EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γι' αυτό σου είπα ότι βλέπουμε αλλιώς την μπάλα!Εσένα αν σε ρωτόσανε ποιος είναι καλύτερος θα απαντούσες ο Κατσουράνης της Αγγλίας!!!
και δεν είναι?
Γι' αυτό σου είπα ότι βλέπουμε αλλιώς την μπάλα!Εσένα αν σε ρωτόσανε ποιος είναι καλύτερος θα απαντούσες ο Κατσουράνης της Αγγλίας!!!
Ο Κατσουράνης της Αγγλίας ναι!και δεν είναι?
Γι' αυτό σου είπα ότι βλέπουμε αλλιώς την μπάλα!Εσένα αν σε ρωτούσανε ποιος είναι καλύτερος θα απαντούσες ο Κατσουράνης της Αγγλίας!!!
Γιατί δεν μας λες πόσα χρόνια έχει να παίξει μπάλα ο Τζέραρντ?
Εννοείται τον Κακά!Κάτσε, ας το πούμε αλλιώς: Είσαι ο πρόεδρος σε μία ομάδα που ΔΕΝ έχει παίχτες και πρέπει να την χτίσεις. Θα έπαιρνες πρώτο τον Τζέραρντ ή τον Κακά;
Εννοείται τον Κακά!
Κάτσε, ας το πούμε αλλιώς: Είσαι ο πρόεδρος σε μία ομάδα που ΔΕΝ έχει παίχτες και πρέπει να την χτίσεις. Θα έπαιρνες πρώτο τον Τζέραρντ ή τον Κακά;
Ασταθής, εγωιστής και στους τραυματισμούς και αυτός προβληματικός !
Πρώτα από ολα μιλάμε για παίχτες που παίζουνε σε διαφορετική θέση και δεύτερο και κυριοτερο μιλάμε για έναν παιχταρά που μιλάει στην μπάλα και για έναν καλό παίχτη που τρέχει και μαρκάρει!Ενώ ο Κακά που είναι σταθερός και δεν έχει τραυματισμούς, ε;
Ενώ ο Κακά που είναι σταθερός και δεν έχει τραυματισμούς, ε;
τρολλαρεις παιχτη μου;;δυο λεξεις..Τύπε εσύ πιστευέις οτι ο τζέρναρντ κι ο λαμπαρντ θα έπαιζαν στη βασικη ενδεκάδα της ρεαλ; (την περίοδο που ήταν ο κακα)
οι τιτλοι δε λενε τιποτα απολυτως για την αξια του ποδοσφαιριστη..δεν ειναι τεννις η μπαλα..Σε γενικές γραμμές ο Κακα είχε και μια χρυσή εποχή που πήρε πολλούς τίτλους και ήταν αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο.
Ο Τζεραρντ πιο πολύ Physical παίκτης με πολύ καλό σουτ απεξω χωρίς να αφήσει το στίγμα του σε παγκόσμιο επίπεδο
Σόρρυ φίλε μου αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα!Δεν σου είπε κανείς ότι η Γιουβέντους δεν έχει βαριά φανέλα αλλά υπάρχει και ένα γκρουπ ομάδων που ανήκουνε σε υψηλότερο επίπεδο με βάση τις Ευρωπαικές τους διακρίσεις!Πες μου δηλαδή ποια ομάδα θα έβγαζες από τις 7 που αναφέραμε για να βάλεις στη θέση τους τη Γιουβέντους?τι λέμε τώρα δεν έχω καταλάβει?
μιλάγαμε για το ιταλικο ποδόσφαίρο κάπου εκεί πλέξαμε το αγγλικο που είναι κλάσης ανώτερο και θα συμφωνήσω(όποιος είναι άμπαλος καταλαβαίνει)και φτάσαμε στις εθνικές ομάδες!
το campionato ειναι πεσμένο τα τελευταία χρόνια και δεν συναγωνίζεται με την καμία τι Αγγλικό η το Ισπανικο!
Επίσης πολλοί έχετε πρόβλημα στην κατανοηση των λέξεων "βαριά φανέλα"
Σόρρυ φίλε μου αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα!Δεν σου είπε κανείς ότι η Γιουβέντους δεν έχει βαριά φανέλα αλλά υπάρχει και ένα γκρουπ ομάδων που ανήκουνε σε υψηλότερο επίπεδο με βάση τις Ευρωπαικές τους διακρίσεις!Πες μου δηλαδή ποια ομάδα θα έβγαζες από τις 7 που αναφέραμε για να βάλεις στη θέση τους τη Γιουβέντους?
Τι εννοείς "γιατί 7"?Υπάρχουνε διαβαθμίσεις...καντο εσύ τοπ 5...ή βάλε όσες θες!- Γιατί 7;
- Πιστεύεις ότι το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο/ποιοτικότερο/ανταγωνιστικότερο απ' το Αγγλικό; Αν ναι, γιατί;
Τι εννοείς "γιατί 7"?Υπάρχουνε διαβαθμίσεις...καντο εσύ τοπ 5...ή βάλε όσες θες!
Για μένα αν βάλεις κάποια όγδοη ομάδα θα μειονεκτεί αρκετά σε επιτεύγματα έναντι των άλλων!ΟΚ όλα αυτά είναι και υποκειμενικά σε κάποιο βαθμό...
Τι εννοείς "γιατί 7"?Υπάρχουνε διαβαθμίσεις...καντο εσύ τοπ 5...ή βάλε όσες θες!
Για μένα αν βάλεις κάποια όγδοη ομάδα θα μειονεκτεί αρκετά σε επιτεύγματα έναντι των άλλων!ΟΚ όλα αυτά είναι και υποκειμενικά σε κάποιο βαθμό...
Και τοπ 50 μπορούμε να το κάνουμε αν θελετε να χωρέσουμε και καμμιά Ελληνική!Το λέω γιατί δεν έχω ξανακούσει για Top-7. Top10 ή Top16 ή Top20 ναι, Τοp7 μόνο στα Θαύματα του Κόσμου.... ΒΤW, αν θέλεις απάντησέ μου γι' αυτό που σε ρώτησα για Ιταλικό-Αγγλικό πρωτάθλημα.
Και τοπ 50 μπορούμε να το κάνουμε αν θελετε να χωρέσουμε και καμμιά Ελληνική!
Το δεύτερο που ρωτάς είναι καθαρά υποκειμενικό...δεν έχω συνδιάσει την ποιότητα με το τρέξιμο και την τσουρουκιά!Διαχρονικά μιλάμε΄...