Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13
OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το πιο υπερτιμημένο πρωτάθλημα της ευρώπης είναι η πρέμιερ :sunglasses:
Μην ξεχνάς ότι για πολλά χρόνια η Ελληνική τηλεόραση έδειχνε ΜΟΝΟ Αγγλικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα...δεν είμαστε τυχαία άμπαλος λαός! :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μην ξεχνάς ότι για πολλά χρόνια η Ελληνική τηλεόραση έδειχνε ΜΟΝΟ Αγγλικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα...δεν είμαστε τυχαία άμπαλος λαός! :grin:

Πες μου τους Ιταλούς παίχτες που ήθελες να πεις...

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γι' αυτό και κάνουμε διάλογο. Αλλιώς θα μιλούσε ο καθένας μόνος του.
Ε ναι τι θες να μου πεις τώρα!Ότι προτιμάς να βλέπεις να παίζει μπάλα ξέρω γω ο Λάμπαρντ (ένας πολύ καλός Άγγλος παίχτης) από το να βλέπεις τον Κακά?Προφανώς και βλέπουμε αλλιώς το ποδόσφαιρο...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ε ναι τι θες να μου πεις τώρα!Ότι προτιμάς να βλέπεις να παίζει μπάλα ξέρω γω ο Λάμπαρντ (ένας πολύ καλός Άγγλος παίχτης) από το να βλέπεις τον Κακά?

Πόσα χρόνια ο Λάμπαρντ και ο Τζέραρντ είναι σταθερές παιχτούρες και θεμέλια για τις ομάδες τους και πόσα ο Κακά; Υπάρχει ομάδα που να ξεκινάει την ενδεκάδα της απ' τον Κακά; Στην Ρεάλ είχε βαρεθεί την εξέδρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Τα λέει όλα ο αριθμός των τίτλων που έχει πάρει η εθνικη αγγλιας τα τελευταία χρόνια :grin:

zero.jpg

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πόσα χρόνια ο Λάμπαρντ και ο Τζέραρντ είναι σταθερές παιχτούρες και θεμέλια για τις ομάδες τους και πόσα ο Κακά; Υπάρχει ομάδα που να ξεκινάει την ενδεκάδα της απ' τον Κακά; Στην Ρεάλ είχε βαρεθεί την εξέδρα.
Καλά άστο...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τα λέει όλα ο αριθμός των τίτλων που έχει πάρει η εθνικη αγγλιας τα τελευταία χρόνια :grin:

ΠΟΤΕ η Αγγλία δεν έχει πάρει τίτλο, ούτε το '66. Αλλά μιλάμε για μπάλα και για βάρος φανέλας, ομάδων και όχι εθνικών.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Τύπε εσύ πιστευέις οτι ο τζέρναρντ κι ο λαμπαρντ θα έπαιζαν στη βασικη ενδεκάδα της ρεαλ; (την περίοδο που ήταν ο κακα)

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συγγνώμη, πες μου και Ιταλούς και μη Ιταλούς.
Έχουνε παίξει στο πουστονήσι Γκούλιτ , Φαν Μπάστεν , Ροναλντίνιο , Μαλντίνι , Ραικαρντ , Πίρλο , Μπαρέζι , Νέστα , Ιμπραήμοβιτς ?Θες να συνεχίσω?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τύπε εσύ πιστευέις οτι ο τζέρναρντ κι ο λαμπαρντ θα έπαιζαν στη βασικη ενδεκάδα της ρεαλ; (την περίοδο που ήταν ο κακα)

Για την Ρεάλ και για τους 2 συγκεκριμένους, ναι. Το πιστεύω απόλυτα. Η Ρεάλ δεν είχε κέντρο και δεν έχει κέντρο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Έχουνε παίξει στο πουστονήσι Γκούλιτ , Φαν Μπάστεν , Ροναλντίνιο , Μαλντίνι , Ραικαρντ , Πίρλο , Μπαρέζι , Νέστα , Ιμπραήμοβιτς ?Θες να συνεχίσω?

Όχι τύπε, ποτέ δεν έχουν παίξει, έχεις δίκιο. Γι αυτό και η Μίλαν έχει 7. Αυτό που λέω είναι να μην απαξιώνεις τις Αγγλικές ομάδες.

ΥΓ: Ο Φαν Μπάστεν είναι ο πληρέστερος σέντερ φορ που έχω δει ποτέ.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ΑΓΙΑΞ;;;;; Σοβαρά μιλάς τώρα. Είναι ο ΑΓΙΑΞ στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια;;;;;

Διαχρονικά μιλάμε, όχι για τα τελευταία χρόνια. Και ναι, ο Άγιαξ είναι απ' τις κορυφαίες ομάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom