tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ταφοι λεμε
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαα
τάφοι είναι ρε οι κοπέλλες... ανοιχτοί όμως....
ταφοι λεμε
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαα
Μαγκες οι πουτανες ειναι μονο για γαμιση,οποιος ψαχνει κατι παραπανω καλυτερα να παει να κοιταχτει σε κανα ψυχιατρο!
Συμφωνώ για το πρώτο, το φωνάζω άλλωστε από καιρό...
Το δεύτερο δεν είναι πάντα αναγκαίο, μόνον στις πολύ δύσκολες περιπτώσεις...
Γενικά ισχύουν τα ρητά:
Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε
αγγλιστί : Better safe than sorry
και
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες
αγγλιστί : If you lie down with dogs, you will get up with fleas
Nicole - Mina
Εμφάνιση - 8 (παλιά) / 6 σήμερα
Σέρβις 7 παλιά - 8 σήμερα
Είναι η ιδια και αυτή. Ειχε ξεκινήσει με 200 μετά ανέβηκε θεαματικά και τώρα μετά τη σύλληψη έχει πέσει ξανά στα 200. Στα θετικά η πολύ καλή επίδοση στο κουλούρι!
φιλαρακι, το site δεν εχει κοριτσια. απλως συζηταμε τις εμπειριες μας. ριξε μια ματια τριγυρω στο φορουμ, αφιερωσε λιγο χρονο και διαβασε θα μπεις στο νοημα.μια ερωτηση ρε αλανια.επειδη ειμαι καινουργιος εδω πως μπορω να κλεισω ραντεβου με τα call girls του sait?υπαρχει καποιο αλλο sait να μπω να κανονισω?ευχαριστω συναγωνιστες προκαταβολικα
[size=20pt]Tania !!![/size]
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/45323310451589234946.jpg[/img[/URL]]
Look 6,6
Service 8,4
Na προσθεσω οτι το γκομενακι ειναι Bi και γουσταρει τρελλα τις γυναικες !!
Οποτε ειναι η σωστη λυση για τριπλετα με δυο γκομενακια !!! ;)
[/quote]
Στον αγωνα 3*3 που ειχαμε δεν μας εδειξε κατι τετοιο βεβαια και εμεις δεν πιεσαμε.
αυτη που τη βρισκουμε τωρα ρε?Νο Name !!!
Brazil !!!
Eχει παιξει απο Dream X με 50 , CG με 100 kai CT με 250 !!!
Service 8,0
Look 7,0
αγαπητοι συναγωνιστες ειμαι μιλφακιας και εχω φαει σκαλωμα με την ευα 38 πιος μπορει να μου στηλει το τηλ της με πμ θα ειμαι υποχρεος
παιζει καμια φωτο της ευα 38 και που?
αυτην εδω πως τη βρισκουμε...οποιος ξερει ας στειλει πμΛειλά ή Βανέσσα - πρώην φίλη της Μίνας ή Νικόλ κλπ κλπ
Εμφάνιση¨8
Επιδόσεις 7+ (δεν δίνει κουλουράκι σαν την φιλη της).
Παλιά έκαναν και duo
Καλησπερα σε ολους τους παικτες.Ανακαλυψα το σαιτ πριν καμμια βδομαδα κι ασχολουμαι πολυ με αυτο .Μια παρατηρηση μονο σε ολους τους νεους σαν εμενα...Ρε μαγκες,εγω δηλαδη πως βρηκα ο,τι πληροφορια γουσταρα χωρις να ζαλισω κανεναν???Διαβαστε κριτικες,πολλες κριτικες,βρειτε τι γουσταρετε,μεσα στις κριτικες συνηθως αναφερεται το πρακτορειο κ.ο.κ.
Υ.Γ.
Παντως κι εμενα με ζορισε το τηλ. της Στεφανιας
Υ.Γ.2
Οχι,δεν το δινω
Αυτη η στεφανια ποια ειναι παλα?
Εχει βυζαρεσ?