redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Γιατρέ, χρειάζεσαι γιατρό
Γιατρέ, χρειάζεσαι γιατρό
καντε γκαλοπ εντος και εκτος ελλαδοςΓιατρέ θα μας τρελλάνεις;
Είναι πανελλαδικώς οι Παοκτζήδες περισσότεροι από τους βάζελους;
Σιγά να μην κάνω κ το γύρο του κόσμου...καντε γκαλοπ εντος και εκτος ελλαδος
καληνυχτα απ τη θεσ/νικη εκει στη λεβεντογενναΣιγά να μην κάνω κ το γύρο του κόσμου...
Καληνύχτα τρελλό αγόρι...
Παρεπιπτώντος πριν την αρχή του πρωταθλήματος έλεγα ότι θα είχε ενδιαφέρον να δω πως θα διαχειρηστεί την ομάδα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μετά το ματςς με τη Ρόμα που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια χρειάστηκαν 2 πέναλντι εφευρέσεις (στην Ελλάδα θα το συζητούσαμε για μέρες) για να νικήσει τη Τορίνο. Η ομάδα ήταν εμφανέστατα επηρεασμένη. Ακόμα και για τη μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα ο διαιτητής έκανε όργια υπέρ της Νάπολι.
Το ματς με τη Γιούβε το είδες;Παρεπιπτώντος πριν την αρχή του πρωταθλήματος έλεγα ότι θα είχε ενδιαφέρον να δω πως θα διαχειρηστεί την ομάδα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μετά το ματςς με τη Ρόμα που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια χρειάστηκαν 2 πέναλντι εφευρέσεις (στην Ελλάδα θα το συζητούσαμε για μέρες) για να νικήσει τη Τορίνο. Η ομάδα ήταν εμφανέστατα επηρεασμένη. Ακόμα και για τη μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα ο διαιτητής έκανε όργια υπέρ της Νάπολι.
Πήγε και στη Γιουβέντους και δεν έχασε μόνο με κατεβασμένα τα χέρια αλλά και τα σώβρακα και στα 4. Η ομάδα απλά ΔΕΝ υπήρχε. Και εκεί που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ο μεγάλος αντίπαλος της Γιούβε θα ήταν η Νάπολι, αυτή εμφανίζεται πλέον πως σιγά σιγά θα μένει πίσω στο κυνήγι και η Ρόμα (που κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ χρονιά) όχι μόνο θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος αλλά θα είναι και ΙΣΑΞΙΟ φαβορί. Και αντί να καθήσει να τα βάλει κάτω και να δει τι στον πούτσο γίνεται βγαίνει και δηλώνει πως η Γιούβε κέρδισε γιατί είναι πιο ακριβη!!!! Για τον ΠΟΥΤΣΟ δήλωση. Δήλωση που θα έπρεπε ΤΗΝ ΙΔΙΑ μέρα να του φέρει στο γραφείο του την απόλυσή του. Η Νάπολι ξαναλέω ΔΕΝ ήθελε στον πάγκο τον ταβερνιάρη. Στην αντικατάσταση του Ματεράτσι ο Λαυρέντης απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΟΣ. Δεν ξέρω ποιους άλλους είχε στα υπόψη του για τον πάγκο. Ο ταβερνιάρης ΜΠΟΡΕΙ να οδηγήσει τη Νάπολι σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη (τ έκανε με τη Λίβερπουλ) αλλά στον μαραθώνιο των 38αγωνιστικών αντί να την πάει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ εκεί που ήταν και πέρσυ (2η θέση) πιστεύω ότι θα την πάει χαμηλότερα (4-5). Αυτή τη στιγμή η Ίντερ (του Ματεράτσι) με τ άσχημο ξεκίνημά της είνα ΗΔΗ 3 βαθμούς πίσω και η Φιορεντίνα 4. Πάνω απ αυτή είναι η Γιούβε (3π) και η Ρόμα (4π). Εγώ πιο λογικό βλέπω να πέσει ΚΑΙ άλλο η Νάπολι παρά ν ανέβει.
τι θες να πείς?Το ματς με τη Γιούβε το είδες;
ΑΝ εννοείς αν το είδα στη τηλεόραση όχι. Αν τ "είδα" μέσω σάιτ που καταγράφουν λάιβ τα πάντα (σουτ, πλάγια, κόρνερ κτλπ) ναι. Το τι θες να πείς όμως δ τ έχω καταλάβειΤο ματς με τη Γιούβε το είδες;
Για εμένα η Ρόμα θα είναι κατόρθωμα αν μπει στις θέσεις Τσάμπιονς Λιγκ!Δεν έχει ούτε το υλικό ούτε τις άκρες που έχουνε Γιούβε κυρίως και Νάπολι!Μονάχα αν οι άλλοι δώσουνε ιδιαίτερο βάρος στην Ευρώπη έχει κάποιες ελπίδες να μπει σφήνα!Μακάρι να χτυπήσει πρωτάθλημα...είναι η μόνη ομάδα που υποστηρίζω όταν είναι στην απέξω η ΜΙΛΑΝάρα!Παρεπιπτώντος πριν την αρχή του πρωταθλήματος έλεγα ότι θα είχε ενδιαφέρον να δω πως θα διαχειρηστεί την ομάδα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μετά το ματςς με τη Ρόμα που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια χρειάστηκαν 2 πέναλντι εφευρέσεις (στην Ελλάδα θα το συζητούσαμε για μέρες) για να νικήσει τη Τορίνο. Η ομάδα ήταν εμφανέστατα επηρεασμένη. Ακόμα και για τη μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα ο διαιτητής έκανε όργια υπέρ της Νάπολι.
Πήγε και στη Γιουβέντους και δεν έχασε μόνο με κατεβασμένα τα χέρια αλλά και τα σώβρακα και στα 4. Η ομάδα απλά ΔΕΝ υπήρχε. Και εκεί που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ο μεγάλος αντίπαλος της Γιούβε θα ήταν η Νάπολι, αυτή εμφανίζεται πλέον πως σιγά σιγά θα μένει πίσω στο κυνήγι και η Ρόμα (που κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ χρονιά) όχι μόνο θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος αλλά θα είναι και ΙΣΑΞΙΟ φαβορί. Και αντί να καθήσει να τα βάλει κάτω και να δει τι στον πούτσο γίνεται βγαίνει και δηλώνει πως η Γιούβε κέρδισε γιατί είναι πιο ακριβη!!!! Για τον ΠΟΥΤΣΟ δήλωση. Δήλωση που θα έπρεπε ΤΗΝ ΙΔΙΑ μέρα να του φέρει στο γραφείο του την απόλυσή του. Η Νάπολι ξαναλέω ΔΕΝ ήθελε στον πάγκο τον ταβερνιάρη. Στην αντικατάσταση του Ματεράτσι ο Λαυρέντης απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΟΣ. Δεν ξέρω ποιους άλλους είχε στα υπόψη του για τον πάγκο. Ο ταβερνιάρης ΜΠΟΡΕΙ να οδηγήσει τη Νάπολι σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη (τ έκανε με τη Λίβερπουλ) αλλά στον μαραθώνιο των 38αγωνιστικών αντί να την πάει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ εκεί που ήταν και πέρσυ (2η θέση) πιστεύω ότι θα την πάει χαμηλότερα (4-5). Αυτή τη στιγμή η Ίντερ (του Ματεράτσι) με τ άσχημο ξεκίνημά της είνα ΗΔΗ 3 βαθμούς πίσω και η Φιορεντίνα 4. Πάνω απ αυτή είναι η Γιούβε (3π) και η Ρόμα (4π). Εγώ πιο λογικό βλέπω να πέσει ΚΑΙ άλλο η Νάπολι παρά ν ανέβει.
Πλάκα μου κάνεις ρε φίλε;ΑΝ εννοείς αν το είδα στη τηλεόραση όχι. Αν τ "είδα" μέσω σάιτ που καταγράφουν λάιβ τα πάντα (σουτ, πλάγια, κόρνερ κτλπ) ναι. Το τι θες να πείς όμως δ τ έχω καταλάβει
Έχεις δίκιο ότι το υλικό της Ρόμα δύσκολα θα την κρατήσει εκεί που είναι τώρα,δείχνει όμως αρκετά δουλεμένη κ αυτό θα της δώσει κ άλλο χρόνο...Για εμένα η Ρόμα θα είναι κατόρθωμα αν μπει στις θέσεις Τσάμπιονς Λιγκ!Δεν έχει ούτε το υλικό ούτε τις άκρες που έχουνε Γιούβε κυρίως και Νάπολι!Μονάχα αν οι άλλοι δώσουνε ιδιαίτερο βάρος στην Ευρώπη έχει κάποιες ελπίδες να μπει σφήνα!Μακάρι να χτυπήσει πρωτάθλημα...είναι η μόνη ομάδα που υποστηρίζω όταν είναι στην απέξω η ΜΙΛΑΝάρα!
Κ τι έχεις να πεις;τι θες να πείς?
εγω το είδα!
Όταν σ ένα παιχνίδι ο ένας έχει 10 σουτ εκ των οποίων τα 6 είναι προς την εστία και ο άλλος έχει κάνει 3 σουτ εκ των οποίων τ 1 είναι προς την εστία ΑΣΦΑΛΩΣ και μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Όταν ο ένας έχει 10 κόρνερ και ο άλλος 2 ΠΑΛΙ μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Γιατί στο ματς Γιούβε Νάπολι για τέτοια νούμερα μιλάμε.Πλάκα μου κάνεις ρε φίλε;
Είδες ένα παιχνίδι μέσα από τα στατιστικά του κ έβγαλες συμπέρασμα;
Φίλε μου επειδή το ματς το είδα,ναι μεν η Γιούβε ήταν καλύτερη (ειδικά στο μισό πρώτο ημίχρονο) αλλά από το ξεκίνημα του 2ου κ μέχρι να βάλει το 2ο γκολ ο Πίρλο δεν είχε ακουμπήσει μπάλα...Όταν σ ένα παιχνίδι ο ένας έχει 10 σουτ εκ των οποίων τα 6 είναι προς την εστία και ο άλλος έχει κάνει 3 σουτ εκ των οποίων τ 1 είναι προς την εστία ΑΣΦΑΛΩΣ και μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Όταν ο ένας έχει 10 κόρνερ και ο άλλος 2 ΠΑΛΙ μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Γιατί στο ματς Γιούβε Νάπολι για τέτοια νούμερα μιλάμε.