Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Έγραψα πιο πάνω. Ούτε κρύο ούτε ζέστηΑααα. Ρομαντικές καταστάσεις. Στα του αγώνα αξίζει τουλάχτιστον?
Έγραψα πιο πάνω. Ούτε κρύο ούτε ζέστηΑααα. Ρομαντικές καταστάσεις. Στα του αγώνα αξίζει τουλάχτιστον?
2ποδα η 4ποδα αν ειναι 4ποδα δεν πειραζει τοσο. Το θεμα ειναι να μην ειναι 2ποδα αρσενικα με κανενα κινητο με καμερα χαχαΣυνοδεύεται από ζωάκια που μπορεί να σε ενοχλεί να σε παίρνουν μάτι
2 σκυλάκια είχε παιχνιδιάρικα2ποδα η 4ποδα αν ειναι 4ποδα δεν πειραζει τοσο. Το θεμα ειναι να μην ειναι 2ποδα αρσενικα με κανενα κινητο με καμερα χαχα
Έγραψα πιο πάνω. Ούτε κρύο ούτε ζέστη
στην Σαλονικη εχει και γατες2 σκυλάκια είχε παιχνιδιάρικα
Προσωπικά τη βλέπω λίγο χοντρουλα και δεν τις προτιμώ αυτές...Έχει πάει κανείς με αυτήν γιατί μαλακια μυρίζομαι ότι είναι
Sexy Κατερίνα
Πρώτη φορά Λάρισα ! Άμα θέλεις να εκπληρώσω καθε φαντασίωση σου και να σε κάνω να χύσεις από καυλα κάλεσε σε στο 6970144680. Έλα να σε καυλωσω με το μεγάλο φυσικό μου στήθος και να χύσουμε μαζί. Μαρεσουν τα πονηρά παιχνίδια . Είμαι ακριβώς ότι βλεπεις στις φωτογραφίες, μην διαστάσεις να με...kanesex.com
Αυτό είναι το λιγότερο αν δεν αξίζει τα λεφτά της είναι και γεματουλα όπως λες μετά είσαι να σε κλαίνεΠροσωπικά τη βλέπω λίγο χοντρουλα και δεν τις προτιμώ αυτές...
Από αναφορά συναθλητή πριν λίγες μέρες είπε ότι έχει πλαστικά βυζιά και χείλη, πράμα που εμένα με ξενερώνει...οι φωτο απο ζετα κουκου ειναι αληθινες που εχει στην αγγελια?
Η αλήθεια αγαπητέ συναθλητή είναι ότι πλαστικά με πλαστικά στα βυζιά, έχω διαπιστώσει πολύ σημαντικές διαφορές.Από αναφορά συναθλητή πριν λίγες μέρες είπε ότι έχει πλαστικά βυζιά και χείλη, πράμα που εμένα με ξενερώνει...
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι όταν έχουν σιλικόνη, δε σε αφήνουν να τα ζουλήξεις γιατί φοβούνται μη σπάσει η σιλικόνη...Η αλήθεια αγαπητέ συναθλητή είναι ότι πλαστικά με πλαστικά στα βυζιά, έχω διαπιστώσει πολύ σημαντικές διαφορές.
Μα δεν είναι μόνο σιλικόνη τα τεχνητά βυζιά, εκεί θέλω να καταλήξω. Έτσι μου είπαν κάποιες που απόρησα με την φυσικότητα τους.Συμφωνώ μαζί σου, αλλά εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι όταν έχουν σιλικόνη, δε σε αφήνουν να τα ζουλήξεις γιατί φοβούνται μη σπάσει η σιλικόνη...
Δε σε αφήνει να πιάσειςΣυμφωνώ μαζί σου, αλλά εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι όταν έχουν σιλικόνη, δε σε αφήνουν να τα ζουλήξεις γιατί φοβούνται μη σπάσει η σιλικόνη...
Φιλε μου καλησπερα και καλη χρονια αν σκεφτεσαι να την επισκεφθεις αν την παζαρεψεις στο 50 ρικο αξιζει για 70 δεν ειναι και ναι οι φωτογραφιες απο αυτην που ειναι εδω γιατι πρεπει να ειναι αρκετες που εχουν το προφιλ ζετα κουκου ειναι αληθινες ειναι μια ξανθια στο 1,60 με αρκετες τρεσες και πλαστικο βυζι καυλιαρα μεν αλλα θα κοιταξει να σε ψιλοξέπεταξει η αποφαση δικια σουοι φωτο απο ζετα κουκου ειναι αληθινες που εχει στην αγγελια?
Ρε φίλε μου καλέ, σημεία της στίξης... Κόμματα, τελείες.Φιλε μου καλησπερα και καλη χρονια αν σκεφτεσαι να την επισκεφθεις αν την παζαρεψεις στο 50 ρικο αξιζει για 70 δεν ειναι και ναι οι φωτογραφιες απο αυτην που ειναι εδω γιατι πρεπει να ειναι αρκετες που εχουν το προφιλ ζετα κουκου ειναι αληθινες ειναι μια ξανθια στο 1,60 με αρκετες τρεσες και πλαστικο βυζι καυλιαρα μεν αλλα θα κοιταξει να σε ψιλοξέπεταξει η αποφαση δικια σου