαρχία με σπόνσορινγκ γαμάς αβέρτα αλλά και πάλι δε συγκρίνεται με Κίεβο.Το λάθος του Glock ήταν οτι κέντραρε στα στα κλαμπς.Για να γαμήσεις γκόμενα από κλαμπ επαρχία Ουκρανία πρέπει να είσαι παικτούρα είναι αρκετά απαιτητικό και κλειστό περιβάλλον δεν είναι Πολωνία που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και έχεις όλες τιε κομφορτιές στα κλαμπ.
Δηλαδή αυτό που λέει ουσιαστικά ο Dirty είναι είναι εύκολο να πουλήσεις παραμύθι μέσω ίντερνετ και να γαμήσεις απελπισμέες ΜΙΛΦ με παιδιά που είναι σωστό και αυτό που λέει ο Glock είναι είναι πολύ δύσκολο να γαμήσεις από κλαμπ ουκρανική επαρχία ειδικά άμα δεν ξέρεις ρωσικά που επίσης είναι σωστό.
Βέβαια για Βαλκάνιους πουτσαραίους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γαμάς τζάμπα και με λεφτά,μέσω ίντερνετ,από κλαμπ,από καμάκι στο δρόμο,ΜΙΛΦ και παρθένες το ίδιο ο καλός ο μύλωνας όλα τα αλέθει.
στο φρανκιφσκ αν ησουν παρασκευη η σαββατο σε κιλιματζαρο ...
ναι υπαρχει καποιο θεμα,σωστοςΕκεί σε τί γλώσσα συνεννοείστε;Γιατί εκεί μου φαίνεται ότι ούτε με ρώσικα θα βγάλουμε άκρη.
Μηπως θες να πεις 1,2,3 μηνες στην ελλαδα και αφου εχεις δωσει τα διαπηστευτηρια E9 φορολογικη ενημερωτητα κλπ.Προφανώς θα έλεγα να γνωριστούμε.. να πιουμε ένα καφέ, αν μας βγει να το συνεχίσουμε.. να πάμε για φαγητό και αν όλα είναι καλά θα καταλήγαμε στο κρεβάτι και ίσως σε σχέση. Προφανώς στην Ελλάδα αυτό θα έπαιρνε 1,2,3 ραντεβού ανάλογα την γκόμενα
εχετε ολοι την ταση να τραβατε το σχοινι και την τριχα να την κανετε τριχια...μετρωντας και ποιος την εχει μεγαλυτερηρε dirty δεν γαμας δηλ μουναρες-ντεβουσκες ? α γιαυτο δεν βαζεις φωτο επειδη ειναι μπαζα? η' επειδη ειναι εσκορτς???επαρχια ουκρανιας χωρις σπονσορινγκ καλη δε παιζει...!!!!