Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Υ.Γ Ο Ιγκουαϊν μου φαίνεται πιο χαλαρός στη Νάπολι. Στη Ρεάλ παραήταν αγχωμένος.

Πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης όταν πήγαν στην ρεάλ απλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν π.χ. ρόμπεν, σνάιντερ, κακά...
Γι' αυτό τον λόγο (εκτός των άλλων), παρόλο που δεν τον συμπαθώ, θεωρώ τον ρονάλντο τεράστιο παίκτη

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης όταν πήγαν στην ρεάλ απλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν π.χ. ρόμπεν, σνάιντερ, κακά...
Γι' αυτό τον λόγο (εκτός των άλλων), παρόλο που δεν τον συμπαθώ, θεωρώ τον ρονάλντο τεράστιο παίκτη
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αυτο βεβαια δεν συμαινει οτι ιγκουαιν δεν ειναι μετριος παικτης

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Το γεγονός ότι ο Ρονάλντο είναι παιχταράς,δεν υποτιμά ούτε το Ιγκουαίν (ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης) ούτε τους άλλους παιχταράδες που προανέφερες αγαπητέ Λεονταράκο...

Η Ρεάλ έχει να φτιάξει σοβαρό μεταγραφικό σχεδιασμό εδώ κ 50,ίσως κ 51 χρόνια  :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το γεγονός ότι ο Ρονάλντο είναι παιχταράς,δεν υποτιμά ούτε το Ιγκουαίν (ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης) ούτε τους άλλους παιχταράδες που προανέφερες αγαπητέ Λεονταράκο...

Η Ρεάλ έχει να φτιάξει σοβαρό μεταγραφικό σχεδιασμό εδώ κ 50,ίσως κ 51 χρόνια  :2funny: :2funny:
Αν και το θρεντ είναι για το Ιταλικό πρωτάθλημα θα πω πως οι ιθίνοντες της Ρεαλ πριν από μια 15ετία σκέφτηκαν να κάνουν του Γκαλάκτικος έχουν ξοδέψει τρελλά λεφτά με πολύ μικρα αποτελέσματα. Η τελευταία μεγάλη Ρεάλ ήταν αυτή του Ντε Μπόσκε.
Αντίθετα η Μπάρτσα με τις ακαδημίες της εδώ και 10 περίπου χρόνια ξοδεύει λίγα (σε σύγκριση με τη Ρεάλ).
Πάντως εγώ ισπανία είμαι Ατλέντικο και τα 2-3 τελευταία χρόνια ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΙΖΩ. Για μένα ο Σιμεόνε είναι το νεξτ μπιγκ θινγκ στο θέμα των προπονητών.
Όσο για τον Ιουγκαίν το πιστεύω. Ίσως ένοιωθε έξω από τα νερά του με τον Μουρίνιο. Στη Νάπολι δείχνει πιο ήρεμος και αυτό μόνο καλό νέο μπορεί να είναι για την ομάδα. Για μένα ο Ιουγκαίν είναι καλύτερος από Τέβες και τον πρώην γαμπρό του Μαραντόνα. Πιο ολοκληρομένος σα παίκτης.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

για τη ναπολι που ειναι η λαρισσα της ιταλιας καλος ειναι δεν ειναι για μεγαλα πραγματα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν και το θρεντ είναι για το Ιταλικό πρωτάθλημα θα πω πως οι ιθίνοντες της Ρεαλ πριν από μια 15ετία σκέφτηκαν να κάνουν του Γκαλάκτικος έχουν ξοδέψει τρελλά λεφτά με πολύ μικρα αποτελέσματα. Η τελευταία μεγάλη Ρεάλ ήταν αυτή του Ντε Μπόσκε.
Αντίθετα η Μπάρτσα με τις ακαδημίες της εδώ και 10 περίπου χρόνια ξοδεύει λίγα (σε σύγκριση με τη Ρεάλ).
Πάντως εγώ ισπανία είμαι Ατλέντικο και τα 2-3 τελευταία χρόνια ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΙΖΩ. Για μένα ο Σιμεόνε είναι το νεξτ μπιγκ θινγκ στο θέμα των προπονητών.
Όσο για τον Ιουγκαίν το πιστεύω. Ίσως ένοιωθε έξω από τα νερά του με τον Μουρίνιο. Στη Νάπολι δείχνει πιο ήρεμος και αυτό μόνο καλό νέο μπορεί να είναι για την ομάδα. Για μένα ο Ιουγκαίν είναι καλύτερος από Τέβες και τον πρώην γαμπρό του Μαραντόνα. Πιο ολοκληρομένος σα παίκτης.
Κ εγώ πιστεύω ότι ο Σιμεόνε μπορεί να κάνει ωραία πράγματα,θέλω όμως να τον δω κ σε μεγάλη ομάδα κάποια στιγμή...

Συμφωνώ επίσης ότι ο Ιγκουαίν είναι λίγο καλύτερος του Τέβες,αν κ ο δεύτερος αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που παίζει πιστεύω...

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
για τη ναπολι που ειναι η λαρισσα της ιταλιας καλος ειναι δεν ειναι για μεγαλα πραγματα
Είναι λίγο μπακαλίστικες αυτές οι παρομοιώσεις αλλά αν θέλεις να κάνεις μια αντιστοίχιση αυτή είναι Πάοκ-Νάπολι...έχουνε και ίδιο αριθμό πρωταθλημάτων! :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κ εγώ πιστεύω ότι ο Σιμεόνε μπορεί να κάνει ωραία πράγματα,θέλω όμως να τον δω κ σε μεγάλη ομάδα κάποια στιγμή...

Συμφωνώ επίσης ότι ο Ιγκουαίν είναι λίγο καλύτερος του Τέβες,αν κ ο δεύτερος αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που παίζει πιστεύω...
Η Ατλέντικο είναι μεγάλη ομάδα   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::. Τουλάχιστον προς το παρόν στη βαθμολογία είναι μεγαλύτερη της Ρεάλ  :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είναι λίγο μπακαλίστικες αυτές οι παρομοιώσεις αλλά αν θέλεις να κάνεις μια αντιστοίχιση αυτή είναι Πάοκ-Νάπολι...έχουνε και ίδιο αριθμό πρωταθλημάτων! :grin:
Ναι. Ποιο πολύ λες τη Νάπολι ΠΑΟΚ της Ιταλίας παρά Λάρισσα που έγραψε ο άλλος  :jerking:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ανεπανάληπτη Ρόμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: : νίκησε 1 - 0 την Κιέβο Βερόνα με γκόλ του Μποριέλο στο 68' καί έγινε ή πρώτη καί μοναδική ιταλική ομάδα όλων τών εποχών που στις 10 πρώτες αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: !!!!!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Κι εγώ μόλις τώρα αυτό κοίταγα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Του χρόνου ο μπενατια στη μπάρτσα :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε τι σχεση εχει ο παοκ μ τη ναπολι
ο παοκ ειναι μεσα στις 4 μεγαλες ομαδες της ελλαδας και δευτερη σε αριθμο φιλαθλων στη χωρα
μονο με τη μιλαν,γιουβε,ιντερ,κτλ μπορεις να συγκρινεις οχι με τι ναπολι

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε γιατρε τι σχεση εχει ο παοκ μ τη ναπολι
ο παοκ ειναι μεσα στις 4 μεγαλες ομαδες της ελλαδας και δευτερη σε αριθμο φιλαθλων στη χωρα
μονο με τη μιλαν,γιουβε,ιντερ,κτλ μπορεις να συγκρινεις οχι με τι ναπολι
Ρε μπας και είσαι ο κανονικός Αλέφαντος! :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640