Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τελικα πως την λενε ρε παιχτη???Nicole - Mina
![]()
Εμφάνιση - 8 (παλιά) / 6 σήμερα
Σέρβις 7 παλιά - 8 σήμερα
![]()
Είναι η ιδια και αυτή. Ειχε ξεκινήσει με 200 μετά ανέβηκε θεαματικά και τώρα μετά τη σύλληψη έχει πέσει ξανά στα 200. Στα θετικά η πολύ καλή επίδοση στο κουλούρι!
Να την λες Jordan για να καταλαβαινομαστε Παιχτη !!!
Προσωπικά μου άρεσε πολύ σαν παρουσία,όσο για το "αγριόγατα" δεν θα μπορούσες να την περιγράψεις καλύτερα!....![]()
Nicole - Mina
![]()
Εμφάνιση - 8 (παλιά) / 6 σήμερα
Σέρβις 7 παλιά - 8 σήμερα
![]()
Είναι η ιδια και αυτή. Ειχε ξεκινήσει με 200 μετά ανέβηκε θεαματικά και τώρα μετά τη σύλληψη έχει πέσει ξανά στα 200. Στα θετικά η πολύ καλή επίδοση στο κουλούρι!
να προσεχετε..Θελει ομως προσοχη. Αρχισε να μου λεει για διάφορους πελατες, ονοματα και λεπτομερειες.
Μαλιστα για εναν μου ειπε και για την παρανομη φιλεναδα του (ειναι παντρεμενος) και διαφορα αλλα.
Εγω φοβηθηκα παντως απο την ευκολια με την οποια μιλαγε.
Ας προσεχουμε.....
να προσεχετε..
με εμενα αν βρουν χρονο για ομιλια,συζηταμε περι ποδοσφαιρου..
αμα βγαζετε τα σωψυχα σας στην καθε τανα,καλα να παθετε..
να προσεχετε..
με εμενα αν βρουν χρονο για ομιλια,συζηταμε περι ποδοσφαιρου..
αμα βγαζετε τα σωψυχα σας στην καθε τανα,καλα να παθετε..
μπα με την συγκεκριμένη δεν χρειάζεται να πεις τίποτα...εγω της ειπα φευγω παώ σε ραντεβού στον Πειραιά με τον τάδε...και μου λεει μισό λεπτό....τον παίρνει τηλέφωνο και του κάνει έλα ρε μωρό η Μινα είμαι αγάπη μου ...ξέρεις ειμαι με τον ....που έχετε ραντεβού και θ'αργήσει κανένα μισάωρο...ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ έγινα ....ευτυχώς ο άνθρωπος είχε χιούμορ
Αυτοί φταίνε που κάθονται και λένε στην κάθε τάνα, ξέρεις εγώ είμαι ο τάδε, είμαι έτσι, δουλεύω ή, έχω την τάδε επιχείρηση κτλ.
Από μόνοι τους δίνονται!!! (εξαιρούνται οι αναγνωρίσιμοι)
Η συγκεκριμμενη παντα ρωταει και προσπαθει να μαθει. Αναρωτιεμαι τι μαθανε οι του Ηθων που την συνελαβαν.
Δεν ειναι παντως περιεργο που λιγο καιρο μετα την συλληψη της, η διωξη ναρκωτικων επιασε "τυχαια" την Βιβιαν Ιωακειμ για κατοχη ναρκωτικων καθως περπαταγε?
Πάει καλά η γκόμενα?? Πού είναι η εχεμύθεια που πρέπει να έχει μια πουτάνα?? Είναι και χρόνια στο κουρμπέτι! Ντροπή της! Θα μου πεις αν είχε μυαλό δεν θα έκανε αυτη τη μαλακία να βάλει σιλικόνη στα χείλια της και να γίνει έτσι όπως έγινε. Κουκλί ήταν παλιότερα.Θελει ομως προσοχη. Αρχισε να μου λεει για διάφορους πελατες, ονοματα και λεπτομερειες.
Μαλιστα για εναν μου ειπε και για την παρανομη φιλεναδα του (ειναι παντρεμενος) και διαφορα αλλα.
Εγω φοβηθηκα παντως απο την ευκολια με την οποια μιλαγε.
Ας προσεχουμε.....