Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γι' αυτό σου είπα ότι βλέπουμε αλλιώς την μπάλα!Εσένα αν σε ρωτούσανε ποιος είναι καλύτερος θα απαντούσες ο Κατσουράνης της Αγγλίας!!! :headbang:
Γιατί δεν μας λες πόσα χρόνια έχει να παίξει μπάλα ο Τζέραρντ?

Κάτσε, ας το πούμε αλλιώς: Είσαι ο πρόεδρος σε μία ομάδα που ΔΕΝ έχει παίχτες και πρέπει να την χτίσεις. Θα έπαιρνες πρώτο τον Τζέραρντ ή τον Κακά;

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάτσε, ας το πούμε αλλιώς: Είσαι ο πρόεδρος σε μία ομάδα που ΔΕΝ έχει παίχτες και πρέπει να την χτίσεις. Θα έπαιρνες πρώτο τον Τζέραρντ ή τον Κακά;
Εννοείται τον Κακά!

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Ασταθής, εγωιστής και στους τραυματισμούς και αυτός προβληματικός !

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενώ ο Κακά που είναι σταθερός και δεν έχει τραυματισμούς, ε;
Πρώτα από ολα μιλάμε για παίχτες που παίζουνε σε διαφορετική θέση και δεύτερο και κυριοτερο μιλάμε για έναν παιχταρά που μιλάει στην μπάλα και για έναν καλό παίχτη που τρέχει και μαρκάρει! :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Inter-Milan.jpg

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σε γενικές γραμμές ο Κακα είχε και μια χρυσή εποχή που πήρε πολλούς τίτλους και ήταν αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο.
Ο Τζεραρντ πιο πολύ Physical παίκτης με πολύ καλό σουτ απεξω χωρίς να αφήσει το στίγμα του σε παγκόσμιο επίπεδο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τύπε εσύ πιστευέις οτι ο τζέρναρντ κι ο λαμπαρντ θα έπαιζαν στη βασικη ενδεκάδα της ρεαλ; (την περίοδο που ήταν ο κακα)
τρολλαρεις παιχτη μου;;δυο λεξεις..

σαμι κεντιρα.
Σε γενικές γραμμές ο Κακα είχε και μια χρυσή εποχή που πήρε πολλούς τίτλους και ήταν αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο.
Ο Τζεραρντ πιο πολύ Physical παίκτης με πολύ καλό σουτ απεξω χωρίς να αφήσει το στίγμα του σε παγκόσμιο επίπεδο
οι τιτλοι δε λενε τιποτα απολυτως για την αξια του ποδοσφαιριστη..δεν ειναι τεννις η μπαλα..
ποιους ειχε συμπαικτες ο ρικι και ποιους ο τζεραρντ στους δυο τελικους θυμασαι;;o kaka ναι ηταν πιο ελκυστικος σιγουρα για το κοινο,φοβερη τεχνικη,αερινος ποδοσφαιριστης..αυτο δεν αναιρει ομως οτι τζεραρντ ισως ειναι ο πληρεστερος παιχτης που χει πατησει το χορτο..ξαναγραφω ο πληρεστερος,οχι ο καλυτερος ουτε ο θεαματικοτερος...δν ειχε το εξεψιοναλ 10/10 του κακα στο δημιουργικο τομεα αλλα στα ντουζενια του ηταν για 7/10 σε ολες τις θεσεις του γηπεδου..απο στοπερ και δεξι μπακ ως κρυφο φορ μαζι με τορρες αν θυμασαι μια περιοδο..δυναμισμος,ποδια,σεντρα,κεφαλι,σκοραρισμα,σωματικα προσοντα,ηγετικες ικανοτητες,δυνατος στα στημενα..δε μπορω να σκεφτω τομεα του παιχνιδιου που υστερουσε..αναλογη πληροτητα εχω δει μονο στον κριστιανο ροναλντο με εξαιρεση την τρυπα στην αμυνα..

τον υποτιμας αγρια,αλλα μπορω να σκεφτω ενα λογο. ;)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
τι λέμε τώρα δεν έχω καταλάβει?
μιλάγαμε για το ιταλικο ποδόσφαίρο κάπου εκεί πλέξαμε το αγγλικο που είναι κλάσης ανώτερο και θα συμφωνήσω(όποιος βλέπει μπάλα καταλαβαίνει)και φτάσαμε στις εθνικές ομάδες!
το campionato ειναι πεσμένο τα τελευταία χρόνια και δεν συναγωνίζεται με την καμία τι Αγγλικό η το Ισπανικο!
Επίσης πολλοί έχετε πρόβλημα στην κατανοηση των λέξεων "βαριά φανέλα"

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τι λέμε τώρα δεν έχω καταλάβει?
μιλάγαμε για το ιταλικο ποδόσφαίρο κάπου εκεί πλέξαμε το αγγλικο που είναι κλάσης ανώτερο και θα συμφωνήσω(όποιος είναι άμπαλος καταλαβαίνει)και φτάσαμε στις εθνικές ομάδες!
το campionato ειναι πεσμένο τα τελευταία χρόνια και δεν συναγωνίζεται με την καμία τι Αγγλικό η το Ισπανικο!
Επίσης πολλοί έχετε πρόβλημα στην κατανοηση των λέξεων "βαριά φανέλα"
Σόρρυ φίλε μου αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα!Δεν σου είπε κανείς ότι η Γιουβέντους δεν έχει βαριά φανέλα αλλά υπάρχει και ένα γκρουπ ομάδων που ανήκουνε σε υψηλότερο επίπεδο με βάση τις Ευρωπαικές τους διακρίσεις!Πες μου δηλαδή ποια ομάδα θα έβγαζες από τις 7 που αναφέραμε για να βάλεις στη θέση τους τη Γιουβέντους?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Σόρρυ φίλε μου αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα!Δεν σου είπε κανείς ότι η Γιουβέντους δεν έχει βαριά φανέλα αλλά υπάρχει και ένα γκρουπ ομάδων που ανήκουνε σε υψηλότερο επίπεδο με βάση τις Ευρωπαικές τους διακρίσεις!Πες μου δηλαδή ποια ομάδα θα έβγαζες από τις 7 που αναφέραμε για να βάλεις στη θέση τους τη Γιουβέντους?

- Γιατί 7;
- Πιστεύεις ότι το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο/ποιοτικότερο/ανταγωνιστικότερο απ' το Αγγλικό; Αν ναι, γιατί;

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
- Γιατί 7;
- Πιστεύεις ότι το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο/ποιοτικότερο/ανταγωνιστικότερο απ' το Αγγλικό; Αν ναι, γιατί;
Τι εννοείς "γιατί 7"?Υπάρχουνε διαβαθμίσεις...καντο εσύ τοπ 5...ή βάλε όσες θες!
Για μένα αν βάλεις κάποια όγδοη ομάδα θα μειονεκτεί αρκετά σε επιτεύγματα έναντι των άλλων!ΟΚ όλα αυτά είναι και υποκειμενικά σε κάποιο βαθμό...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τι εννοείς "γιατί 7"?Υπάρχουνε διαβαθμίσεις...καντο εσύ τοπ 5...ή βάλε όσες θες!
Για μένα αν βάλεις κάποια όγδοη ομάδα θα μειονεκτεί αρκετά σε επιτεύγματα έναντι των άλλων!ΟΚ όλα αυτά είναι και υποκειμενικά σε κάποιο βαθμό...

Το λέω γιατί δεν έχω ξανακούσει για Top-7. Top10 ή Top16 ή Top20 ναι, Τοp7 μόνο στα Θαύματα του Κόσμου.... ΒΤW, αν θέλεις απάντησέ μου γι' αυτό που σε ρώτησα για Ιταλικό-Αγγλικό πρωτάθλημα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Αν δεις την επίσημη λίστα με της κατακτήσεις του CL, σε διαψεύδει: Η έβδομη United έχει ίδιο αριθμό κατακτήσεων και συμμετοχών σε τελικό με την "όγδοη" Inter.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το λέω γιατί δεν έχω ξανακούσει για Top-7. Top10 ή Top16 ή Top20 ναι, Τοp7 μόνο στα Θαύματα του Κόσμου.... ΒΤW, αν θέλεις απάντησέ μου γι' αυτό που σε ρώτησα για Ιταλικό-Αγγλικό πρωτάθλημα.
Και τοπ 50 μπορούμε να το κάνουμε αν θελετε να χωρέσουμε και καμμιά Ελληνική! :grin:
Το δεύτερο που ρωτάς είναι καθαρά υποκειμενικό...δεν έχω συνδιάσει την ποιότητα με το τρέξιμο και την τσουρουκιά!Διαχρονικά μιλάμε΄...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Και τοπ 50 μπορούμε να το κάνουμε αν θελετε να χωρέσουμε και καμμιά Ελληνική! :grin:
Το δεύτερο που ρωτάς είναι καθαρά υποκειμενικό...δεν έχω συνδιάσει την ποιότητα με το τρέξιμο και την τσουρουκιά!Διαχρονικά μιλάμε΄...

Συγγνώμη που το συνεχίσω: Το έχεις συνδυάσει με το Κατενάτσιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom