Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Έπαιξε 1ο γυρο με Σαμροκ
στον 2ο γυρο με μια απο την ουγγαρία
στον 3ο γυρο με μια φιλανδικη
στον ημιτελικο με την αντερλεχτ
και στον τελικο εβαλε 12 πουλμαν και το πήρε στα πεναλντι αφού δεν έκανε ούτε επίθεση
Δες οποιαδήποτε σύγχρονη πρωταθλήτρια με ποιον παίζει και παίρνει τσου λου και τα λεμε
Τα λόγια είναι περιττά

Γάτε γουστάρεις? :rockon:

Ε τότε ρε τύπε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω (τότε που η United ήταν μικρομεσαία...) και να αλλάξουμε τους κανόνες. Με αυτούς τους κανόνες έπαιζαν, έτσι το σήκωσε! Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, να ζητήσει ομίλους;;;;;  :think: :think: :think: :think:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σαφώς και είναι και οι συμμετοχές! Αλλά κρίνεις το ίδιο την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς με τα καράβια μεταγραφών με την Στεάουα; Και κατηγορείς την 2η που δεν έχει συνέχεια; Εγώ πάντως λέω μπράβο στους 2ους γιατί είχαν αρχίδια.
Και εγώ την Στεάουα συμπαθώ πιο πολύ ρε τύπε!Αυτονόητο!Και μαγκιά της αυτό που έκανε...
Γιατί ποιος σου είπε ότι θεωρείται βαριά η φανέλα της Τσέλσι στην Ευρώπη?Εξαιρείται το μουρινάκι χίτμαν! :grin:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ε τότε ρε τύπε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω (τότε που η United ήταν μικρομεσαία...) και να αλλάξουμε τους κανόνες. Με αυτούς τους κανόνες έπαιζαν, έτσι το σήκωσε! Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, να ζητήσει ομίλους;;;;;  :think: :think: :think: :think:
Χοντρό Ταράτσα!  :rolleyes:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Δεν μου λέει κάτι αυτό...και στο σύγχρονο τσου λου μια μικρομεσαία (Λιβερπουλ) το σήκωσε!

Τον έβαλα στην θέση του :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν μου λέει κάτι αυτό...και στο σύγχρονο τσου λου μια μικρομεσαία (Λιβερπουλ) το σήκωσε!

Βρες μου -με στοιχεία- μεγαλύτερη ομάδα στο Νησί.

Και πες μου ομάδα με αρχίδια-φανέλα-ιστορία που (α) το σήκωσε με ανατροπή από 3-0 και (β) που έπαιζε με θεωρητικά ισχυρότερους (καθώς το σήκωσε ΧΩΡΙΣ να είναι πρωταθλήτρια στην χώρα της. Για πες... Και στα 2.  :s&m_2: :s&m_2:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Και πες μου ομάδα με αρχίδια-φανέλα-ιστορία που (α) το σήκωσε με ανατροπή από 3-0 και (β) που έπαιζε με θεωρητικά ισχυρότερους (καθώς το σήκωσε ΧΩΡΙΣ να είναι πρωταθλήτρια στην χώρα της. Για πες... Και στα 2.  :s&m_2: :s&m_2:
Ας είναι καλά ο γαμημένος ο βάτραχος που δεν τους πέταξε έξω από τους ομίλους!Και το σπρώξιμο που φάγανε βέβαια...

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Στο νησι στα εγχώρια όταν κάποιος έχει περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα....μάλλον η πρέστον
Και στην Ευρωπη ναι μεν έχει περισσότερα αλλά οπως είπες το πηρε με μια καλύτερη ομάδα που επαναπαύτηκε στο 3-0 του 1ου ημιχρόνου μένοντας 35 πόντους πίσω στο πρωτάθλημα και με τα παλιοτερα με φιλανδους ψαραδες αντιπαλους και μια ομαδα εμείς να κάναμε θα το παλευαμε, άσε που  τα 2 σύγχρονα που πηρε η Μαν Γιου τα πήρε και σαν πρωταθλήτρια στην χωρα και με τρεμπλ.
Όταν θα τα κάνεις αυτά έλα να ξαναπούμε :-*
Και μην χαλαμε το θέμα με τα του νησιου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Ας είναι καλά ο γαμημένος ο βάτραχος που δεν τους πέταξε έξω από τους ομίλους!Και το σπρώξιμο που φάγανε βέβαια...

Η καραβολίδα του γαμημένου στο τέλος ακόμα στο στομάχι μου 'χει κάτσει :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Έλα το κλασικό λάθος έκανε η μεγάλη Μιλαν τότε, λέει σιγά το καφενείο για 10 γκολ είναι και μαλακιζόντουσαν
Για το μέγεθος της Μιλαν απίστευτα ηλίθιο λάθος.
Άσε που κυνηγούσες το πρωτάθλημα
Αυτοί κυνηγιόντουσαν στα αποδυτήρια.

Συνημμένα

• alanso gerrard gay-thumb-425x298.jpg
    alanso gerrard gay-thumb-425x298.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 20

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οτι και να λετε θελει παπαρια μεχρι το πατωμα να γυρισεις απο 3-0 ημιχρονο σε τετοιο ματσ,ειδικοτερα αν αναλογιστεις τα λαιν απς των δυο ομαδων..μιλατε για ενα ματσ που ανετοτατα γινεται κινηματογραφικη ταινια ..τα "μαλακιζοντουσαν" και οι ιστοριες για βατραχια μονο εμπαθεια βγαζουν..οσο για την κουβεντα που κανετε για το ποιος την εχει μεγαλυτερη δε βλεπω καποια καταληξη εφοσον ο καθενας εχει τις προτιμησεις του..η φανελα βαραινει απο το λαο,τις κουπες και τις νυχτες σαν αυτες στην Πολη..ολες οι ομαδες που αναφερετε εχουν και τα τρια στοιχεια,οποτε απο κει και περα μπαινει το οπαδιλικι και γαμιεται η κουβεντα..
Η καραβολίδα του γαμημένου στο τέλος ακόμα στο στομάχι μου 'χει κάτσει :grin:
:cum:
(χωρις εμπαθεια  :grin:)

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έλα το κλασικό λάθος έκανε η μεγάλη Μιλαν τότε, λέει σιγά το καφενείο για 10 γκολ είναι και μαλακιζόντουσαν
Για το μέγεθος της Μιλαν απίστευτα ηλίθιο λάθος.
Άσε που κυνηγούσες το πρωτάθλημα
Αυτοί κυνηγιόντουσαν στα αποδυτήρια.
Εντάξει κοιμηθηκε ο θεός τι να λέμε τώρα?Κουβέντες για μεγαλεία και μάγκικες ανατροπές όμως είναι αστείες!Μιλάμε για ομάδα που αντικειμενικά έπρεπε να αποκλειστεί από τους ομίλους...και είδαμε πως πέρασε μετά και την Τσέλσκι και τι μπεναλτάκι πήρε για να κάνει το 3-3!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
οτι και να λετε θελει παπαρια μεχρι το πατωμα να γυρισεις απο 3-0 ημιχρονο σε τετοιο ματσ,ειδικοτερα αν αναλογιστεις τα λαιν απς των δυο ομαδων..μιλατε για ενα ματσ που ανετοτατα γινεται κινηματογραφικη ταινια ..τα "μαλακιζοντουσαν" και οι ιστοριες για βατραχια μονο εμπαθεια βγαζουν..οσο για την κουβεντα που κανετε για το ποιος την εχει μεγαλυτερη δε βλεπω καποια καταληξη εφοσον ο καθενας εχει τις προτιμησεις του..η φανελα βαραινει απο το λαο,τις κουπες και τις νυχτες σαν αυτες στην Πολη..ολες οι ομαδες που αναφερετε εχουν και τα τρια στοιχεια,οποτε απο κει και περα μπαινει το οπαδιλικι και γαμιεται η κουβεντα.. :cum:

Τα είπες όλα ρε μπαγάσα!

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οτι και να λετε θελει παπαρια μεχρι το πατωμα να γυρισεις απο 3-0 ημιχρονο σε τετοιο ματσ,ειδικοτερα αν αναλογιστεις τα λαιν απς των δυο ομαδων..μιλατε για ενα ματσ που ανετοτατα γινεται κινηματογραφικη ταινια ..τα "μαλακιζοντουσαν" και οι ιστοριες για βατραχια μονο εμπαθεια βγαζουν..οσο για την κουβεντα που κανετε για το ποιος την εχει μεγαλυτερη δε βλεπω καποια καταληξη εφοσον ο καθενας εχει τις προτιμησεις του..η φανελα βαραινει απο το λαο,τις κουπες και τις νυχτες σαν αυτες στην Πολη..ολες οι ομαδες που αναφερετε εχουν και τα τρια στοιχεια,οποτε απο κει και περα μπαινει το οπαδιλικι και γαμιεται η κουβεντα.. :cum:
:jerking: :jerking: :jerking:
Ήρθε και ο οπαδός της βαριάς φανέλας...του Μουρίνιο! :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Όχι, δεν το χαλάμε άλλο το θέμα. Το έκλεισες μόνος σου το θέμα το Νησιού.

Nαι έχω περισσότερους εγχώριους αλλά εσύ είσαι καλύτερος γιατι.....έτσι :2funny:
Τέσπα με οπαδό που θεωρεί την Στεαυουα μεγαλύτερη απο την Τσελσι που έχει πάρει και παλιότερα ευρωπαϊκά δεν γίνεται :grin:
Εισαι και οπαδός-αρχαιολογος του Λιβερπουλιακου :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εντάξει κοιμηθηκε ο θεός τι να λέμε τώρα?Κουβέντες για μεγαλεία και μάγκικες ανατροπές όμως είναι αστείες!Μιλάμε για ομάδα που αντικειμενικά έπρεπε να αποκλειστεί από τους ομίλους...και είδαμε πως πέρασε μετά και την Τσέλσκι και τι μπεναλτάκι πήρε για να κάνει το 3-3!

Για αυτό είναι και ωραίο το ποδόσφαιρο
Κάθε καφενές μπορεί να ελπίζει :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Nαι έχω περισσότερους εγχώριους αλλά εσύ είσαι καλύτερος γιατι.....έτσι :2funny:
Τέσπα με οπαδό που θεωρεί την Στεαυουα μεγαλύτερη απο την Τσελσι που έχει πάρει και παλιότερα ευρωπαϊκά δεν γίνεται :grin:
Εισαι και οπαδός-αρχαιολογος του Λιβερπουλιακου :2funny:

Συγγνώμη, εσύ δεν είπες "Και στην Ευρωπη ναι μεν έχει περισσότερα";;; Τι άλλο να προσθέσω; Μόνος σου τα λες  :s&m_2: :s&m_2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
προπερσυ τον περασες και χει να παρει κουπα 20 χρονια..
στην ευρωπη βλεπεις και θα βλεπεις για χρονια απ οτι φαινεται πλατη..δε θα καυχιομουνα τοσο στη θεση σου..
Εντάξει κοιμηθηκε ο θεός τι να λέμε τώρα?Κουβέντες για μεγαλεία και μάγκικες ανατροπές όμως είναι αστείες!Μιλάμε για ομάδα που αντικειμενικά έπρεπε να αποκλειστεί από τους ομίλους...
γραφεις μαλακιες γαττε,αλλα λογικο ως ενα βαθμο..μετα απο δυο χρονια παλι τελικο παιζατε..
παλι κοιμηθηκε και φτασανε ως εκει;;και σου ξαναλεω δες τα ροστερ σας..με τον κραουτσ,το ζεντεν,τον αγγερ και το πεναντ σε παιζανε..

γιατι αμα λεμε για υπνους του μεγαλοδυναμου καλυτερα ταιριαζει το 1-2 του τσιχλα στα χασομερια με δυο κορνερ
οταν σ ολο το ματσ ειναι για ντορτια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom