Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για την Ευρώπη δεν τον αδικώ γιατί έπεσε σε όμιλο καρμανιόλα...
Συμφωνώ. Από την άλλη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ο Λαυρέντης τον πήρε γιατί είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ισάξιος του προηγούμενου. Και τι να κάνουμε; Έτσι είναι οι κληρώσεις. Από τη στιγμή που είχε ένα καλοκαίρι να προετοιμάσει την ομάδα έπρεπε να την προετοιμάσει ώστε να μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη και στην Ιταλία. Στην Ευρώπη συνεχίζει (είτε Τσ Λου είτε Γιουρόπα). Στην Ιταλία είναι ήδη πίσω και ΛΟΓΙΚΑ εκτός στόχου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνώ. Από την άλλη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ο Λαυρέντης τον πήρε γιατί είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ισάξιος του προηγούμενου. Και τι να κάνουμε; Έτσι είναι οι κληρώσεις. Από τη στιγμή που είχε ένα καλοκαίρι να προετοιμάσει την ομάδα έπρεπε να την προετοιμάσει ώστε να μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη και στην Ιταλία. Στην Ευρώπη συνεχίζει (είτε Τσ Λου είτε Γιουρόπα). Στην Ιταλία είναι ήδη πίσω και ΛΟΓΙΚΑ εκτός στόχου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα
Δεν είναι ομάδα με dna πρωταθλητή η Νάπολι...είναι κάτι αντίστοιχο με τον ζμπάογκ στην Ελλάδα όπως λέγαμε και σε παλιότερη κουβέντα!Και αυτή την εποχή βρίσκονται και σε παρόμοια φάση!Όσες πιθανότητες έχει να χτυπήσει τον τίτλο εδώ η ζμπαογκάρα άλλες τόσες έχει και η Νάπολι στην Ιταλία!Άλλο τι μπορεί να ονειρεύεται ο πορωμένος οπαδός και άλλη η πραγματικότητα...
Και φυσικά δεν θα κριθεί ο προπονητής αποτυχημένος επειδή δεν θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ενω η juve που έχει επενδύσει και έχει φανέλα και έχει και την στόφα του νικητη πήρε τα @@ μου στο τσου λου!
κρίμα για την ομάδα μου...αλλα καλά να πάθουν όταν φέρνανε ισοπαλίες μέσα στην έδρα τους!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ενω η juve που έχει επενδύσει και έχει φανέλα και έχει και την στόφα του νικητη πήρε τα @@ μου στο τσου λου!
κρίμα για την ομάδα μου...αλλα καλά να πάθουν όταν φέρνανε ισοπαλίες μέσα στην έδρα τους!
Δυστυχώς το ξεκίνημα των ομίλων την βρήκε σε κακή κατάσταση,κ τώρα που βρήκε τον εαυτό της το τρένο έφυγε...

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ε στην Ευρώπη δεν έχεις και καμμιά ιδιαίτερη φανέλα!Τι να κάνουμε?

Συνημμένα

• acm7.jpg
    acm7.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 23

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
αν το λάβω ως χιουμοριστικό το μηνυμα σου,καλό ήταν,
ως σοβαρό αποκλείεται να το εκλάβω!
διαφωνούμε ως προς τον ορισμό "βαριά φανέλα" αλλα ποιος είμαι εγω για να στο μάθω!
όχι οτι δεν έχει η milan μην λέμε μαλακίες αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα!

εν τω μεταξύ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μη λέμε και ότι θέλουμε. Γιούβε και Μίλαν, Μίλαν και Γιούβε έχουν αν μη τι άλλο τις πιο βαριές Ιταλικές φανέλες στην Ευρώπη. Η Ίντερ έρχεται μετά, και μετά απ αυτές (όσο και να μ ενοχλεί) το χάος. Δεν υπάρχει Νάπολι στην Ευρώπη.
Ο ταβερνιάρης φυσικά ΠΑΛΙ τα κατάφερε. Η Άρσεναλ ήταν με 10 παίχτες και αντί της Νάπολι να βγουν μπροστά έπαιζαν πασούλες.
Λαυρέντη ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ. ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Υ.Γ Παλέψαμε (όσο μπορούσαμε γιατί εκτός από τους 10 αντιπάλους είχαμε να τα βάλουμε ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ) αλλά δε τα καταφέραμε. Βέβαια δε θυμάμαι άλλη φορά ομάδα ν έχει μαζέψει 12 πόντους και να μη περνάει  :think: :think: :think:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καθόλου χιουμοριστικό...νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος!Αν ρωτήσεις τον οποιονδήποτε ποια είναι τα top 6-7  Ευρωπαικά κλαμπ είτε διαχρονικά είτε στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπαίνει ούτε με βύσμα μέσα η Γιουβέντους!Αν το κάνεις top15 κάτι γίνεται!  :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καθόλου χιουμοριστικό...νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος!Αν ρωτήσεις τον οποιονδήποτε ποια είναι τα top 6-7  Ευρωπαικά κλαμπ είτε διαχρονικά είτε στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπαίνει ούτε με βύσμα μέσα η Γιουβέντους!Αν το κάνεις top15 κάτι γίνεται!  :sunglasses:
Μπάρτσα
Μαν Γιουν
Ρεαλ
Μπάγερν

Τ άλλα 3 ποια θεωρείς ότι είναι;;;;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καθόλου χιουμοριστικό...νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος!Αν ρωτήσεις τον οποιονδήποτε ποια είναι τα top 6-7  Ευρωπαικά κλαμπ είτε διαχρονικά είτε στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπαίνει ούτε με βύσμα μέσα η Γιουβέντους!Αν το κάνεις top15 κάτι γίνεται!  :sunglasses:

Δεν είναι έτσι τύπε, δεν είναι το "αν ρωτήσεις τον οποιονδήποτε". Η ιστορία γράφεται για να μην κάνεις γκάλοπ. Και την Λίβερπουλ δεν θα πουν οι περισσότεροι αλλά έχει την πιο βαριά φανέλλα στο Νησί και μία απ' τις πιο βαριές στην Ευρώπη. Θα σου πουν την Τσέλσι λόγω Αμπράμοβιτς και Μοουρίνιο. Και τον Άγιαξ δεν θα πει σχεδόν κανείς, αλλά δεν είναι απ' τα πιο μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Δεν είναι έτσι τύπε, δεν είναι το "αν ρωτήσεις τον οποιονδήποτε". Η ιστορία γράφεται για να μην κάνεις γκάλοπ. Και την Λίβερπουλ δεν θα πουν οι περισσότεροι αλλά έχει την πιο βαριά φανέλλα στο Νησί και μία απ' τις πιο βαριές στην Ευρώπη. Θα σου πουν την Τσέλσι λόγω Αμπράμοβιτς και Μοουρίνιο. Και τον Άγιαξ δεν θα πει σχεδόν κανείς, αλλά δεν είναι απ' τα πιο μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη;
ακριβώς!!
πιάνεις το νόημα για το τι εστι "βαρια φανέλα"
τέλος πάντων,ας μην το αναλύσουμε άλλο!
το θέμα ειναι οτι περάσανε 4 αγγλικες,4 γερμανικες,3 ισπανικες,1 ελληνικη,1 ιταλική,1 τούρκικη,1 ρώσικη και 1 γαλλική
οι ιταλικές ομάδες πρέπει να αναθεωρήσουν πολλά!

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γι' αυτό είπα "οποιονδήποτε"...γιατί προσωπικά θα έβγαζα έξω τις Αγγλικές! :tooth:
Διαχρονικά όμως για τον "οποιονδήποτε" δεν μπορείς να αφήσεις έξω Άγιαξ και Λίβερπουλ...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γι' αυτό είπα "οποιονδήποτε"...γιατί προσωπικά θα έβγαζα έξω τις Αγγλικές! :tooth:
Διαχρονικά όμως για τον "οποιονδήποτε" δεν μπορείς να αφήσεις έξω Άγιαξ και Λίβερπουλ...

Μην τους απαξιώνεις. Την μπάλα που έχει παιχτεί στην Αγγλία, δεν πρόκειται να την δουν ποτέ στην Ιταλία. Είναι αυτό που λέμε "Όλη σου η ζωή, μια Κυριακή δική μου. Κι αυτήν, έμεινα μέσα". Μακράν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη, με ομάδες θρύλους. Έχουν στην δική τους Β' Εθνική ομαδάρα που βγήκε 2 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και έπαιζε μπαλάρα! Τι να τους πει η Ιταλία;

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην τους απαξιώνεις. Την μπάλα που έχει παιχτεί στην Αγγλία, δεν πρόκειται να την δουν ποτέ στην Ιταλία. Είναι αυτό που λέμε "Όλη σου η ζωή, μια Κυριακή δική μου. Κι αυτήν, έμεινα μέσα". Μακράν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη, με ομάδες θρύλους. Έχουν στην δική τους Β' Εθνική ομαδάρα που βγήκε 2 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και έπαιζε μπαλάρα! Τι να τους πει η Ιταλία;
Παπαριές!!!
Την μπάλα που έχει παίξει μόνο η ΜΙΛΑΝ δεν την έχουν παίξει όλες μαζί! ;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Παπαρίες!!!
Την μπάλα που έχει παίξει μόνο η ΜΙΛΑΝ δεν την έχουν παίξει όλες μαζί! ;)

Πάλι τους μειώνεις και μάλλον ξεχνάς τι έπαθε η Μίλαν το 2005 στην Πόλη απ' την Λίβερπουλ. Ο ορισμός της ταπείνωσης.

H Mίλαν των τριών Ολλανδών και του Μπαρέζι ναι, ήταν ομαδάρα. Αλλά θεωρώ καλύτερο ποδόσφαιρο την μπαλίτσα που έπαιζε η Forrest όταν το πήρε από αυτό που έπαιξε ποτέ η Μίλαν, από αυτό που έχω δει εγώ τουλάχιστον. Και για να σε προλάβω: Ήμουν στο γήπεδο στο 4-0 στον τελικό της Αθήνας.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάλι τους μειώνεις και μάλλον ξεχνάς τι έπαθε η Μίλαν το 2005 στην Πόλη απ' την Λίβερπουλ. Ο ορισμός της ταπείνωσης.

H Mίλαν των τριών Ολλανδών και του Μπαρέζι ναι, ήταν ομαδάρα. Αλλά θεωρώ καλύτερο ποδόσφαιρο την μπαλίτσα που έπαιζε η Forrest όταν το πήρε από αυτό που έπαιξε ποτέ η Μίλαν, από αυτό που έχω δει εγώ τουλάχιστον. Και για να σε προλάβω: Ήμουν στο γήπεδο στο 4-0 στον τελικό της Αθήνας.
Θες να γράψεις τους παιχταράδες που έχουνε παίξει σε ΟΛΕΣ τις Αγγλικές ομάδες και να σου γράψω τους παιχταράδες που έχουνε παίξει ΜΟΝΟ στη ΜΙΛΑΝ?  :tooth:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Θες να γράψεις τους παιχταράδες που έχουνε παίξει σε ΟΛΕΣ τις Αγγλικές ομάδες και να σου γράψω τους παιχταράδες που έχουνε παίξει ΜΟΝΟ στη ΜΙΛΑΝ?  :tooth:

Παιχταράδες, με ποιο κριτήριο; Για παράδειγμα, ο George Best ήταν κατά πολλούς ο καλύτερος παίχτης όλων των εποχών. Γι άλλους είναι ο Πελε και για άλλους ο Μαραντόνα. Πες μου έναν Ιταλό του βεληνεκούς τους. Άλλο παράδειγμα: Στην Ελλάδα πολλοί λένε ο Βάσια (με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά). Αν βάλεις "οποιονδήποτε" να αποφασίσει, θα σου πει "οποιονδήποτε" άλλο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Το πιο υπερτιμημένο πρωτάθλημα της ευρώπης είναι η πρέμιερ :sunglasses:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παιχταράδες, με ποιο κριτήριο; Για παράδειγμα, ο George Best ήταν κατά πολλούς ο καλύτερος παίχτης όλων των εποχών. Γι άλλους είναι ο Πελε και για άλλους ο Μαραντόνα. Πες μου έναν Ιταλό του βεληνεκούς τους. Άλλο παράδειγμα: Στην Ελλάδα πολλοί είναι ο Βάσια (με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά). Αν βάλεις "οποιονδήποτε" να αποφασίσει, θα σου πει "οποιονδήποτε" άλλο.
Ε προφανώς έχουμε διαφορετικό κριτήριο για το τι σημαίνει μπάλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom