Το πιο υπερτιμημένο πρωτάθλημα της ευρώπης είναι η πρέμιερ
Μαζί σου. Δεν λέω για τώρα όμως, μιλάμε για ιστορία και βάρος φανέλλας.
Το πιο υπερτιμημένο πρωτάθλημα της ευρώπης είναι η πρέμιερ
Ε προφανώς έχουμε διαφορετικό κριτήριο για το τι σημαίνει μπάλα...
Μην ξεχνάς ότι για πολλά χρόνια η Ελληνική τηλεόραση έδειχνε ΜΟΝΟ Αγγλικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα...δεν είμαστε τυχαία άμπαλος λαός!Το πιο υπερτιμημένο πρωτάθλημα της ευρώπης είναι η πρέμιερ
Μην ξεχνάς ότι για πολλά χρόνια η Ελληνική τηλεόραση έδειχνε ΜΟΝΟ Αγγλικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα...δεν είμαστε τυχαία άμπαλος λαός!
Ε ναι τι θες να μου πεις τώρα!Ότι προτιμάς να βλέπεις να παίζει μπάλα ξέρω γω ο Λάμπαρντ (ένας πολύ καλός Άγγλος παίχτης) από το να βλέπεις τον Κακά?Προφανώς και βλέπουμε αλλιώς το ποδόσφαιρο...Γι' αυτό και κάνουμε διάλογο. Αλλιώς θα μιλούσε ο καθένας μόνος του.
Ε ναι τι θες να μου πεις τώρα!Ότι προτιμάς να βλέπεις να παίζει μπάλα ξέρω γω ο Λάμπαρντ (ένας πολύ καλός Άγγλος παίχτης) από το να βλέπεις τον Κακά?
Μην ξεχνάς ότι για πολλά χρόνια η Ελληνική τηλεόραση έδειχνε ΜΟΝΟ Αγγλικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα...δεν είμαστε τυχαία άμπαλος λαός!
Καλά άστο...Πόσα χρόνια ο Λάμπαρντ και ο Τζέραρντ είναι σταθερές παιχτούρες και θεμέλια για τις ομάδες τους και πόσα ο Κακά; Υπάρχει ομάδα που να ξεκινάει την ενδεκάδα της απ' τον Κακά; Στην Ρεάλ είχε βαρεθεί την εξέδρα.
Τα λέει όλα ο αριθμός των τίτλων που έχει πάρει η εθνικη αγγλιας τα τελευταία χρόνια
Καλά άστο...
Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσουμε την σύγκριση με την Εθνική Ελλάδας!Τα λέει όλα ο αριθμός των τίτλων που έχει πάρει η εθνικη αγγλιας τα τελευταία χρόνια
Γιατί το πήγες στους Ιταλούς?Εγώ μίλησα για ΜΙΛΑΝ!!!!Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα να το πάμε και στους Ιταλούς...ΟΚ! Οι Ιταλοί παιχταράδες της Μίλαν;
Γιατί το πήγες στους Ιταλόυς?Εγώ μίλησα για ΜΙΛΑΝ!!!!Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα να το πάμε και στους Ιταλούς...
Πόσα χρόνια ο Λάμπαρντ και ο Τζέραρντ είναι σταθερές παιχτούρες και θεμέλια για τις ομάδες τους και πόσα ο Κακά; Υπάρχει ομάδα που να ξεκινάει την ενδεκάδα της απ' τον Κακά; Στην Ρεάλ είχε βαρεθεί την εξέδρα.
Έχουνε παίξει στο πουστονήσι Γκούλιτ , Φαν Μπάστεν , Ροναλντίνιο , Μαλντίνι , Ραικαρντ , Πίρλο , Μπαρέζι , Νέστα , Ιμπραήμοβιτς ?Θες να συνεχίσω?Συγγνώμη, πες μου και Ιταλούς και μη Ιταλούς.
Τύπε εσύ πιστευέις οτι ο τζέρναρντ κι ο λαμπαρντ θα έπαιζαν στη βασικη ενδεκάδα της ρεαλ; (την περίοδο που ήταν ο κακα)
ΑΓΙΑΞ;;;;; Σοβαρά μιλάς τώρα. Είναι ο ΑΓΙΑΞ στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια;;;;;Προκαλείς!!!!
ΜΙΛΑΝ , Άγιαξ , Λίβερπουλ!
Διαχρονικά είπα...αλλιώς δεν είναι ούτε η ομάδα σου στην Αγγλία!ΑΓΙΑΞ;;;;; Σοβαρά μιλάς τώρα. Είναι ο ΑΓΙΑΞ στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια;;;;;
Έχουνε παίξει στο πουστονήσι Γκούλιτ , Φαν Μπάστεν , Ροναλντίνιο , Μαλντίνι , Ραικαρντ , Πίρλο , Μπαρέζι , Νέστα , Ιμπραήμοβιτς ?Θες να συνεχίσω?
ΑΓΙΑΞ;;;;; Σοβαρά μιλάς τώρα. Είναι ο ΑΓΙΑΞ στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια;;;;;