Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13
OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν δεις την επίσημη λίστα με της κατακτήσεις του CL, σε διαψεύδει: Η έβδομη United έχει ίδιο αριθμό κατακτήσεων και συμμετοχών σε τελικό με την "όγδοη" Inter.
Γι' αυτό σου λέω ότι υπάρχουν και υποκειμενικά κριτήρια...όντως τη Γιουνάιτεντ θα μπορούσες να την βγάλεις από την λίστα πιο εύκολα απ' ότι τις υπόλοιπες!Αλλά να βάλεις την Ίντερ που ήταν εξαφανισμένη για δεκαετίες και έκανε μια αναλαμπή...δεν είναι λίγο κουλό να την βάζεις στο ίδιο τσουβάλι πχ με την Ρεάλ?

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Γι' αυτό σου λέω ότι υπάρχουν και υποκειμενικά κριτήρια...όντως τη Γιουνάιτεντ θα μπορούσες να την βγάλεις από την λίστα πιο εύκολα απ' ότι τις υπόλοιπες!Αλλά να βάλεις την Ίντερ που ήταν εξαφανισμένη για δεκαετίες και έκανε μια αναλαμπή...δεν είναι λίγο κουλό να την βάζεις στο ίδιο τσουβάλι πχ με την Ρεάλ?

Κομπλεξάρα :birdman:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συγγνώμη που το συνεχίσω: Το έχεις συνδυάσει με το Κατενάτσιο;
Το κατενάτσιο ήταν μια τακτική (και γενικά σε θέματα τακτικής οι Ιταλοί είναι μάστορες)...δεν έχει σχέση με μη ποιότητα!Έχω δει καταπληκτικά 0-0 και άθλια 5-4!!!
Και τέλος πάντων υποστηρίζω μια ομάδα που έχει την λιγότερη σχέση με το κατενάτσιο...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι το μόνο κριτήριο για να πουν πώς ένα πρωτάθλημα είναι το καλύτρο είναι ο ανταγωνισμός του κι ότι όσο περισσότερες ομάδες το διεκδικούν τόσο το καλύτερο.
Είναι κι αυτό ένα κριτήριο, αλλά όχι μονο αυτό

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Όχι φίλε. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μιλάμε για βαριές φανέλες, μιλάμε για βαριές φανέλες. Όχι τι λες εσύ (που το δέχομαι - εν μέρει) ή τι λέω εγώ αλλά τι λέει η ιστορία που γράφει. Για μένα βαριά φανέλα έχει και η Forrest (το είχα αναφέρει και νωρίτερα) και η Steaua. Το βασικό στο οποίο διαφωνούμε είναι ότι αποκλείεις το Αγγλικό ποδόσφαιρο / ομάδες, αρνείσαι ότι ομάδες όπως η Juve έχουν βαριές φανέλες, τα βλέπεις όλα Μιλανέζικα και Ιταλικά.

Φιλική άποψη.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι το μόνο κριτήριο για να πουν πώς ένα πρωτάθλημα είναι το καλύτρο είναι ο ανταγωνισμός του κι ότι όσο περισσότερες ομάδες το διεκδικούν τόσο το καλύτερο.
Είναι κι αυτό ένα κριτήριο, αλλά όχι μονο αυτό
Με τρανταχτό παράδειγμα το Γαλλικό που μέχρι να μπουν οι πετρελαιάδες ο πρώτος από τον τελευταίο απείχανε 2 νίκες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Όχι φίλε. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μιλάμε για βαριές φανέλες, μιλάμε για βαριές φανέλες. Όχι τι λες εσύ (που το δέχομαι - εν μέρει) ή τι λέω εγώ αλλά τι λέει η ιστορία που γράφει. Για μένα βαριά φανέλα έχει και η Forrest (το είχα αναφέρει και νωρίτερα) και η Steaua. Το βασικό στο οποίο διαφωνούμε είναι ότι αποκλείεις το Αγγλικό ποδόσφαιρο / ομάδες, αρνείσαι ότι ομάδες όπως η Juve έχουν βαριές φανέλες, τα βλέπεις όλα Μιλανέζικα και Ιταλικά.

Φιλική άποψη.
Βαριες φανελες ειναι μαλακιες.Το μονο βαρυ που υπαρχει ειναι το χρημα.Τιποτα αλλο.Το ποσο βαριες ειναι οι φανελες το ειδαμε με την ΑΕΚ,τον βαζελο,την Ρειντζερς και αλλες ομαδες που οταν σταματησε να ρεει χρημα σταματησαν
να ειναι δυνατες.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Φιλική άποψη.
Δηλαδή να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι Στεάουα με Μπάγερν?  :headbang:
Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι υπάρχουνε διαβαθμίσεις...
Ναι στο είπα είναι υποκειμενική μου θέση...δεν γουστάρω το Αγγλικό ποδόσφαιρο!Όταν σου είπα όμως το τοπ7 έβαλα 2 Αγγλικές μέσα...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Βαριες φανελες ειναι μαλακιες.Το μονο βαρυ που υπαρχει ειναι το χρημα.Τιποτα αλλο.Το ποσο βαριες ειναι οι φανελες το ειδαμε με την ΑΕΚ,τον βαζελο,την Ρειντζερς και αλλες ομαδες που οταν σταματησε να ρεει χρημα σταματησαν
να ειναι δυνατες.

Διαφωνούμε. Δηλαδή η ομάδα σου δεν έχει βαριά φανέλα; Και έχει πιο βαριά φενέλα ο Ατρόμητος ή η Ξάνθη (δεν έχω τίποτα με τις ομάδες) επειδή βγήκαν στην Ευρώπη; Μπορεί να αφαιρέσει κανείς τα τρόπαια των Ρέιντζερς ή της Φόρεστ επειδή δεν σαρώνουν ακόμα; Μιλάμε για φανέλα και όχι για μπάτζετς ή για το ποιά ομάδα είναι "της μόδας". Η ιστορία χτίζει την φανέλα. Ούτε τα μπάτζετς, ούτε οι απλές συμμετοχές. Για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει Γαλλική ομάδα με βαριά φανέλα, ούτε η Μαρσέιγ που το σήκωσε όπως το σήκωσε.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δηλαδή να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι Στεάουα με Μπάγερν?  :headbang:

Δεν της έβαλα στο ίδιο τσουβάλι. Είπα ότι και η Στεάουα έχει βαριά φανέλα. Και το πήρε απέναντι σε μία Μπάρτσα.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν της έβαλα στο ίδιο τσουβάλι. Είπα ότι και η Στεάουα έχει βαριά φανέλα. Και το πήρε απέναντι σε μία Μπάρτσα.
Μπορεί να έχει βαριά φανέλα στη Ρουμανία!Στην Ευρώπη δεν έχει καμμία ομάδα που απλά έκανε μια φωτοβολίδα...υπάρχει μη Ρουμάνος αυτή τη στιγμή που ασχολείται με την Στεάουα και γνωρίζει έστω και έναν παίχτη της?
Παναθηναικός είσαι? :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μπορεί να έχει βαριά φανέλα στη Ρουμανία!Στην Ευρώπη δεν έχει καμμία ομάδα που απλά έκανε μια φωτοβολίδα...υπάρχει μη Ρουμάνος αυτή τη στιγμή που ασχολείται με την Στεάουα και γνωρίζει έστω και έναν παίχτη της?
Παναθηναικός είσαι? :grin:

Όχι, κανείς δεν ασχολείται πλέον με την Στεάουα αλλά κάτι έχει κάνει, κι εγώ τουλάχιστον την θεωρώ βαριά φανέλα. Ειδικά γιατί εκτιμώ αφάνταστα την μπάλα που έπαιξε ένα "χωριό" της Ευρώπης, τα έβαλε με όλους και κέρδισε έστω και στα πέναλτι. Αυτό για εμένα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΥ και σημαντικό απ΄τον έναν τίτλο της Τσέλσι με τα καράβια μεταγραφών του Αμπράμοβιτς. Κι ας βάζουν την Τσέλσι στις βαριές φανέλες της Ευρώπης και όχι την Στεάουα. Η ιστορία έχει γράψει ότι έχουν τον ίδιο αριθμό τροπαίων Πρωταθλητή Ευρώπης.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Όχι, κανείς δεν ασχολείται πλέον με την Στεάουα αλλά κάτι έχει κάνει, κι εγώ τουλάχιστον την θεωρώ βαριά φανέλα. Ειδικά γιατί εκτιμώ αφάνταστα την μπάλα που έπαιξε ένα "χωριό" της Ευρώπης, τα έβαλε με όλους και κέρδισε έστω και στα πέναλτι. Αυτό για εμένα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΥ και σημαντικό απ΄τον έναν τίτλο της Τσέλσι με τα καράβια μεταγραφών του Αμπράμοβιτς. Κι ας βάζουν την Τσέλσι στις βαριές φανέλες της Ευρώπης και όχι την Στεάουα. Η ιστορία έχει γράψει ότι έχουν τον ίδιο αριθμό τροπαίων Πρωταθλητή Ευρώπης.

Άλλο τσου λου τότε άλλο τώρα
Τότε έπαιζες με την πρωταθλήτρια Μάλτας και μπορούσες να φτάσεις τελικό.
Τώρα για να το πάρεις με 12 φαβορί απο την αρχή πρέπει να φτύσεις αίμα

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είναι άλλο το "κάτι έχει κάνει"...και άλλο το "βαριά φανέλα"!Οι βαριές φανέλες πρέπει να έχουνε και μια συνέχεια...δεν είναι μόνο το τρόπαιο που σε κάνει "μεγάλο"!Είναι και οι συμμετοχές...να παίξεις τουλάχιστον στην φάση των ομίλων...τώρα μου μιλάς για μια ομάδα που έκανε κάτι πριν 30 χρόνια!!!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Άλλο τσου λου τότε άλλο τώρα
Τότε έπαιζες με την πρωταθλήτρια Μάλτας και μπορούσες να φτάσεις τελικό.
Τώρα για να το πάρεις με 12 φαβορί απο την αρχή πρέπει να φτύσεις αίμα

Την Μπάρτσα στον τελικό δεν την λες επιπέδου πρωταθλήτριας Μάλτας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.360
Πόντοι
26.141
η τσελσι δεν εχει και 2Mya Diamondιπλεον κυπελουχων??????????

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Την Μπάρτσα στον τελικό δεν την λες επιπέδου πρωταθλήτριας Μάλτας.

Έπαιξε 1ο γυρο με Σαμροκ
στον 2ο γυρο με μια απο την ουγγαρία
στον 3ο γυρο με μια φιλανδικη
στον ημιτελικο με την αντερλεχτ
και στον τελικο εβαλε 12 πουλμαν και το πήρε στα πεναλντι αφού δεν έκανε ούτε επίθεση
Δες οποιαδήποτε σύγχρονη πρωταθλήτρια με ποιον παίζει και παίρνει τσου λου και τα λεμε
Τα λόγια είναι περιττά

Γάτε γουστάρεις? :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Είναι άλλο το "κάτι έχει κάνει"...και άλλο το "βαριά φανέλα"!Οι βαριές φανέλες πρέπει να έχουνε και μια συνέχεια...δεν είναι μόνο το τρόπαιο που σε κάνει "μεγάλο"!Είναι και οι συμμετοχές...να παίξεις τουλάχιστον στην φάση των ομίλων...τώρα μου μιλάς για μια ομάδα που έκανε κάτι πριν 30 χρόνια!!!

Σαφώς και είναι και οι συμμετοχές! Αλλά κρίνεις το ίδιο την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς με τα καράβια μεταγραφών με την Στεάουα; Και κατηγορείς την 2η που δεν έχει συνέχεια; Εγώ πάντως λέω μπράβο στους 2ους γιατί είχαν αρχίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom