EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
προπερσυ τον περασες και χει να παρει κουπα 20 χρονια..
στην ευρωπη βλεπεις και θα βλεπεις για χρονια απ οτι φαινεται πλατη..δε θα καυχιομουνα τοσο στη θεση σου..
προπερσυ τον περασες και χει να παρει κουπα 20 χρονια..
στην ευρωπη βλεπεις και θα βλεπεις για χρονια απ οτι φαινεται πλατη..δε θα καυχιομουνα τοσο στη θεση σου..
Μόνο εκεί είπα ρε Λούπου
γιατι αμα λεμε για υπνους του μεγαλοδυναμου καλυτερα ταιριαζει το 1-2 του τσιχλα στα χασομερια με δυο κορνερ
οταν σ ολο το ματσ ειναι για ντορτια..
Παπαριές γράφεις..κάνα Τσάρλυ θα έχεις ξεσηκώσει πάλι!γαττε,αλλα λογικο ως ενα βαθμο..μετα απο δυο χρονια παλι τελικο παιζατε..
παλι κοιμηθηκε και φτασανε ως εκει;;και σου ξαναλεω δες τα ροστερ σας..με τον κραουτσ,το ζεντεν,τον αγγερ και το πεναντ σε παιζανε..
γιατι αμα λεμε για υπνους του μεγαλοδυναμου καλυτερα ταιριαζει το 1-2 του τσιχλα στα χασομερια με δυο κορνερ
οταν σ ολο το ματσ ειναι για ντορτια..
Νομίζω ότι για κάτι βίντεο τον τρέχανε όταν είχε πάει στην Κόρινθο!Ο Λύκος που δάγκωνε σπίτια! Μορφάρα μεγάλη. Έχει παίξει και στην Ιταλία οπότε είμαστε εντός θέματος.
"Ντάνουτ Λούπου... Ήρθε στην Ελλάδα με την αύρα του μουντιαλικού και έφυγε με τη στάμπα του απατεώνα! Αιτία οι μπούκες του Ρουμάνου, όχι στις αντίπαλες περιοχές, αλλά στις κατοικίες!"
Διάβασε περισσότερα στο: O λύκος που... δάγκωνε σπίτια! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Νομίζω ότι για κάτι βίντεο τον τρέχανε όταν είχε πάει στην Κόρινθο!
καταλαβαινω οτι δε χονευεται με τιποτα,στο γραψα και παραπανω..και γω θα τα ριχνα στην τυχη,στην ατιμη την κοινωνια αν το παθαινα..κανεις δεν ειπε ομως οτι η λιβερπουλ ειχε την καλυτερη ομαδα εκεινη τη χρονια..ουτε τωρα εχει καλυτερη ομαδα απο σιτι και τσελσυ αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερο κλαμπ απο αυτες..μονος μου σου εγραψα οτι σου ριξε τρια τεμαχια σε μιση ωρα ο πεναντ,ο φιναν και ο μπισκαν..η κουβεντα ανοιξε για το αν εχει βαρια φανελα η λιβερπουλ και ο pg εφερε πχ τον τελικο..Παπαριές γράφεις..κάνα Τσάρλυ θα έχεις ξεσηκώσει πάλι!
Τα τραγελαφικά για κινηματογραφικές ταινίες και παπάρια μέχρι το πάτωμα τα αφήνω στην άκρη!
Σε ρωτάω λοιπόν εκείνη την χρονια όταν ξεκινούσε...αν σε ρωτούσε κάποιος πες μας τις 3 καλύτερες ομάδες υπήρχε περίπτωση να πεις την λίβερπουλ?Ούτε καν όταν τέλειωσε η χρονιά!
Δεν ξέρω τι σκάλωμα έχεις φάει εσύ...αν και υποπτεύομαι...καταλαβαινω οτι δε χονευεται με τιποτα,στο γραψα και παραπανω..και γω θα τα ριχνα στην τυχη,στην ατιμη την κοινωνια αν το παθαινα..κανεις δεν ειπε ομως οτι η λιβερπουλ ειχε την καλυτερη ομαδα εκεινη τη χρονια..ουτε τωρα εχει καλυτερη ομαδα απο σιτι και τσελσυ αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερο κλαμπ απο αυτες..μονος μου σου εγραψα οτι σου ριξε τρια τεμαχια σε μιση ωρα ο πεναντ,ο φιναν και ο μπισκαν..η κουβεντα ανοιξε για το αν εχει βαρια φανελα η λιβερπουλ και ο pg εφερε πχ τον τελικο..
εσυ μεινε στη νιρβανα σου οτι κοιμηθηκε ο θεος και αρπαξες τριαρα..λες κ εληξε 1-1 με κανενα αυτογκολ στο 90.
η ειρωνια ειναι πως συμφωνει ο ταρατσας που τα δυο τελευταια τα σηκωσε με δυο κορνερ και μια μπανανοφλουδα στον τερυ.
Χίτμαν...και το κλείνω εδώ γιατί ξεφύγαμε...το δικό μου πρόβλημα είναι οι υπερβολές και οι υπερβολές αυτές λέγονται και γράφονται κυρίως για τις Αγγλικές ομάδες και ειδικότερα για την συγκεκριμένη γιατί έτσι μεγάλωσε και μεγαλώνει ο φίλαθλος κόσμος στο Ελλάντα!
Και αυτό που γράφεις πιο πάνω "με εξαιρεση αλλα 2-3 κλαμπ εξισου μεγεθους,οποιαδηποτε αλλη ομαδα περα της λιβερ δε θα μπαινε καν μεσα για το β' μερος" υπερβολή είναι!Για κακή τύχη όσων λέτε τέτοιες παπαριές την προηγούμενη ακριβώς χρονιά με το ίδιο σχεδόν ρόστερ η ΜΙΛΑΝ έπαιξε με τη Λα Κορούνια στη φάση των 8!Πρώτο ματς στο Σαν Σίρο 4-1...επαναληπτικός στην Ισπανία 4-0!!!Σκέψου τώρα τι θα γραφότανε αν στην θέση της Λα Κορούνια ήταν η Λίβερπουλ...αλλά η μικρή Λα Κορούνια μας χαλάει τα παραμύθια! ;)
Καλά εντάξει ότι να ' ναι!Ούτε καν έπιασες το νόημα αυτών που έγραψα ή απλά δεν θες!!!Θα σου απαντήσω με ερώτηση για την ομάδα σου, για να μιλάμε πάλι για Καμπιονάτο: Ίδιο επικοινωνιακό αντίκτυπο έχει μία ανατροπή της Μίλαν (βάλε όποιο Ιταλικό ματς θέλεις με ομάδα χωρίς τίτλο) και ίδια μία ανατροπή της Φιορεντίνα επί της Βερόνα πχ; Τυχαίο το παράδειγμα την Φιορεντίνα και της Βερόνα, απλά το αναφέρω γιατί και οι 2 ομάδες είναι πάνω από την Μίλαν στην βαθμολογία και γιατί το ματσάκι τελείωσε 4-3.
Επίσης, έχω ακούσει να αναφέρονται στο Αγγλικό πρωτάθλημα ως το πιο ανταγωνιστικό (δες πόσες ομάδες το διεκδικούν κάθε χρόνο) λαο για το Ισπανικό ως το πιο εντυπωσιακό. Έχεις ακούσει κάτι για το Ιταλικό πρωτάθλημα;
σταμάτα να τρολάρεις!
σταμάτα να τρολάρεις!
δίνεις θάρρητα
ποιο είναι κατα την γνώμη σου το ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα!Ρε μαν τι να τον κάνω τον ανταγωισμό άμα οι ομάδες είναι μάπα, και στο σχολικό πρωτάθλημα θυμάμαι είχε τρομερό ανταγωνισμό, τι πάει να πει, ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της ευρώπης;;
Εγώ για να πω ότι ένα πρωτάθλημα είναι το καλύτερο πρέπει να συμμετέχουν κι οι καλύτερες ομάδες εκεί, απαράβατος κανόνας.