Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μόνο εκεί είπα ρε Λούπου :2funny:

Ο Λύκος που δάγκωνε σπίτια! Μορφάρα μεγάλη. Έχει παίξει και στην Ιταλία οπότε είμαστε εντός θέματος.

"Ντάνουτ Λούπου... Ήρθε στην Ελλάδα με την αύρα του μουντιαλικού και έφυγε με τη στάμπα του απατεώνα! Αιτία οι μπούκες του Ρουμάνου, όχι στις αντίπαλες περιοχές, αλλά στις κατοικίες!"  :cool2: :cool2:

Διάβασε περισσότερα στο: O λύκος που... δάγκωνε σπίτια! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γιατι αμα λεμε για υπνους του μεγαλοδυναμου καλυτερα ταιριαζει το 1-2 του τσιχλα στα χασομερια με δυο κορνερ
οταν σ ολο το ματσ ειναι για ντορτια..

Με την Bayern λες... Σωστός.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γαττε,αλλα λογικο ως ενα βαθμο..μετα απο δυο χρονια παλι τελικο παιζατε..
παλι κοιμηθηκε και φτασανε ως εκει;;και σου ξαναλεω δες τα ροστερ σας..με τον κραουτσ,το ζεντεν,τον αγγερ και το πεναντ σε παιζανε..

γιατι αμα λεμε για υπνους του μεγαλοδυναμου καλυτερα ταιριαζει το 1-2 του τσιχλα στα χασομερια με δυο κορνερ
οταν σ ολο το ματσ ειναι για ντορτια..
Παπαριές γράφεις..κάνα Τσάρλυ θα έχεις ξεσηκώσει πάλι! :birdman:
Τα τραγελαφικά για κινηματογραφικές ταινίες και παπάρια μέχρι το πάτωμα τα αφήνω στην άκρη!
Σε ρωτάω λοιπόν εκείνη την χρονια όταν ξεκινούσε...αν σε ρωτούσε κάποιος πες μας τις 3 καλύτερες ομάδες υπήρχε περίπτωση να πεις την λίβερπουλ?Ούτε καν όταν τέλειωσε η χρονιά! :2funny:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Λύκος που δάγκωνε σπίτια! Μορφάρα μεγάλη. Έχει παίξει και στην Ιταλία οπότε είμαστε εντός θέματος.

"Ντάνουτ Λούπου... Ήρθε στην Ελλάδα με την αύρα του μουντιαλικού και έφυγε με τη στάμπα του απατεώνα! Αιτία οι μπούκες του Ρουμάνου, όχι στις αντίπαλες περιοχές, αλλά στις κατοικίες!"  :cool2: :cool2:

Διάβασε περισσότερα στο: O λύκος που... δάγκωνε σπίτια! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Νομίζω ότι για κάτι βίντεο τον τρέχανε όταν είχε πάει στην Κόρινθο! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παπαριές γράφεις..κάνα Τσάρλυ θα έχεις ξεσηκώσει πάλι! :birdman:
Τα τραγελαφικά για κινηματογραφικές ταινίες και παπάρια μέχρι το πάτωμα τα αφήνω στην άκρη!
Σε ρωτάω λοιπόν εκείνη την χρονια όταν ξεκινούσε...αν σε ρωτούσε κάποιος πες μας τις 3 καλύτερες ομάδες υπήρχε περίπτωση να πεις την λίβερπουλ?Ούτε καν όταν τέλειωσε η χρονιά! :2funny:
καταλαβαινω οτι δε χονευεται με τιποτα,στο γραψα και παραπανω..και γω θα τα ριχνα στην τυχη,στην ατιμη την κοινωνια αν το παθαινα..κανεις δεν ειπε ομως οτι η λιβερπουλ ειχε την καλυτερη ομαδα εκεινη τη χρονια..ουτε τωρα εχει καλυτερη ομαδα απο σιτι και τσελσυ αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερο κλαμπ απο αυτες..μονος μου σου εγραψα οτι σου ριξε τρια τεμαχια σε μιση ωρα ο πεναντ,ο φιναν και ο μπισκαν..η κουβεντα ανοιξε για το αν εχει βαρια φανελα η λιβερπουλ και ο pg εφερε πχ τον τελικο..

εσυ μεινε στη νιρβανα σου οτι κοιμηθηκε ο θεος και αρπαξες τριαρα..λες κ εληξε 1-1 με κανενα αυτογκολ στο 90.

η ειρωνια ειναι πως συμφωνει ο ταρατσας που τα δυο τελευταια τα σηκωσε με δυο κορνερ και μια μπανανοφλουδα στον τερυ.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καταλαβαινω οτι δε χονευεται με τιποτα,στο γραψα και παραπανω..και γω θα τα ριχνα στην τυχη,στην ατιμη την κοινωνια αν το παθαινα..κανεις δεν ειπε ομως οτι η λιβερπουλ ειχε την καλυτερη ομαδα εκεινη τη χρονια..ουτε τωρα εχει καλυτερη ομαδα απο σιτι και τσελσυ αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερο κλαμπ απο αυτες..μονος μου σου εγραψα οτι σου ριξε τρια τεμαχια σε μιση ωρα ο πεναντ,ο φιναν και ο μπισκαν..η κουβεντα ανοιξε για το αν εχει βαρια φανελα η λιβερπουλ και ο pg εφερε πχ τον τελικο..

εσυ μεινε στη νιρβανα σου οτι κοιμηθηκε ο θεος και αρπαξες τριαρα..λες κ εληξε 1-1 με κανενα αυτογκολ στο 90.

η ειρωνια ειναι πως συμφωνει ο ταρατσας που τα δυο τελευταια τα σηκωσε με δυο κορνερ και μια μπανανοφλουδα στον τερυ.
Δεν ξέρω τι σκάλωμα έχεις φάει εσύ...αν και υποπτεύομαι...
Πάμε λοιπόν!Κατά τη γνωμη μου για να γίνει τέτοια ανατροπή σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται πολύ ΤΥΧΗ και στην συγκεκριμένη περίπτωση και ΣΠΡΩΞΙΜΟ...ακόμα και για να την κάνει η καλύτερη θεωρητικά ομάδα!Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι την πάτησε η ομάδα που υποστηρίζω...τα ίδια θα έλεγα και στην αντίθετη περίπτωση!
Τα "μίλησε η βαριά φανέλα" λες και απέναντι ήταν η κωλοπετεινίτσα ή τα "παπάρια μέχρι τα πατώματα" είναι για τους γελοίους Αγγλόφιλους δημοσιοκάφρους του Ελλαδιστάν...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν εχω φαει σκαλωμα αληθεια,ουτε θελω να σε πικαρω..με απλα λογια λοιπον,λεω πως με εξαιρεση αλλα 2-3 κλαμπ εξισου μεγεθους,οποιαδηποτε αλλη ομαδα περα της λιβερ δε θα μπαινε καν μεσα για το β' μερος σκεπτομενη οτι πρεπει να βαλει 3 τουλαχιστον στους παολο,νεστα,πιρλο,ζεντορφ,κακα,κρεσπο..τα "παπαρια" που εγραψα ή ψυχη αν προτιμας που τους εδωσε η φανελα γυρισαν το ματσ,οχι το ταλεντο  απεναντυ στους παιχταραδες που χες μεσα..θες και η ρεντα;;ναι αλλα οχι μονη της.

**τωρα για τον τσαρλυ και τους δημοσιοκαφρους στα αρχιδια μου,δεν ειμαι καν λιβερπουλ το ξερεις..
ουτε περιμενω τον πανουτσο με την κοιλαρα του να μου πει τι βλεπω σε ενα σπορ που εχω ζησει πολυ περισσοτερο απο δαυτον..απλα λεω τη γνωμη μου ως αντικειμενικος θεατης εκεινης της ματσαρας.

αυτα.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χίτμαν...και το κλείνω εδώ γιατί ξεφύγαμε...το δικό μου πρόβλημα είναι οι υπερβολές και οι υπερβολές αυτές λέγονται και γράφονται κυρίως για τις Αγγλικές ομάδες και ειδικότερα για την συγκεκριμένη γιατί έτσι μεγάλωσε και μεγαλώνει ο φίλαθλος κόσμος στο Ελλάντα!
Και αυτό που γράφεις πιο πάνω "με εξαιρεση αλλα 2-3 κλαμπ εξισου μεγεθους,οποιαδηποτε αλλη ομαδα περα της λιβερ δε θα μπαινε καν μεσα για το β' μερος" υπερβολή είναι!Για κακή τύχη όσων λέτε τέτοιες παπαριές την προηγούμενη ακριβώς χρονιά με το ίδιο σχεδόν ρόστερ η ΜΙΛΑΝ έπαιξε με τη Λα Κορούνια στη φάση των 8!Πρώτο ματς στο Σαν Σίρο 4-1...επαναληπτικός στην Ισπανία 4-0!!!Σκέψου τώρα τι θα γραφότανε αν στην θέση της Λα Κορούνια ήταν η Λίβερπουλ...αλλά η μικρή Λα Κορούνια μας χαλάει τα παραμύθια! ;)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
συμφωνω σχεδόν σε όλα με τον pgp74!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Χίτμαν...και το κλείνω εδώ γιατί ξεφύγαμε...το δικό μου πρόβλημα είναι οι υπερβολές και οι υπερβολές αυτές λέγονται και γράφονται κυρίως για τις Αγγλικές ομάδες και ειδικότερα για την συγκεκριμένη γιατί έτσι μεγάλωσε και μεγαλώνει ο φίλαθλος κόσμος στο Ελλάντα!
Και αυτό που γράφεις πιο πάνω "με εξαιρεση αλλα 2-3 κλαμπ εξισου μεγεθους,οποιαδηποτε αλλη ομαδα περα της λιβερ δε θα μπαινε καν μεσα για το β' μερος" υπερβολή είναι!Για κακή τύχη όσων λέτε τέτοιες παπαριές την προηγούμενη ακριβώς χρονιά με το ίδιο σχεδόν ρόστερ η ΜΙΛΑΝ έπαιξε με τη Λα Κορούνια στη φάση των 8!Πρώτο ματς στο Σαν Σίρο 4-1...επαναληπτικός στην Ισπανία 4-0!!!Σκέψου τώρα τι θα γραφότανε αν στην θέση της Λα Κορούνια ήταν η Λίβερπουλ...αλλά η μικρή Λα Κορούνια μας χαλάει τα παραμύθια! ;)

Θα σου απαντήσω με ερώτηση για την ομάδα σου, για να μιλάμε πάλι για Καμπιονάτο: Ίδιο επικοινωνιακό αντίκτυπο έχει μία ανατροπή της Μίλαν (βάλε όποιο Ιταλικό ματς θέλεις με ομάδα χωρίς τίτλο) και ίδια μία ανατροπή της Φιορεντίνα επί της Βερόνα πχ; Τυχαίο το παράδειγμα την Φιορεντίνα και της Βερόνα, απλά το αναφέρω γιατί και οι 2 ομάδες είναι πάνω από την Μίλαν στην βαθμολογία και γιατί το ματσάκι τελείωσε 4-3.

Επίσης, έχω ακούσει να αναφέρονται στο Αγγλικό πρωτάθλημα ως το πιο ανταγωνιστικό (δες πόσες ομάδες το διεκδικούν κάθε χρόνο) λαο για το Ισπανικό ως το πιο εντυπωσιακό. Έχεις ακούσει κάτι για το Ιταλικό πρωτάθλημα;

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα σου απαντήσω με ερώτηση για την ομάδα σου, για να μιλάμε πάλι για Καμπιονάτο: Ίδιο επικοινωνιακό αντίκτυπο έχει μία ανατροπή της Μίλαν (βάλε όποιο Ιταλικό ματς θέλεις με ομάδα χωρίς τίτλο) και ίδια μία ανατροπή της Φιορεντίνα επί της Βερόνα πχ; Τυχαίο το παράδειγμα την Φιορεντίνα και της Βερόνα, απλά το αναφέρω γιατί και οι 2 ομάδες είναι πάνω από την Μίλαν στην βαθμολογία και γιατί το ματσάκι τελείωσε 4-3.

Επίσης, έχω ακούσει να αναφέρονται στο Αγγλικό πρωτάθλημα ως το πιο ανταγωνιστικό (δες πόσες ομάδες το διεκδικούν κάθε χρόνο) λαο για το Ισπανικό ως το πιο εντυπωσιακό. Έχεις ακούσει κάτι για το Ιταλικό πρωτάθλημα;
Καλά εντάξει ότι να ' ναι!Ούτε καν έπιασες το νόημα αυτών που έγραψα ή απλά δεν θες!!!
Αλλά τέλος πάντων θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις λιγότερο άκυρο επιχείρημα για να υποβαθμίσεις το παράδειγμα που ανέφερα με την Λα Κορούνια!Να πεις πχ ότι ήταν στην φάση των 8 ή ότι ήταν διπλοί αγώνες΄...αλλά προτίμησες να το πάμε στα εγχώρια!ΟΚ δεν χαλάω χατήρια!Πριν 2 χρόνια η Μίλαν σε ματς με τη Λέτσε έχανε 3-0 στο ημίχρονο και τελικά έκανε την ανατροπή (κανονική ανατροπή όχι ντεμί) και νίκησε με 3-4!Δε νομίζω ότι βγήκε κανείς να λέει "Πω πω τι φανελάρα!Μόνο η Μίλαν μπορεί να κάνει τέτοιες ανατροπές" και άλλα τέτοια γραφικά!Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως λέμε και τις πιο πολλές φορές σωστά "Πω πω στησιματάρα!Κονομήσανε πάλι! "  :tooth:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
gatto αναρωτιέμαι έχεις otetv?
αν δεν έχεις ίσως αυτο να δικαιολογεί την άγνοια σου ως προς τα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα!προφανώς δεν παρακολουθείς ξένα πρωταθλήματα παρα μόνο την Μιλαν!
Το αγγλικο είναι μακράν μπροστά και το ιταλικο(είμαι fan των Ιταλων)πολύ πίσω!!!
δες μόνο και μόνο πως μοιράζουν την πίτα στο αγγλικο πρωτάθλημα και θα καταλαβεις πολλά!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το Αγγλικό είναι το καλύτερο της ευρώπης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
σταμάτα να τρολάρεις!
δίνεις θάρρητα

Ρε μαν τι να τον κάνω τον ανταγωισμό άμα οι ομάδες είναι μάπα, και στο σχολικό πρωτάθλημα θυμάμαι είχε τρομερό ανταγωνισμό, τι πάει να πει, ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της ευρώπης;; :grin:
Εγώ για να πω ότι ένα πρωτάθλημα είναι το καλύτερπ πρέπει να συμμετέχουν κι οι καλύτερες ομάδες εκεί, απαράβατος κανόνας.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Ρε μαν τι να τον κάνω τον ανταγωισμό άμα οι ομάδες είναι μάπα, και στο σχολικό πρωτάθλημα θυμάμαι είχε τρομερό ανταγωνισμό, τι πάει να πει, ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της ευρώπης;; :grin:
Εγώ για να πω ότι ένα πρωτάθλημα είναι το καλύτερο πρέπει να συμμετέχουν κι οι καλύτερες ομάδες εκεί, απαράβατος κανόνας.
ποιο είναι κατα την γνώμη σου το ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα!
Απλά οι αριθμοί είναι αμειλικτοι!
δεν το λέμε εμείς οτι το Αγγλικό ειναι το καλύτερο!
οι αριθμοί το λένε!
αλλα πες μου την γνώμη σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom