Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Στεφανια πολυ τιμια επιλογη ερχετε συχνα λαρισα Ισως απο τις πιο ευχαριστες κοπελες κατερινη δυσκο τ βλεπω μιλα ομως μαζι τις μπορει μ το αναλογο δωρο ν ερθει ..
και ζευγαρι να ειναι οντως τον Ρουλο τι να τον κανω ? η Ρουλα ειναι το θεμα τι κανει..- Καλημέρα !!! κουνηθήκατε βλαχακια μ πρωί πρωί !!!
- Με τ Ρουλα και τον Ρουλο εκαμε κανεις κολλεγια ?
Θα παενα αλλα σκεφτομαι μην παω και βρω μαναχο τ τον Ρουλο ,και αρχισει τα ...........να ξερεις πεταχτηκε μεχρι το φαρμακειο η Ρουλα γιατι ξεμειναμε απο βαζελινη ..........κατσε να σε φερω ενα ποτακι δεν θα αργησει .........................δεν ξεκιναμε σιγα σιγα ,μην παει χαμενο και το κλυσμα ,και οοοοοοοοοοοταν ερθει η Ρουλα την μπαζουμε και αυτην στο μπακοτερμα !!! =)
Με 250€ που ζητάει και καλα η κυρία μάλλον για κορόιδα ψάχνουν…και ζευγαρι να ειναι οντως τον Ρουλο τι να τον κανω ? η Ρουλα ειναι το θεμα τι κανει..
εχω πάει μια φορα μαζί της μοιάζει με τις φωτο με ελαφρο ρετους . απο κοντά πολύ αδύνατη με σχεδόν ανύπαρκτο βυζι και καλα μου χόρεψε αισθησιακά και πήγε να μου κανει και μασαζ ( εγώ αυτα τα λεω πασαλείμματα) . Στα του αγωνα πολύ μέτρια πράγματα εχει μουνι πηγάδι βαζει και κρεμεσ αντε να νιώσεις μετα . γεικα αλλάξαμε μια δυο στασεισ αλλα τίποτα το ιδιαίτερο .Τι γνωριζουμε για το κοριτσι? Νομιζω εχει αρκετο καιρο την αγγελια.... Ξέρουμε τιμές και υπηρεσιες? Οι φωτο ειναι πραγματικες ή θα δουμε καμια αλλη?ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ SEX ! ! ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
Hot & horny ⭐ ⭐ ⭐ ⭐⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐⭐ ⭐ ⭐⭐ ⭐⭐ EIMAI H Tζiva ... ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΗΔΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗ..... ΜΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ⭐ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ Sex ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ… ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ...kanesex.com
Πριν πόσο καιρο συνάντησες το κορίτσι????εχω πάει μια φορα μαζί της μοιάζει με τις φωτο με ελαφρο ρετους . απο κοντά πολύ αδύνατη με σχεδόν ανύπαρκτο βυζι και καλα μου χόρεψε αισθησιακά και πήγε να μου κανει και μασαζ ( εγώ αυτα τα λεω πασαλείμματα) . Στα του αγωνα πολύ μέτρια πράγματα εχει μουνι πηγάδι βαζει και κρεμεσ αντε να νιώσεις μετα . γεικα αλλάξαμε μια δυο στασεισ αλλα τίποτα το ιδιαίτερο .
Ήταν πριν κανα 2μηνο είχα δώσει 70 για μια εκτόνωσηΠριν πόσο καιρο συνάντησες το κορίτσι????
Θυμάσε να μα ς πεις τιμές και προγράμματα???
Τι να σου πω και εγώ που δοκίμασα χθες δεν απάντησε....Η Στεφανία απαντάει πουθενά? Τηλ, sms, viber?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Στεφανία απαντάει πουθενά? Sms, viber, τηλέφωνο?
Είναι τρανς, το γράφει στην αγγελίαΓια εδώ έχει κανείς γνώμη;;
❤️❤️ ⭐⭐⭐ ❤️❤️⭐⭐ ANASTASIA TOYMΠANOOOOΟΟ ! ! ! !..⭐ ⭐☎️6987383111
⭐ ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐ ⭐⭐ ΤΡΑNS ΑΛΗΘΙΝΗ.!..!.!.. ΟΧΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ... ΘΗΛΥΚΗ ,ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ , ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ,ΣΤΗΘΟς 8ΝΟΥΜΕΡΟ DD, ΚΟΡΜΑΡΑ ...... ❤️❤️ ⭐⭐⭐ ΑΝΑSTASIA⭐ ❤️❤️ ⭐⭐⭐ ⭐ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΤΑΝΟ...... ................. *ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ***** ΣΟΥ ΑΡΜΈΓΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ...kanesex.com
Προφανώς και το ξέρω.αολα ρωτάω μήπως ξέρει κανείς τίποτα αν έχει δοκιμάσειΕίναι τρανς, το γράφει στην αγγελία
Γράφεις σε λάθος νημα, δοκίμασε στο τρανς ΛάρισαΠροφανώς και το ξέρω.αολα ρωτάω μήπως ξέρει κανείς τίποτα αν έχει δοκιμάσει