Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13
OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όχι τύπε, ποτέ δεν έχουν παίξει, έχεις δίκιο. Γι αυτό και η Μίλαν έχει 7. Αυτό που λέω είναι να μην απαξιώνεις τις Αγγλικές ομάδες.

ΥΓ: Ο Φαν Μπάστεν είναι ο πληρέστερος σέντερ φορ που έχω δει ποτέ.
Τότε τι με ρωτάς ρε τύπε?  :dunno:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διαχρονικά μιλάμε, όχι για τα τελευταία χρόνια. Και ναι, ο Άγιαξ είναι απ' τις κορυφαίες ομάδες.
Κάνεις λάθος. Ο γάτο έγραψε τα ΤΟΠ 6-7 κλαμπ των ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΤΩΝ. Όχι διαχρονικά. Γιατί διαχρονικά είναι και η Μπεμφίκα μέσα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καθόλου χιουμοριστικό...νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος!Αν ρωτήσεις τον οποιονδήποτε ποια είναι τα top 6-7  Ευρωπαικά κλαμπ είτε διαχρονικά είτε στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπαίνει ούτε με βύσμα μέσα η Γιουβέντους!Αν το κάνεις top15 κάτι γίνεται!  :sunglasses:

Διαχρονικά μιλάμε, όχι για τα τελευταία χρόνια. Και ναι, ο Άγιαξ είναι απ' τις κορυφαίες ομάδες.

Βασικά είπες και τα 2.
Επισής γι αυτό εγώ δεν έβαλα πρώτη πρώτη τη Λίβερπουλ (αν και στα πρόσφατα χρόνια, κ εννοώ από τότε που ξεκίνησε το Τσ Λου έχει ένα Τσου Λου και μια συμμετοχή σ αυτό)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ποιο έχουν παίξει μπάλα στο νησί;;;
Θέλεις ν ξεκινήσω από τους καινούργιους;
Ρονάλντο, Μπέιλ. Αρκούν; Τσέβες, Αγκουέρο, Μάτα, Ντέκο. Τσεχ (πριν τραυματιστεί), Λάμπαρτ, Τζέραλντ, Σοάρες. Για να μη πάω στους παλιούς και σου γράψψω Μπεστ που ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ τον ξεπερνάει
Α! Και ο παπάρας ο Γάλλος καρατέκα της Μαν Γιουν

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βασικά είπες και τα 2.
Επισής γι αυτό εγώ δεν έβαλα πρώτη πρώτη τη Λίβερπουλ (αν και στα πρόσφατα χρόνια, κ εννοώ από τότε που ξεκίνησε το Τσ Λου έχει ένα Τσου Λου και μια συμμετοχή σ αυτό)
Και τα 2 είπα γιατί όπως καταλαβαίνεις κάποιες ομάδες όπως η Λίβερπουλ αποκλείονται αν μιλήσουμε για πρόσφατα χρόνια!Η Γιουβέντους αποκλείεται και διαχρονικά και στα πρόσφατα χρόνια! :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Για την Ρεάλ και για τους 2 συγκεκριμένους, ναι. Το πιστεύω απόλυτα. Η Ρεάλ δεν είχε κέντρο και δεν έχει κέντρο.

Η σύγκριση μεταξύ τζέραντ και κακά είχε ξαναγίνει (ο γκάτος θα το θυμάται) αλλά είναι τελείως άτοπη λόγω διαφορετικής θέσης που παίζουν. Όπως κι ο λάμπαρντ, περίπου ίδιο στυλ με τον τζέραντ είναι.
Αλλα νομίζω ότι κανείς δεν αμφισβητεί ότι την τεχνική που είχε κι έχει ο κακα (αυτό που λέμε "Τη μπαλα που ξερει") δεν την έχει κανένας τους

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και τα 2 είπα γιατί όπως καταλαβαίνεις κάποιες ομάδες όπως η Λίβερπουλ αποκλείονται αν μιλήσουμε για πρόσφατα χρόνια!Η Γιουβέντους αποκλείεται και διαχρονικά και στα πρόσφατα χρόνια! :grin:
Καλά για τη Γιουβε είναι άποψή σου. Όμως έχει παίξει 2 μπακ το μπακ τελικούς Τσ Λου.
Άποψή μου είναι πως Γιούβε και Μίλαν έχουν ευρωπαϊκα τις πιο βαριές ιταλικές φανέλες. Η Νάπολι είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πίσω.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε ρώτησα γιατί μου μιλάς για παίχτες που αγοράστηκαν και όχι για παίχτες της Μίλαν (εξαιρώ 1-2).
Ε τώρα το γαμάς εντελώς!Δηλαδή θες μόνο παίχτες από τις ακαδημίες?  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η σύγκριση μεταξύ τζέραντ και κακά είχε ξαναγίνει (ο γκάτος θα το θυμάται) αλλά είναι τελείως άτοπη λόγω διαφορετικής θέσης που παίζουν. Όπως κι ο λάμπαρντ, περίπου ίδιο στυλ με τον τζέραντ είναι.
Αλλα νομίζω ότι κανείς δεν αμφισβητεί ότι την τεχνική που είχε κι έχει ο κακα (αυτό που λέμε "Τη μπαλα που ξερει") δεν την έχει κανένας τους

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει σύγκριση, δεν είμαι παλιός. Αλλά στην θέση τους, η Ρεάλ δεν είχε και δεν έχει τέτοιους παίχτες. Για την θέση του Κακά έχει, γι' αυτό και δεν έπαιζε και τελικά έφυγε.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά για τη Γιουβε είναι άποψή σου. Όμως έχει παίξει 2 μπακ το μπακ τελικούς Τσ Λου.
Άποψή μου είναι πως Γιούβε και Μίλαν έχουν ευρωπαϊκα τις πιο βαριές ιταλικές φανέλες. Η Νάπολι είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πίσω.
Τι σημαίνει άποψη μου ρε φίλε?Υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια!Τότε γιατί να μην βάλουμε και την Ίντερ στο ίδιο επίπεδο?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει σύγκριση, δεν είμαι παλιός. Αλλά στην θέση τους, η Ρεάλ δεν είχε και δεν έχει τέτοιους παίχτες. Για την θέση του Κακά έχει, γι' αυτό και δεν έπαιζε και τελικά έφυγε.

Δηλαδή θα έβγαζες τσάμπι για να βάλεις τζέραντ ή λάμπαρντ; :S

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είναι αστείο όμως να συγκρίνεις την ποιότητα του ενός παίχτη με αυτή των άλλων δύο...αθροιστικά! :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Όχι, θα έβαζα έναν δίπλα στον Τσάμπι ;)

Και ποιος θα έκανε το "κοπρόσκυλο" να τρέχει σε όλο τα γήπεδο ρε μαν; Όλες οι σύγχρονες ενδεκάδες θέλουν το κοπρόσκυλο τους

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Είναι αστείο όμως να συγκρίνεις την ποιότητα του ενός παίχτη με αυτή των άλλων δύο...αθροιστικά! :grin:

Ρε γάτε,δεν αμφισβητώ τον Κακά απλά λέω ότι οι άλλοι 2 είναι οι λεγόμενες λίρες 100 και ο Κακά είναι παιχτούρα αλλά όποτε το θυμάται (ή μπορεί, ή θέλει, ή τον βολεύουν οι συνθήκες). Είχε και βαρύ τραυματισμό, δεν διαφωνώ. Αλλά προτιμάς έναν παίχτη με μ.ο. 8 σε όλες τις διοργανώσεις ή έναν παίχτη με 10 σ' ένα παιχνίδι στα 2 χρόνια;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Και ποιος θα έκανε το "κοπρόσκυλο" να τρέχει σε όλο τα γήπεδο ρε μαν; Όλες οι σύγχρονες ενδεκάδες θέλουν το κοπρόσκυλο τους

Το κοπρόσκυλο θα το έκανε ο Τσάμπι και ο σκύλος που δαγκώνει θα ήταν ένας απ΄τους Λάμπαρτ ή Τζέραρντ.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε γάτε,δεν αμφισβητώ τον Κακά απλά λέω ότι οι άλλοι 2 είναι οι λεγόμενες λίρες 100 και ο Κακά είναι παιχτούρα αλλά όποτε το θυμάται (ή μπορεί, ή θέλει, ή τον βολεύουν οι συνθήκες). Είχε και βαρύ τραυματισμό, δεν διαφωνώ. Αλλά προτιμάς έναν παίχτη με μ.ο. 8 σε όλες τις διοργανώσεις ή έναν παίχτη με 10 σ' ένα παιχνίδι στα 2 χρόνια;
Δεν ισχύει αυτό που λες!Ο Κακά έχει πάρει ένα Τσου Λου σχεδόν μόνος του!!!

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και μετά; Εξέδρα μήπως;
Γι' αυτό σου είπα ότι βλέπουμε αλλιώς την μπάλα!Εσένα αν σε ρωτούσανε ποιος είναι καλύτερος θα απαντούσες ο Κατσουράνης της Αγγλίας!!! :headbang:
Γιατί δεν μας λες πόσα χρόνια έχει να παίξει μπάλα ο Τζέραρντ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom