Διαγραμμένο μέλος 219395
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2022
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Εαν κάποιος εχει πληροφορίες ας στείλει και εδώΜπορείς να μου στείλεις σε pm πληροφορίες να το ψάξω;
Εαν κάποιος εχει πληροφορίες ας στείλει και εδώΜπορείς να μου στείλεις σε pm πληροφορίες να το ψάξω;
40ευρω λενε λιγο πιο πισω, ομορφη αδυνατη μιλφ. θα παρω τηλ να ρωτησω περισσοτερα. (αεριο ανεβηκε, βενζινη επισης, λογικα θα εχει ανεβασει τιμη)Καλησπέρα, γνωρίζει καποιος κάτι για την συγκεκριμένη;Σεξ, πάθος, ομορφιά LARISA 6907170879
γιδι εντελως στο μυαλο. εχω αναφερει στο παρελθον οτι την καλεσα 2 φορες, σε διαφορετικες χρονικες περιοδους. μολις της ειπα ενα απλο ''καλησπερα'', αρχισε αμεσως να με βριζει. δεν εχω προλαβει να πω αλλη λεξη. τα συμπερασματα μου ειναι τα χειροτερα και ασφαλως ουτε που ξανασχοληθηκα.Σχετικά με αυτήν την Μπέτυ θα ρωτήσω.
Οι αγγελίες της τύπισσας ειναι οι πιο μόνιμες από κάθε άλλη.
Μήπως να γίνει κάποια αναφορά ότι δεν αναφέρει πουθενά ότι ειναι τρανς άρα πρόκειται για ψευδή/παραπλανητική αγγελία. Να την βάλουν στην αντίστοιχη κατηγορία που θα έπρεπε να βρίσκεται εξαρχής ή και να την διαγράψουν για την κουτοπονηριά;
Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξ.40ευρω λενε λιγο πιο πισω, ομορφη αδυνατη μιλφ. θα παρω τηλ να ρωτησω περισσοτερα. (αεριο ανεβηκε, βενζινη επισης, λογικα θα εχει ανεβασει τιμη)
80ευρω λεει για φουλ, οκ❣ Τζενη 6942712762 ❣Μερη Αργα το Βραδυ‼️
Σεξ Χωρης Ταμπου Και Προκατηληψης Ολα Τα γουστα ‼️☎️ 6942712762 ☎️kanesex.com
καυλα σωμα, την εχει παρει κανεις?σας περιμένω ΒΌΛΟΣ
Γεια σου ειμαι 30 χρονων γλυκια ξανθια ευγενικη γυναικα που ξερει να σε κανει να καψεις απο παθος Φουλ εμβολιασμενη σε περιμενω μωρο μου 6907170879kanesex.com
επεστρεψε και αυτη η ξεπετα
Τηλεφώνησε στο 6947684288
ΣΤΗΝ ΛΆΡΙΣΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΥΛΟΜΑ ΤΗΛΕΦΏΝΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ 6947684288kanesex.com
με τη σαπιλα πιο πανω, τα σπιτακια Γιαννουλη ειναι τιμιες φθηνες επιλογες
Συνάντηση με το εν λογο κορίτσιΜε λενε Κιρα και ολες οι πορτες μου σε περιμενουν να κανουμε τρελα οργια - 6947394836
Με λενε Κιρα και ολες οι πορτες μου σε περιμενουν να κανουμε τρελα οργια.Κανε με δικη σου με ενα τηλεφωνημα στο 6947394836 , ,ακομα και στον δικο μου χωρο.kanesex.com
Η κοπέλα είναι 40++ με αρκετές καμπύλες και ωραία μεγάλα βυζιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολυ φιλική χωρίς πίεση χρόνου και αρκετά δεκτική. Απο προγράμματα έχει μεγάλη γκάμα από 60 έως 120 ευρώ. Οι φωτο ειναι εντελώς παραπλανητικές... καμία σχέση με την πραγματικότητα εκτός και αν ήταν 20 χρόνια πρίν. Προσωπικά πέρασα αρκετά καλά αλλα μέχρι εκεί όχι για δεύτερη φορά.
Οι επιλογές στην πόλη μας είναι λίγες και τα χρήματα που ζητάνε τα κορίτσια αρκετα....
Συνάντηση και εγω με την εν λόγω προ 3 εβδομάδων. Όντως αρκετά φιλική χωρίς βιασύνες κλπ. Οι φωτό είναι παραπλανητικές, χωρίς όμως να συναντάς μια γυναικα που να σε χαλάσει. Ήταν αρκετά καλά, τίμια πίπα, αντοχή στο σφυροκόπημα, αλλά και εγω θα την ξανατιμήσω μόνο, αν υπάρχουν πολλές καύλες και δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιολογότερο.Συνάντηση με το εν λογο κορίτσιΜε λενε Κιρα και ολες οι πορτες μου σε περιμενουν να κανουμε τρελα οργια - 6947394836
Με λενε Κιρα και ολες οι πορτες μου σε περιμενουν να κανουμε τρελα οργια.Κανε με δικη σου με ενα τηλεφωνημα στο 6947394836 , ,ακομα και στον δικο μου χωρο.kanesex.com
Η κοπέλα είναι 40++ με αρκετές καμπύλες και ωραία μεγάλα βυζιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολυ φιλική χωρίς πίεση χρόνου και αρκετά δεκτική. Απο προγράμματα έχει μεγάλη γκάμα από 60 έως 120 ευρώ. Οι φωτο ειναι εντελώς παραπλανητικές... καμία σχέση με την πραγματικότητα εκτός και αν ήταν 20 χρόνια πρίν. Προσωπικά πέρασα αρκετά καλά αλλα μέχρι εκεί όχι για δεύτερη φορά.
Οι επιλογές στην πόλη μας είναι λίγες και τα χρήματα που ζητάνε τα κορίτσια αρκετα....
Συνάντηση με το εν λογο κορίτσιΜε λενε Κιρα και ολες οι πορτες μου σε περιμενουν να κανουμε τρελα οργια - 6947394836
στα 3 πρωτα Γιαννουλη υπαρχει καποια συχνη ανανεωση με καλες περιπτωσεις με πληροφορει φιλος.Μύστες καλό Αύγουστο να έχουμε, ξέρουμε τι παίζει στα στούντιο/Ντέλα της πόλης αυτό το διάστημα? έχει καλά μουνια, Τερψιθέα, Συκούριο, Γιαννουλη?
τπτ αξιολογο στο κανεσεξ. ζητανε απο 60ευρω για χαλια υπηρεσιες. πηγαινε σπιτακια καλυτερα.Συνάντηση και εγω με την εν λόγω προ 3 εβδομάδων. Όντως αρκετά φιλική χωρίς βιασύνες κλπ. Οι φωτό είναι παραπλανητικές, χωρίς όμως να συναντάς μια γυναικα που να σε χαλάσει. Ήταν αρκετά καλά, τίμια πίπα, αντοχή στο σφυροκόπημα, αλλά και εγω θα την ξανατιμήσω μόνο, αν υπάρχουν πολλές καύλες και δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιολογότερο.
Επανέρχομαι μόνος μου, Αφροδίτη μου είπε 50 μια φορά - 90 δύο φορές, χωρίς φιλιά. Ακούστηκε ωραία στο τηλ αλλά δεν με έψησε να σκάσω τόσα.Ξέρει κανείς τίποτα για Χριστίνα και Αφροδίτη;
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ 25 ΧΡ ΚΟΥΚΛΑΡΑ 6970088709
ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ 25ΧΡ ερχομαι για πρωτη φορά στην ξανθη ειμαι γυναίκα με τελειο κορμι κ πρόγραμμα που συναρπάζει ελεύθερο στοματικό ελεύθερα χάδια και φιλιά μουνάκι Ισπανικο τελειωμα οπου θέλεις.. ελλα να με ξεσκισεις όπως εσύ θέλεις καλεσε με θα περασεις υπεροχα. 6970088709kanesex.com
Ξανθός ελληνικός πειρασμός ΑΘΉΝΑ ΝΟΤΙΑ 6945867103
Ελληνίδα ξανθιά δέχομαι στο χώρο μου από τις 10.30 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και Σαββατοκύριακο Είμαι γεννημένη να τρελαινω τους άντρες στο κρεβάτι της καυλας.. Θέλω να σου βγάλω όλες της κρυφές σου φαντασιωσεις.. Και αν είσαι λάτρεις στα ποδαράκια δεν έχεις παρά να μου τα γλυψεις ενα ένα...kanesex.com
Οι φωτο είναο πραγματικές ή θα συναντήσεις καμία εντελώς άσχετη????Επισκεψη πριν Απο λιγη ωρα Στεφανια ολα τα λεφτα χωρις πιεση χρονου ευγενικη κ τιμια επιλογη Αρχησα μ μπαλαμουτη μετα Πολυ Υγρη πιπα και στιν συνεχεια Ξεσκισμα σε διαφορες στασεις με σφυροκοπημα αλλοτε γρηγορο κ αλλοτε σε χαμιλους ρυθμους καταθεση στα τελεια βιζακια τις .. σιγουρα θα τιν ξανατιμησω ..
Επισκεψη πριν Απο λιγη ωρα Στεφανια ολα τα λεφτα χωρις πιεση χρονου ευγενικη κ τιμια επιλογη Αρχησα μ μπαλαμουτη μετα Πολυ Υγρη πιπα και στιν συνεχεια Ξεσκισμα σε διαφορες στασεις με σφυροκοπημα αλλοτε γρηγορο κ αλλοτε σε χαμιλους ρυθμους καταθεση στα τελεια βιζακια τις .. σιγουρα θα τιν ξανατιμησω ..
Καί ενδιαφέρομαι για πληροφορίες στείλε μουΑν είναι εύκολο σε όποιον ξέρει κάτι και θα ήθελα ενημέρωση!!!
Απο Αφροδιτη μακρια. ξεπετα ολικης. πιπα προφυλακτικο, βαζει δαχτυλα στο μουνι να σε τελειωσει μπαμ μπαμ.Επανέρχομαι μόνος μου, Αφροδίτη μου είπε 50 μια φορά - 90 δύο φορές, χωρίς φιλιά. Ακούστηκε ωραία στο τηλ αλλά δεν με έψησε να σκάσω τόσα.
Χριστίνα πήρα 3-4 φορές δεν το σήκωσε
πραγματικοτητα ειναι απο τη μεση και πανω.Ή μήπως είναι πριν απο καμια 20αρια χρόνια????Μελαχρινές καυλες σε τιμή έκπληξη κάλεσε μας
6984858206 Είμαστε δυο καυτές φοιτήτριες - Δυο 20 Χρονες κοπελες - όλο χάρη και γοητεία, μπορείς να πάρεις και τις δυο ή και ξεχωριστά. Εχουμε τέλεια κορμία και κωλάρες. Με τέτοια κορμία δεν θα έχεις ούτε έναν λόγο για να μας αντισταθείς. Είμαστε πολυ παιχνιδιαρες που διασκεδάζουν στο κρεβάτι...kanesex.com
Ποιά φωτο απο τις παραπάνω είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα σήμερα???