Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αυτοσκοπος μας ειναι το γαμησι με το μικροτερο δυνατο κοστος

κι εδω αυτοπαραμυθιάζεσαι.αν ήταν αυτός ο σκοπός θα μπορούσαμε να μειώσουμε κατακόρυφα το κόστος απλά με το να καθόμαστε στα αυγά μας και να γαμάμε πουτάνες της περιοχής.άρα αφού παίρνουμε τα βουνά το παραμύθι όχι μόνο το τρώμε αλλά θέλουμε οι ίδιοι και το τρώμε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
κι εδω αυτοπαραμυθιάζεσαι.αν ήταν αυτός ο σκοπός θα μπορούσαμε να μειώσουμε κατακόρυφα το κόστος απλά με το να καθόμαστε στα αυγά μας και να γαμάμε πουτάνες της περιοχής.άρα αφού παίρνουμε τα βουνά το παραμύθι όχι μόνο το τρώμε αλλά θέλουμε οι ίδιοι και το τρώμε.
δεν ξερω αν αυτοπαραμυθιαζομε οπως λες αλλα δρω λογιστικα
πχ...εγω συνηθως την κανω οδησσο... εχουμε και λεμε....10 μερες ταξιδι
150 το εισητηριο μεση τιμη περα δωθε
200 ευρω ενα πολυ καλο δωματιο
500 ευρω οι γκομενες
και 200 ευρω μασα ποτα
παμε στο χιλιαρικο μεσο ορο θες 1200? να το παμε 1200...
να ριξεις απο 2 καβλια την ημερα; οχι υπερβολες 5-6-7 που λενε....σε επιπεδο στουντιο φουλ εξτρα ακα πιπα χυσιμο στομα μουρη, μερικες παιρνω και κωλο... θα εδινα ενα 80αρι το γαμησι; αρα 160 και εγω προσωπικα σε γκομενες απο 18 εως 22-23 ετων αυστηρα
συγκρικα λοιπον για το κοστος ειμαι κατω του κοστους στην ελλαδα
τωρα θα μου πεις...αν μπορεις μονο 2 παρε μια για μια ωρα...αλλα εγω ρε φιλε μου θελω να ριχνω ενα το μεσημερι κι ενα το βραδακι...χωρις αγχος
το αυτοπαραμυθιαζομαι λοιπον δεν ειναι στο κοστος
το αυτοπαραμυθιαζομαι ειναι οταν μου λενε οτι δεν το χω κανει με αλλον αυτο παρα μονο με σενα....και το πιστευω....και το στηριζω κι ολας...
και για να μην τα λεμε οπως αλλοι το οτι ειναι πουτανες δεν σημαινει ουτε οτι ειναι κακα κοριτσια ουτε οτι ειναι σκατοψυχες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε εσύ όλη η Ουκρανία είναι γεμάτη απελπισμένες γκόμενες. Και οι πιο απελπισμένες είναι οι πιτσιρίκες στα 17-21 που προέρχονται από χαμηλά οικονομικά στρώματα, χωρίς ελπίδα για σπουδές, για επαγγελματική αποκατάσταση πέρα των 60-80 ευρώ ως πωλήτριες που δεν φτάνουν για τίποτα. Συνήθως τα Μιλφ που περιγράφεις έχουν μια τάξη στη ζωή τους. Οι περισσότερες ένα δικό τους σπίτι, μια αξιοπρεπή δουλειά και μια σχετικά καλούτσικη ζωή γιατί την είχαν χτίσει πριν την κρίση. Δεν είναι τα χαμένα τα 18χρονα που θα σου ζητήσουν iphone6s ενώ δεν έχουν να πληρώσουν τον καφέ τους. Και όταν λες Μιλφ εννοείς μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα 28-32 ανεξάρτητη με δουλειά, που δεν ζητάει δωράκια για να σε συναντήσει? Γιατί αυτές εγώ τις χτυπάω με χαρά.
Με αυτες της  :jerking: που γράφεις φένεται αμέσως οτι δεν έχεις καμία σχέση με την ψυχολογία τους!

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
δεν ξερω αν αυτοπαραμυθιαζομε οπως λες αλλα δρω λογιστικα
πχ...εγω συνηθως την κανω οδησσο... εχουμε και λεμε....10 μερες ταξιδι
150 το εισητηριο μεση τιμη περα δωθε
200 ευρω ενα πολυ καλο δωματιο
500 ευρω οι γκομενες
και 200 ευρω μασα ποτα
παμε στο χιλιαρικο μεσο ορο θες 1200? να το παμε 1200...
να ριξεις απο 2 καβλια την ημερα; οχι υπερβολες 5-6-7 που λενε....σε επιπεδο στουντιο φουλ εξτρα ακα πιπα χυσιμο στομα μουρη, μερικες παιρνω και κωλο... θα εδινα ενα 80αρι το γαμησι; αρα 160 και εγω προσωπικα σε γκομενες απο 18 εως 22-23 ετων αυστηρα
συγκρικα λοιπον για το κοστος ειμαι κατω του κοστους στην ελλαδα
τωρα θα μου πεις...αν μπορεις μονο 2 παρε μια για μια ωρα...αλλα εγω ρε φιλε μου θελω να ριχνω ενα το μεσημερι κι ενα το βραδακι...χωρις αγχος
το αυτοπαραμυθιαζομαι λοιπον δεν ειναι στο κοστος
το αυτοπαραμυθιαζομαι ειναι οταν μου λενε οτι δεν το χω κανει με αλλον αυτο παρα μονο με σενα....και το πιστευω....και το στηριζω κι ολας...
και για να μην τα λεμε οπως αλλοι το οτι ειναι πουτανες δεν σημαινει ουτε οτι ειναι κακα κοριτσια ουτε οτι ειναι σκατοψυχες...
αναλογως και τι ψαχνει ο καθένας. Με 1200 ευρω στο απλο προγραμμα με 50αρι θα γαμουσα 24 φορες σε στουντιο.αν εκανα και ερευνα μπορδελικης αγορας  και ευνοούσαν και οι συγκυρίες θα εβρισκα πολυ καλα μουνια και στο εικοσάρικο στα μπορδελα στο απλο προγραμμα παντα.καποες φορες εχουν περασει φοβερα μουνια απ τα μπορδελα.δεν καθονται πολυ .οποιος προλαβε τον κυριον ειδε.

Για τα νουμερα που εδωσες εχω αποριες αλλα θα ρωτησω μονο για δυο .150 το αεροπορικο μου φαινεται λιγο.ποσο καιρο το κλεινεις πριν πας;με απευθείας πτήση;για τις γκομενες δεν καταλαβα ,ποσο κοστιζει το γαμησι για καθε μια και για ποση ωρα;

D

dude901123

Επισκέπτης
Με αυτες της  :jerking: που γράφεις φένεται αμέσως οτι δεν έχεις καμία σχέση με την ψυχολογία τους!

Ο ιδικοσ αναλιτις που κσερι τις γινεκες εμφανιστικε.. Πες μας τις μεθόδους σου στι Βολίβία και στι λατίνα, εκεί που ως μαχιτις πήγες και γελούσαν και οι πέτρες. Και βάλε και μια φότο από τον υπερμούναρα εσί που είσε διαφορετικός και αποδικνίεις όσα κάνις με ντοκουμέντα να κάνουμε επαναλιπτικές εκλογές και να πάρεις τη θέσι που σου αξίζει στον διαγωνισμό MrΜαλακας2015.
Φιλάκια..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βαλε μας πρωτα καμια φωτογραφία απο της γκομενάρες σου αν υπαρχουν  :think:  :2funny: και μετα μιλα  :2funny:.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
αναλογως και τι ψαχνει ο καθένας. Με 1200 ευρω στο απλο προγραμμα με 50αρι θα γαμουσα 24 φορες σε στουντιο.αν εκανα και ερευνα μπορδελικης αγορας  και ευνοούσαν και οι συγκυρίες θα εβρισκα πολυ καλα μουνια και στο εικοσάρικο στα μπορδελα στο απλο προγραμμα παντα.καποες φορες εχουν περασει φοβερα μουνια απ τα μπορδελα.δεν καθονται πολυ .οποιος προλαβε τον κυριον ειδε.

Για τα νουμερα που εδωσες εχω αποριες αλλα θα ρωτησω μονο για δυο .150 το αεροπορικο μου φαινεται λιγο.ποσο καιρο το κλεινεις πριν πας;με απευθείας πτήση;για τις γκομενες δεν καταλαβα ,ποσο κοστιζει το γαμησι για καθε μια και για ποση ωρα;
1.καμια 20 αρια μερες πριν αν βαλεις τωρα με το σκαισκαννερ 26/02 με 6/03 θα στο βγαλει 118 ευρω
2.αναλογα την διαπραγματευτικη σου ικανοτητα...εγω κλεινω <πακετο> ολο το δεκαημερο γκομενες
αλλα για εναν που δεν ξερει τα κοζια και την γλωσσα οι τιμες ειναι στο 800αρι το διωρο και ανεβαινουν

D

dude901123

Επισκέπτης
Βαλε μας πρωτα καμια φωτογραφία απο της γκομενάρες σου αν υπαρχουν  :think:  :2funny: και μετα μιλα  :2funny:.

Ελληνικά δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται.. τα πολα χρώνια στι Ρωσία σε έκαναν να χάσις την κατανόισι του λόγου  :helpplea: :helpplea: :helpplea: . Εγό Φοτογραφίες απω γκόμεναις δεν ανεβάζο. Γαμόσιμο από εσαίνα δεν χριάζομαι :kneel: :kneel: :kneel: . Εσί όμος που κρείνις τις γγόμενες τον άλλον  :headbang: :headbang: :headbang: και το πέζεις γαμάω πρέπι να αποδικνίεις τα λεγομενα σο :gay: :gay: υ. Αλά ξέχασα.. τις ανεβάζεις τις γγόμενες.. απλά υπάρχι ένα πρόβλιμα.. έχουν τσουτσούνι  :vomit: :vomit: :vomit: . Όπιος κιτάξει πίσο στα ποσταρίσματά σου θα καταλάβι τι εννοό  :orchestra: :orchestra: :orchestra: .
Φιλάκια

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
τ
1.καμια 20 αρια μερες πριν αν βαλεις τωρα με το σκαισκαννερ 26/02 με 6/03 θα στο βγαλει 118 ευρω
2.αναλογα την διαπραγματευτικη σου ικανοτητα...εγω κλεινω <πακετο> ολο το δεκαημερο γκομενες
αλλα για εναν που δεν ξερει τα κοζια και την γλωσσα οι τιμες ειναι στο 800αρι το διωρο και ανεβαινουν

800αρι στο διωρο;λίγα μου φαινονται ακομα και για οδησσο.κιεβο ζητουν 1000 και παραπανω την ωρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ανεβάζεις γιατι δεν έχεις  :2funny:γιατι εισαι ενας ψευτης μυθομανής  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
τ
800αρι στο διωρο;λίγα μου φαινονται ακομα και για οδησσο.κιεβο ζητουν 1000 και παραπανω την ωρα.
αυτο σου λεω αναλογα τις διαπραγματευτικες σου ικανοτητες.....το ειπα....θα σου πουν 2000 θα πεις 500 και θα τοα βρεις στο 800αρι...η οδησσος εποχες που παω εγω δεν εχει <πελατεια> φλεβαρη μαρτη ειναι ακομα φτηνοτερα

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αυτο σου λεω αναλογα τις διαπραγματευτικες σου ικανοτητες.....το ειπα....θα σου πουν 2000 θα πεις 500 και θα τοα βρεις στο 800αρι...η οδησσος εποχες που παω εγω δεν εχει <πελατεια> φλεβαρη μαρτη ειναι ακομα φτηνοτερα
εσυ ειπαμε παιζεις με μαμπα;

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρότα τους φήλους σου. Σου έχουν απαντίσει... ρίκσε μια ματιά να δεις τι έγραπσαν. Φαντάζομε κσέρις να διαβάζις ε?
Φιλάκια..
Εσυ ρε ντερτυ το παιζεις μορφωμενος? Η εισαι οντως?  :think: Παντως τα παραμυθακια σου τα εχω παιξει και εγω 2-3 φορες σε γκομενες...Που και που πιανουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρότα τους φήλους σου. Σου έχουν απαντίσει... ρίκσε μια ματιά να δεις τι έγραπσαν. Φαντάζομε κσέρις να διαβάζις ε?
Φιλάκια..
Αυτο ειναι το κακό οτι σε είδανε και είδανε της γκόμενες σου  :2funny:Και συντομα μπορει να εχουμε εξελίξεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτο ειναι το κακό οτι σε είδανε και είδανε της γκόμενες σου  :2funny:Και συντομα μπορει να εχουμε εξελίξεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΌΠοτε θέλις φότο από Βολιβία μου λες.. μπορό να σου δόσο λογαριασμό στο νετ να βρις για να μιν πσάχνεις. Έχις γίνι πρότος περίγελος. Μηλάμε ακόμι γελάνε οι πάντες μαζί σου. Βολιβία, Βόληβια, Βολυβεία..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλάκια  :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πόσο αραγε ακόμα θα μπορείς να κρύβεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο? :2funny:Φωτογραφία απο σένα πρέπει να δει ο κόσμος για να δει τα χάλια σου  :2funny:.Σε βλεπω στην αρχή να απηλεις και μετα να φευγεις σα βρεγμένη γάτα  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Πόσο αραγε ακόμα θα μπορείς να κρύβεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο? :2funny:Φωτογραφία απο σένα πρέπει να δει ο κόσμος για να δει τα χάλια σου  :2funny:.Σε βλεπω στην αρχή να απηλεις και μετα να φευγεις σα βρεγμένη γάτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Βολιβεία, Βολιβύα, Βοληβεία...  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Που είσαι ρε μάγκα που αποδεικνύεις όσα λες κε το πέζις κάπιος μέσα στο διαδίκτιο?? Που δίθεν ανεβάζεις φότο από γκόμενες.. αλλά δεν έχις..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Να σου στίλο να ανεβάσις φότο από τιν γκόμενά σου?  :2funny: :2funny: :2funny: Γιατή εγό φότο όπος έχο πι δεν ανεβάζο. Αλλά εσί που το πέζις μάγκας.. εδό σε θέλο μάγκα.. που έχις και απετήσεις από τις γκόμενες και γιαυτό κιμάσε μόνος στο Container.. σαβουρογάμη.. για τις χοντρές με τα χαϊμαλιά  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: πήγες και λατηνική αμερική και γελαη το σίμπαν... διέπσευσέ με. Να σου στίλο να ανεβάσις αφού δεν έχις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ειχες θα ανέβαζες  :2funny:αλλα δυστηχως δεν εχεις  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Βολιβεία, Βολιβύα, Βοληβεία...  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Που είσαι ρε μάγκα που αποδεικνύεις όσα λες κε το πέζις κάπιος μέσα στο διαδίκτιο?? Που δίθεν ανεβάζεις φότο από γκόμενες.. αλλά δεν έχις..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Να σου στίλο να ανεβάσις φότο από τιν γκόμενά σου?  :2funny: :2funny: :2funny: Γιατή εγό φότο όπος έχο πι δεν ανεβάζο. Αλλά εσί που το πέζις μάγκας.. εδό σε θέλο μάγκα.. που έχις και απετήσεις από τις γκόμενες και γιαυτό κιμάσε μόνος στο Container.. σαβουρογάμη.. για τις χοντρές με τα χαϊμαλιά  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: πήγες και λατηνική αμερική και γελαη το σίμπαν... διέπσευσέ με. Να σου στίλο να ανεβάσις αφού δεν έχις?
Αν ειναι αληθεια ανεβασε την! Δημητρακη τι διαβαζω?  :think:  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom